|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice - listopad i studeni..
22.11.2010 21:26:09   
cuba
Giannaaaaaa, Deaaaaa di steeeeuser posted image
Jeste još 2u1???

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 251
22.11.2010 22:14:25   
Fever
znaš šta Cuba, nešto su mi se umirile ovo popodne, IDEMO CUREEEE user posted image user posted image .....ima li ko broj da provjeri?!!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 252
22.11.2010 22:29:45   
mlada mama
Ništa mi još Gianna nije javila, da je nešto već bi poslala poruku.
A meni ju bed zivkat jer i mene non stop svi zovu ćim vide da mi je ugašeno svjetlo u stanu user posted image već mi lagano nabijaju nervozu,a meni termin tek za 16-17 dana

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 253
22.11.2010 22:43:18   
Fever
ma razumin...mene još ne diraju user posted image Mozda ima posla kad je nema, jerbo mi čudno da se nije javila afternoon pa san se ponadala da ste krenileeeeee!!!

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 254
22.11.2010 22:50:07   
mlada mama
Možda se depilira sutra joj je pregleduser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 255
22.11.2010 23:05:52   
Fever

IZVORNA PORUKA: mlada mama

Možda se depilira sutra joj je pregleduser posted image user posted image user posted image

a znamo kako to izgleda hehehe bar u mom slučaju, sva ogledala ovog svita nemogu zaminit moje oči, tako da dobro da se ginić suzdrži od smija kad vidi obavljeno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 256
23.11.2010 6:26:18   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Fever

ma razumin...mene još ne diraju user posted image Mozda ima posla kad je nema, jerbo mi čudno da se nije javila afternoon pa san se ponadala da ste krenileeeeee!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Bome lipo, vidim ja da ja vama nedostajem, pa reko najbolje da vam se javim ranim jutrom da se ne diže uzbuna po Kaštelima i Splitu user posted image ...  Jučer i nisam bila od volje za afternoon tea, baš me bilo sastavilo i držalo sinoć do deset, međutim još smo uvik doma, ne dam se ja, ja sam si zacrtala 24.11. i prije toga ne idem u rodilište user posted image user posted image ... Poslijepodne mi je kontrola u ginice, javim vam ako me spraši put rodilišta, pa ako treba i putem malih oglasa radio Dalmacije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 257
23.11.2010 9:28:13   
DEA
IZVORNA PORUKA: Gianna

IZVORNA PORUKA: DEA

eto,i naši bebiji tvrdoglavi...pokupili to sa frinalistica rr-patke,lilie...user posted image

budući sam malog rodila 6 dana ranije pa me zbilja zateklo...sad mi je takva neuroza-posebno noću u ovom iščekivanju...

gianna...držimo fige da cura izađe prije nego trebaš na amnio...........user posted image user posted image

Hvala draga, možda budemo skupa tiskale, nikad se ne zna user posted image ... U kojem si ti rodilištu ???

u šibenskom...........user posted image

ja sam nou rodila 6 dana ranije i sve mislila i ovog ću........

kako sam neurozna...sve mi ide na živce.............user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 258
23.11.2010 9:29:03   
pepeljuga
Ajde Dea izdrzi jos dan-dva i onda ces uzivati sa svojom bebicomuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 259
23.11.2010 9:31:58   
DEA
dakle....i mi smo još 2 u 1............

neki bolovi se jave navečerf-cili dan je teretno i disati,altroke hodat il šta raditi....ali...drago mi je da su mi noći mirne i spavam neloše............

evo malog ujutro nekako sprtljam pa u vrtić a onda iščekujem cili dan...

šta kažete-svi zapitkuju...........user posted image a ne da mi se uvik isto ponavljat.......

maja je moja roda-javim joj na vrime...pusa svima................

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 260
23.11.2010 9:33:12   
DEA
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ajde Dea izdrzi jos dan-dva i onda ces uzivati sa svojom bebicomuser posted image user posted image user posted image user posted image

hvala pepe....

ma mali mi je uranio pa su mi ovi osjeti i osjećaji potpuno strani...i njega mi je ža...nemam ni snage za njega...sva sam bože sačuvaj...........user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 261
23.11.2010 9:35:54   
cuba
Deice još samo 2 dana do termina, ma izdražat ćeš ti to a možda user posted image  stigne i ranijeuser posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 262
23.11.2010 9:37:28   
Gianna
IZVORNA PORUKA: DEA

IZVORNA PORUKA: pepeljuga

hvala pepe....

ma mali mi je uranio pa su mi ovi osjeti i osjećaji potpuno strani...i njega mi je ža...nemam ni snage za njega...sva sam bože sačuvaj...........user posted image

Još malo i istjerati ćemo mi njih vani user posted image user posted image user posted image user posted image , ajde da pokušamo uvatiti još koju uru sna i onda naspavane put rodilišta  user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 263
23.11.2010 9:41:55   
DEA
a baš.............user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 264
23.11.2010 9:44:36   
DEA
nego gianna.koliko su ti procijenili bebi-nekih 3300 ako se dobro sićam?user posted image
meni moj 2.11.radio uzv i rekao da ima okvirno 3500!user posted image ....pa koliko će to biti sad krajem miseca..............

mali mi se rodio sa 3240........

a stomak mi ima eksplodirati...sad u zadnju sam popucala oko pupka.....kreme trošim na kutije-dnevno.....a svrbi za poluditi.............

< Poruku je uredio DEA -- 23.11.2010 9:45:11 >

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 265
23.11.2010 10:05:25   
Gianna
Na zadnjem uzv-u nam je rečeno da je oko nekih 3100-3200, moja ginica skoro digla paniku jer je D imao 4200, pa joj je to nekako malo... ma baš me briga, ne opterćujem se uopće, biti će mi lakše rodit, moža ovaj put prođem lišo bez punata user posted image user posted image ....

Imala sam sreću ovaj put nisam dobila niti jedn jedinu strija, ali zato sam  s Dinom sva ispucala po bokovima i guzi....user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 266
23.11.2010 12:26:30   
pakić
Sretno, cure, Gianna, ja sam mislila da ćeš ti već odavno, nekako mi se odužila tvoja trudnoća... A 24 je super datum... sretno, neka vam porod kratko traje i da brzo ugledate user posted image .
user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 267
23.11.2010 17:14:44   
Fever
eo i meneeee, cili dan san u nekoj akciji, ali vidin da nema nikakvih promjena ili???!! user posted image user posted image

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 268
23.11.2010 17:20:05   
Gianna
Cure evo me nakon pregleda.... Sutra na kontrolu plodne vode, konačno otvorena jedan prst user posted image user posted image user posted image , curka se vrtulji i dalje protestira, doduše ginica kaže da možda krenemo i večeras... Uglavnom javim vam se posli kontrole!!!!

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 269
23.11.2010 17:29:08   
pepeljuga
Ajmo gianna i navijam da curka dođe sutrauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 270
23.11.2010 17:32:15   
maja
A ja se baš ponadala da je krenulouser posted image Dobre su vam bebice, moja P. je bila 2900 kad se rodilauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 271
23.11.2010 18:35:56   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Gianna

Cure evo me nakon pregleda.... Sutra na kontrolu plodne vode, konačno otvorena jedan prst

sretno sutra i da bude sutra dan d i da se upoznaš sa svojom kikačicom

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 272
23.11.2010 21:35:46   
DEA
sretno kiara i gianna.............user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 273
24.11.2010 8:44:18   
cuba
Giannaaaaaa di siiiiiuser posted image
Deaaaaaa tiiiiuser posted image

Cure javljajte nam se redovito, znate da smo nestrpljiveuser posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 274
24.11.2010 9:55:38   
DEA
evo meneeeeeeeeeeeee....
ja sam primijetila da sam nestrpljivija kad od nekopg drugog očekujem vijesti...user posted image
u nas isto...navečer zna pošteno sickat doli....ali bebi je dosta aktivan...pa mislim da još to nije to.....

fala bogu,noći su mirne....
sutra termin...u petak kontrola....
nadam se da je u giannne bolje....user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Vjera i istina
mamacita

Da li trazite dokaz da je vjera (religija) u koju vjerujete istinita i gdje ju "provjeravate"?

"slijepo vjerujem" (bez trazenja dokaza) (51%)

pitam pitanja i ocekujem odgovore od onih koji znaju vise od mene (20%)

vjerujem, ali ne zelim znati istinu (9%)

ne vjerujem, pa me i nije briga (21%)

Broj svih glasova: 355

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!