|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 1.12.2010 11:26:40
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: DEA IZVORNA PORUKA: mlada mama DEA prvi malac je uranio 6 dana,drugi mora zakasniti 6 dana to su mi neki isto rekli.... aaaaaaaaaaaaaaaaaa kada to pročitam. moj je požurio 8dana nebi da sada ona kasniiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 1.12.2010 11:48:28
|
|
|
|
maja
|
I P. je 1. rođena pa lako brojim
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 1.12.2010 12:16:27
|
|
|
|
Gianna
|
Deice sretno.... Hvala ti na čestitkama.....Ove naše bebice nas baš drže atento... Sad će mališa, samo šta nije
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 1.12.2010 13:14:40
|
|
|
|
lilia
|
Ajde Dea, nemoj me stići, ja sam ipak 9 dana prenijela. Danas je super datum i dan. Sretno.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 1.12.2010 17:29:02
|
|
|
|
DEA
|
joj,lilia nadam se da neću...sutra idem opet na amnio i pregled uz ctg koji radim svaki dan pa ću pitat svog gina šta ćemo m budući je sutra punih 41 tjedan... malo me strah a šta da više čekamo ako je sad sve ok....bolje prije.a? gianna-promini u potpisu kiaru....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 1.12.2010 17:31:06
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme dea sto jos nista
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 1.12.2010 18:34:16
|
|
|
|
lilia
|
Ne znam, ja na tvom mjestu ne bih forsirala, tako sam i ja bila nestrpljiva i jedan stari doktor me pregledavao 10.11. 41+1 i rekao mi: budite strpljivi, neka krene samo od sebe, kad god mi induciramo, nešto krene naopako. Imao je pravo, tu noć su me uhvatili trudovi, došla tamo u 6 ujutro, u 10 u rađaonu i 14 rodila Mihaela. Kad vidim kako je drugima i nije mi bilo tako strašno. Bolje čekaj, ako je ctg uredan, amnio ok, krenut će samo. E da, ja sam taj dan prije skakutala na onoj lopti za pilates, prijateljica mi ju je posudila i tu noć sam dobila trudove. Probaj, ako je imaš. I želim ti svu sreću, da to odradiš hrabro.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.12.2010 9:12:29
|
|
|
|
DEA
|
evo me..... lilia ima smisla to što govoriš...ipak...konzultirat ću se sa svojim ginom šta on misli.... nisam pametna.... danas opet ctg,amnio i pregled... ali-.... sad kratko na net pa idem mrdat-uisisavat i ostalo.....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.12.2010 9:22:51
|
|
|
|
maja
|
Deić
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 2.12.2010 21:43:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Ima li šta novoga?
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 3.12.2010 9:00:00
|
|
|
|
DEA
|
jutro............ još smo u komadu... jučer na kontroli...nestao cerviks gotovo potpuno-dosad ga je uvijek još bilo... otvorena3-4cm.... plodna voda i ctg uredni.... pitah ja dr šta ćemo...oćemo požurivati...uglavnom,ako ne rodim do ponediljka-hospitalizirat će me pa vjerojatno inducirani...eto,drage moje...lipo šta mislite na nas...........
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 3.12.2010 11:47:41
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: lilia Ne znam, ja na tvom mjestu ne bih forsirala, tako sam i ja bila nestrpljiva i jedan stari doktor me pregledavao 10.11. 41+1 i rekao mi: budite strpljivi, neka krene samo od sebe, kad god mi induciramo, nešto krene naopako. Imao je pravo, tu noć su me uhvatili trudovi, došla tamo u 6 ujutro, u 10 u rađaonu i 14 rodila Mihaela. Kad vidim kako je drugima i nije mi bilo tako strašno. Bolje čekaj, ako je ctg uredan, amnio ok, krenut će samo. E da, ja sam taj dan prije skakutala na onoj lopti za pilates, prijateljica mi ju je posudila i tu noć sam dobila trudove. Probaj, ako je imaš. I želim ti svu sreću, da to odradiš hrabro. hvala.... evo me djipam na onoj dječjoj lopti s rogovima-posudila u šoge...valjda ima isti učinak ko ona za pilates....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 3.12.2010 12:34:27
|
|
|
|
drugasrecica
|
Dea, ma vidit ćeš rodit ćeš ti sama, bez intervencija sa strane, bit će sve dobro, samo nastavi tako
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 3.12.2010 12:39:52
|
|
|
|
BUMBI
|
A joj,pa ti još 2u1 Ajme bebane požuri van
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 3.12.2010 14:07:58
|
|
|
|
lilia
|
Ej Dea, samo ti skakući, odmoć sigurno neće. Kako je krenulo, prestić ćeš me u prenašanju. Bitno da je sve ok, krenut će sama bebica kad bude spremna. Ako ne, u ponedjeljak je veliki dan. Ali nekako sam sigurna da će prije. Želim ti puno sreće.
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 3.12.2010 17:51:35
|
|
|
|
DEA
|
hvala cure...oko mene sve sama neuroza...te muž,te sveki,pa tata,o sms-ovima i pozivima neću ni počinjati,,...psihički mi je presing tila ne tila....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 3.12.2010 18:04:05
|
|
|
|
drugasrecica
|
Virujem ti, najgore je kad te počnu obasipat sa svih strana pitanjima kad ćeš,kad ćeš, jesi još u paketu,blabla, a ti ionako nervozna i bez njihove nervoze... proć će to, ignoriraj, bebica će svaki čas
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 6.12.2010 20:02:06
|
|
|
|
Tratina
|
Evo i mene! Dugo me nije bilo! U međuvremenu rodila, oporavljala se, popravljala internet... hehe... i tako Idem na porode opisat svoju katastrofu od poroda koja je, fala Ti Bože, sretno završila
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 6.12.2010 20:44:50
|
|
|
|
drugasrecica
|
Tratina čestitam ti ajde napiši kako je bilo, baš me zanima
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 11.12.2010 12:18:32
|
|
|
|
DEA
|
evo i mene samo da se javim......i mi kući.............
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 11.12.2010 12:24:51
|
|
|
|
drugasrecica
|
Ej Dea, dobrodošli kući Čestitke ponosnoj mami i bebi
|
|
Anketa
Najomrazenija poznata facatikica_69Po Vasem misljenju, tko je najomrazenija poznata osoba trenutno u nasoj zemlji?Premijerka Kosor (
30%)

Ministar Milinović (
36%)

Luka Bebić (
7%)

Ivo Sanader (
17%)

Milan bandić (
3%)

netko drugi (
7%)
Broj svih glasova: 193Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!