|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice - listopad i studeni..
21.11.2010 9:24:21   
Gianna
IZVORNA PORUKA: cvrčak

Ma ajde neka bude poslije ručka danas

user posted image user posted image user posted image
Ajduser posted image
I ja navijam da bude poslije ručkauser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nemam ništa protiv, ja ču se dobro napapti i onda možemo krenuti... A a se mog dragog pitalo, ja bih još jučer bila u rodilištu user posted image user posted image ....

Ma iskreno prvo sam mislila da su lažnjaci, ali koliko je meni poznato oni ne počinju iz križa, a baš takvih trudova se bojim, jer sam sa Dinom imala samo te u leđima koji su bili totalno podnošljivi, u rodilište došla otvorena 8pp, a kako je user posted image broj 2 u pitanju, strah me da do roilišta neću stići, nego da će mm morati glumiti babicu user posted image user posted image user posted image ......

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 226
21.11.2010 9:29:00   
maja
Ja u leđima imala i sa N. i sa P. (da te utješim). Ajde hodaj malo, skakući, obavi što trebaš i zadovolji potrebe jer ne budeš tako skorouser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 227
21.11.2010 9:35:11   
Gianna
IZVORNA PORUKA: maja

Ja u leđima imala i sa N. i sa P. (da te utješim). Ajde hodaj malo, skakući, obavi što trebaš i zadovolji potrebe jer ne budeš tako skorouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image bome, baš me tiješiš....Tako sam si nekako i zamislila, jučer obavila sve kućanske poslove, danas još napravim ručak i to je sve od mene.... Iskreno nadam se da je to to i da ćemo termin dočekati u rodilištu....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 228
   [Brisano sporočilo]
21.11.2010 9:38:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu Gianna)
  Neposredna veza do poruke: 229
21.11.2010 9:40:43   
Gianna
IZVORNA PORUKA: elinamama

Sretno Gianna, samo još malo skači po kuću jer poslije znaš kako je, bar mjesec dana ne možeš ozbiljno raditiuser posted image  e da, i neka mrvica dođe 24....meni jako drag datum user posted image

I meni, ja sam ga isto priželjkivala, tada je mom najdražem bratu rođendan, bilo bi simpa da slave isti dan user posted image user posted image user posted image ... Ujko nas zeza da držimo nogice skupljene i čekamo srijedu user posted image user posted image user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 230
21.11.2010 9:44:48   
pepeljuga
Gianna ti si jos tu,a ja sinoc mislim na tebe kako si mozda otislauser posted image
Jel imas br od nekoga da nam javisuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 231
21.11.2010 9:53:07   
Gianna
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Gianna ti si jos tu,a ja sinoc mislim na tebe kako si mozda otislauser posted image
Jel imas br od nekoga da nam javisuser posted image

Ma ti si Pepe user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .. Imam broj mlade mame ona će biti glavni izvjestitelj, a i ja ću se pokušati ulogirati preko moba user posted image . Uglavnom biti ćete u tijeku...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 232
21.11.2010 9:57:18   
pepeljuga
Znaci direktni prijenos iz rađaoneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Aaaaaaaaaa jedva cekam da nam dođe curkauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 233
21.11.2010 11:56:51   
Fever
gianna držim figuljeee!! Da ja rašćistim magistralu il kaštelansku prije nego kreneš? user posted image user posted image Jeeeeeee još malo i ti i tvoja zvrkica skupaaa!!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 234
21.11.2010 12:11:21   
BUMBI
Sretnoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 235
21.11.2010 13:34:43   
pakić
Gianna, sretno, da porod bude kratak, user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 236
21.11.2010 14:59:31   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Fever

gianna držim figuljeee!! Da ja rašćistim magistralu il kaštelansku prije nego kreneš? user posted image user posted image Jeeeeeee još malo i ti i tvoja zvrkica skupaaa!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image obavezno zovem u pomoć ako bude trebalo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Fever)
Neposredna veza do poruke: 237
21.11.2010 15:49:18   
lee
sretno vam cure da sve prodje uredu!gianna ja sam mislila da si ti rodila..sretno!!user posted image

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 238
21.11.2010 18:19:22   
Gianna
Još smo doma... Čekamo i dalje...user posted image   Doduše križa i dalje lagano boluckaju, ali to je sve..... U utorak na sam termin mi je kontrola pa ćemo vidjeti ukoliko se što ne dogodi u međuvremenu....... user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 239
21.11.2010 18:29:11   
maja
Ajd onda ujutro poslije doručkauser posted image user posted image user posted image i sutra bi ti bio lijepi datum 22 11user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 240
21.11.2010 19:32:15   
DEA
IZVORNA PORUKA: mlada mama

IZVORNA PORUKA: Gianna

Bome mene cili dan lagano steže šta u križima, šta u donjem dijelu trbuha, tako da ne znam šta bi mislila user posted image ... Sve mi se čini da su trudovi, ali ni sama nisam sigurna.. Možda umišljam jer bi  konačno želila vidjeti svoju mrvicu user posted image ... Javim ako bude novosti.....

sretnooo user posted image user posted image user posted image user posted image
a gdje je Dea ima li kod nje promjena??

evo meeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

i mi još 2 u 1

išla san na newt vidit je l gianna rodilauser posted image

a evo čitam-imamo iste simptome...križa i bol u donjem xdijelu...al ništa često ni pravilno--------

čeka malac da zahladi.......user posted image

inače-obavila 3 ctg-a-sve 5...preglad bio u petak-i dalje sam zatvorena-inače mi je htio radit amnioskopiju...kontrola za 7 dana ako šta ne bude,tj u petak.

a otkad mislim dfa ću ranije roditi...........user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 241
21.11.2010 19:37:25   
mlada mama
Aaaaa, tu siiiuser posted image user posted image user posted image Možda te iznenadi pa samo kreneuser posted image
Tu bol koju opisujete imam i ja,ali ja mislim da je meni to samo zbog promjene vremena, ništa drugo.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 242
22.11.2010 9:44:06   
Gianna
Curke još smo doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ova moja user posted image je neka dišpetoža, baš kad pomislim da smo na putu za rodilište, ona se primiri... Leđa i dalje boluckaju, sinoć sam opet imala trudove, ali u nepravilnim razmacima  s tim da su kretali iz lkriža, tako da sam sihurna da nisu bili Bh...user posted image Jutros i dalje osjetim leđa, ali ništa od trudova... sutra je kontrola kod ginice, a ukoliko ne bude promijena, srijedu mi ne gine amnioskopija, a ja bi ju vrlo rado izbjegla... user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 243
22.11.2010 10:56:13   
DEA
eto,i naši bebiji tvrdoglavi...pokupili to sa frinalistica rr-patke,lilie...user posted image

budući sam malog rodila 6 dana ranije pa me zbilja zateklo...sad mi je takva neuroza-posebno noću u ovom iščekivanju...

gianna...držimo fige da cura izađe prije nego trebaš na amnio...........user posted image user posted image

Ne činim drugima ono što ne želim da se meni čini..........

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 244
22.11.2010 10:58:07   
pepeljuga
Ajme dea i gianna te vase bebice stvarno neke tvrdoglaveuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 245
22.11.2010 10:59:10   
maja
Ma još malo cure, nadam se da će te se poroditi još u 11 mjesecuuser posted image

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 246
22.11.2010 11:03:28   
pepeljuga

Ma još malo cure, nadam se da će te se poroditi još u 11 mjesecuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 247
22.11.2010 12:21:56   
Gianna

Uhh, ugrizi se ti za jezik...user posted image user posted image Ja bi ispalila da prenesem više od tri dana... ajme i ovako sam već poprilično prošvakala od iščekivanja, a tek pustih poziva, svako malo di si, šta si ??? Odjavljujem s sa adrese i telefona do povratka iz rodilišta!!!!! user posted image user posted image user posted image
D se rodio tri dana nakon termina, pa joj ja dajem maksimum toliko, znači ima fore do petka , eventualno subote user posted image user posted image user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 248
22.11.2010 12:22:57   
Gianna
IZVORNA PORUKA: DEA

eto,i naši bebiji tvrdoglavi...pokupili to sa frinalistica rr-patke,lilie...user posted image

budući sam malog rodila 6 dana ranije pa me zbilja zateklo...sad mi je takva neuroza-posebno noću u ovom iščekivanju...

gianna...držimo fige da cura izađe prije nego trebaš na amnio...........user posted image user posted image

Hvala draga, možda budemo skupa tiskale, nikad se ne zna user posted image ... U kojem si ti rodilištu ???

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu DEA)
Neposredna veza do poruke: 249
22.11.2010 21:23:06   
BUMBI
Ima li kkakvih novosti?

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  8 9 [10] 11 12   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za dječaka
rina26

Koje ime

Ivan (54%)

Marin (46%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!