|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 9:24:21
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: cvrčak Ma ajde neka bude poslije ručka danas Ajd I ja navijam da bude poslije ručka nemam ništa protiv, ja ču se dobro napapti i onda možemo krenuti... A a se mog dragog pitalo, ja bih još jučer bila u rodilištu .... Ma iskreno prvo sam mislila da su lažnjaci, ali koliko je meni poznato oni ne počinju iz križa, a baš takvih trudova se bojim, jer sam sa Dinom imala samo te u leđima koji su bili totalno podnošljivi, u rodilište došla otvorena 8pp, a kako je broj 2 u pitanju, strah me da do roilišta neću stići, nego da će mm morati glumiti babicu ......
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 9:29:00
|
|
|
|
maja
|
Ja u leđima imala i sa N. i sa P. (da te utješim). Ajde hodaj malo, skakući, obavi što trebaš i zadovolji potrebe jer ne budeš tako skoro
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 9:35:11
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: maja Ja u leđima imala i sa N. i sa P. (da te utješim). Ajde hodaj malo, skakući, obavi što trebaš i zadovolji potrebe jer ne budeš tako skoro bome, baš me tiješiš....Tako sam si nekako i zamislila, jučer obavila sve kućanske poslove, danas još napravim ručak i to je sve od mene.... Iskreno nadam se da je to to i da ćemo termin dočekati u rodilištu....
|
|
|
[Brisano sporočilo] 21.11.2010 9:38:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 9:40:43
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: elinamama Sretno Gianna, samo još malo skači po kuću jer poslije znaš kako je, bar mjesec dana ne možeš ozbiljno raditi e da, i neka mrvica dođe 24....meni jako drag datum I meni, ja sam ga isto priželjkivala, tada je mom najdražem bratu rođendan, bilo bi simpa da slave isti dan ... Ujko nas zeza da držimo nogice skupljene i čekamo srijedu
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 9:44:48
|
|
|
|
pepeljuga
|
Gianna ti si jos tu,a ja sinoc mislim na tebe kako si mozda otisla Jel imas br od nekoga da nam javis
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 9:53:07
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Gianna ti si jos tu,a ja sinoc mislim na tebe kako si mozda otisla Jel imas br od nekoga da nam javis Ma ti si Pepe .. Imam broj mlade mame ona će biti glavni izvjestitelj, a i ja ću se pokušati ulogirati preko moba . Uglavnom biti ćete u tijeku...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 9:57:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Znaci direktni prijenos iz rađaone Aaaaaaaaaa jedva cekam da nam dođe curka
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 11:56:51
|
|
|
|
Fever
|
gianna držim figuljeee!! Da ja rašćistim magistralu il kaštelansku prije nego kreneš? Jeeeeeee još malo i ti i tvoja zvrkica skupaaa!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 12:11:21
|
|
|
|
BUMBI
|
Sretnoooo
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 13:34:43
|
|
|
|
pakić
|
Gianna, sretno, da porod bude kratak,
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 14:59:31
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: Fever gianna držim figuljeee!! Da ja rašćistim magistralu il kaštelansku prije nego kreneš? Jeeeeeee još malo i ti i tvoja zvrkica skupaaa!! obavezno zovem u pomoć ako bude trebalo .....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 15:49:18
|
|
|
|
lee
|
sretno vam cure da sve prodje uredu!gianna ja sam mislila da si ti rodila..sretno!!
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 18:19:22
|
|
|
|
Gianna
|
Još smo doma... Čekamo i dalje... Doduše križa i dalje lagano boluckaju, ali to je sve..... U utorak na sam termin mi je kontrola pa ćemo vidjeti ukoliko se što ne dogodi u međuvremenu.......
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 18:29:11
|
|
|
|
maja
|
Ajd onda ujutro poslije doručka i sutra bi ti bio lijepi datum 22 11
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 19:32:15
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: Gianna Bome mene cili dan lagano steže šta u križima, šta u donjem dijelu trbuha, tako da ne znam šta bi mislila ... Sve mi se čini da su trudovi, ali ni sama nisam sigurna.. Možda umišljam jer bi konačno želila vidjeti svoju mrvicu ... Javim ako bude novosti..... sretnooo a gdje je Dea ima li kod nje promjena?? evo meeeeeeeeeeeeeee i mi još 2 u 1 išla san na newt vidit je l gianna rodila a evo čitam-imamo iste simptome...križa i bol u donjem xdijelu...al ništa često ni pravilno-------- čeka malac da zahladi....... inače-obavila 3 ctg-a-sve 5...preglad bio u petak-i dalje sam zatvorena-inače mi je htio radit amnioskopiju...kontrola za 7 dana ako šta ne bude,tj u petak. a otkad mislim dfa ću ranije roditi...........
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 21.11.2010 19:37:25
|
|
|
|
mlada mama
|
Aaaaa, tu siii Možda te iznenadi pa samo krene Tu bol koju opisujete imam i ja,ali ja mislim da je meni to samo zbog promjene vremena, ništa drugo.
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 9:44:06
|
|
|
|
Gianna
|
Curke još smo doma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ova moja je neka dišpetoža, baš kad pomislim da smo na putu za rodilište, ona se primiri... Leđa i dalje boluckaju, sinoć sam opet imala trudove, ali u nepravilnim razmacima s tim da su kretali iz lkriža, tako da sam sihurna da nisu bili Bh... Jutros i dalje osjetim leđa, ali ništa od trudova... sutra je kontrola kod ginice, a ukoliko ne bude promijena, srijedu mi ne gine amnioskopija, a ja bi ju vrlo rado izbjegla...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 10:56:13
|
|
|
|
DEA
|
eto,i naši bebiji tvrdoglavi...pokupili to sa frinalistica rr-patke,lilie... budući sam malog rodila 6 dana ranije pa me zbilja zateklo...sad mi je takva neuroza-posebno noću u ovom iščekivanju... gianna...držimo fige da cura izađe prije nego trebaš na amnio...........
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 10:58:07
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajme dea i gianna te vase bebice stvarno neke tvrdoglave
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 10:59:10
|
|
|
|
maja
|
Ma još malo cure, nadam se da će te se poroditi još u 11 mjesecu
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 11:03:28
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma još malo cure, nadam se da će te se poroditi još u 11 mjesecu
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 12:21:56
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: maja Ma još malo cure, nadam se da će te se poroditi još u 11 mjesecu Uhh, ugrizi se ti za jezik... Ja bi ispalila da prenesem više od tri dana... ajme i ovako sam već poprilično prošvakala od iščekivanja, a tek pustih poziva, svako malo di si, šta si ??? Odjavljujem s sa adrese i telefona do povratka iz rodilišta!!!!! D se rodio tri dana nakon termina, pa joj ja dajem maksimum toliko, znači ima fore do petka , eventualno subote ...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 12:22:57
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: DEA eto,i naši bebiji tvrdoglavi...pokupili to sa frinalistica rr-patke,lilie... budući sam malog rodila 6 dana ranije pa me zbilja zateklo...sad mi je takva neuroza-posebno noću u ovom iščekivanju... gianna...držimo fige da cura izađe prije nego trebaš na amnio........... Hvala draga, možda budemo skupa tiskale, nikad se ne zna ... U kojem si ti rodilištu ???
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 21:23:06
|
|
|
|
BUMBI
|
Ima li kkakvih novosti?
|
|
Anketa
Ime za dječakarina26Koje ime Ivan (
54%)

Marin (
46%)
Broj svih glasova: 116Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!