|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Jantar ogrlica
21.10.2010 10:38:14   
niina
Da li ste ju koristile ili ju koristite i stavljate malenima oko vrata protiv bolova i rasta zubića???!!!!!!Ja sam ju koristla s J. i bilo je ok sada je pitanje da li baš zbog ogrlice ili......Frendica kaže da baš ne vidi neke pomake na bolje kod malog, a idu mu zubići i strašno je nemiran,plačljiv.....user posted image user posted image

< Poruku je uredio Zvonki -- 4.4.2012 12:14:36 >

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jantar ogrlica
21.10.2010 10:42:09   
pincirotvajler
nismo
kad nam malo muče pomogne calgel..a kad nemožemo spavat čepić

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 2
21.10.2010 10:45:59   
maja
http://www.ringeraja.hr/forum/jantarna_ogrlica_za_zubi%C4%87e/m_345880/tm.htm
http://www.ringeraja.hr/forum/Jantarna_ogrlica_za_bebe/m_181963/tm.htm
http://www.ringeraja.hr/forum/Jantarna_ogrlica_za_zubi%C4%87e/m_4667/tm.htm
http://www.ringeraja.hr/forum/Jantarna_ogrlica_(i_po_no%C4%87i%3F%3F%3F)/m_122248/tm.htm
http://www.ringeraja.hr/forum/Ogrlica_od_jantara/m_458529/tm.htm
http://www.ringeraja.hr/forum/jantar-ogrlica/m_502764/mpage_1/tm.htm#504367
http://www.ringeraja.hr/forum/m_373902/mpage_1/key_/tm.htm
http://www.ringeraja.hr/forum/m_314602/mpage_1/key_/tm.htm#314602
http://www.ringeraja.hr/forum/m_239497/mpage_1/key_/tm.htm

evo ti pa čitajuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 3
21.10.2010 14:49:27   
CallamityJane
dobra si majo user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 4
21.10.2010 14:54:21   
tina0310
IZVORNA PORUKA: callanhoe

user posted image user posted image user posted image

nama je pomogla il bar tako mislimouser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 5
21.10.2010 15:51:10   
leilany
ja imam sad vec drugu...jer je prvu pregrizla(cuclala ju je)...
mislim da malo pomaze,sad joj calgel stavim na cetkicu za zube...i da vidis kak pere zubiceuser posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 6
21.10.2010 20:52:25   
maja

user posted image user posted image user posted image sva se naježim kad vidim da je otvorena tema o jantarnim ogrlicamauser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 7
21.10.2010 21:58:56   
sanjazal
IZVORNA PORUKA: maja

user posted image user posted image user posted image sva se naježim kad vidim da je otvorena tema o jantarnim ogrlicamauser posted image

Neopisivo mi je drago da si se sva naježila.Mislim da svi imaju pravo otvarati teme koje žele pa ako bile i sto puta otvorene pogotovo novi korisnici pa tko želi neka čita i piše a tko ne ne......svakome na volju.....rr je tu za sve i svaka čast svima.......user posted image user posted image

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 8
22.10.2010 7:25:46   
Bebys
jesam ali to je shit obicni nikakve koristi od toga

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 9
22.10.2010 7:52:40   
cuba
IZVORNA PORUKA: sanjazal

IZVORNA PORUKA: maja

Neopisivo mi je drago da si se sva naježila.Mislim da svi imaju pravo otvarati teme koje žele pa ako bile i sto puta otvorene pogotovo novi korisnici pa tko želi neka čita i piše a tko ne ne......svakome na volju.....rr je tu za sve i svaka čast svima.......user posted image user posted image

Je, RR je tu za sve i svak ima pravo postaviti svoje pitanje i tražiti savjet. Ali, ako je neka tema bila otvorena već 10 puta u zadnjih godinu dana i ako su svi već napisali svoja iskustva ne znam čemu otvarati tu istu temu i po 11 putuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu sanjazal)
Neposredna veza do poruke: 10
22.10.2010 8:50:01   
maja
Hvala cubauser posted image Eto sve je cuba napisala...već je bilo da "stare forumašice" ne žele odgovarati na neke teme, ali stvarno kada je 10 puta otvorena više izgubiš volju pisati...samo treba malo pročačkati prije nego se otvori

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 11
22.10.2010 18:23:44   
breskvica22
moja sestricna nebi znala sta bi da sa curicom da nije imala tu ogrlicu.mala je strasno patila od bolova kad su joj isli zubi.ja isla u njemacku i kupila joj i djete se spasilo!
samo sto i ona ima neki svoj rok trajanja i nesmije se smociti niti skidati stalno.
eto to znam.nadam se da ce pomoci. kosta nekih odprilike 120kn

(Odgovor članu niina)
Neposredna veza do poruke: 12
3.4.2012 19:13:48   
joszde
imam pitanje jel s ebaš mora staviti ogo vrata ili može i oko rukice

30.04.2010. STIGLA NAŠA PRINCEZA

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 13
3.4.2012 22:50:05   
stars777
Može i oko rukice,postoje i ogrlice i narukvice pa birajuser posted image

Matija 28.09.1994.
Ivona 12.06.1999.
Lana 22.08.2010.

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 14
4.4.2012 8:21:56   
ucitelj
ja je imam i koristi mu a sta ce ti oko ruke pa zubi ga muce nisu prsti i kad je jednok stavis po pravilu ne skida se dok ne narastu svi zubici i treba se povremeno oprati i osusiti na suncu
a ove sto govore za otvaranje tema mislim da koju od trazim da nisam nasla tak da nezz kako ih pronaci i sve sam pretrazila nema objasnjenja stoga nisu svi strucni kao pojedini majo

<3 Moj anđeo Mihael dosao na svijet 31.07.2011.

(Odgovor članu stars777)
Neposredna veza do poruke: 15
4.4.2012 11:25:58   
joszde
znam da ga ne bole prsti  ali oko vrata ga stegne imolila bi pojedine forumašice ako neznaju lijpo odgovoriti neka se uopće ne javljaju,ovaj forum od kada su došli neki novi članovi više nije isti nekada si tu mogao fino pronaći pomoć a sada samo sprdanje.

30.04.2010. STIGLA NAŠA PRINCEZA

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 16
4.4.2012 11:28:58   
ucitelj
nemoze ga stegnuti jedino pobjegne mu natrag ako lezi bar je kod mene tako
evo jel dovoljno normalan odg

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 17
4.4.2012 12:27:29   
spongebob
da, ja sebi kad me neizdrživo boli glava stavim crvenu ogrlicu sa zelenim privjeskom user posted image
to je otprilike paralela..... halo????

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 18
4.4.2012 12:31:52   
ucitelj
malo se inf o jantaru pa ces znat
al ova ti je fora dobrauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu spongebob)
Neposredna veza do poruke: 19
4.4.2012 13:17:52   
spongebob
a jel to onda djeluje i na bolove druge etiologije, tipa boli ga guza jer je pao na nju, ili ga boli trbuh, ili ruka jer se lupio u štok od vrata... ili je to samo za zube? sve zube ili samo jedinice? user posted image
ljudi, dajte molim vas....
netko je tu pametno napisao, mislim pincirotvajler, i Bog ga blagoslovi na tome, da djetetu da čepić kad ga jako boli zubić, pa ne maltretira bebu s bolovima. Svaka čast pincirotvajler user posted image

(Odgovor članu ucitelj)
Neposredna veza do poruke: 20
4.4.2012 15:48:51   
ucitelj
gle svak ima pravo na svoje misljenje zenskica pita a na nama je da kazemo svoje a ne omalovazavamo druge i njihova iskustva
posto mi je ovo prva beba ja sam je dobila vraga bi kupila jer su kod nas uzas skupe i kako sam stavila neskidam stvarno nije mucan i kad ga muce skontam da vise bali i odbija dojenje nista drugo ko zna mozda je samo moj takav mozda nije do ogrlice ali je ja ne skidam

Neposredna veza do poruke: 21
4.4.2012 21:10:16   
inesica

IZVORNA PORUKA: joszde

imam pitanje jel s ebaš mora staviti ogo vrata ili može i oko rukice

Mora biti oko vrata, i ne brini, duzina je prilagodjena. Razlog je taj sto na tom mjestu ima dovoljno topline koja pomaze otpustanju jantarne kiseline koja se upija kroz kozu i djeluje kao analgetik. I odgovor za skepticnu spongebob: ni ja nisam vjerovala dok nisam naisla na brojne clanke o tome kako se davno koristila u svrhe analgezije, onda sam odlucila probati i zaboravila na Calgel, ziva istina da pomaze, ne znam zasto mislis da bismo ti lagali ovdje? Taj dan kad sam mu stavila ogrlicu prestalo je slinjenje i mirno je spavao, inace sam prije spavanja obvezno mazala desni gelom. Meni je to bio dovoljan dokaz.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

(Odgovor članu joszde)
Neposredna veza do poruke: 22
5.4.2012 9:36:48   
spongebob
u davna vremena ljudi su koristili i venepunkciju za liječenje svačega, znači da treba i sada ili je medicina malo napredovala? i kako znaš da je jantarna kiselina korisna i sigurna da se asporbira u krv male bebe? zato jer tako piše na certifikatu?? isto tako ljudi stavljaju novorođenčetu sa žuticom crvenu narukvicu jer ona "izvlači žutilo" , a ljudi sa gušavosti nose oko vrata nebrušeni kristal- živa istina, vidla ja. Vidiš tu neku šablonu?

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 23
5.4.2012 14:53:06   
ruwenzor
nisam za takve stvari, s jedne strane bi me bilo strah da se ne uguši, s druge ne znam baš ni da li kaj otpušta ni da li to ulazi u bebin organizam, pa ni koliko je to onda i zdravo za bebu.user posted image
nekak mi se čini da nema nekog utjecaja i da to više placebo za mame, još jedna šarena stvar s polica koja se "mora imati", al meni su izrasli svi zubići user posted image pa ne mogu probati na sebi a na bebu nema šanse da to stavim.
ako stvarno djeluje protiv bolova, temperature, reume i svega ostalog kaj se može pročitati na certifikatu, zvuči mi ko da drogiram dijete non-stopuser posted image , a ako dođe do neke virozice teže budem prepoznala simptome pa onda i kasnije reagirala i kasnije pružila bebi odgovarajuću medicinsku skrb?

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

Neposredna veza do poruke: 24
6.4.2012 10:40:29   
inesica
IZVORNA PORUKA: spongebob

u davna vremena ljudi su koristili i venepunkciju za liječenje svačega, znači da treba i sada ili je medicina malo napredovala? i kako znaš da je jantarna kiselina korisna i sigurna da se asporbira u krv male bebe? zato jer tako piše na certifikatu?? isto tako ljudi stavljaju novorođenčetu sa žuticom crvenu narukvicu jer ona "izvlači žutilo" , a ljudi sa gušavosti nose oko vrata nebrušeni kristal- živa istina, vidla ja. Vidiš tu neku šablonu?

Jantar nece sprijeciti izbijanje simptoma neke bolesti, ne brini, a cak i neki izvori tvrde da su djeca rjeđe bolesna.
Ne vidim šablonu, jer crveni konac je narodno vjerovanje, u kristale sam totalno neupucena. Blago tebi kad toliko vjerujes danasnjoj medicini user posted image  a sve vise lijecnika razocarano jer su uvidjeli da se i tu sve vrti oko profita, na stetu svih nas.
Koristis li paracetamol i lijekove za svoje dijete, cijepis li ga? I vjerujes da je to sigurno?
Dakle, smatram da je fosilizirana smola drveta sigurno zdravija od visekratnog trackanja djetetovih desni kojekakvim gelovima za koje uopce ne znamo sto je u njima (tako dugo dok mu ne izadju svi zubici), i ja sam sretna sto je kod njega djelovalo.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!