|
inesica -> RE: jantar ogrlica (6.4.2012 10:40:29)
|
IZVORNA PORUKA: spongebob u davna vremena ljudi su koristili i venepunkciju za liječenje svačega, znači da treba i sada ili je medicina malo napredovala? i kako znaš da je jantarna kiselina korisna i sigurna da se asporbira u krv male bebe? zato jer tako piše na certifikatu?? isto tako ljudi stavljaju novorođenčetu sa žuticom crvenu narukvicu jer ona "izvlači žutilo" , a ljudi sa gušavosti nose oko vrata nebrušeni kristal- živa istina, vidla ja. Vidiš tu neku šablonu? Jantar nece sprijeciti izbijanje simptoma neke bolesti, ne brini, a cak i neki izvori tvrde da su djeca rjeđe bolesna. Ne vidim šablonu, jer crveni konac je narodno vjerovanje, u kristale sam totalno neupucena. Blago tebi kad toliko vjerujes danasnjoj medicini [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] a sve vise lijecnika razocarano jer su uvidjeli da se i tu sve vrti oko profita, na stetu svih nas. Koristis li paracetamol i lijekove za svoje dijete, cijepis li ga? I vjerujes da je to sigurno? Dakle, smatram da je fosilizirana smola drveta sigurno zdravija od visekratnog trackanja djetetovih desni kojekakvim gelovima za koje uopce ne znamo sto je u njima (tako dugo dok mu ne izadju svi zubici), i ja sam sretna sto je kod njega djelovalo.
|
|
|
|