|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Ogrlica od jantara
16.3.2010 0:03:45   
koka24
Hey,danas sam malenoj(5,5 mjeseci) kupila ogrlicu od jantara,jer su je zubići počeli užasno mučiti ,jako slini......Pa me zanima da li je po noći skidate ili?!?! Jer mene je mal strah da joj ostavim,a opet kako će inače djelovat ako joj skidam kad ide spavati! ! Te nakon kojeg vremena bi trebala počet djelovat,ako će joj pomoći? Hvala
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Ogrlica od jantara
16.3.2010 0:06:01   
ninolina
neka nosi stalno i kad ju kupaš i uspavljuješ... znaš da ju puniš na suncu....

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 2
16.3.2010 0:09:36   
koka24
znači ne može se da kažem udavit s njom dok spava jer me stvarno strahuser posted image ? A za punjenje znam ,sutra ču je s hladnom vodom isprat te stavit van na sunce na sat vremena,nadam se da če ga bit user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
16.3.2010 0:19:14   
ninolina
ma ne vjerujem, ali dok se ne privikne stavljaj samo preko dana da vidiš kako spava s njom

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 4
16.3.2010 7:35:07   
evanda
Ja još uvijek skidam to čudo po noći.
Koliko god da nas spašava, jer zbilja pomaže, nekako se bojim ostaviti ju preko noći....
Šta ja znam šta djetetu može pasti na pamet, mašta radi 100 na sat, neka mu zasmeta, pa gurne rukicu između, uhhhhh
A i piše da se nosi samo pod roditeljskim nadzorom

(Odgovor članu koka24)
Neposredna veza do poruke: 5
16.3.2010 8:32:46   
sm_h
 skidamo po noći.nekako sam sigurnija.

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 6
16.3.2010 8:35:46   
novamama
oliver je nosi već godinu i više dana, nikad nismo skidali po noći....piše ti u uputama, nema šanse da se što desi jer je svaki kamenčić privezan zasebno...

nikad mu nije smetala, od nedavno ju vrti prstićima prije nego zaspe...

ma to je sve ok!

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 7
16.3.2010 8:52:22   
plavka
I mi ju skidamo po noći a i ne kupamo se više u njoj jer je kraljica uspijela nakon kupanja od potezanja tj.igranja potrgat tj.odvojit kod onog dijela gdje se zatvara tj.zašerafi, uspijela sam je popraviti !!!user posted image

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 8
16.3.2010 9:39:50   
iva1974
kolike su cijene tih ogrlica?jel ima vise proizvođača ili ejdan kako da znam koju da uzmem???

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 9
16.3.2010 9:44:35   
novamama
oko 100 kn, ima za kupiti u apotekama....

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu iva1974)
Neposredna veza do poruke: 10
16.3.2010 9:55:17   
zlato_tatino
ima i na netu,jantar nakit,zena je super ,doslo za par dana,a uplatili netom tak da najbezbolnije ne moras nikud hodati user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 11
16.3.2010 11:04:55   
ejmama
Ja ju nisam skidala, ali joj je pukla prije mjesec dana. Znači nisu se razletile kuglice nego je puknuo končić što ih povezuje. Izašao nam je drugi zubić bez pomoći ogrlicu i super je prošlo, vidjeti ću dalje kako će biti jer ogrlicu još nisam popravila, inače je nikad ne skidam.

H 07 E 09

(Odgovor članu zlato_tatino)
Neposredna veza do poruke: 12
16.3.2010 21:22:47   
sara1
user posted image voljela bih vjerovati da pomaže ali nisam se kod svog sina uvjerila u to,nosi je i danju i noću,napravila sam mjesec dana pauzu tj nije je nosio i jednako se ponašaouser posted image  

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 13
16.3.2010 21:28:16   
iva1974
IZVORNA PORUKA: zlato_tatino

ima i na netu,jantar nakit,zena je super ,doslo za par dana,a uplatili netom tak da najbezbolnije ne moras nikud hodati user posted image

koja web stranica ili kontakt .please

(Odgovor članu zlato_tatino)
Neposredna veza do poruke: 14
16.3.2010 22:24:22   
e_l_p_i
IZVORNA PORUKA: iva1974

IZVORNA PORUKA: zlato_tatino

koja web stranica ili kontakt .please

Napiši u google pretraživač jantar nakit i pretisni google pretraživanje user posted image JK

http://www.jantar-nakit.com

Mislim da je na ovu stranu Zlato_tatino mislila user posted image

(Odgovor članu iva1974)
Neposredna veza do poruke: 15
16.3.2010 22:32:10   
Bubu
IZVORNA PORUKA: sara1

user posted image voljela bih vjerovati da pomaže ali nisam se kod svog sina uvjerila u to,nosi je i danju i noću,napravila sam mjesec dana pauzu tj nije je nosio i jednako se ponašaouser posted image  

Ne djeluje kod svakog, i to isto piše..
E, a jel su se vama izglodale kuglice? Moja malena je nosi već dva mjeseca, skidam je dok je kupam, a neke kuglice su izgubile okrugli oblik i izgledaju kao da su se otopile, otkrhale, a čini mi se negdja čak i potamnile..user posted image

(Odgovor članu sara1)
Neposredna veza do poruke: 16
17.3.2010 15:38:34   
rico
ja je trenutno koristim,nosi je i po danu i po noći,ali mislim da nije od velike pomoći,jer kad zaboli ponaša se isto kao i dok je nismo nosili

(Odgovor članu Bubu)
Neposredna veza do poruke: 17
17.3.2010 21:45:58   
Ladina mama
Inače sam totalni "nevjerni Toma", no kupila sam ogrlicu pa ak pomogne, pomogne, a ak ne - baš je zgodna. user posted image  I znate da fakat šljaka! Malička je užasno slinila, a sad podnošljivo. Izbila dva zubića, a da ni znali nismo. user posted image  
Ipak, po noći je skidamo jer... zlu ne trebalo, premda malička ne pokazuje interes da bi je dirala.
Preporučamo svima!

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu rico)
Neposredna veza do poruke: 18
21.3.2010 22:17:31   
jadran
ja neznam kaj bi rekla za to...
kupila sam ju u uvjerenju da pomaže aali sam sad nekak skeptična postala... iako ju još uvijek nosi i po danu i noći  i punimo ju ...
kad zubić krene nema spavanja barem mjesec dana, prevće se .. cendra... neće u kindaču spavat... onaj dan kad izbije ona spava "ko beba" i po danu i po noći... u kindaču je do pred jutro a onda dođe k nama.. ma milina.. probudi se ona koji put ali zaspi opet bez problema .. i tako mjesec dana cca.. i opet sve ispočetka..
eto tak da stvarno neznam...

stiglo naše zlato
18.02.2009.

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 19
21.3.2010 22:23:05   
lee
nama to nije pomoglo....tako da je u našem slučaju to je bila loša kupnja....

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu jadran)
Neposredna veza do poruke: 20
21.3.2010 22:52:42   
mali_macic
ja Elli ne skidam ogrlicu po noci samo kad je kupam. morala bi je ovih dana punit, nisam nikako odkad sam je kupila (ima vec cc. 3mje). meni se cini da pomaze ali opet ne mogu rec kako je bez posto mi je prvi put. vidit cemo kako ce bit s vremenom.

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 21
22.3.2010 5:57:10   
sm_h
moj Io nosi ogrlicu stalno,osim kad ga kupamo i po noći i dal djeluje ili ne djeluje neznam,ali opet mi je bolje sa njom nego bez.Uvjek se pitam kako bi bilo da je nema.Ne šteti,prema tome,zašto ne nositi??Prva dva zubića su došla potpuno bezbolno,sada sa trećim malo cendra i po noći se budi,nadam se da će to ubrzo proći....
Ma, meni je super,dobro izgledauser posted image

(Odgovor članu mali_macic)
Neposredna veza do poruke: 22
26.3.2010 11:07:53   
Sagem
I ja sam je kupila pred dva mj i tek ovih dana ću je staviti jer vidim da ga sve više i više "žuljaju " zubići.
A  kako punite te ogrlice? i Svakih koliko dana?
Ja sam dobila samo neki papir kad sam je kupila i tko zna kamo mi je završio. Znam da je nešto pisalo u vezi sunca...

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 23
26.3.2010 11:23:39   
marija0
k je ima od 4mj i stvarno mu pomaže.user posted image jedan dan sam je stavila da se puni i navečer mu je zaboravila staviti- budio se svako sat vremena, plakao...da bi ja tek pred jutro vidila da nema ogrlicu, i kad sam je stavila spava je od 4 do 11.user posted image mi je nikako ne skidamo osim kad se puni- nekad svaki dan, nekad 1 tjedno, zavisi (nije mi ništa pisalo na papiru koliko se sječam nego sam ovde vidila da se puni na suncuuser posted image )

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 24
31.3.2010 12:04:38   
ejmama
IZVORNA PORUKA: ejmama

Ja ju nisam skidala, ali joj je pukla prije mjesec dana. Znači nisu se razletile kuglice nego je puknuo končić što ih povezuje. Izašao nam je drugi zubić bez pomoći ogrlicu i super je prošlo, vidjeti ću dalje kako će biti jer ogrlicu još nisam popravila, inače je nikad ne skidam.

Da vam javim novosti, Ena mi je 3 dana bila nemoguća, nije htjela jesti, cijelu noć je jecala i plakala, stalno mi je bila na rukama i tako bi i spavala, inače je tako dobra beba, nikad problema snjom nisam imala sa spavanjem i ostalim, tako da sam išla i kod dr. koliko sam se bila prepala da je nešto boli. Jučer navečer sam joj opet stavila ogrlicu i nakon 10min se smirila i pojela cijelu bocu, spavala je cijelu noć bez buđenja i danas je super. Izgleda da joj je pomoglo.

H 07 E 09

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!