Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:36:57
|
|
|
|
tonkica
|
Većinom sam joj skidala, iako je tu i tamo znala zaspat i sa njom.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:38:12
|
|
|
|
Lady3
|
Sory cure a šta je to?
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:40:00
|
|
|
|
ejmama
|
Kako sam je stavila tako je i ostala. Skinula sam je tek kad je pukla. Od bratića mali ima 2god. i još je nosi , a nikad mu je ne skidaju!
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:44:20
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 Sory cure a šta je to? Eto što piše na mojim uputama: "Nošenje baltičkog jantara na koži je tradicionalno europsko sredstvo ublažavanja boli kod izbijanja zubi djece. jantar je prirodni anagletik te smiruje dijete bez upotrebe ljekova" p.s. samo su naše perle okrugle...
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:48:09
|
|
|
|
Lady3
|
A jel djeluje?gdje se kupuje i koliko košta?Nekako sam skeptična...
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:49:57
|
|
|
|
tonkica
|
Mi probali smanjit slinjenje s njom, nije uspjelo. Kupila sam ju u običnoj ljekarni, platila 90-ak kuna.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:50:57
|
|
|
|
njanja
|
lady, košta 92 kn, u rijeci sam kupila u apoteci... i ja sam skeptična, ali štogod može pomoći, a ne može odmoći, trenutno važi kod mene
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:52:56
|
|
|
|
Lady3
|
A što nisi otvorila ranije ovu temu njanjaaaa...ja se mučim s malim ko nikad..
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:55:11
|
|
|
|
Ruža
|
Za sad sam još mišljenja da nam ne treba, ali tko zna? Njanja možda ću i ja za koji dan ići ju tražiti.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:57:08
|
|
|
|
tonkica
|
Ružo pošaljem ti ja Miinu. Tak i tak mi sad nije od koristi, samo skuplja prašinu.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:57:18
|
|
|
|
njanja
|
IZVORNA PORUKA: Lady3 A što nisi otvorila ranije ovu temu njanjaaaa...ja se mučim s malim ko nikad.. pa jer je ista sitiuacija trenutno kod mene
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:59:06
|
|
|
|
Lady3
|
da,da a sad ispada da je skoro svatko ima a ni zuc do sada...cure vi ste zločesteee...
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 22:59:40
|
|
|
|
tonkica
|
Pisalo se i prije o njoj, samo je tema negdje tko zna gdje.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 3.2.2009 23:00:37
|
|
|
|
Ruža
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Ružo pošaljem ti ja Miinu. Tak i tak mi sad nije od koristi, samo skuplja prašinu. Hvala Tonkica, za sad nam još ne treba, ako bude ja ću vikati. Mislila sam da je vama pomogla?
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 4.2.2009 8:12:12
|
|
|
|
troubled
|
rekla mi je prijateljica, od koje sam prvi put za ogrlicu i čula, da se ne skida...ni po noći, ni zbog kupanja...staviš i ne skidaš...valjda tada bolje "radi"... nisam probala pa ne znam
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 4.2.2009 8:37:32
|
|
|
|
ejmama
|
IZVORNA PORUKA: tonkica Ružo pošaljem ti ja Miinu. Tak i tak mi sad nije od koristi, samo skuplja prašinu. Ja mislim da ima ogrlica posebno za dečke i za curice. Moja ima manje kuglice, a od bratića mali veće vjerovatno kao ona što ima Njanja.
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 4.2.2009 8:43:22
|
|
|
|
mlada mama
|
ima ju moj necak,ja stvarno ne mogu reci dali to pomaze ili ne seka kaze da nije imala bas problema s izbijanjem zubi da nije imao temp,a nije ni moj kod svakog zuba,a moj nema ogrlicu...tako da ti ne znam mozda bi on tako i da nije imao ogrlicu...ne znam stvarno... i da ona mu je nikada ne skida,a mene je uzasno strah stavljati mu ogrlicu bilo kakvu i to pogotovo preko noci...
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 4.2.2009 22:17:13
|
|
|
|
Dajana
|
Ja svojoj maloj skidam preko noći i kad ide spavati preko dana. A onda joj nekad zaboravim staviti. Da li pomaže ili ne, zbilja vam ne bi znala reći. Kupila sam ju u napadu očaja ali tada je već imala četiri zuba koji su niknuli bez problema. I onda je dobila virozu usne šupljine, temperatura, cendravost, sve desni osjetljive, izbija četvorka, sve crveno i nabubreno, ne pomažu nikakvi gelovi pa sam očajna kupila i ogrlicu. Vjerojatno je sve prošlo samo od sebe a ne od ogrlice.
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 5.2.2009 8:19:57
|
|
|
|
mamma2x
|
Mi je skidamo jedino kad se malena kupa. Da li pomaze ili ne stvarno ne znam jer imamo jako puno problema kod izbijanja zubica. Svaki zub smo dobro odradili neprospavane noci, cendranje, nervoza i deranje po noci. Sad nam izlazi cetvrta trojka i nadam se da ce biti malo mira nakon toga. Ne znam kako joj pomoci, pokusala sam i sa dentinoksom i sa calgelom al ne vidim bas nekih rezultata. Kad bi bilo najgore cak sam joj znala dati i zlicicu lupoceta. Kako bi bilo da nemamo ogrlicu ne usudim se ni pomisliti. Imamo 1,5god. Tia 28.07.07
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 7.2.2009 8:02:59
|
|
|
|
koka
|
Ija sam si mislila uzeti za Milu, al nekako me strah po noći da ona ima to na sebi , šta ako se otkine pa...joj, ni sama nisam pametna
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 7.2.2009 8:13:10
|
|
|
|
Puli
|
u početku sam ju skidala po noći, a sad se uredno kupa i spava s njom(uguram je ispod piđamice) iako nemam osjećaj da nam išta pomaže
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 7.2.2009 8:14:01
|
|
|
|
Puli
|
šta ako se otkine ogrlica ima sigurnosne čvoriće između svake kuglice tako da se ne može rasipati
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 9.2.2009 19:43:38
|
|
|
|
inna
|
Nikad čula do sad za to Ali zato i jesam ovdje, da saznam puuuunooo zanimljivih stvari
|
|
|
|
RE: Jantarna ogrlica (i po noći???) 4.8.2011 22:36:00
|
|
|
|
danery
|
e nosi i spava sa njom bez problema....
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!