|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   jantarna ogrlica za zubiće
9.11.2009 15:33:33   
elina
Kakva su vasa iskustva s ovim ogrlicama?Navodno,ublazuju bol kod nicanja zubića itd.!?
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: jantarna ogrlica za zubiće
9.11.2009 15:45:09   
xxl
Joj mi ju nemamo al čula sam da je ok

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 2
9.11.2009 15:47:06   
pepeljuga
Mi je imamo i nismo imali problema...sad jel zbog toga ili nije nemam pojmauser posted image user posted image user posted image
Pogledaj malo po forumu vec je bila ovakva tema pa mozda imas vise misljenja tamo....

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 3
9.11.2009 15:47:29   
ejmama
ja s prvom nisam imala problema, imala je ogrlicu i drugoj sad izlaze zubići i isto ima ogrlicu. Ne znam dali je zbog ogrlice.

H 07 E 09

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 4
9.11.2009 15:48:31   
Marta j
Mi je imamo i neznam sto bi rekla on je bio jako nervozan i nemiran i plackav dok je zub izasao.
Al ona mu i dalje stoji oko vrata pacemo vidjeti za druge zubice kako ce biti

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 5
9.11.2009 15:52:58   
elina
Bas sam nasla adresu di se moze nabavit i za sto i kako se koristi.Mislim da cu ju naruciti pa sto bude!user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 6
9.11.2009 16:04:02   
elle1
iskreno nama nije nimalo pomogla,bacila novac bezveze

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 7
9.11.2009 16:05:57   
evanda
nekom pomaže, nekome ne....meni ne pomeže....mom djetetu da

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 8
9.11.2009 16:07:46   
elle1
vjeruj mi ako pomaze tvom djetetu pomaze i tebiuser posted image

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 9
9.11.2009 16:10:31   
evanda
IZVORNA PORUKA: elle1

vjeruj mi ako pomaze tvom djetetu pomaze i tebiuser posted image

user posted image user posted image user posted image zapravo da
u pravu siuser posted image

(Odgovor članu elle1)
Neposredna veza do poruke: 10
9.11.2009 17:35:41   
FIONA
IZVORNA PORUKA: elina

Kakva su vasa iskustva s ovim ogrlicama?Navodno,ublazuju bol kod nicanja zubića itd.!?

čuj bila je mirnija, ne mogu reči da nije...čak je počela i jesti konkretnije...koliko je to bilo moguće obzirom da je bila probirljiva...
mi smo morali maknuti jel moja zver ima debeljucasti faldasti vrat....i onda nam se vsako malo zajelo i morali jako mazati...onda sam rekla da mi je to gore od zubi kaj je normalno...ali su niknula četriri zubeka kad smo maknuli!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 11
9.11.2009 17:37:37   
ama
ova tema je vec bila(podavno).........ja sam svom kupila al je nisam koristila a ni nije imao hvala Bogu problema sa rastom zubi i cula sam da je ta ogrlica izmisljena i da ti kamencici nemaju nikakvo djelovanje ko i svaki drugi kamenciciuser posted image sad nadam se da ce se neko javit ko vise zna....eto ja sam je kupila al bas zbog tog sto su mi govorili da nema nikakvu moc ja je nisam ni koristila user posted image

(Odgovor članu evanda)
Neposredna veza do poruke: 12
9.11.2009 17:40:30   
FIONA
sv eto kamenje moraš čistiti i energizirati...bilo toplinom ili sunčevom energijom...moja sveki ima neki kamen koji joj je neurodermitis totalno neitralizirao...naručila ga iz N. Sada....ja sam i jantar ogrlicu oprala jel ju je non stop nosala i sušila na suncu....možda ima sa tim veze...možda niste pripremile kamjenje kako treba ako je dugo stajalo...user posted image user posted image user posted image ..ne znam!!!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu ama)
Neposredna veza do poruke: 13
9.11.2009 17:43:45   
Marta j
Ja sam prala punila na suncu kako je pisalo na uputama pa mi neznam ni sama jel pomogla il nije kada je on bio uzasno nemiran dok je izisao zubonja

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 14
10.11.2009 10:35:37   
maja
Nama je pomogla! Kad nekome pričam o njoj smiju mi se, kažem im kad ti djetetu poćnu izbijati zubi nalazit ćeš razne načine da mu pomogneš, vjerovao ili ne!

Mi smo Noi stavili sa nekih 5 mj. (ne znam točno), sa 6mj. je izašao prvi, par dana poslije drugi zub bez ikakvih naznaka da će izaći. Ogrlicu sam mu maknula sa 10 mj, jer ju je počeo stavljati u usta, pa sam se bojala da je ne strga i proguta i zaboravila na nju.
Onda su počeli problemi, vrištanje i plač po noći, nikako ga smirit. Nakon njegovog prvog rođendana vratila sam mu ogrlicu i vrištanje je prestalo, a u kratkom razdoblju mu je izašlo 8 zubi, bez muke. Evo još je sad nosi, skidam samo kad se kupa. Inače, jedanput mjesečno je treba prazniti i puniti.

Eto, ja spadam u one koja obožava jantarnu ogrlicuuser posted image

I jantarna ogrlica se ne smije uzimati od drugoga, čak ni svome drugome djetetu je nebi smjela staviti.

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 15
10.11.2009 15:04:48   
elina
IZVORNA PORUKA: maja

I jantarna ogrlica se ne smije uzimati od drugoga, čak ni svome drugome djetetu je nebi smjela staviti.

Evo,negdi citam da se moze posudivati samo dobro oprati i napuniti,ali svejedno nebi takve stvari posudivala od nikoga!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 16
10.11.2009 15:59:03   
mala pcelica
a sa čim je puniti kad nema sunca tj. kad je ovakvo kišovito vrijeme ??? user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 17
10.11.2009 18:20:50   
elina
to i mene zanima,he...user posted image

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 18
10.11.2009 19:42:34   
maja
stavi je u mikrovalnuuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa bit će sunca barem jedan dan i onda brzo operi na minutu ogrlicu u hladnoj vodi i sat vremena ostavi vani na suncuuser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 19
10.11.2009 19:49:28   
mala pcelica
sat vremena ostavi vani na suncu

šta ako ne bude toliko sunca,nego samo izađe na 10 min ?user posted image user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 20
11.11.2009 13:38:07   
elina
Cujem danas od jedne zene da se to kosi sa katolicanstvom!?To me buni!Vjernik sam i nebi tila radit nesto sto se protivi nasoj vjeri,a bacila mi je bubu i sad stalno mislim o tome.Znate li vi sto o tome?

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 21
11.11.2009 13:39:47   
pepeljuga
Ma prvi put to cujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 22
11.11.2009 13:40:17   
ejmama
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ma prvi put to cujemuser posted image user posted image user posted image user posted image

I ja

H 07 E 09

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 23
11.11.2009 13:43:27   
elina
kaze,u stilu,to je praznovjerje!!!

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 24
11.11.2009 13:44:43   
dominik
IZVORNA PORUKA: elina

Cujem danas od jedne zene da se to kosi sa katolicanstvom!?To me buni!Vjernik sam i nebi tila radit nesto sto se protivi nasoj vjeri,a bacila mi je bubu i sad stalno mislim o tome.Znate li vi sto o tome?

nama se sa vjerom kosi sve sta je drugacije...gluposti..ko one fore da je johnson&johnson vraziji prozvod...gluposti

(Odgovor članu elina)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mlijeko.
Admin

Nakon godinu dana, koje je mlijeko zdravije dati dijetetu:

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan: