|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
14.3.2011 12:25:36   
emab
IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: m600

sad je bila gore,kaže da ova nije dala samo za petru nego petri za slatkiš i sve ostalo što nam treba...(kao treba nam neštouser posted image ) i kao da ne misli ona niš loše da ona ne da ni njima da govore protiv nas
joj muka mi došlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A šta je to ona sve ostalo mislila kupiti za 100kn?? Ili je mislila da drži novčanicu od 1000kn u rukamauser posted image
Joooj koja jadna opravdanja...ma m600 nemoj se uopće živcirati, zbilja mislim da nema smisla...da ide na živce, ide sigurno ali tu nema baš neke pomoćiuser posted image

slažem se s Cubom,čuvaj ti svoju user posted image !

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1276
14.3.2011 12:25:39   
BUMBI
Ajme sram je bilo za 100 kn,prasica jedna

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1277
14.3.2011 12:33:04   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvalaaa

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1278
14.3.2011 20:22:49   
nemirna mama
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1279
14.3.2011 20:36:38   
CallamityJane
Pa da sam kruha gladna ne bi ni pomisliti mogla, a kamoli tako iz obijesti i jos presutiti user posted image
E svijete gdje ides, sve nize i nize...user posted image

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1280
14.3.2011 20:40:45   
mariola
Ajme koja vještica, m600. A šta tm kaže na to?

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 1281
14.3.2011 21:18:56   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1282
14.3.2011 23:10:04   
sig
Ajme strašno... 100 kn?? Jeli ona normalna?? sa time nemožeš (kako bi moj brat reko) ni guzicu si obrisati!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1283
15.3.2011 9:59:42   
lavica81
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ajme sram je bilo za 100 kn,prasica jedna

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1284
15.3.2011 10:05:50   
danery
jooooooooooj m600....nama jučer susjeda donijela 2 partikle za malu i dala svekrvi,i mislite da mi je rekla?
beš partikle,al ako mi netko nešto za MOJE dijete donese,izvoli mi reći i donijeti....ovako ih je već bacila u prljavi veš...a možda bi ih ja čuvala dok ne budu trebale nove? kozetina....
i kupovina za bejb....kažem lijepo ne kupujte...jer uzima mi malo...i ružno...i opet ona uzvali 50-100 kn za male bodije i gegice,pa još ispituje kad ću joj obući...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lavica81)
Neposredna veza do poruke: 1285
15.3.2011 10:08:42   
sig
IZVORNA PORUKA: danery

jooooooooooj m600....nama jučer susjeda donijela 2 partikle za malu i dala svekrvi,i mislite da mi je rekla?
beš partikle,al ako mi netko nešto za MOJE dijete donese,izvoli mi reći i donijeti....ovako ih je već bacila u prljavi veš...a možda bi ih ja čuvala dok ne budu trebale nove? kozetina....
i kupovina za bejb....kažem lijepo ne kupujte...jer uzima mi malo...i ružno...i opet ona uzvali 50-100 kn za male bodije i gegice,pa još ispituje kad ću joj obući...

Pa to je strašno pokušaj joj objasniti da joj je to malo!!
Ili pred njom probaj navuči to djetetu pa neka vidi da to na dijete NE STANE!!!

imam dvije ljepotice jedna ljepša od druge

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1286
15.3.2011 10:12:19   
danery
sig njoj se NE MOŽE objasniti,pisala sam već negdje kako joj je kupila mini plišanu majicu i da ne propadne 30 kn htjela joj je rajfešlus stavit da dijete može obući...btw.,majica je bila 62,a mala nosila 68,ak se ne varam u broju....tako da...ma bljak...

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu sig)
Neposredna veza do poruke: 1287
15.3.2011 10:13:30   
BUMBI
A joj Danery užas....onda nek kupuje pa možda jednom i shvati da stalno uzima manje veličine ili te možda počne pitati

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1288
15.3.2011 10:16:36   
jagodicabobica
IZVORNA PORUKA: m600

user posted image user posted image user posted image user posted image hvala drage moje...ema super ideju si mi dala user posted image user posted image
e da da ne zaboravim spomenuti da je "divna bakica" user posted image uzela 100kn od svoje unučice sebi..
P je dobila od tetke 100kn i ova je prešutila i potrošila..

user posted image user posted image svasta!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1289
15.3.2011 10:18:08   
danery
ma bli me dupe više...ja to maloj samo pomjerim,odnesem dolje i vratim...MALO JOJ JE,NEĆU TO UZETI...a baba nek se misli...bolje da djetetu kašicu kupi,al kako je i s kašicama bilo što smo dobili za bejb,pojela bi ih kao i onda user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1290
15.3.2011 10:20:20   
danery
a među nama....ono što joj ipak bude dovoljno veliko,al je ruuužno....ja nataknem dok bejb klopa špinat illi mrkvu user posted image user posted image user posted image nema šanse oprat,a ipak je u bakinoj obleki user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1291
15.3.2011 10:20:44   
jagodicabobica

sig njoj se NE MOŽE objasniti,pisala sam već negdje kako joj je kupila mini plišanu majicu i da ne propadne 30 kn htjela joj je rajfešlus stavit da dijete može obući...btw.,majica je bila 62,a mala nosila 68,ak se ne varam u broju....tako da...ma bljak...

user posted image izvini ali ja sam pukla od smjeha....
uzmi je u setnju pod ruku pa okolo po trgovinama kada hoce da kupi a nezna ..ti joj pomoziuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1292
15.3.2011 10:20:47   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1293
15.3.2011 10:25:47   
jagodicabobica

a među nama....ono što joj ipak bude dovoljno veliko,al je ruuužno....ja nataknem dok bejb klopa špinat illi mrkvu user posted image user posted image user posted image nema šanse oprat,a ipak je u bakinoj obleki user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1294
15.3.2011 10:27:14   
cuba

user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme koja ideja

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1295
15.3.2011 10:30:43   
pincirotvajler

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1296
15.3.2011 10:35:04   
LUNA000
Joj cure..kad vidim oznaku sastrane da je ntko napisao nešto novo na ovu temu pomislim se odmah što su sad lude babe napravile user posted image user posted image user posted image user posted image
Ovo o kupovanju podsjetilo me na moju...dužna okolo svima živim..samo ona radi..kad sam ja rodila i ona je imala malog od 4-5 godina..dijete uvijek po selu..prljavo..užas..i sretne ona mene tako jednom u trgovini ja kupujem sokiće ili nešto tako za malog..i ja na kasu ona zamnom i kao ona če platiti...(ja sam takva..dok mogu sama priuštiti svome dijetetu ne tražim od nikog ništa.., još pogotovo kad znam da ona nema i da ima malog doma..) i ja nisam htjela dati..ona se naljutila i svađala se tamo samnom..čak je i prodavačica mislila da sam ja luda ko što neču da mi ona plati...kad eto nje za dva dana...da joj posudimo nešto novaca kao nema...i tako milijon puta..ispred ljudi se pravi kao sve če ona..i obda za va dana zove traži novce..užas..a kad je njezinom malom rođendan ili pričest ili tako nešto..ja lijepo nazovem i pitam treba li mu što od robe ili nešto za školu pa da mu kupim..jer novce ne ćelim dati jer ona sve uzme i potroši..i ona meni kaže ne treba njemu ništa ja sam njemu sve kupila..dobro..i mi odemo i malome kupimo sat..namjerno...jer je ona očekivala novce da ču dati..i mali se oduševio..super uspomena i to je nešto njegovo i nije to imao do sada..a ona pošizila od bijesa...i spremila ga negdje jer ga od onda više nismo vidjeli..a kad je prošla pričest..kukala je kako treba sve platiti troškove što je imala..i lipo uzela od malog novce što je dobio od drugih i potrošila...user posted image user posted image user posted image user posted image  mrzim takve ljude...imam i ja djecu i oni us mi na prvom jestu..i kad nemam za neko slavlje ili nešto ..pa neču ga onda ni raditi..ili če bit skromno..a što se tiče tako tih rođendan i pričesti..pa za to se zna po godinu dana unaprijed..i ako ništa drugo..možeš svaki mjesec sastrane ostaviti 100 kuna za svoje dijete...

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1297
15.3.2011 10:43:04   
pincirotvajler

(Odgovor članu LUNA000)
Neposredna veza do poruke: 1298
15.3.2011 13:46:50   
danery

user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme koja ideja

pa jel nije dobra user posted image user posted image user posted image 2 muhe jednom kašom riješim user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1299
15.3.2011 15:12:08   
lavica81
user posted image user posted image user posted image danery ti si legenda

uvijek me nasmiju tvoji postoviuser posted image user posted image user posted image

pa jel nije dobra user posted image user posted image user posted image 2 muhe jednom kašom riješim user posted image user posted image user posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!