|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
24.2.2011 13:51:52   
Točkica28

IZVORNA PORUKA: kitty

novamama moja je otkuhavala vlazne maramiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 1251
   RE: Svekr(i)ve
24.2.2011 13:53:01   
Točkica28
IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

moja je skratila d šiške user posted image i sad izgleda ko jim carey u glup i gluplji user posted image

user posted image user posted image user posted image
lude li babe

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1252
8.3.2011 16:46:22   
Tanjica Tanja
Čitam ja te vaše postove za user posted image , pa rekoh da se pridružim...Naime, moja user posted image  nije ni zločesta, ni glupa, ali zna zato biti jakkkkoooo iritantna.....i uvijek krivo i samouvjereno izgovara pojmove za koje pojma nema šta znače.....
No, htjedoh vam ispričati jednu anegdoticu:
Priča moja user posted image  s nekim na telefon, ja taman prolazila, baš je to bilo kad je Barack Obama dobio izbore u SADu...i kaže ona " Joj, jesi vidjela onoga Obamu kako je pobjedio na izborima? Amerikanci nisu vidjeli takvog crnca od Mao Ce Tunga......????!!!!!!user posted image user posted image user posted image WTF? A ja zastala, pa mi ništa nije jasno.....
Uglavnom, tih dana su cijelo vrijeme pričali o Obami kao nasljedniku Martina Luthera Kinga....a sveki mislila Mao Ce Tunga....ja pukla od smijehauser posted image user posted image
I još uvijek je uvjerena da je ispravno rekla...... 

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1253
9.3.2011 8:09:31   
Tanjica Tanja
IZVORNA PORUKA: Točkica28

IZVORNA PORUKA: kitty

novamama moja je otkuhavala vlazne maramiceuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Šta reći na ovo?user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 1254
9.3.2011 8:11:01   
BUMBI
Sinoć D bio preko kod šogi i kaže ona da idu do kuće(stavili su pločice),pa da idem i ja snjima,ode ona po staru da bude s njima dvojicom(D i nečakom) i mi odemo.Vraćamo se mi za nekih 20 min i ušli u kuću i pitam mene sveki " a di je D?"...ja prvo mislila on se sakrio,šo inače zna da ga tražim kad ja vidim po njenoj faci da stvarno nije tamo...sledila sam se u sekundi,nemogu vam to ni opisati...ja brzo preko u kuću i njega nema,hvala bogu on je otišao kod tate u lokal odmah pokraj kuće...izgubila sam bar 5 god života koliko sam se uplašila..
A ona meni kaže da nije skužila da i ja idem s njimauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tanjica Tanja)
Neposredna veza do poruke: 1255
9.3.2011 8:21:12   
Tanjica Tanja
user posted image user posted image user posted image user posted image .....Grozota...srce mora da ti se sledilo......

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1256
9.3.2011 21:59:44   
natalijax
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Sinoć D bio preko kod šogi i kaže ona da idu do kuće(stavili su pločice),pa da idem i ja snjima,ode ona po staru da bude s njima dvojicom(D i nečakom) i mi odemo.Vraćamo se mi za nekih 20 min i ušli u kuću i pitam mene sveki " a di je D?"...ja prvo mislila on se sakrio,šo inače zna da ga tražim kad ja vidim po njenoj faci da stvarno nije tamo...sledila sam se u sekundi,nemogu vam to ni opisati...ja brzo preko u kuću i njega nema,hvala bogu on je otišao kod tate u lokal odmah pokraj kuće...izgubila sam bar 5 god života koliko sam se uplašila..
ajme mene bi herc odma strefio

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1257
9.3.2011 22:00:19   
natalijax
moja je danas ljuta,zato što nismo postili po njenoj volji

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 1258
10.3.2011 7:51:47   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: BUMBI

...izgubila sam bar 5 god života koliko sam se uplašila..

užas
tako moj svekar zna''izgubiti''unuke kada ih čuva .
zato ih niti ne dobiva tako lako

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1259
11.3.2011 12:28:28   
emab
joooj cure ja sam tek sad otkrila ovaj forum i moram vam reći da ću dobiti trudove od smijeha...stvarno ima svakakvih bisera oduser posted image

Moja user posted image  je stvarno ok, hoće mi i čuvati i djecu ...al povremeno isto kao i svekar imaju neke "čudne" poglede na neke stvari...al to je valjda normalno s obzirom na razliku u godinama - ti ljudi su stariji od mene 40 godina i bilo bi čudno da isto razmišljamo.

al stvarno ste me dobro user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

"Bože daj mi ono što mi treba, a ne ono što želim."

Mali anđelek 10.03.2007.
"mamin sin" M 20.04.2009.
naša curka-bracina seka se rodila 06.04.2011.

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 1260
14.3.2011 8:44:02   
m600
za vikend su nam bili šogorica i njen dečko...i unatoč tome što mi je užasno muka bilo i loše sam se osjećala,što god su poželili,mm i ja smo ispunili... hoće ići u prirodu,mi ih odvedemo na jezero,on...i nas sprdaju da kakvo je to jezero bla bla bla,hoće na biljar,odvedemo ih,oni krenu kakav je to malo stol,grbav,kakva je to rupa uopće..bla bla bla...uvijek se sprdaju s nama a mi sve činimo od srca :((( i sad ja GLUPAČA kažem svekrvi da mi je ivan super samo da nije ok što se sprda sa svime što ja i moj muž napravimo...na što je ona naravno stala u njegovu obranu i ja sam ispala kriva jer ONI NIKAD NIŠTA NISU REKLI LOŠE O NAMA.... a mi smo tako bezobrazni...joj glavu bi joj otkinula..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 1261
14.3.2011 8:48:11   
BUMBI
user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1262
14.3.2011 8:49:38   
m600
baš sam žalosna user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala bumbiuser posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1263
14.3.2011 9:40:45   
emab
...podvali ti njoj slijedeći put spačkicu user posted image user posted image user posted image , reci joj:"joj uopće nisam bila u pravu što se tiče Ivana, on je tak dobar dečko - jedino što mu zamjeram je što se uvijek šali na vaš račun, ma znam ja da on ne misli ozbiljno, samo se šali" - pa da joj onda vidimo reakciju, kako je to kad se neko sprda na njen račun, mislim da bi joj pare na uši išle user posted image user posted image user posted image

...mislim da su sve user posted image  jako osjetljive na svoje kćeri i njihove dečke, muževe, djecu...to je uvijek bolna tema, pa ju ja rado izbjegavam.

Drži se i nedaj se da se itko s vama sprda, uvijek baci jednu slatku kontricu.

Mali anđelek 10.03.2007.

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1264
14.3.2011 10:40:22   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 1265
14.3.2011 10:44:19   
cuba
m600 nemoj se sada živcirati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1266
14.3.2011 10:47:16   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: cuba

m600 nemoj se sada živcirati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1267
14.3.2011 10:50:47   
m600
user posted image user posted image user posted image user posted image hvala drage moje...ema super ideju si mi dala user posted image user posted image
e da da ne zaboravim spomenuti da je "divna bakica" user posted image uzela 100kn od svoje unučice sebi..
P je dobila od tetke 100kn i ova je prešutila i potrošila..

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1268
14.3.2011 10:51:58   
pepeljuga
Ajme sram je bilo za 100 kn,prasica jednauser posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1269
14.3.2011 10:57:15   
m600
da nažalostuser posted image

21.10.2011-mali čupavac

Neposredna veza do poruke: 1270
14.3.2011 11:19:25   
cuba
Zbilja nemam riječi, uzimati od unučice i tako se sramotiti za 100knuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1271
14.3.2011 11:26:24   
tiny
tako i moja,kad netko dođe kod nje,uvijek donese nesto i za M.slatkise i tako,i onda ona kad mi dođemo daje na kapaljku maloj slatkise,i kaze kako joj baba kupuje stalno,a ja neki dan pokupila sve sto je bilo i dala M. da ponese kuci,nije mi stalo do slatkisa,ali sta se pravi pametna stalno.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1272
14.3.2011 12:11:14   
emab
IZVORNA PORUKA: pepeljuga

Ajme sram je bilo za 100 kn,prasica jednauser posted image user posted image user posted image

..baš, tako djetetu uzeti....ma joj čula bi ona mene. A da joj otvoreno kažeš npr." P treba majicu, hlačice...već nešto pa bi bilo baš zgodno da to kupimo od onih novaca šta je dobila od tete, pa da se možemo slijedeći put kad teta dođe pohvaliti sa poklonom koji joj je ona kupaila"- ja ti stvarno ne bi imala živaca za takvu "babu"- ja uvijek vratim ne istom mjerom- nego na finjaka spustim pa bude još boljeuser posted image

Joj ja fakat imam dobru svekrvu...kakvih sve žena ima, ma užas živi.

Mali anđelek 10.03.2007.

Neposredna veza do poruke: 1273
14.3.2011 12:17:59   
m600
sad je bila gore,kaže da ova nije dala samo za petru nego petri za slatkiš i sve ostalo što nam treba...(kao treba nam neštouser posted image ) i kao da ne misli ona niš loše da ona ne da ni njima da govore protiv nas
joj muka mi došlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu emab)
Neposredna veza do poruke: 1274
14.3.2011 12:21:05   
cuba
IZVORNA PORUKA: m600

sad je bila gore,kaže da ova nije dala samo za petru nego petri za slatkiš i sve ostalo što nam treba...(kao treba nam neštouser posted image ) i kao da ne misli ona niš loše da ona ne da ni njima da govore protiv nas
joj muka mi došlouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A šta je to ona sve ostalo mislila kupiti za 100kn?? Ili je mislila da drži novčanicu od 1000kn u rukamauser posted image
Joooj koja jadna opravdanja...ma m600 nemoj se uopće živcirati, zbilja mislim da nema smisla...da ide na živce, ide sigurno ali tu nema baš neke pomoćiuser posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!