|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
15.2.2011 16:02:43   
nemirna mama
evo mene opet user posted image

pa ta žena bi trebala porazgovarat sama sa sobom....
polazi ona sad prije par minuta na kavu kod susjeda (mm veli terapiju) i povest će M sa sobom , a on se uhvatio svog psića s kojim spava i hoće njega nosit

user posted image ostavi ćuću šta će ti
M netu
user posted image ostavi kad ti kažem
M netu
user posted image ma user posted image ti on mater ludu
user posted image a ja stojim kraj user posted image

ma mislim si user posted image ti on babu ludu user posted image user posted image
čula me i samo izašla vanuser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 1226
15.2.2011 16:05:26   
pincirotvajler
moja je skratila d šiške user posted image i sad izgleda ko jim carey u glup i gluplji user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1227
15.2.2011 16:20:14   
cuba
user posted image user posted image user posted image user posted image  

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 1228
15.2.2011 16:21:22   
patka
ja ne kuzim te user posted image pa kaj se u bas sve moraju petljati...moju sad jeuser posted image kaj si bumo nabaviti kutnu garnituru koju kad rastegnemo imamo madrac s oprugama, glavni adut je da ak se jedna opruga pokvari (jest da ne znam kak se opruga pokvari ali dobro) krevet ne valja...ne kuzim pa nebu se njoj za vrijeme seksa opruga u guzicu zabila
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kad mi tak pocne i maltretira me dva sata odmah bi joj dala jedno prirodno sjenilo na oko user posted image

u Krasu vise ne proizvode slatkise.....sav secer otisao za nasu Tanju (07.11.2010.)

Neposredna veza do poruke: 1229
15.2.2011 16:35:02   
LUNA000
Poželih prije par dana da mm ostane kod kuće za Valentinovo..pošto inače radi po cijele dane...i igrom slučaja ja se razbolila tako da je ostao i malo zbog toga, malo zbog Valentinova..od jutra počne S.zvati na tel..ja se ne javljam..onda me sestra od mm zove (ona i svekrva su u vječnom kontaktu širenja informacija o meni..hehe)..ni njoj se ne javljam..i opčenito uvijek kažem pa barem kad sam bolesna ja ili djeca ne želim da mi  nitko dolazi..kad eto user posted image  navečer...ne da mi je pao mak na oči..nego se mislim u sebi da kako mi može toliko dignuti živce netko ko nije vrijedan ni da trepnem..uglavnom glavna tema razgovora nje i naše djece je bio kako čeih odvesti kod sebe, i napraviti sobu za njih...kažu djeca nema mjesta kod vas..ona kaže bit će...kažu djeca al mi već imamo svoje krevete i sve..a ona kaže pa ponijet čemo i krevete sa sobom...ja samo sjedim sastrane i slušam..grrrrrrrr...još pita mm jel mi što kupio za Valentinovo..ja govorim kako je nama Valentinovo svaki dan a ona nešto cinično prokomentira...i pitam se zar trebam otići u bunker kad poželim rijetke dane provesti u miru s mužem...aaaaaaaa

A:31.10.2005.
N:27.12.2006.
L A 30.05.2011.

(Odgovor članu patka)
Neposredna veza do poruke: 1230
15.2.2011 16:39:17   
osobno

IZVORNA PORUKA: pincirotvajler

moja je skratila d šiške user posted image i sad izgleda ko jim carey u glup i gluplji user posted image

Jooj pinci, oprosti, tvoja user posted image je baš prasica, al tako sam se nasmijala ovoj tvojoj usporedbi...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

Neposredna veza do poruke: 1231
15.2.2011 16:57:10   
danery
bejb se jadna danas derala zbog zubića,potrgala je glocku skoro koliko je grizla,i sva jadna zaspala na meni....
eto user posted image ,vodila bi ju u šetnju....ajd,ono,vidjet ću hoće li se derati još,da ju natankam sirupom,a ona sva pametna veli MOŽDA JU PEČE GUZA,CRVENA JOJ JE (taman sam previjala malu i guza je ko i inače)
došlo mi je da babu opizdim onom usranom pelenom po pola tintare user posted image user posted image user posted image
osobno,jel imaš viziju ovoga? ja imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1232
15.2.2011 17:09:24   
pincirotvajler
osobno znam da je tebi smješno ali meni je žalosnouser posted image
sram me kak zgleda,pa mu kad idemo van podignem fizuricu na ježeka user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1233
15.2.2011 17:15:04   
osobno

sram me kak zgleda,pa mu kad idemo van podignem fizuricu na ježeka user posted image

Ma on je tako sladak i smišan, da mu sve dobro stoji. user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

Neposredna veza do poruke: 1234
15.2.2011 17:16:33   
pincirotvajler
user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1235
15.2.2011 17:21:22   
mariola
IZVORNA PORUKA: osobno

Ma on je tako sladak i smišan, da mu sve dobro stoji. user posted image

Slažem se s osobnouser posted image
A sveki  ti je user posted image  nad user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1236
15.2.2011 17:22:17   
mariola
IZVORNA PORUKA: danery

došlo mi je da babu opizdim onom usranom pelenom po pola tintare user posted image user posted image user posted image
osobno,jel imaš viziju ovoga? ja imam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ovo sam zamislila i user posted image user posted image user posted image user posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1237
15.2.2011 17:29:04   
Tanjica Tanja
IZVORNA PORUKA: mariola

ovo sam zamislila i user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Helena 11.05.2011. Mamina ljuba zuba!

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 1238
15.2.2011 17:39:56   
osobno

bejb se jadna danas derala zbog zubića,potrgala je glocku skoro koliko je grizla,i sva jadna zaspala na meni....
eto user posted image ,vodila bi ju u šetnju....ajd,ono,vidjet ću hoće li se derati još,da ju natankam sirupom,a ona sva pametna veli MOŽDA JU PEČE GUZA,CRVENA JOJ JE (taman sam previjala malu i guza je ko i inače)

O yeah...doživljaj sa svim čulima

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1239
22.2.2011 9:59:08   
m600
evo i mene na ovoj temi...baš sam ljuta i tužna..user posted image
user posted image je počela čuvati nekog malog za 1300kn i taj mali je prvih dana visio non stop kod mene
kaže ona meni da ćemo dijeliti novce da ćemo skupa čuvati...
dobila je novce i nisam lipe vidjela...rekla sam joj da petri treba pelena i otišla je u lidl i kupila 14 kom pelena i karamele od 6kn i još prigovara što je skupo 6kn za karameleuser posted image

26.09.2009- velika sekica
21.10.2011-mali čupavac

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 1240
22.2.2011 10:04:25   
pincirotvajler
user posted image user posted image

(Odgovor članu m600)
Neposredna veza do poruke: 1241
22.2.2011 11:38:40   
tiny
ja bih bez beda trazila svoju polovicu

mjenjam potpis....

Neposredna veza do poruke: 1242
22.2.2011 11:41:53   
ikica84
bas je user posted image

ANDREJ 02.01.2010.
VIKTOR 24.09.2011.
mamine srece najveceeeeeee!!!!

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1243
22.2.2011 12:39:14   
BUMBI
M600user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ikica84)
Neposredna veza do poruke: 1244
22.2.2011 15:53:22   
Tink
Možda i nije mit user posted image user posted image , ja sa svojom super funkcioniram ali mora negdje nešto, pa me tako svako malo s nečim iznenadi da bi joj u grlo najradje skočilauser posted image

...od kada te znam ja virujem u anđele, od kada te znam ja virujem da postoje <3 24.04.

...stigao mali braco <3 22.02.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1245
23.2.2011 13:29:53   
chriesi
bok cure... nova sam ovdje, i nasla sam bas temu zbog koje se uputih u odiseju po google... malo ludim (blazeno receno) i mozda mi vi mozete dat savjet kako da ne poludim toliko da sve otkacim u neku mater.... dakle, ja sam vec 20 godina u braku (mlada i blesava bila :-D) i oduvijek je bilo nekih problema sa svekrvom, bas iz tih razloga sto se voli svugdje mjesati, sto je se tice i sto ne, sto je njen sin najbolje i naj, naj, naj stvorenje na cijeloj planeti i nitko nije kao on :-D
e sad, moglo se to sve izdrzati, bilo mi je svejedno, ona dodje ponekad, ali uvijek na sat, dva, obicno kad ja moram negdje ici pa da pazi na djecu... i to je bilo ok, pomogne ona meni, pomognem ja njoj i eto... medjutim, prije cetiri mjeseca mi je umro svekar i od tad ona VISI kod mene!!! po citave dane! cim djeca i muz ujutro oko 8 odu u skolu/na posao, eto nje i ostane do 5 - 6 navecer!!! da izludim... ne znam kako da joj kazem da zudim za tim da budem bar pola sata sama u svojoj kuci, da se opustim, da radim sto mi je volja a ne stalno da imam obzira prema njoj. razumijem da joj je tesko, da sad nema nikog (mi zivimo vani, tako da osim nas ima samo par prijatelja, ali ne moze njima po citav dan dosadjivati kao meni user posted image )... mm kaze da se jos malo strpim, da ce biti bolje, da joj je tesko naviknuti se na samocu, a ja imam osjecaj da je sve gore i gore... i sto se ona sad uvrijedi za svaku sitnicu, moras kao po jajima da hodas, tako se ophoditi prema njoj. onda, podje da mi sprema po kuci, a ja izludim, jer ne volim to. ona stara, pa samo mi sve zamaze i ostavi stvari da ja ne mogu naci, a ona ti ne slusa sto sam ja rekla da ne radi, nego po svome... ako cutim, sto cutim, sto sam ljuta, ako govorim, to nije tako, to treba ovako... ako sjednem, zasto ne uradim ovo, ono... ma izludicu!!!!! da li imate neki prijedlog, sto mi je ucinit?

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1246
23.2.2011 13:31:31   
pincirotvajler
dobrodošla user posted image
ja nemam savjet,vjerujem da si ludauser posted image

(Odgovor članu chriesi)
Neposredna veza do poruke: 1247
   [Obrisani korisnik]
23.2.2011 13:37:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

Neposredna veza do poruke: 1248
23.2.2011 14:38:18   
chriesi
hvala vam na savjetima i dobrodoslici... evo sad je otisla kuci, uvrijedjena. uvrijedi se kad je pogledas a da nemas osmijeh od uha do uha, odmah ono: sta me tako gledas, kao da sam ti citavu obitelj ubila? a ja se mislim "nisi njih, al mene polako al sigurno" user posted image
pokusacu opet porazgovarati s muzem, mislim ipak da je jednostavnije kad joj ono nesto kaze, nego ja. ipak sam ja "tudja" hehehe... znate, lakse mi je samo sto sam ovo podijelila s nekim, zato, hvala cure!!!

Neposredna veza do poruke: 1249
23.2.2011 15:14:53   
lavica81
potpisujem cvrčak

sretnouser posted image user posted image user posted image

IZVORNA PORUKA: cvrčak

A ja bi ju posjela i rekla da shvaćam da joj je teško,ali da mi smeta da mi se petlja u kućanske poslove, da dođe na kavu ili ručak svaki dan,ali da imam svoj život i da ne mogu više izdržati "zajednički život".
da nazove ako što treba,ali da ti ne želiš biti suptstitucija za njenog pokojnog muža.
Uvrijedit će se svakako,ali po meni je to pošteno. Zapravo,ne pošteno,nego pitanje ona ili ja.

Možeš i sjediti i čekati da sama odustane,iako ja mislim da se to neće dogoditi.

Sretnouser posted image

Mara 04.10.2010. mamina i tatina princeza
Toni 08.07.2013. mamin i tatin princ

Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!