|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
31.7.2010 22:11:12   
Marta j
I sada moja svekrva zivi u uvjerenju da sam ja opet trudna neka joj kada misli da sam se ja u zadnje vrijeme napuhala.

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 926
31.7.2010 22:12:02   
cuba
IZVORNA PORUKA: Marta j

IZVORNA PORUKA: BUMBI

I da jos je rekla na to da meni i mm nije to uredu da vec imamo drugo a mm brat nema jos djece.

Šta???I šta ste joj vi na to rekli?

Ja sam joj samo rekla da ja ne cekam tko ce imati djecu da cu radati kada ja hocu i otisla.

Oni su u braku 7god i nemaju jos djece(neznam sto je problem i ja neulazim u to)al nju to kopka a nesmije pitati.
Pa joj je muka kao mi cemo opet imati a oni nista luda zena skroz

Svekrva za poželit, nema šta...ne želi se petljat u njihov život a u vaš može i u tako intimne stvari...

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 927
31.7.2010 22:12:49   
BUMBI
I sada moja svekrva zivi u uvjerenju da sam ja opet trudna neka joj kada misli da sam se ja u zadnje vrijeme napuhala.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Potpisujem i cubu

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 928
31.7.2010 22:14:11   
Marta j

IZVORNA PORUKA: cuba

IZVORNA PORUKA: Marta j

IZVORNA PORUKA: BUMBI

I da jos je rekla na to da meni i mm nije to uredu da vec imamo drugo a mm brat nema jos djece.

Šta???I šta ste joj vi na to rekli?

Ja sam joj samo rekla da ja ne cekam tko ce imati djecu da cu radati kada ja hocu i otisla.

Oni su u braku 7god i nemaju jos djece(neznam sto je problem i ja neulazim u to)al nju to kopka a nesmije pitati.
Pa joj je muka kao mi cemo opet imati a oni nista luda zena skroz

Svekrva za poželit, nema šta...ne želi se petljat u njihov život a u vaš može i u tako intimne stvari...

Njima nesmije jer joj je to sin miljenik pa ako se naljuti onda je u  mukama.
Ima ona bisera da mi je bed sve to i pisati.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 929
31.7.2010 22:16:18   
tina0310
a moja se ka za kaznu meni već 2put ošla šišat u neke frizerke,neće da je ja šišam nakon svađe s mojima...ne spominje ništa al se šiša,nisam ćorava,a ne kuži da mi je samo uslugu napravilauser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 930
31.7.2010 22:27:30   
bomboncic02
Oprostite cure, ali ja dođem tu i iskreno se nasmijem pričama..ovo je nevjerojatno kakvih žena ima.
Bože sačuvaj..
Ja neznam što bih rekla za svoju, osim muževog i mog zajedničkog zaključka a taj je da ona nema pojma kakvu dobru snahu ima dok ju jednog dana ne izgubi!A sve se trudim zbog muža, koji to vidi i cijeni, ali isto tako zna da ne bum dugo još takva.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 931
31.7.2010 22:44:45   
tina0310
mislim da ova tema ima najviše str napisanihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 932
2.8.2010 14:05:35   
Marta j
Jutrosnja provala moje svekrve jer joj nikako nesjeda misao da sam ja "trudna" pa sto ce vama jos jedno djete jedno vam sasvim dovoljno.

Ja sam na to rekla da mi je zelja imati 5-ero djece a da ih sve zelim roditi do 30 pa da moram pozuritiuser posted image user posted image user posted image user posted image

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 933
   [Obrisani korisnik]
2.8.2010 14:50:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 934
2.8.2010 16:03:06   
Anoniman
Marta kraljice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 935
   [Obrisani korisnik]
3.8.2010 18:08:15   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 936
5.8.2010 21:25:00   
leilany
..uf jedva nasla temu,nisam bas cesto na njojuser posted image

ugl...pricamo mi kako svekrvin brat ima 3 zene u kuci,kak mu je sto je jedini musko,nato ce moja svekrva kako susjeda do nase kuce ima 4 curke kak je tek njenom muzu njih ima ukupno 6 zena....ovaj barba odma se prima za glavu i veli a siroti covjek i smiju se naravno-sve je to u sali...
a veli moja pametna svekrva:jebote pa to je za đingisovu knjigu rekordauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eee mi smo kreeepali od smjeha...evo jos uvijek ju sogi i ja zajebavamo....
..lol koja carica...

user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 937
   [Obrisani korisnik]
5.8.2010 21:29:44   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 938
5.8.2010 21:38:52   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 939
6.8.2010 14:08:51   
cuba
IZVORNA PORUKA: leilany

a veli moja pametna svekrva:jebote pa to je za đingisovu knjigu rekordauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 940
6.8.2010 21:42:04   
tina0310
moja je danas ope nešta zaaauser posted image user posted image user posted image   i to već od 8h ujutro,al problem je šta neznam štauser posted image
muž je ugl doša doma(iz noćne) plačući.....ljut ka pas
sad neznam jel ga pametno pitat o čemu se radi il ne?samo bi se još više nasikirala.......možda bolje da se kanim,a opet me to kopka..........pitala san ga o čemu se radi al je samo reka o njegovoj materi i to je to,hmmmuser posted image

ili je oko love(oni nikad nemaju....user posted image ) ili sam ja tema,treće nema

juče san cili dan bila u šibeniku s user posted image čak smo i do mm navratili....možda je to ili joj smeta šta ga nije vidila(ionako ga svaki dan ne viđa a nije ga ni željna),dok ga uzme u ruke mali odma u plač,valjda osjeti da jeuser posted image

stvarno nisam pametna šta napravit dali ustrajat ili ostavit sve kako jeuser posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 941
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 21:43:36   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu tina0310)
  Neposredna veza do poruke: 942
6.8.2010 21:59:53   
leilany
user posted image user posted image user posted image user posted image jaoooooj placem od smjeha....
moja đingis sad hoce prec prag,digne batak kad ono prrrrrrrrrrrrrrd...user posted image user posted image user posted image user posted image

ajmeeeee plačem user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 943
   [Obrisani korisnik]
6.8.2010 22:02:43   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 944
6.8.2010 22:04:51   
leilany
prdneuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

Neposredna veza do poruke: 945
6.8.2010 22:07:32   
tina0310
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 946
6.8.2010 22:07:58   
cuba
IZVORNA PORUKA: leilany

prdneuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 947
6.8.2010 22:09:31   
ninolina
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
samo sam čekala kad češ nešto provalitiuser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 948
6.8.2010 22:10:32   
tina0310
ovo me izluđiva,već je 2h sam u sobiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 949
6.8.2010 22:14:07   
Marta j
IZVORNA PORUKA: tina0310

ovo me izluđiva,već je 2h sam u sobiuser posted image user posted image user posted image

Ja bi usla u sobu i razgovarala s njim..i pitala ga sto ga mucim.

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!