|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
28.7.2010 12:12:20   
leilany
IZVORNA PORUKA: cvrčak

user posted image user posted image

Mariachi oni kažu tek od 40-te,ali meni su našli ciste koje se nisu vidjele na UZV. A već dugo me jako boli,i bol se čak proširila na desni pazuh. Sve me strah da će biti neka rakčinauser posted image

daj cvrle ne pricaj gluposti.....
idi na mamografiju,nemoj to odgadat...i ne pricaj bedastoceuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 901
28.7.2010 12:12:35   
Anoniman

user posted image user posted image

Mariachi oni kažu tek od 40-te,ali meni su našli ciste koje se nisu vidjele na UZV. A već dugo me jako boli,i bol se čak proširila na desni pazuh. Sve me strah da će biti neka rakčinauser posted image

nemoj zezat! user posted image  
držim fige da ipak nije ništa takvo i da se može riješiti bez posljedica!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 902
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 12:15:02   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 903
28.7.2010 12:19:03   
Anoniman
odi onda što prije! imam frendicu na fb koja se uspjela izvući, operirali su ju na vrijeme, prošla je kemo, još ima jednu sad u 8. mj. i dobro je. samo su joj morali sve povaditi ginekološki, pa neće moći imati djece. kao preventivno da se ne proširi.

joooj, cvrči, ja se nadam da ti to nemaš!!!! user posted image

Neposredna veza do poruke: 904
28.7.2010 12:20:07   
Anoniman
otišle smo ot totalka!

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 905
28.7.2010 12:20:59   
.dada.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da nije ništa strašno. user posted image

Neposredna veza do poruke: 906
   [Obrisani korisnik]
28.7.2010 12:21:01   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 907
28.7.2010 12:22:51   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mariachi

otišle smo ot totalka!

Imamo štelu kod moderatorauser posted image user posted image Nećemo više

da, fakat, nisam ni skužila! user posted image

Đizs, cvrle, otvaraj temu o tome, stavljat ćemo vibrice da sve prođe ok! Kad ćeš ići?

Neposredna veza do poruke: 908
28.7.2010 12:43:06   
lilia
Odi to napravi što prije, makar i privatno, ne zezaj se s takvim stvarima.

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

Neposredna veza do poruke: 909
31.7.2010 21:50:12   
Anoniman
danas su bili svekar i svekrva kod nas... došla je i moja teta gore, pije se kava, razgovara... kad svekrva spusti komentar: "Marijana, ti moraš sebe dovest u red! Previše si se zapustila! Moraš držat do sebe!" ja sam samo user posted image user posted image ... a teta je rekla da kad počnem raditi budu kile same otišle...
mislim ono, a svekrva je ta koja nas sve pokušava utovit! user posted image  najčešća riječ na njenim ustima je "Jedi, jedi, jedi, jedi!" user posted image

(Odgovor članu lilia)
  Neposredna veza do poruke: 910
   [Obrisani korisnik]
31.7.2010 21:54:02   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 911
31.7.2010 21:55:56   
tina0310
a slušaj sad ovo:hranim ja na bocu user posted image svoju malu i zezan se,polako papi,polako,nemoj tako gutat,zaletit će ti se....pa neće ti baka odnit,a svekriva na to: baka je na djeti,neće ona bocuuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahaha

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 912
31.7.2010 21:57:38   
Anoniman

Zbilja Marijanauser posted image user posted image user posted image najbolje ti konzultiraj Modnog Mačka,nema smisla da kopaš baštu kod kuće u trenerciuser posted image

je nekak, bum u minici i štiklama išla paradajza brat! user posted image user posted image user posted image  ko je videl traperice nositi za po doma! i one anatomske šlape, to uopće nije sexy! samo zbiljam ne znam otkad to moram SVEKRVI bit zgodna, j...user posted image te!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 913
31.7.2010 21:58:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tina0310

a slušaj sad ovo:hranim ja na bocu user posted image svoju malu i zezan se,polako papi,polako,nemoj tako gutat,zaletit će ti se....pa neće ti baka odnit,a svekriva na to: baka je na djeti,neće ona bocuuser posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahahahaha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
da nisu tvoja i moja svekrva nekaj u rodu, tina? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tina0310)
  Neposredna veza do poruke: 914
31.7.2010 22:01:05   
cuba
IZVORNA PORUKA: tina0310

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 915
31.7.2010 22:01:46   
BUMBI
Zbilja Marijanauser posted image user posted image user posted image najbolje ti konzultiraj Modnog Mačka,nema smisla da kopaš baštu kod kuće u trenerci

user posted image user posted image user posted image user posted image

pa mislim stvrno.moraš poslušati savjet svoje svekiuser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 916
   [Obrisani korisnik]
31.7.2010 22:03:51   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 917
31.7.2010 22:05:36   
Marta j

I da jos je rekla na to da meni i mm nije to uredu da vec imamo drugo a mm brat nema jos djece.user posted image

user posted image

< Poruku je uredio cvrčak -- 31.7.2010 22:06:44 >

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

Neposredna veza do poruke: 918
31.7.2010 22:06:40   
BUMBI
I da jos je rekla na to da meni i mm nije to uredu da vec imamo drugo a mm brat nema jos djece.

Šta???I šta ste joj vi na to rekli?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 919
31.7.2010 22:06:53   
tina0310
ja mislim mariachi da je sve to ista škola

nakidan mm je iz kemijske čistionice donio odijelo a pošto je svekriva krojačica s novom peglom na pariuser posted image ljubazno se ponudila da će nam ispeglat odijelo,i onda je ostala u čuduuser posted image user posted image user posted image jer nikad nije čula da se i pegla tamouser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 920
31.7.2010 22:07:15   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mariachi

Zbilja Marijanauser posted image user posted image user posted image najbolje ti konzultiraj Modnog Mačka,nema smisla da kopaš baštu kod kuće u trenerciuser posted image

je nekak, bum u minici i štiklama išla paradajza brat! user posted image user posted image user posted image  ko je videl traperice nositi za po doma! i one anatomske šlape, to uopće nije sexy! samo zbiljam ne znam otkad to moram SVEKRVI bit zgodna, j...user posted image te!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zbilja nemaš pojma..
U proljeće u štiklama u bašću i tako odmah praviš rupe za sjemenke. KUžiš. Ovako bezveze nabadaš a nikakve koristi,a onako sitno gazi i da vidiš..

čuj sad nakon kiše bi zbušila rupu do Kine user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, dobra ti je ideja - ionak moram maline presadit user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 921
   [Obrisani korisnik]
31.7.2010 22:08:43   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 922
31.7.2010 22:09:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: BUMBI

I da jos je rekla na to da meni i mm nije to uredu da vec imamo drugo a mm brat nema jos djece.

Ma daj molim te! Ja bi baš namjerno imala odmah dvoje, jedno za drugim!

A jesu biserke, zbilja!!!

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 923
31.7.2010 22:09:36   
Marta j
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ja sam joj samo rekla da ja ne cekam tko ce imati djecu da cu radati kada ja hocu i otisla.

Oni su u braku 7god i nemaju jos djece(neznam sto je problem i ja neulazim u to)al nju to kopka a nesmije pitati.
Pa joj je muka kao mi cemo opet imati a oni nista luda zena skroz

Uzivam uz svoja tri musketira....

M&M-10.6.2006

Mate-11.05.2009

Antonio-29.6.2011

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 924
31.7.2010 22:10:17   
BUMBI
jao,nemogu vjerovati,stvarno nisu normalne...

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!