|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
24.4.2010 23:13:14   
anuska08

IZVORNA PORUKA: natalijax

IZVORNA PORUKA: anuska08

Joj meni je baš bed!! user posted image u zadnje sam vrijeme stvarno bila ljuta na svekra i išao mi je na živce! A zadnjih je dana baš loše i ne osjeća se dobro i sad imam grižnju savjesti, jer sam stvarno znala biti ljuta na njega! Prije mi je bio stvarno super, al otkad se rodila Nika nekad me stvarno izbaci iz takta!user posted image

tak je i kod mene,isto bude loše,stalno je bolestan al me nekad opterecuje sa svojim prijedlozimauser posted image user posted image ili njegove fore koliko si nekad umisli ,mali slučajno digne ruku a on odma joj eto sad gleda u mene htio bi da ga držim ,ili joj toliko me voli da nemože bez meneuser posted image user posted image ma dovoljno je ovo s coca-colom

da i moj ima šprehu s Nikom i prijedloge za vola ubit i onda me izludi!
Mariola,hvala!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 626
   [Obrisani korisnik]
28.4.2010 15:02:08   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 627
28.4.2010 15:04:58   
Točkica28
slažem se da muz mora bit na tvojoj strani

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 628
28.4.2010 15:14:21   
maja
joj janje moje, ja nisam sa ovima u kući, nego smo dvije kuće udaljeni ali mi ih je isto dosta, inače bi i meni bilo kao i tebi...moga muža apsolutno ništa ne opterećuje, uvijek je ono mama je bolesna ili oni su takvi...
i ja sam primjetila da su mene ovi počeli nedoživljavati i to sve od kako im je MM rekao da nosim curicu, e sad il sam si umislila ili nešto je, ali budem ih ja pitala
jučer dođe svekrva i opet malom da čokoladu, a zabranili smo i opet joj kažem rekla sam vam da prvo nas pitate jel smijete a ne da mu tutnete čim uđete i rekla sam joj da ih ne bude više volio zbog čokoladeuser posted image
inače, što se tiče čuvanja nisu ga nikada u ove 2 godine pričuvali...pa kao budu išli u šetnju kad zatopli, i to sam im jučer tutnula na nos, došlo lijepo vrijeme a vas sad nema za šetanje rekla sam im

joj cure, peru me hormoni

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 629
28.4.2010 15:16:28   
Jack_Tequila
Ajd barem jedan topic u kojem ne guzite nas muške. user posted image

Eto šta se dobije kad sastaviš dvije žene - raspašoj u kući. user posted image Sad mi je jasno zašto je kod nas zabranjena poligamija! user posted image Mudri bjehu ljudi koji izglasaše takva pravila! user posted image

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 630
   [Obrisani korisnik]
28.4.2010 15:17:11   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu maja)
  Neposredna veza do poruke: 631
28.4.2010 15:18:15   
maja
ma i vas gazimo tu, bez brige, sve se nekako svodi na to da ste vi muški krivi za takvo stanje sa mamama

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Jack_Tequila)
Neposredna veza do poruke: 632
   [Obrisani korisnik]
28.4.2010 15:19:00   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu Jack_Tequila)
  Neposredna veza do poruke: 633
9.5.2010 21:37:07   
isabela
i moja svekrva je priča za sebe....

Neposredna veza do poruke: 634
9.5.2010 21:37:54   
isabela
i moja svekrva je priča za sebe....

Neposredna veza do poruke: 635
9.5.2010 21:41:53   
isabela
slažem se s ovim gore navedenim (janje)... Dobro je napisala. Glavni problem je u našim muževima,a ne svekrvama. Oni su ti koji trebaju reći STOP mami i nema tu neke filozofije.Moj muž se par puta postavio,ali nije dobro završilo, jer kao što sam napisala,ona je priča za sebe... i on je odustao. Vidi da nema smisla,a i ja sam to shvatila..

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 636
10.5.2010 7:59:05   
danery
kuham ja jučer griz za doručak i pitam svekrvu hoće i ona....hoće...hoće i kavu....naravano....odnesem joj ja oboje U KREVET, a veli ona:

joj kako je lijepo biti mažen i pažen...

kažem ja:ne brinite,uživajte sada,naplatit ćemo vam za par mjeseci user posted image user posted image user posted image
gleda me ona nekako  user posted image ,a ja user posted image user posted image user posted image
kad vidiš nju za nekih pola sata-riflja suđe,glanca kuhinju,čisti sve u 16...pobojala se valjda sirota da ne bi naplata ranije krenula user posted image user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 637
10.5.2010 9:42:30   
boba125
da idem pisat sve kaj je opet kobra priredila,napisala bi knjiguuser posted image .zapravo me uopce sram pisati o tomeuser posted image .
stalno nesto tovi,i to mm-u,a meni nista,pravi se ko da smo si super a iza leda govori svasta.Otrovnica...
mm ju ne sljivi ni pol posto,ali joj se ni ne suprotstavlja,u njenom stanu smo,pa bi nas mogla frknut van.Vise me to ne ljuti toliko kao u pocetku.
Ali ne mogu skuziti zasto stalno pumpa mm-a protiv mene,i kaj misli da mi on ne govori kaj mu ova veliuser posted image
bas je user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 638
10.5.2010 10:09:36   
isabela
Drage moje,i ja sam imala problema sa svojom svekrvom,bilo je stvarno svega.... Živimo u njezinoj kući,pošto nemamo novaca da odemo,ali platimo režije pa se onda snalazimo.....
problemi su ukratko počeli kad sam rodila..htjela se postavit iznad mene i bilo je strašnih sukoba,a vjerujem da će ih biti i još jer s njom ne možeš na zelenu granu...... jedino što sam možda i vjerojatno naučila je ona:kroz jedno uho nutra kroz drugo van......

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 639
   [Obrisani korisnik]
10.5.2010 11:02:21   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu isabela)
  Neposredna veza do poruke: 640
10.5.2010 11:05:07   
Bebys
e cvrle kod tebe bilo veselo...fujuser posted image ja bi poludila...

Neposredna veza do poruke: 641
10.5.2010 11:05:45   
ninolina
Jučer smo ju vozili kući(bili smo svi zajedno u graddu na kavi) i bila je podnošljiva(više je peglala mm) i sve bi bilo super da se i okupala jer sam morala otvoriti prozor u autu koliko smrdi-nije se dalo disati-doslovnouser posted image
Maloj je kosica smrdila (jer ju je cmakala).
Ako netko ima isti problem zna da ne pretjerujem

joj znam kako ti je....od mm žive na selu...ne mogu reči da se ne peru, pereju se ali kad dođu i donesu mi onaj miris štale user posted image user posted image e sad mi je slabouser posted image user posted image

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

Neposredna veza do poruke: 642
10.5.2010 11:07:59   
maja
moji mirišljavci upravo otišli, pa sam išla sve pootvaratuser posted image
nisi jedina cvrči sa tim problemomuser posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 643
10.5.2010 11:08:33   
Bebys
IZVORNA PORUKA: isabela

Drage moje,i ja sam imala problema sa svojom svekrvom,bilo je stvarno svega.... Živimo u njezinoj kući,pošto nemamo novaca da odemo,ali platimo režije pa se onda snalazimo.....
problemi su ukratko počeli kad sam rodila..htjela se postavit iznad mene i bilo je strašnih sukoba,a vjerujem da će ih biti i još jer s njom ne možeš na zelenu granu...... jedino što sam možda i vjerojatno naučila je ona:kroz jedno uho nutra kroz drugo van......

a joj jos i to te snaslo stvarno ti je grozno..zeno draga..
daj otvori temu da trebas robicu..bit ce uocljivije za druge...

(Odgovor članu isabela)
Neposredna veza do poruke: 644
10.5.2010 11:09:26   
Domy
ja sam več navela da sa njegovima nemamo posla ..žalosno al istinito..
ja bi trpila i smrad i sve samo da su ok..

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 645
10.5.2010 11:10:07   
danery
ja se udavim kad se moja sveki svaku večer nakon kupanja natacka s 5 razih vrsti krema i losiona...user posted image user posted image user posted image ispadne grozan mix...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 646
10.5.2010 11:14:53   
Bebys
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
IZVORNA PORUKA: danery

ja se udavim kad se moja sveki svaku večer nakon kupanja natacka s 5 razih vrsti krema i losiona...user posted image user posted image user posted image ispadne grozan mix...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 647
   [Obrisani korisnik]
10.5.2010 11:15:39   
Brisani uporabnik

(Odgovor članu danery)
  Neposredna veza do poruke: 648
10.5.2010 11:18:20   
Bebys
boze kako nemaju granice...ni u cemu...user posted image

Neposredna veza do poruke: 649
10.5.2010 11:18:21   
maja
IZVORNA PORUKA: cvrčak

IZVORNA PORUKA: danery

Danery,mislim da nisi shvatilauser posted image
Ti si u prednosti jer se tvoja SVAKU VEČER POSLIJE KUPANJA...
Moja se osjeti onako prokislo(ko prokisle čarape),jer se kupa vjerojatno jedan puta tjedno...

user posted image user posted image user posted image joj danery, i ja bi voljela da je to miris kreme i parfemauser posted image  a ne da me nos peče od  NEkupanja i  NEpresvlačenja

Neposredna veza do poruke: 650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  24 25 [26] 27 28   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!