|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
12.4.2010 18:48:56   
Gogule
moju mamu sam naučila od prvog dana da ako misli nešto kupiti nek meni da lovu... zna da ja imam drugačiji ukus...moram se pohvalit da mi svekrva više niti ne kupuje ništa za klince jer ja imam grozan ukus...user posted image user posted image user posted image

ROKO 20.10.2005.
KLARA 20.08.2009.

(Odgovor članu karoca)
Neposredna veza do poruke: 576
12.4.2010 21:08:35   
tina0310
IZVORNA PORUKA: kitty

novamama moja je otkuhavala vlazne maramiceuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image   ideja je super za ova krizna vrimenauser posted image     ha ha ha,al si me nasmijala do suza-ha ha hauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu kitty)
Neposredna veza do poruke: 577
   RE: Svekr(i)ve
12.4.2010 21:43:35   
Ladina mama
Joj, Cvrčak, divna tema!!! user posted image  Baš mi to danas treba!!!! user posted image
Neka me Bog kazni, no ja moram istračat svoju sveki jer mi diže tlak svaki put kad je vidim. Dovoljan razlog ua UVOD? I do think so!user posted image

Kaj kod nje mrzim...
  • kada mm-a meni iza leđa traži da je nekamo vozika i to 5 min prije no što treba poći
  • što to /vidi gore/ radi ovako- Budeš me ovezao u ... Naravno, ako možeš, a ako ne, (tu ubaci onaj patnički uzdah) ja ću se već nekako snaći!
  •  što vječito izigrava patnicu
  •  što čim mene nema u blizini zgrabi moju bebu ko da će joj je netko oteti
  •  što je užasno škrta!!! To ne možete zamisliti!

Je li to dovoljno za početak? jer... ako nije, ima toga!

Auser posted image  najviše MRZIM što me tjera da budem osoba koja MRZI!!!user posted image

Mama je prijatelj kojeg nikad ne prerasteš!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 578
12.4.2010 22:01:44   
Ladina mama
Par svekinih bisera...user posted image
  1. Kad smo se oženili i počeli samostalno živjeti, zgrbi ona mm i pita ga je li ima što jesti. Halo?! Došlo mi da joj user posted image !
  2. Tek se oženili, ja doselila iz mjesta udaljenog 20ak km, nikog ne poznajem, nit tko mene, a ona veli mm-u da joj je u banci prišao /pazite sad!/ nepoznati čovjek i rekao joj da imam problema na poslu. Što je s tim htjela postić ni danas, nakon 3 godine ne mogu ogdonetnuti. user posted image
  3. Kad sam bila trudna, morala sam strogo mirovati, mm radio i rekao joj da bi bilo lijepo da me koji put obiđe ako štogod trebam. Ona otvori vrata i veli - Rekao mi K da te pogledam. Ja kažem zbunjeno - Ok. A ona - Eto, pogledala sam te. Wtf!!! I ode! user posted image
  4. Jednom mi dok sam trudovala /bila trudna + mirovala/ donijela poštu i stala na stepenice i pruža je, ja se ustanem, uzmem poštu i legnem, a ona me sa stepenica pita treba li mi što dodati. Halo?! Došlo mi da jojuser posted image ... /Bolje da ne znate!/
  5. Kad sam došla iz rodilišta donijela mi tanjur juhe. DOSLOVNO!!!

Uh, ima toga još...

(Odgovor članu natalijax)
Neposredna veza do poruke: 579
12.4.2010 22:17:18   
lukici
Sad ću ja moju,dobro da je ne vidim cestouser posted image

Nakon dvije god.moje dijete(unuce)imenuje drugim imenom(od drugog unuka)user posted image
Kad ja kažem ne daj djetetu šećera ona mu kaže user posted image mama je LUDA,i tutne mu u usta
Jos ni jednom nije čuvala malog
Ja kažem da su mi tete cuvalice preskupe,pa zato ne mogu ići radit,a ona meni sta nema JEFTINIJEuser posted image ,a ona 15 dana nista ne radiuser posted image .

Djeca su za sve ljude njihov život
P-18.06.2008

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 580
12.4.2010 22:33:30   
mala pcelica
 što vječito izigrava patnicu
 što čim mene nema u blizini zgrabi moju bebu ko da će joj je netko oteti
 što je užasno škrta!!! To ne možete zamisliti!

e ko da si moju opisala user posted image vječita patnica,al imam utisak da uziva u tome ...

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu lukici)
Neposredna veza do poruke: 581
12.4.2010 22:42:36   
leilany
moja je meni pojela cijelu cokoladuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mala pcelica)
Neposredna veza do poruke: 582
12.4.2010 23:34:19   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: leilany

moja je meni pojela cijelu cokoladuuuuuuuuuuuuser posted image user posted image user posted image user posted image

gadura user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 583
12.4.2010 23:34:37   
Anoniman
JA sa svojom ne razgovaram vec 2 nedelje i bas sam srecna zbog toga user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
  Neposredna veza do poruke: 584
13.4.2010 7:07:14   
danery
IZVORNA PORUKA: riDoris

Bolila ju glava i kopa ona po ladici i traži nešto za ˝ludaru˝. Našla ona tako voltaren čepiće ... Znate li što je s njim napravila?- popila ga jeuser posted image , i čudi se :˝Joj šta ovo ima okus kao po sapunu.˝user posted image user posted image user posted image

moja je svekrva skoro riknula od smijeha kad sam joj ovo prepričala...

(Odgovor članu riDoris)
Neposredna veza do poruke: 585
13.4.2010 7:48:01   
osobno

IZVORNA PORUKA: osobno

evo meni moja ide na živce...
1. jer je uvik neka žrtva djevica marija nije toliko patila
2. jer uvik ima neki savjet koji NE ŽELIM i ne tribam
3. jer se rastopi ka govno na kiši nad mlađim malim dok Luku ignoriraž
4. jer živi kraj mene.

ponavljam sve ovo i dodajem
bila bi najsretnija da mene nekako nestane pa da može u miru "brinit" o sinu i unuku(čak ne o unucima, jer je stariji više uopće ne zanimauser posted image )
Čini da uvik ispadnem i osjećam se nesposobno kraj nje samo zato šta ne može shvatit da se svit vrti i bez nje.
I šta ne može shvatit da su meni moja dica sve jer nikog drugog nemam pa mi uvik pokušava otet dite, ka da bi mi pomoglauser posted image , čim dođe odma skoči po malom ka da ga nije u životu vidila.
Ma čudo je žena i gotovo.user posted image
Čudi me kako je majka tereza došla do izražaja od njene dobrote i mudrosti.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 586
13.4.2010 9:49:59   
pula25
Evo jedne izreke za sve one koje imaju problema sa svekrvama

"Svekrva je kao vegeta - u sve se miješa!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

MALI ANĐEO NAM DOŠAO...
...NIKA 21.10.2009

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 587
13.4.2010 9:55:37   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: pula25

Evo jedne izreke za sve one koje imaju problema sa svekrvama

"Svekrva je kao vegeta - u sve se miješa!"
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

učlanila sam se u tu grupu na Facebook-u user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu pula25)
Neposredna veza do poruke: 588
13.4.2010 10:31:44   
maja
evo mene dugo nije bilo tuuser posted image  ali sad kad krenem uuuuuuuuuuuu

Ja ću i po svekru i po svekrvi, u zadnje se vrijeme stalno prepiremo zbog slatkiša. Mi kažemo ne može jer nije dobro jeo, a oni pa nema vezeuser posted image  neće mu biti ništa.
Neki sam dan pukla i rekla svekrvi da ja vidim da oni mene uopće ne doživljavaju, ako kažem da ne može, e pa onda ne može, da bi došla drugi dan i opet malom gurnula čokoladu koju sam ja uzela pa se mali bacao po podu, ali sva sreća da je bio MM doma pa im je OPET rekao da ne može slatko ako dobro ne jede, pa smo onda dobili predavanja da mu damo nešto za apetit user posted image   Opet mi je user posted image  digla tlak sa svojim neće mu biti ništa od čokolade, pa joj kažem preskočite doručak i za ručak pojedite čokoladu user posted image

Treći dan opet dođemo tamo i nismo ni ušli evo nje sa kinder jajetom user posted image  Pa čovječe. Kažem joj ne možete više tako, pa morate nas prvo pitat jel smije, al ko će idiotu objasnit.
I tako se mi stalno prepucavamo. Čak je i MM zavrištao da prekinu user posted image

Onda druga situacija, vidim da ni vama djecu ne čuvaju, ovi idioti došli neki dan, ja čistila i kažem ajd pričuvajte onda malog idem ja kupaonu oprat, a oni si sjeli, tražili da im upalim tv jer su vijesti, mali je naravno cijelo vrijeme bio samnom u kupaoni, kad su vijesti završili oni otišli user posted image

Pred Uskrs smo čak bili  i posvađani, tj MM i oni jer su rekli da se on jako promjenio od kako se oženio i da više ne ide u crkvu (očito zbog mene, jer ja branim) grrrrrrrrrrrrrrrr

Mislim da je sve za danas user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

Neposredna veza do poruke: 589
13.4.2010 10:36:39   
mariola
ajme majo, nije normalna. ko da ti u inat to radiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 590
13.4.2010 10:40:23   
maja
Ona ti je kakti bolesna na živce i svi se izvlače na tu njenu bolest, ali je jeb... podmukla i zna kako se šta radi, ali neće mene user posted image  Ja sam luđa od nje user posted image

Ali inate se i jedan i drugi, samo što sam i mužu očitala bukvicu, rekla sam mu da sam ja svojima zabranila i neka kaže svojima da ne može više dobivat slatko pa valjda je i njemu sad došlo u glavu. I uz to Noa nije dva dana dobio slatko i sad dobro jede, ali glavno da oni mene uče user posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 591
13.4.2010 10:46:10   
anuska08
Majo,drži se svojih principa i ne odustaj!!! Ti si mama, ne oni!!!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 592
13.4.2010 10:46:48   
osobno
Hm, Majo....user posted image user posted image user posted image user posted image
ali, čuj, tvoja je bolesna na živce, pa bar prividno ima ispriku...mojoj ne bi ni dijagnozu uspili postavit...mislim da ne postoji stručni termin za glupost...user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 593
13.4.2010 10:49:12   
maja
ma ne znam šta je gore, sve što ova napravi je ma pusti je, bolesna je...i ja bi sad trebala šutjet, moš mislituser posted image  ja bi na guzicu progovorila kad mi nije po voljiuser posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 594
13.4.2010 11:07:32   
tina0310
IZVORNA PORUKA: mala pcelica

gadura user posted image
  čokoladu-eee,to je neoprostivouser posted image user posted image user posted image user posted image

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

Neposredna veza do poruke: 595
13.4.2010 11:14:05   
tina0310
ja na sriću ne živim sa svojom al je kat ispod meneuser posted image user posted image user posted image tako da uvik ima neke glupe izgovore da dolazi...npr:kod nas žarulja bolje svitli pa je došla porubit neke gaće....user posted image user posted image user posted image   a najviše od svega mrzin kad zamoli mog muža da ja napravin kolače,bar 2 vrste i tortu i onda cili dan lista po receptima a pojma nema ni šta bi ni kako pravila-jer ona nema vrimena(a ja iman na pretek) i kad joj donesem ni ne zahvali mi,samo kaže:ok,stavi to tamouser posted image user posted image user posted image user posted image na šta ja poludim-grrr

-mamin miš-
Alen 19.05.2010.

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 596
13.4.2010 11:47:48   
leilany
IZVORNA PORUKA: tina0310

IZVORNA PORUKA: mala pcelica

gadura user posted image
  čokoladu-eee,to je neoprostivouser posted image user posted image user posted image user posted image

a i slatkac je ponjupala....user posted image user posted image user posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tina0310)
Neposredna veza do poruke: 597
13.4.2010 14:38:08   
Ladina mama
Ja danas pukla ko kokica i rekla svojoj kaj ju ide!user posted image  It feels goood! user posted image  Povod- u mojoj blizini unuku ni ne pogleda, ali doslovno, a u blizini mm, sam kaj se ne rastopi ko govno na kiši. user posted image Pitala je (doduše ne baš biranim riječimauser posted image ) zašto je tako, a ona meni da je mm ipak njen sin. Kaj joj je to u ovom konkretnom  kontekstu značilo, dragi Bog zna. user posted image A.ha, da pred njim može glumiti požrtvovnu bakicu, a preda mnom se ne treba ni truditi. Rekla sam joj da bez obzira kaj mi mislile jedna o drugoj, u blizini mog djeteta ćemo se ponašati ko najbolje frendice. I točka. A ona meni da ju moja mama za Uskrs nije pozdraviti došla. Ja drumom, ona šumom. user posted image

< Poruku je uredio Renata RR -- 13.4.2010 21:32:24 >

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 598
13.4.2010 14:45:26   
mala pcelica
znaci ako ju tvoja mama nije dosla pozdraviti,onda i trebas zbog toga ispastati i na tebe se duriti user posted image
ako je ljuta an tvoju mamu onda je trebala njoj reci sta je smeta....

< Poruku je uredio Renata RR -- 13.4.2010 21:32:09 >

(Odgovor članu Ladina mama)
Neposredna veza do poruke: 599
13.4.2010 21:23:53   
anuska08
Ladina mama, imam feeling da tvoja sveki svakom loncu ima poklopac!!user posted image Uvijek nađe neko opravdanje!

< Poruku je uredio Renata RR -- 13.4.2010 21:31:49 >

Nika 26.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!