|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: SVEKR(I)VE
2.3.2010 8:49:54   
pepeljuga
svekrive su zakonuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Mishek)
Neposredna veza do poruke: 551
2.3.2010 9:58:19   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Marta j

Boba imam i ja takvu nista mu nije kupila osim za bozic i stalno govori on ima sve da mu nema sto kupiti.

Mislim da je moja ipak pobedila, jer Sari nije kupila nista ni za Bozic ni za prvi rodjendan, a o poklonu bez ikakvog povoda da i ne govorim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Marta j)
  Neposredna veza do poruke: 552
2.3.2010 10:00:36   
Bebys
nemoj zezati nelica...ne mogu vjerovati...PA TOJE NJENA UNUCICA..ta mora da je neki debil izvini...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 553
2.3.2010 10:06:12   
mariola
IZVORNA PORUKA: boba125

moja je jucer izvalila da sad nebu nist kupovala D,jer ima dosta igracaka a za koju godinu bu trebal skije i pancerice pa bu onda kupila nekaj od toga
a mislim...kaj bi joj covek rekel user posted image
je cudna...ofca..user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ajme boba ava tvoje je pukla

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 554
2.3.2010 10:18:05   
CallamityJane

IZVORNA PORUKA: Bebys

nemoj zezati nelica...ne mogu vjerovati...PA TOJE NJENA UNUCICA..ta mora da je neki debil izvini...

nije ona Bebys debila nego je to prosvetljena zena user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 555
29.3.2010 19:02:46   
boba125
evo izgleda da se u zadnje vrijeme samo ja zalim user posted image
jedva sam pronasla temu...
bili smo za vikend u hr,nedjelja kod svekrve,i tako odmah ujutro pokaze ona meni kaj je kupila D,a ja se cudim i blejim jer je nedavno rekla kak nebu nista kupovala..
i kad tamo jakna i nekakvi,ne znam kak nazvati,recimo,skafander ali onak mucasti ko medo.i gledam ja to i velim pa D ima jaknu,kupili mu mi novu prije mjesec dana-veli ona:ova je bolja.
i kaj zasutila sam i ok
Ali:mi smo mu kupili preslatku crvenu jaknu,to njoj nije pasalo jer je crveno za cure,a sad mu je ona kupila lila s plavim i pise sa strane GIRLS
user posted image user posted image user posted image
kaj reciuser posted image
a ja sam bedak to vidla tek danas kad sam oprala jaknuuser posted image
a za ovaj skafander,to mu bude kad pocne hodati,kaj mu nebudu ledja golauser posted image
i kaj reci sad na to?
user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 556
30.3.2010 7:37:58   
danery
ja neću na svekrvu jer me u ovom podržala...ali ću moju mamu...

pričamo neki dan  o krštenju (do kojeg ima još ohoho)...kaže mama to odmah nakon mjesec dana obavite i napravite malu proslavu,samo za kumove i roditelje...ne moraš ti zvati svu rodbinu (kao da sam i mislila!),neka ti oni dođu na prvi rođendan djetetu...i to lijepo organiziramo kod nas (mama mi živi 120 km od osijeka,btw.!),pa nek svi iz os dođu k nama na izlet...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim ono?!?!?!?

(Odgovor članu boba125)
Neposredna veza do poruke: 557
   [Obrisani korisnik]
30.3.2010 7:43:48   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu boba125)
  Neposredna veza do poruke: 558
   RE: Svekr(i)ve
30.3.2010 7:49:37   
danery
nma daj,ja to samo pogledam i kažem sreća da te mm nije čuo...to više da nisam ni ja čula i mir...
ma ne možeš mekima objasnit da na glavi dubiš...
a najbitnije je da "sami odlučite i dogovorite se,što vam se tko ima petljat..."
ma na jedno uho unutra,na drugo van i na sve to user posted image user posted image user posted image ,inače bi si mogli ja i mm kosu od muke počupat i stalno se svađat...

< Poruku je uredio cvrčak -- 30.3.2010 7:57:53 >

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 559
12.4.2010 10:43:06   
mala pcelica
sad cu da napišem roman user posted image
bili mi za uskrs tjedan dana kod svekrve u slavoniji,prvo kad sam dosla htjla sam okupati Maju,uzmem njenu kadicu ona sva od BLATA iznutra,ja sam user posted image popizzzzz...pretpostavim od čega je prljava,sto se kasnije pokazalo da sam u pravu..odem u sobu i kazem mm idi vidi kakkva je kadica,on ode vrati se i samo slegnuo ramenima,onda mu kazem sad idi pitaj svoju mater sta je prala u njoj-on ode i vrati se ,kaže: prala je špinat i zelen za pijacu! Meni je došlo da puknem koliko sam bila ljuta..pa hebem ti život gdje ćeš povrće prati u kadici u kojoj ja djete kupam i još ju neopereš...a inace to joj nije prvi put,ja sam sumnjala da ona to radi vec duze vrijeme,damo ju je svaki put oprala,a ovaj je valjda zaboravila...
onda uzmem Majine šerpice u kojoj joj pravim jesti ,svaka je bila zagorena user posted image znaci i njih su koristili,uzmem četku za flasicu da ju operem četka masna user posted image od čega bog te pita,al fino mast stoji na njoj....e tu sam pukla!! Sa svojom četkom za flaše je inače odčeplavala wc šolju kad se začepila,pa je vjerovatno poslje koristila Majinu....
poslje toga ju više ne doživljavam,obraća mi se ja okrenem glavu...onda je plakala okolo kako je mislila da cu joj ja praviti kolače za uskrs,a eto ja se nešto naljutila ,a nezna ona kao zasto sam ljuta i takve stvari...e žene moje pun mi je ku...čić njebog bezobrazluka....ne mogu više da ju podnesem,gadimi se da idem više tamo user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 560
   [Obrisani korisnik]
12.4.2010 10:46:04   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mala pcelica)
  Neposredna veza do poruke: 561
12.4.2010 10:48:10   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: cvrčak

pčelice,svekrva ti je zbilja cijepljena od higijeneuser posted image

da znaš cvrčak da jeste,žena ne zna šta je higijena jer se ne operu po mjesec i više dana i ona i svekar i baba,eventualno se samo jednom presvuku user posted image

?"Često čovjek trpi i nekoliko godina, smiruje se, podnosi i najokrutnije kazne, i odjednom se slomi na nekoj sitnici, na nekoj gluposti, gotovo ni zbog čega."

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 562
12.4.2010 10:57:20   
danery
ne mogu vjerovat....user posted image user posted image user posted image lude babe,ako su to stvari za dijete,onda su za dijete,a ne za kokoši pojiti i odžake čistit....

a ja na moju palim jer stalno ostavlja vražji sudoper nakon pranja suđa u vodi...da se otkiseli,kaže...glavu svoju treba otkiselit,tuka jedna...fuj! user posted image user posted image
sad u prolazu samo zjaknem u sudoper i bacim tu spužvicu u kantu...
malo reći da spužvice kao kruh trošim zbog te njene higijene...

Neposredna veza do poruke: 563
12.4.2010 10:59:42   
Jack_Tequila
Hm, sreća pa moja žena ne zalazi na ovaj forum... user posted image

23.01.2010. > Zvijezda je rođena!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 564
12.4.2010 11:04:39   
danery
user posted image user posted image user posted image

joj jack,zapravo si ja sad mislim kako smo opravdano-a nekad i neopravdano-bar ja-zloće...

sve se bojim ak budem imala user posted image user posted image ,ne gine mi prozivka na tv-u,kako vrijeme odmiče a komunikacijski mediji napreduju user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Jack_Tequila)
Neposredna veza do poruke: 565
12.4.2010 11:06:50   
novamama
pčelice, meni je najsmješnije što ona nema pojma zašto se ti ljutiš, i kao, nije joj jasno što se događauser posted image
što je najgore, njoj stvarno nije jasno...

ali ja joj ne bih šutila...rekla bih joj nešto kao:

što se pralo u ovoj kadici? i šta sad da ja radim sa njom, hoćete li da mi dijete dobije neku boleštinu? hoćete onda vi sa njom ići u bolnicu?
isto i za bočicu i za ostalo, dala bih joj do znanja da mislim da je šporkuljina!
pa nek se vrijeđa tko hoće, meni je moje dijete najvažnije....

< Poruku je uredio novamama -- 12.4.2010 11:09:26 >

Ča je život vengo fantažija....

Neposredna veza do poruke: 566
12.4.2010 11:07:17   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: Jack_Tequila

Hm, sreća pa moja žena ne zalazi na ovaj forum... user posted image

poteraj ju na forum da si olakša dušu user posted image

Neposredna veza do poruke: 567
12.4.2010 11:12:43   
mala pcelica

IZVORNA PORUKA: novamama

pčelice, meni je najsmješnije što ona nema pojma zašto se ti ljutiš, i kao, nije joj jasno što se događauser posted image
što je najgore, njoj stvarno nije jasno...

ali ja joj ne bih šutila...rekla bih joj nešto kao:

što se pralo u ovoj kadici? i šta sad da ja radim sa njom, hoćete li da mi dijete dobije neku boleštinu? hoćete onda vi sa njom ići u bolnicu?
isto i za bočicu i za ostalo, dala bih joj do znanja da mislim da je šporkuljina!
pa nek se vrijeđe tko hoće, meni je moje dijete najvažnije....

dok me je bijes prao,nije mi tog trenuka bila pri ruci(imala sam drugih obaveza),posle me je bbijes malo popustio,al ona me izbjegavala dokle god se nisam skroz smirila...al dobro ona zna zasto sam ja ljuta samo se pravi mutava...
a kupili smo novu kadicu sutradan,četku sam bacila u smece,serpice sam njoj ostavila nek se i dalje sluzi sa njima jer joj je zao dati 100 kn da si kupi ,a trebaju joj ocigledno,a mi smo uzeli nove za Maju....ali doći će ona meni na tapetu,a onda ne da će da plače okolo nego će da vrišti user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 568
12.4.2010 11:17:51   
mala pcelica
i da,redovno kad maja spava to je lupanje vratima,deranje ispred sobe(inače je grlata da ju cjeli svijet čuje),šuškajne vrećicama,odjednom u hodniku ima neodgodivog posla pa lupa i tako mi redovno dijete ne može na miru spavati,onda se ja pokupim i odem sa djetetom kod mame i tate(i mm naravno) i tamo spavamo kad smo u slavoniji....prvu vece djete spavalo od 10 navece do 10 ujutro nije se mrdnila,mir tišina i djete se naspavalouser posted image ,a kod svekrve nece da zaspi do 12,pola 1 nekad i probudi se u pola 7,7 i cjeli dan bude nervozna jer nemoze spavati od njiohove buke...ja znam da jo to njihova kuca i da se mi moramo prilagoditi njima kad dodjemo,ali da bar malo hoće povesti racuna zbog tog djeteta,nema šanse!!

Neposredna veza do poruke: 569
12.4.2010 11:24:01   
danery
o m.pčelice,pa tako i moja...
mada mi živimo s njom eto već 12 godina...
u 10 navečer se pere veš,3 krpe u mašini koja pocupkuje po kupatilu i uz to otvorena vrata da bolje ječi,a uz to se suđe ne pere,nego lomi u isto doba večeri...kao nema vremena oprati preko dana,nego drži krevet da ne bi slučajno odletio i lupio u plafon...
ma odi ti lijepo kod mame i mir...što se natežeš sa svekrvom...samo sebe naživciraš...a od mame možete sveki u posjetu i dosta...

Neposredna veza do poruke: 570
12.4.2010 11:28:58   
mala pcelica
tako će i biti izgleda od sad pa na dalje i u buduće user posted image
ma ko šiša svekrve!!!! user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 571
12.4.2010 18:25:44   
ema st
Moja svekrva je super a isto mi je drago šta ne živimo s njom tako da vrlo dobro znam šta prolazite vi koje imate zloćeste i ogranićene svekrve i još za ne falit živite s njima.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 572
12.4.2010 18:27:11   
novamama
meni je moja poslala artičoke (skuhane)user posted image

ali je prošli tjedan zezla stvar...pa je na nuli...pozitivnojuser posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ema st)
Neposredna veza do poruke: 573
12.4.2010 18:34:32   
osobno
evo meni moja ide na živce...
1. jer je uvik neka žrtva djevica marija nije toliko patila
2. jer uvik ima neki savjet koji NE ŽELIM i ne tribam
3. jer se rastopi ka govno na kiši nad mlađim malim dok Luku ignoriraž
4. jer živi kraj mene.

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 574
12.4.2010 18:36:09   
ema st

IZVORNA PORUKA: novamama

meni je moja poslala artičoke (skuhane)user posted image

ali je prošli tjedan zezla stvar...pa je na nuli...pozitivnojuser posted image

Ha ha haaa, ova ti je dobrauser posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!