|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
9.6.2014 17:31:32   
Tea2803
Lanchicaa onda super user posted image user posted image user posted image tak i ja volim imat neke stvari pod kontrolom ali kad mi je isto tako tesko uskoci mi bez ijedne rijeci ko tebi to je super user posted image ali kad sam radila a radila sam i subote i nedelje do kasno onda mi je on skoro sve radio i pospremio sobu i ocistio kupaonicu pa mi je to isto super hii

(Odgovor članu Lanchicaa)
Neposredna veza do poruke: 1201
9.6.2014 18:29:53   
chocolate
Sretnaz moja Lanica se rodila kao mala mrvica, 3180g i 50cm.. Preračunali su se u težini za nekih 200-300g..
Tea blago ti na takvom mužu, moj je skoro identičan kao Crazyin.. Mada od kako sam trudna je stvarno pomagao i uskakao, kuhao, malo cistio, a kupaonicu mogu sanjati da ce ikad očistiti.. Pravi je mamin razmazenko, zena bi vjerojatno pala u nesvijest da ga vidi sada od kako sam izasla iz bolnice kako svaki dan kuha, usisava, riba.. Srecom suđe potrpa u masinu pa ne mora prati ručno.. Al dobro dođe kad muz zna i hoce pomoci..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1202
9.6.2014 19:13:51   
Pomalo
I meni ovaj moj muz kao super desna ruka, zna i usisat, sredit kuci,sve sto treba, bas ce pomoci, al isto tako voli igrice, ali ne bas nesto nogomet..hejejjehehe..user posted image
Meni je cure toliko vruce da mi se nista ne da raditi, iako sam lunjala jutros po gradu i skuhala rucak..I sad cu u setnju..I me mogu jest sladoled, nemam volje..Ah...

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 1203
9.6.2014 21:56:12   
Tea2803
Chocolate ma bitno je da nam barem malkoc pomognu ne trazimo mi od njih da budu domacice user posted image mm se naviknuo sve radit jer je bio na stanu sa kolegom s kojim je radio i oboje muski morali su naucit tako da je mm sve cistio od poda do pranja vesa a njegov kolega je bio bolji u kuhanju tako da sve super pedantno radi a pedantnost je "naucio" jos u vojsci user posted image
Pomalo i meni je vruce za poludit ah sta cemo moramo izdrzat user posted image
Ja vam cure idem iduci tjedan na kontrolu bas je danas mm nesta radio za doktora pa je rekao da svakako moramo doc jer me nije pregledao dolje evo tocno danas 6 tjedana tako da cu iduci tjedan ici ,, sumnjam da ce me poslat da vidim svoju mrvu ali nema veze bar cu cuti srceko user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1204
10.6.2014 7:08:48   
Anchyloo
miiiicice,dobro jutro...!! nisam se JOŠ porodila... user posted image nego ja po ovoj vrućini jednostavno NE funkcioniram... neznam kaj ću tek kad pravo ljeto dođe.. al zato moji gremlini uzivaju a mama se kotrlja za njima... doduše sve teže,trbuh je već sad pol metra ispred.. user posted image vidim,fino one šetuckaju,kolače peku... neka,neka,uživajte! :) odoh dotamanit onu sirotu lubenicu od jučer... uzeli od nekog stričeka na štandu kod Dugava,nebi vjerovale koliko je sočna i slatka! one iz konzuma su ko krastavci.. bar one male...user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1205
10.6.2014 8:29:31   
TaPikapolonca
Jutro!
Obećali su kišu u četvrtak (ili će to samo sauna biti poslije), ali danas sam odlučila preživjeti do četvrtka, a onda što bude...
Sada znam zašto u Hrvatskoj nisu popularne saune kao u Finskoj... danas po noći sam bila u jednoj cijelu noć i nisam mogla pronaći izlaz.. a moj mužić hrče pored mene.. blaženi...
Kada smo kod mužića i čišćenja... ma sve će on napraviti, ali problem je u tome što mu za sve treba.. suđe od doručka dočeka 23h, a neki dan mi je objasnio da nije znao da je očistit kupaonu tako lahko (ali nije ponovio postupak od tada!) Obožavam ono njegovo "Evo, odmah" (u prijevodu tjedan... dva...)
Sve vi koje ne podnosite vrućinu - SRETNO, a ostale uživajte!

(Odgovor članu Anchyloo)
Neposredna veza do poruke: 1206
10.6.2014 9:10:00   
victory
Cure, ćaos. :)) Vidim ima tu sretnica (pogotovo Tea) kojoj dragi sve zna radit i što je najvažnije hoće.. I moj manje više sve zna, ali kao što TaPikapolonica kaže to može pričekat koji sat pa i dan. :) al dobro, kad zagrmim onda hoće i mora hiihihihi.

Kod mene je sinoć noćas bilo gusto, toliko su me kontrakcije uhvatile, i toliko mi je tvrd trbuh bio da sam mislila da ću puknit. i onda me još kren ula neka luda bol u ledjima.. jaooj rekoh gotovo. moramo na hitnu, a Boga molim da nije ništa.. preeeeeerano je...a tog prijevremenog pooda se ko vraga bojim :( pogotovo zbog te moje ureaplazne i niskog nošenja

i sad me hvata ali ležim i odmaram, nema mi druge.. sutra mi je pregled pa ćemo vidjeti :(((((

(Odgovor članu TaPikapolonca)
Neposredna veza do poruke: 1207
10.6.2014 9:33:30   
Tea2803
Jutro pisalice mojee user posted image user posted image

Vani je vec takvo sunce za poludit ,, danas djevojke moje najtopliji dan do sad u godini i nema me nigdje user posted image a sutra cu onu kisu docekat vani user posted image sa smjeskom na licu user posted image
Ja vidim da sto se priblizavamo kraju da nam je bome sve bolnije i teze user posted image ali nema veze uskoro ce user posted image doci u nase rukice user posted image
Sutra vas jako puno ima kontrolu ako se ne varam ?? Ijooj u iscekivanju sam s vama user posted image a danas nam crazy ide vidjet svoju user posted image

Anchyloo lubenica!?! Moliiim i to dobra?? Aaa zavidim ti user posted image jer one iz ducana izgledaju kao zesci kaos!!
Ni ja ne funkcioniram pa cu danas biti ovdje pa pisalice moje svakako mi se pridruzite user posted image

Victory jos malo izduraj ja kazem sebi isto do 37 tt i onda kad oce nek izade user posted image mi smo tu s terminima a po uzv sam ja tjedan dana naprednija tj moj malac kad ga tako dobro hranim vec je napredan i u trbuhu user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1208
10.6.2014 10:19:09   
CrazyPuppet
Jutroooo drage moje user posted image

evo ja obavila jutarnju šetnjicu, bome već peće vani... išla sam usput kupit uv lampu za insekte, jer su me komarci držali budnom cijelu noć user posted image danas ću fino laganini, popodne idem na pregled, vidjet svog malog miša. već stvarno jedva čekam da nam dođe, ovako mi je još uvijek sve apstraktno :)

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

Neposredna veza do poruke: 1209
10.6.2014 10:21:43   
chocolate
Jutro, jutro.. Cure kao i vi veselim se malo ovoj najavljenoj kiši, ako se ne varam negdje sam cula da se i bura neka sprema.. Samo mislim da se moram sloziti sa TaPikom.... poslije kise ce biti sauna..
Victory izdrži jos malo i danas obavezno lezi i odmaraj, sutra nakon pregleda ces biti mirnija..
Crazy sretno na pregledu danas, nadam se da ces vidjeti svoju mrvicu..
Tea naravno da ne očekujemo da muževi budu domaćice, al neke osnovne stvari mogu napraviti.. Kod mog mene najvise živcira sto ce on sve SUTRA napraviti, ne trebam ni rece da za neke stvari to sutra jos uvijek nije doslo.. :p

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1210
10.6.2014 10:45:26   
TaPikapolonca
Kod mog mene najvise živcira sto ce on sve SUTRA napraviti, ne trebam ni rece da za neke stvari to sutra jos uvijek nije doslo.. :p

Ovo me je baš razveselilo... user posted image Moj neće surta nego EVO, ODMAH... user posted image user posted image a taj odmah trajeeeee..... sve dok mu ne najavim svoju mamu. Onda postaje kućanica i pol. Sve se posprema i usisava se! user posted image user posted image
Ajme cure moje... Tako mi je lijepo čitati što sve napišete.. Lijepo je znati kada vas ima još sa sličnim problemima i da nisi LUD!
A baš se i nasmijem sa vama!
Svima koji danas idu na pregled sretno... :D Ima vas...
Ja imam tek 23.
Imaju neke od nas još čekanja, ha? A ne znaš što je bolje kada su u trbuhu (dobro su, siti su, ne deru se...) ili kada izađu pa da ih primimo za te nožiće i rukice.. i one malene savršene sunice... sada sam se sva razniježila... :D

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 1211
10.6.2014 10:59:39   
victory
Joj nema mi druge nego odmarati danas.. jedva čekam sutra da vidim kakva je situacija.. tek je 11 a meni je već dosadilo biti u krevetu!! Tea, ja ni ne znam šta da kažem kad je termin u pitanju. na početku trudnoće sam puno uzv radila pa mi je svaki dao drugi termin, ali to sve ovisi kak se bebač namjesti.. ja si računam po mengi, jer što ti kažeš ionak je napredniji.. papamo dobro Teić.. samo ti lijepo i kuhaš a ja po kobasi hihihih :)) Mislim, trudim se kao zdravo ali ša da radim kad me onaj glupi fružider tak privlači.. doduše po ovoj vrućini samo bih sladolede.. od višanjaaaaaaaaaaa :))))))))))

Neposredna veza do poruke: 1212
10.6.2014 11:06:46   
Pomalo
I ja jutros prosetala malo, ali je prevruce..Sad pojela vocnu salatu i odmaram.. Meni kontrola u cetvrtak, jedva cekam vidjeti malu ljubav.. Veceras cemo mozda na koncert na rivi, ako budem od volje..user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 1213
10.6.2014 11:17:15   
bambina27
Cure moje kako ste se raspisale :))
Vidim da nam je svima jakooo vruće i da jedva preživljavamo,a još ni pravo ljeto nije. Nema nam druge nego odmarati i hladiti se kako god znamo.
Evo i ja moram pohvaliti svoga muza da je od velike pomoći,stvarno sve počisti,ali kuhati nikako user posted image
Uz to je veliki gurman pa ja pokušavam njemu udovoljiti u kuhinji iako mi se od vrućine bas nista ne da.

Sto se tiče trbuha meni zna biti dosta tvrd par puta dnevno. To bi mogle biti kontrakcije? Ja sam sve zaboravila od prve trudnoce jer je bila prije 10 god pa mi je sada kao da nikada nisam bila trudna.

Sretno svima na pregledu koje idete danas ili ovih dana,uživajte u pogledu na svoje bebice.
Mi cemo idući tjedan :)

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 1214
10.6.2014 11:41:03   
Tea2803
Curke evo ja bila malkoc kod tete koja zivi pa preko puta mene nisam morala puno hodat po vrucini user posted image i preracunala sam se i ljuta sam mislila sam da je danas srijeda i kako ce sutra kisica a ono danas utorak a sutra 35 u hladu user posted image i btw. ta njihova kisa u cetvrtak,,,ce biti uz dnevnu 30 stupnjeva?? Pa to ce biti jos gori dan nego danas,, jao za poludit ali zato u nedelju drage moje dolazi na 20 stupnjeva ,, i mnogo kise i samo da znate nisam sretna zbog toga jer u nedelju idem malo na zabavu na otvorenom a uz kisu ce to biti jednostavno nemoguce,,stoga nista vjerovatno od toga,, ma ko bi meni ugodio user posted image user posted image user posted image
Mene ne papaju komarci jer svaku vecer ukljucim aparatic s tableticom user posted image
Chocolate mislim da bude bilo malo neko nevrjeme ipak je prebrzo doslo na plus 35 a budemo vidjeli user posted image
Tapika i ja bome imam za cekat do iduceg tjedna kao i Bambina a ti jos dva tjedna skoro ,, ma proci ce to brzo :)
Victory ahah kobasa jesi me nasmijala ,, ja bas dogovorila sa tetom kako preksutra radimo dva ledena vjetra uh ima da se napecemo samo 6 sati 6 kora user posted image ali cu uzivat u njemuu hiihoo a dns cu svojoj majci za njezin gust napravit mafine user posted image

(Odgovor članu bambina27)
Neposredna veza do poruke: 1215
10.6.2014 12:30:13   
chocolate
Tea hoces doci malo kod mene? Nudim klimu u umjerenim granicama preko dana, šetnju uz more u predvecernjim i večernjim satima.. Ti zauzvrat spremi ledeni vjetar ili kakav drugi kolačić kad to vec toliko volis.. Ženo svaka ti cast, skidam ti kapu ne do poda nego do Kine.. ;)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1216
10.6.2014 12:37:48   
ikaaa
pozzz drage mojeuser posted image ...vidim da pišete o svojim vrijednim mužićimauser posted image user posted image .... ja svog neću kuditi jer je dugo godina živio sam pa je sve naučio raditi, tako da kad sam znala doći krepana s posla, on je znao sve oprati, usisati i ono najlijepše što si žena ikad može poželjeti popeglati hrpetinu robe....tako da ga neću ureći.....sad kako sam doma sve polako radim, uskače i ljuti se na mene kad pospremim čitav stan, a što ću ginić rekao da se moram puno kretati pa uzela zdravo za gotovo...user posted image user posted image ...curke mene izluđuju komarci, navečer se ne smijem prošetati po vani čim me skuže odma navala na mene...evo sva sam ispikana...dal se smijem namazati sa onom kremom protiv komoraca???? hoće li biti što mojoj curki od toga?? već sam luda..... a sutra su rekli dan za krepaqt, a tek četvrtak..... ma živjeli sladoledi i lubenice....user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1217
10.6.2014 12:44:50   
Lanchicaa
DOBAR DAN, BALONČIĆI! user posted image user posted image

Tea, vidim ja da ti još uvijek nije dovoljno vruće, čim se s tim kolačima zabavljaš user posted image Ja super podnosim vrućinu pa mi je muka i od kuhanja ručkova/večera, kamo li da bi se još s kolačima natezala user posted image

Ja zadnjih dana jedem sve i svašta, samo ne zdravo... Inače sam od onih koji biraju povrće i voće prije nekih gluposti, ali zadnjih mi dana tako pašu te gluposti... I baš me briga!
Također, apetit mi se jako smanjio zadnjih tjedan dana, valjda što mi je želudac stisnut u cm kvadratni user posted image

Noćas opet nije bilo ništa od spavanja, tek oko 6 ujutro... Da mi je znat zašto je to tako... Nema kako nisam probala...
Na kraju sam se ulovila veša tako da sam u 5 ujutro širila robu po balkonu... Tko me vidio, zna da nisam normalna...user posted image

Oko 8 su me zvali iz gin. ordinacije da mi je napisan recept za Heferol (za željezo) i da ga mogu podignut u ljekarni... Izgleda da je moj Mrvuljak popio sve zalihe...
Inače sam bila anemična, ali kako sam prije nego sam ostala trudna bila na nekoj terapiji sličnoj homeopatiji, uspjela sam željezo podići na čak 21... Na pola trudnoće je bilo 15... Sad je vjerojatno već i ispod donje granice user posted image

Još sam jednu turu robe oprala i posušila i sad idem još malo ubit oko ako bude moguće user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1218
10.6.2014 12:56:12   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image - Lana 28.05.2014.
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image Lanchicaa - 08.07. user posted image
user posted image CrazyPuppet - 10.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image Anchyloo - 27.07. user posted image user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image bambina27 - 16.08. user posted image
user posted image TaPikapolonca - 18.08. user posted image user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 1219
10.6.2014 13:09:27   
Tea2803
Chocolate moze s obzirom da skoro nikad ne idem na more user posted image jednostavno vec 6-tu godinu gradimo kucu bez kredita i pomoci ja i mm sami tako da smo u 7 godina nase veze vjerovali ili ne bili skupa na moru samo jedanput tjedan dana,odemo mi svake godine ali ono na jedan dan i uvijek dobijem suncanicu user posted image tako da ,, ove godine ne idem jer nam user posted image dolazi a iducu se nadam da cemo ic s obzirom da se taman budem morala vratiti na posao u sred ljeta user posted image

Ika user posted image za muzica user posted image
Iskreno nezz jel se mozes s necime namazati ja nisam jos mi smo sva vrata i prozore namazali sa tekucinom protiv muha i komaraca i kad hocu proc samo krepaju user posted image

Lanchicaa ja to radim pod klimom pa nije tako strasno user posted image
Ali eto od ove vrucine sam u dva dana izgubila pun kilogram user posted image
Meni je hvala bogu zeljezo odlicno kaze doktor user posted image

Cure sutra se bacam na pranje robice user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1220
10.6.2014 13:11:21   
PinkyFunkyBirdy
Kad već kudite mužiće da se i ja pridružim. user posted image user posted image user posted image Moj ni prstom da makne ... ja radim i muške i ženske poslove i sad kako me pucaju hormoni počelo me to strašno smetati. Dok smo samo nas dvoje još nekako i pristajem na to da je on intelektualac koji visi non stop na kompu, a samo ja kuham i perem ručno suđe (nemamo perilice za suđe) i čistim i perem i peglam i slažem ormare/stalaže i odčepljujem odvode, ... ali kako sam sve manje i manje pokretna i sporija vidim da se to sve gomila, a nemam pomoći od njega. user posted image Najiskrenije se nadam da kad stigne naš bebač da će se pokrenuti jer mislim da ću inače izluditi. user posted image

Vidim da je lista opet ostala par stranica iza pa sam ju opet dodala. Ako sam slučajno preskočila neku novu trudnicu ili ako je neka javila spol, a da nisam to dodala neka mi se javi. user posted image

Draga ikaaa, na trudničkom tečaju su nam rekli da nikako sprej protiv komaraca na kožu već isključivo na odjeću jer sve što unosiš na kožu ulazi u krvotok i ide do bebice. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 1221
10.6.2014 13:39:43   
TaPikapolonca
... moja sestra ima intelektualca.. i broj mobitela od mojeg mužića tako da kada treba bušiti, čekičati ili nešto slično...
Ona se pomirila s time... Nakon 10 godina. Rekla je da joj je sada super. Klinci su dosta veliki da mogu sami okolo, a on je pred kompom...
probajte s eteričnim uljem.. ja sam stavljala malo od eukaliptusa.. dok mi dragi nije dobio živčani slom da vračam.. user posted image

Neposredna veza do poruke: 1222
10.6.2014 13:52:40   
Tea2803
Pinky draga sad malo natjeraj muzica da ti pomogne sad te mora malo slusat user posted image
Ja sam jednom stavila listu i nisam htijela na svaku stranicu jer puno pisemo pa sam misla na svaku drugu trecu user posted image
TaPika hahaha vracas ha sram te bilo hahha user posted image

Neposredna veza do poruke: 1223
10.6.2014 13:54:08   
CrazyPuppet
Tea bravo za požrtvovnost oko gradnje kuće, mi isto renoviramo vikendicu par godina isto bez kredita... sreća pa je lagano gotovo. Kad se mislite uselit?
mi napravili apartmane, pa nam se vraća investicija. Ako hoćeš možeš kod nas na odmor, prije nego dođe bebica :) i nema pečenja kolača, samo kupanac i uživancija :)

meni se ne javlja gazda od stana, i nemam pojma što će sad biti s vešmašinom :( sve mi se čini da ću morat nosit prat k punici :(

čula sam inače da za bebače ima neki chiccov aparatić koji emitira neku frekvenciju da odbija komarce.

Pinky - ne znam kaj da ti velim, moj je isti takav, samo kaj ja do sad nisam bila doma, nego radila dva posla i još sve ostalo po kući i po apartmanima... ne znam iskreno što očekivati, on često ne vidi dalje od svog nosa, a ne pomaže ni ova zatucana dalmacija di je uvriježen stav da su ženina briga kuća i djeca... još ajde da me tu i tamo iznenadi, pa da me odvede nekamo na večeru ili neš takvo... but noooo user posted image ali kak vele, Bog ljude pari, pa valjda je mene hiperaktivnu tak sparil s gotovanom :D

...ti si meni po sredini srca, kak v črleni jabuki koščica...

Neposredna veza do poruke: 1224
10.6.2014 14:08:20   
Tea2803
Crazy dragaa pa ja budem dosla k tebi na ljetovanje valjda budes dala nesta povoljnije a ja cu ti ispec kolač hehehe
Nadamo se da cemo se useliti iduce godine pred kraj,,super sta ste i vi uspjeli renovirat bez kredite i svega isto pohvale user posted image
S obzirom da mm svasta radi ja dodem na kupanac a on ti popravi vesmasinu user posted image user posted image user posted image
Sto se tice chicovog aparatica cula sam da je super da nema komaraca u krugu od 5m stavlja se i na kolica ma svugdje dode oko 70kn bili smo vec pricali o tome user posted image
Kad je kontrola crazy?user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!