sretnaz
|
Kad sam završila srednju bila sam 8 mjeseci u Londonu, a išla sam i u NY kod rodbine kad sam bila na faxu. Uglavnom, davno sam se naučila biti sama, tj šetati, ići u muzej, pa i na kavu. Počela sam raditi sezonski za vrijeme srednje škole, i nastavila kasnije. I bilo mi je najnormalnije prije posla sjest negdje na kavu i prolistati novine. Uopće mi nije problem sjediti u kafiću sama, ali naravno volim i ja biti u društvu, nisam samotnjak. Što se tiče ljeta, ja ga obožavam. Super mi je što mi ne treba ništa robe, i da mogu izaći iz kuće bez nekih priprema. Ako se oznojim, imam tuš za rashlađivanje. Sunce me omami i često mi se znalo desiti da zaspim na plaži i tako izgorim (jako sam svijetle puti). I meni je prošle godine baš falilo izležavanje jer s N nema ležanja na plaži. Mislim da sljedećih 10ak godina nema odmora kad sam na moru A zima mi je užas... nikako se zagrijati, ako puše bura, nije me volja ni pričati od tog hladnog zraka.... itd. Eto, meni vrućine ne smetaju. A navečer u 8 uglavnom ne ulazim u more jer mi je prehladno kad izađem van Imamo klimu i rijetko je palimo, a ako smo je upalili uvijek je to bilo da beba nij eu prostoriji, znači, malo ohladimo i onda uđemo unutra. I naravno ne radimo veliku razliku u temperaturi. N je OK spavao, ali se nakon cca sat i pol probudio i rasplakao i kažu da je pokazivao prema vratima. Valjda je shvatio da nema mame i tate pa htio doma. Kažu da se na kraju smirio i lijepo odspavao do jutra i da je sve poslije bilo super. Kad smo došli po njega i nije pokazao da smo mu jako falili. On se nastavio igrati A šišanje, prvo se rastužio kad smo ga stavili na stolicu i skoro počeo plakati. Pustili smo ga da malo gleda i promatra i na kraju ga je frizerka ošišala da je on stajao, gledao se u ogledalo, a ona hodala oko njega. Imala sam dojam da nije imao pojma što se događa. TaPikapolonca, ajoj.... baš ti trebaju te utakmice. Najbolje da odeš kupiti čepiće za uši. A što se tiče spola, mislim da te nitko nije krivo shvatio... i ja bih na tvom mjestu htjela curicu. Uostalom ja sam jaaaako htjela da prvo bude curica. Moja je mama za mene htjela da sam dečko jer je već imala dvije kćeri i uvijek je pričala kako je bila razočarana kad sam se rodila. I to jako! Ali isto tako kad smo znale biti kod nekih doktora svima je govorila da sam joj na kraju najbolja jer da sam s njom. Naravno, voljela je ona sve nas tri, samo što su moje sestre radile i ja sam imala najviše vremena voziti je na sve preglede, živjela sam s njom i tatom dok su bili bolesni. Inače smo svi u istoj kući i svi smo brinuli o njima, ali eto ja sam bila najviše na raspolaganju.