|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
19.5.2014 7:21:23   
Pomalo
Barem ogu reci da se naspavam posteno, cak sam jucer nakon rucka pola sata.
Bio mi jucer tezak dan, odjedanput sedigla vrucina.. Posudila sam pojas za trudnice da mi malo digne trbuh dok setam jer se inace pogrbljeno nosim pa da barem malo pripomognem..Jeste li nosili pojase ili nesto slicno? Sta o tome mislite? i o steznicima nakon poroda, hocete li ih nositi?

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 551
19.5.2014 8:07:35   
Tea2803
Jutro cure moje user posted image
Evo da kazem kako ja nocas nisam apsolutno nista spavala pa ubi me ova zgaravica user posted image user posted image dosli nam gosti i eto malo sam prizalogajila i eto nisam nista spavala,osjecam se uzasno ,, dok se ne razbudim user posted image
Njanjica user posted image user posted image user posted image bas supac za sve stvarcice koje ste kupili user posted image i naravno super jer ste se odmorili i meni bi bas pasao neki odmor user posted image
Chocolate kad imas pregled? Navijamo da se curetak okrene user posted image
Emy nadam se da si nocas spavala da te nije mucila zgaravica user posted image
Sretnaz jooj nadam se da ce N biti puno bolje danas mis mali ,, drzim palcice da brzo ozdravi user posted image
Da bas nikoga nema s popisa nas par je tu stalno,,mozda se jave nekad user posted image
Pomalo user posted image super sta si se naspavala,danas ti zavidim user posted image ,, ja nisam nosila taj pojas za trudnice,ali steznik svakako hocu ma da iskreno da vam kazem ne znam koliko ce mi to bit dobro s obzirom da ne volim vrucine a bice kad rodim sigurno plus 40 i jos taj steznik i jos moj maleni na prsima?! Neznam kako ce nam biti user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 552
19.5.2014 9:35:25   
PinkyFunkyBirdy
Stvarno, gdje je hrpa ovih cura s liste? user posted image Javite se ponekad. user posted image

user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 553
19.5.2014 10:29:55   
Pomalo
Cure ce se valjda malo angazirati... user posted image

Tea, mislim da hoce biti vruce ispod steznika, ali sto cemo, moramo to nekako vratiti u prvobitno stanje.. user posted image Bas cu vidjeti kakav je ovaj pojas, jucer sam ga stavila samo minutu i osjetila olaksanje, pa cemo vidjeti sto ce biti kad ga duze budem nosila.. user posted image

Neposredna veza do poruke: 554
19.5.2014 10:30:12   
PENELOPI
Ja sam prije par dana kupila pojas za trudnice na preporuku doc. zbog niskog nosenja i mogu reci da mi pomaze. Nekako mogu duze hodati bez bolova.

Neposredna veza do poruke: 555
19.5.2014 11:22:38   
chocolate
Tea popodne lijepo ako budes mogla malo odspavaj.. Mogu ti reći da znam samo kako je to kad ne spavaš cijelu noć pa si onda cijeli dan ikakav.. Samo što ja ne bi trpila goste u 8 ujutro.. Svaka ti čast na strpljenju.. :)
Ja na pregled idem najvjerojatnije četvrtak ili petak. Moram se još dogovoriti sa sestrom..
Steznik za nisko nošenje nisam nosila, mada mislim da bi mi možda koristio jer mi je skoro cijelu trudnoću beba jako nisko.. Al zato sam uzela steznik za poslije poroda i njega mislim početi koristiti već u bolnici nakon prvog dizanja.. Bit će vruće svakako, al ne moramo ga nositi 24 sata dnevno, čak koliko sam shvatila obavezno ga je skidati pred spavanje.. A i u svakom trenu kad osjetiš da ti je vruće ili nešto, možeš ga slobodno skinuti..

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 556
19.5.2014 11:37:16   
Tea2803
Jooj meni je zao sta si nisam isto kupila taj pojas jer bi mi sigurno olaksao,jer ne mogu hodat ni 15min i sve me dolje pocne grcit bas mi bude nelagodno nekako,vidim druge trudnice hodaju sasvim normalno a ja se borim s tim stezanjem i pritiskom i grcenjem nezz bas dal je to normalno nekako mi se ne cini kad druge gledam u visokom stupnju da im je tako user posted image
Chocolate sad sam si odrjemnula sat vremena i opet cu poslije rucka jer tad uspijem odspavat sat i pol u komadu pa mi je to veselje user posted image
Jel ti ides u bolnicu sad na preglede?Ides svaki tjedan je li to normalno ili je to tebi jer se jos nije okrenula?
Normalno da se necu previse patit sa steznikom ako ce mi bit ultra vruce user posted image

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 557
19.5.2014 11:38:15   
Pomalo
Cure, kako cete srediti sobice za bebe? Nama ce krevetic biti u nasoj sobi, cisto zbog lakseg dizanja pa sam mislila naljepiti neku djecju naljepnicu iznad krevetica, da beba ima svoj kutak.. user posted image Sad sam u potrazi, winne pooh, brodici, zivotinje, pticice.. ne znam ni sama..

Neposredna veza do poruke: 558
19.5.2014 11:55:44   
Tea2803
Pomalo mi imamo sve u jednoj sobi i nas krevet i ormar i njegov krevetic i komdu user posted image tako da smo njegov zid obojali u njezno plavo i kindac je bijeli sa bijelim baldahinom koji je mm sam slozio od stropa se spusta prema dolje da prekrije cijeli kindac zbog komaraca i muha i slicno..ostali zidovi su bijelo obojani i jos je na nasem zidu sam nacrtala veliko plavo drvo da se ukombinira sa njegovim zidom user posted image kindac je do balkona s lijeve strane a komoda isto do balkona sa desne strane user posted image eto,,valjda sam dobro objasnila.. Mi smo u kuci sa mojima bit ce nas sad 8 velika kuca,jer je nasa jos u pripremi bice nadamo se gotova pred kraj iduce godine user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 559
19.5.2014 12:08:24   
chocolate
Meni je za taj pritisak i stezanje rečeno da je to normalno baš zbog niske nošnje i da što više odmaram.. Toga sam se pridržavala tjedan dana, a onda sam malo po malo krenula po starom.. Sad kad osjetim baš jaki pritisak ili ešto slično, malo stanem, sjednem ovisi gdje sam i odmorim.. Nekako sam se navikla na to, toliko da mi je čudno ako me nakon 10 min šetnje ništa ne smeta.. Mislim da bi mi stvarno pomogao taj pojas, al sad je kasno..
Ne idem još u bolnicu na preglede, poći ću sada nakon ovog pregleda.. Inače idem kod privatnika koji ima ugovor s bolnicom tako da on nekoliko puta mjesečno radi i u bolnici.. I svaki tjedan mi je sad baš zbog zadka, da prate koliko beba napreduje, jeli se okrenula, ono u biti da budemo spremni..
Pomalo ja sam mojoj curi spremila sobu odmah do naše.. Mislila sam ugurati krevetić u našu sobu al kako bi trebala uzeti i komodu odlučila sam od samog starta da mi cura ima svoju sobu.. Ugl uzela sam joj komplet sobu u adaxa (ormar, krevetić, komoda + daska za presvlačenje) medo print, možda si je vidjela, meni je savršena.. Obojali smo sobu u nježnu plavu boju, kraj krevetića sam zalijepila naljepnice 4 meda, kraj komode isto, imam lila zavjese, isti takav tepih, stolić s lampom, čak sam nabavila i onu stolicu što se ljulja.. :) Al već sad imam još planova kako da to upotpunim.. user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 560
19.5.2014 12:19:16   
Tea2803
Ahh mislila sam da samo mene to smeta kad nkad ne vidim trudnicu da otezano hoda user posted image user posted image user posted image
Tak je i meni sad prekasno da kupujem pojas,,joj tvoja sobica mi zvuci presupac odmah sam si je zamislila u glavi user posted image jedva cekam da se i mi preselimo pa da mozemo imat vise mjesta za neko uredenje user posted image
Da li mozda znate da li se smije stavit ona tableta u uredaj protiv komaraca u istoj sobi di je beba?jel joj to moze nastetit nekako?jer mi to svake godine kroz ta tri mjeseca imamo jer ja ne podnosim komarce ali nezz kako je to sa bebama?

Neposredna veza do poruke: 561
19.5.2014 12:58:58   
ikaaa
evo i nas malo.......prvo da podnesem izvješće, noćas se nisam naspavala NIŠTA, uvijek je sam znala odspavati barem 2-3 sata ali noćas NIŠTA....moja curica je odlučila imati tulum i to dosta buran, bila sam u pokretu cijeli dan, sve si mislila curka će biti umorna i spavat ćemo noćas ko klade...ali od pol 1 počelo je nogometanje u janik...sve si mislim prestat će ali ništa i tako dobrih i punih 45minuser posted image ...e onda je krenula negdje pod rebra pitaj Boga kako to je bilo gore nego u nogometanje u janike....pa sam se digla i ko marčnjak po stanu šetala od 1 do 2....sve si mislila možda se sad uljuljala pa će se smiriti, jesam legla opte tulum..... skoro sam počela plakati od muke, milsim sretna i presretna sam što ju osjetim ali noćas je bila pravi partijaner...i tako sve do pola 6, oda sam malo na rate jedva do pola 10 odspavala...tako da izgledam ko zombiuser posted image user posted image živo puder!!!!user posted image user posted image
chocholate draga ja već zamišljam tvoju sobicu, super, super, superuser posted image ..... mi ćemo za prvu ruku bebicu staviti kod sebe u spavaću, tamo di će biti kinderbet je zid bijeli ali sam kupila naljepnice za zid leptiriće i cvjetiće pa ću to nalijepiti....
i meni je sve teže hodati, nagore su mi stepenice do stana, ahvala bogu imam ih samo 49user posted image ..hvala bogu što sussjedi na svakom katu imaju kutiju za drva, pa otpuhnem na njima malo i uzmem predah...ali već me znaju...user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 562
19.5.2014 13:00:35   
ikaaa
joj Bože na brzinu pišem...kao da tipkam sa nogama....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 563
19.5.2014 13:02:07   
chocolate
Nije što je moja, ali stvarno lijepo izgleda.. user posted image Stvarno sam se potrudila jer želim da moja cura uživa u njoj..
Mene to za komarce isto zanima, znam da ima neki losion ili tako nešto za bebe, bar sam tako nešto lani vidjela u DM-a ali nisam previše obraćala pažnju tada. Imam na prozorima one komarice al mislim da neće puno pomoći kad ljeto dođe i krvopije navale.. Ali mislim da bi trebalo biti nešto što ne šteti bebama.. Pa ako netko zna puno bi nam pomogao..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 564
19.5.2014 13:17:44   
Tea2803
Ika zao mi je sta se nisi naspavala bas nista ali eto suosjecam s tobom mene je dotukla zgaravica user posted image user posted image
49 stepenica jaoooooooo ,,user posted image mene mojih 20 ubije ali 49 bome kaos Ika user posted image
Komarci ahh i ja sam narucila mrezu za komarce na prozore i balkon ali oni uvijek nadu rupicu kroz koju ce proc a ne do bog da ostavim na minutu vrata od sobe otvoren pa a vec ih je 30 unutra user posted image

Neposredna veza do poruke: 565
19.5.2014 13:21:07   
chocolate
ikaaa nadam se da će te večeras cura pustiti malo da odspavaš.. Prije nego što zaspem ili kad se tokom noći probudim najviše mi smeta i ne da mira kad mi cura počne štucati.. Čini mi se da to nekad traje cijelu vječnost, ne znam kako bi se namjestila da se to smiri, nekad me stvarno nervira bez obzira što uživam u svakom pokretu, udarcu..
Ajme da, stepenice su i meni smrt. A živim na trećem katu bez lifta, srećom nema ih previše, ali imam osjećaj da ispustim dušu..
Živjele raznorazne naljepnice.. Stvarno uljepšaju svaku prostoriju.. Ja sam moje naručila na e-bayu, mislila sam ih još naručiti kad vidim kako ove izgledaju al sam na kraju odustala... Ove su se super uklopile..

Neposredna veza do poruke: 566
19.5.2014 14:04:23   
Tea2803
Stucanje ajmee kako se toga nisam sjetila mis mali zao mi ga je sto toliko puta stuca i to jos po dobrih desetak minuta a bome zna zivcirat jer su udarci preritmicni i blagi a opet nekako iritirajuci bas nekako mene dolje udara ko na sam kraj hiiii user posted image user posted image user posted image ali mi ga je stvarno zao znam da ne boli ali je opet grozno,,koliko vama puta dnevno i po noci stuca?
I jooj chocolate i ti imas mnogo stepenica user posted image grozno je to bez lifta,a jel imate bar kakvu prostoriju dolje di cete moc ostavit kolica a da se ne bojite da ce vam ih neko maznut a opet da ne nosite svaki dan gore dolje par puta dnevno?

Neposredna veza do poruke: 567
19.5.2014 15:15:35   
chocolate
Raspisala sam se ko sretna i umjesto da mi to sve objavi meni sve nestane. Mozda mi je neka greška s netom jer tek sada vidim kako si ti Tea sredila kutak za malog frajera.. Vjerujem da super izgleda, pogotovo taj baldahin.. ;)
Moja cura često štuca, nekad jednom dnevno, nekad par puta dnevno, nekad ne prestaje ni u podne ni u ponoca, rijetko se dogodi bar jedan dan da ne štucne.. Nekako me najvise to iritira navece kad se dizem u wc pa sve sretna idem u krevet i taman se namjestim kad ona pocne. Ne znam ima li kakve veze to s tim sto ja jedem ili to jednostavno treba biti tako. A na pregledu se nisam nikad sjetila pitati za štucanje..
Imamo podrum i to dosta prostran, inace mislim da bi sve drzala u autu, mada mislim da ce kolica najvise u autu i biti da ih ne moram svaki dan vaditi..

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 568
19.5.2014 17:03:14   
Tea2803
Chocolate da mm se potrudio sa tim baldahinom kaze nece mog misa komarice papat user posted image user posted image
Daa i meni tak sva jedva cekam da se vratim s wc kao sad cu super zaspat i pocne stucat taman kad prestan evo mene ponovo na wc user posted image ,, ma da mislim da nema veze sa hranom jer se beba naguta plodne vode pa zato stuca .. A super za podrum a i za auto ( na to zaboravih ) user posted image

Neposredna veza do poruke: 569
19.5.2014 17:26:27   
ikaaa
joooj da štucavice se nisam ni sjetila....nekad mi ju je stvarno žao kad štuca...kao da neće nikad prestati...... blago onima koji u zgradi imaju lift, ja nisam baš te sreće...user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 570
20.5.2014 8:29:22   
emy0406
Dobro jutro!Vidim da se pripremate za komarce,mi smo dobili chicov aparatić protiv komaraca,namjenjen baš bebama.Oduševljeni smo,kad sam bila vani zakačila ga za kolica,a u sobi je bio na polici iznad kreveta i mogu vam reći ni jednog komarca,a ni muhe nije bilo blizu.Mislim da sam ga vidla u dm-u.ovu ću godinu kupit dva,naš je toliko korišten da je riknuo(korišten je 3 sezone).većoj djeci se može zakačit za hlače,pa će tak i bit jedan dečku,drugi curi.Mislim da je pisalo da u krugu 5 m. neprilaze.Za steznik neznam,ja sam ga jednom stavila na sebe,a pošto je meni uvijek vruče,a bio je 6 mj. brzo sam odustala.Iako ga nisam nosila na prvu kontrolu,znači nakon mjesec dana išla sam u svojim trapericama user posted image
Nadam se da ću i sad tako,al kak bude,bude,bitno je da su nam bebice ok.
Cure drage,mi se lagano približavamo finalu,meni danas 35 tt. još malo i naše user posted image su tu

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 571
20.5.2014 9:14:17   
ikaaa
jutro....kako ste spave? jel bebbe imaju tulumiće ponoći? moja je neumornauser posted image user posted image user posted image
emy i choholate evo vas cure još malo......jeste uzbuđene???
vidim da pišete za stenike i vruće ljeto...ja se nadam da se neću toliko saftati u njemu jer rodit ću krajem 8 početak 9 pa si sve mislim da neće biti više tako vruće, ali nikad se nezna......
curke jeste već kupile kupkice i kremice za bebu? što mislite koje su dobre, blage? ima ih raznih nivea, becutan, jhonsons od tih svih proizvođača neznaš ni sam što bih uzeo?user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 572
20.5.2014 9:51:18   
chocolate
Jutro cure.. Probudila sam se još prije 8, ali sam se uspjela izvući iz kreveta tek prije 20ak min.. Prvo što sam otvorila oči, šoook, vrijeme kao da je jesen, crno tamno, fujjj.. user posted image A ikaaa cura mi je sinoć imala pravi tulum, jedva sam uspjela zaspati.. Mislim da se rasteza ili nešto slično jer me istovremeno udarala i u mjehur i u želudac, rebra.. Uff moram vam priznati da mi nije bilo baš ugodno, pogotovo bol u mjehuru..
Emy moram se spremiti za komoarce jer ih već zadnjih par dana počinjem sretati po stanu..
Što se tiče kozmetike za bebu, meni su svi govorili da je najbolje bebu kupati u početku samo s malo maslinova ulja ili bademova. I nisam mislila ništa drugo ni uzimati, ali onda mi je frendica rekla pa nečeš valjda maloj prati kosu u ulju?? user posted image tako da sam na kraju uzela niveinu kupku i šampon u jednom i još sam uz to dobila malu kremicu za guzu.. Pa sad ne znam, neću ipak pretjerivati s tom kupkom, ali ja sam osobno zadovoljna niveinim proizvodima, bar ovo što ja koristim.. Za johnson nisam baš čula previše dobroga. Mustelini proizvodi su odlični, ali malo skupi ali ipak duugo traju.. Mislim da ću ja nakon ove Nivee preći definitivno na mustelu kad dođe vrijeme za to..

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 573
20.5.2014 10:46:07   
Pomalo
Moj bebac je sinoc bio miran, naspavali smo se kao veliki.. user posted image Ja sam kupila becutan i jos dobila od hippa onaj paket pa cu vidjeti sto cu koristiti, ali mislim za prvu ruku samo vodu.. user posted image
Kod nas u dalmaciji sunce, i bas je vruce..
Nosila onaj pojas jucer i mogu reci, super je.. lakse mi je setati i nisu me boljela leda navecer.. user posted image

Neposredna veza do poruke: 574
20.5.2014 10:55:32   
victory
drage djevojke.. evo meee :)) preživjela i udala se :)) hvala vam svima na lijepim željama.. ali nažalost moja rodna slavonija mi je pod vodom :( mejsta su nam poplavljena pa sam bila u šoku ovih dana..:( jutros sam išla na ogtt!!! danas rezultati pa ćemo vidjet..

kako ste mi vi? moj beban malo mirniji, valjda osjeti nervozu, ali se rasteže i proteže :)) btw.. ljudi koju su me vidjeli svi onak...jao kak ti je mali trbuh nikad ne bismo rekli da si ušla u 8. mj!! a ja!!!!!! ajmeee.... šok i strahovi pa mjerenja he he... dajte mi recite, pogotovo Tea, jer smo na 2 dana termin, koliki vam je trbuh???

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  21 22 [23] 24 25   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!