|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
20.5.2014 10:57:09   
chocolate
Pomalo drago mi je što pojas pomaže, sad mi je još više žao što ga ja sebi nisam nabavila.. odakle si iz dalmacije? :) Mislim da ću i ja koristiti samo vodu i maslinovo ulje bar u početku.. A od krema imam onu veliku JGL koja mi izgleda dovoljna za par godina user posted image i imam par malih sudocremovih, tu niveinu, također neku od hippa(bili su široke ruke kad su mi poslali pokon) i neku od biobaze.. Moram priznati da je moj ginekolog široke ruke.. user posted image
ikaaa ja sam nekako više nestrpljiva nego uzbuđena.. Jedva čekam da ugledam moju curu nakon ovih duugih 9 mjeseci skoro)..

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 576
20.5.2014 11:00:51   
Tea2803
Jutrooo svim mojim trudnicama user posted image user posted image user posted image
Evo mi smo vec od 7 na nogama isli malo prosetat i rjesit papire za placu i u postu i predat urin opet,,bilo nam je lijepo ali i bome vruce user posted image
Nocas smo se bas lijepo napajkili bez zgaravice i bez pretjeranog udaranja user posted image user posted image
Emy super sta si nam rekla da ima i za bebe protiv komaraca jeli znas cijenu toga?Daa ti jos malo pa neces biti u komadu user posted image
A ni nasa chocolate takoder user posted image
Ja sam od hipp dobila onaj paket kad je bila nagradna igra,pa imamo kupku i gel user posted image a od kreme sam uzela pavlovicevu i imam od hipp isto,kasnije cemo vidjeti sta ce mu odgovarati user posted image ,,ah i sigurno cemo tonu toga dobit i za poklon nasim bebama user posted image
Ikaa nadamo se da se barem ti neces saftat kao mi,ma da se nikad nezna user posted image user posted image
Victory nam se jos nije odmorila od svadbice user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 577
20.5.2014 11:26:35   
chocolate
Tea ti si jako vrijedna jutros.. Ja sam se sinoć skoro pa naspavala al još uvijek nikako da dođem sebi, ni kava ni tuš mi još nisu pomogli..
Victory draga još jednom čestitam i želim sve najbolje ii tebi i tvome dragom, nadam se da si se ipak uspjela zabaviti unatoč ovoj strašnoj nevolji, znam da ti nije lako, ali koliko možeš trudi se da se ne uzrujavaš.
Tea jutros sam tražila po netu o tom chiccovom aparatiću, doduše nisam ništa novo našla, a po onome što su cure pisale prije 2-3 godine bio je oko 70 kn, u dm-a i u apotekama.. E sad kao i za sve ostalo neke su zadovoljne neke nisu, ja idem danas u dm-a pa ću ga baš potražiti, nadam se da će djelovati.. A našla sam da imaju i neke narukvice koje isto štite od uboda komaraca, 10-15 kn u apotekama.. (info od prije 2-3god).. jeli zna netko nešto više o tome??

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 578
20.5.2014 11:34:50   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image chocolate - 12.06. user posted image
user posted image sretnaz - 21.06. user posted image
user posted image leot - 24.06. user posted image
user posted image emy0406 - 24.06. user posted image
user posted image zvjezdicamaja - 01.07. user posted image
user posted image SANJABI - 03.07. user posted image
user posted image tintilinki - 14.07. user posted image
user posted image ivaj - 15.07. user posted image
user posted image Tea2803 - 17.07. user posted image
user posted image victory - 19.07. user posted image
user posted image Mrvic@ - 21.07. user posted image
user posted image FingerJ - 25.07. user posted image
user posted image vepikica - 03.08. user posted image
user posted image Suzana12 - 03.08. user posted image
user posted image PENELOPI - 09.08. user posted image
user posted image Ulala - 10.08. user posted image
user posted image Pomalo - 13.08. user posted image
user posted image Njanjica - 16.08. user posted image
user posted image sandra999 - 19.08. user posted image
user posted image ikaaa - 28.08. user posted image
user posted image RIBICA241 - 28.08. user posted image
user posted image luce1010 - 03.09. user posted image
user posted image Ninna10 - 06.09. user posted image
user posted image Ivankaa - 08.09. user posted image
user posted image Mussy - 10.09. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 579
20.5.2014 11:47:37   
Tea2803
Joooooooj nest mi se sve pomjesalo na forumu user posted image vidim victory pa vise ne vidim user posted image user posted image user posted image
Victory user posted image user posted image user posted image cestitke jos jednom user posted image user posted image user posted image bas super kaj ste se zabavili ali totalno mi je zao za Slavoniju user posted image user posted image bas smo jucer slali neke paketice dolje tj.cipele za djecicu ,, svih mi je toliko zao jer je i nama 2010 tako bilo mi smo pogodeni u onoj prvoj poplavi sta se dogodila prije svih i znam kako je kad ostanes bez puno toga ..
Victory hiii ja ti imam ogroman trbuh svi misle da mi je termin eto sutra,,ko da nosim blizance user posted image jucer ja dodem na blagajnu u ducan a meni kaze blagajnica jooj jos malo ja onak aha a ona meni vidi se user posted image user posted image user posted image a ja si mislim boozee kaj opet pa imam jos 8tjedana do kraja pa kak cu tek onda izgledat?! Trbuh mi se vec u 4mj jako vidio kao da sam u 6mj ali eto svi smo razliciti..
Chocolate draga svakako mi javi kad se vratis iz dm-a user posted image ja nezz nista o tim narukvicama ali i nezz bas koliko bi to pomoglo?
Pinky lista nam je opet tu user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 580
20.5.2014 13:17:06   
PENELOPI
Jao meni moj trbuh izgleda ogromno ali takav je bio isto prosli put jos mi je u bolnici jedan doktor rekao da cu rodit veliku bebu, kad ono mala 3200kg i 51cm, po meni je to normalno pa nisam ni ja velika, valjda mi se nakupi pumo vode pa to izgleda ogromno. Prosli put dosla doma 10 kg laksa a dobila 12 sveukupno, jos muzu spremila da mi donese trudnicke hlace za iizlazak a na kraju mi skoro ispale do autauser posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 581
20.5.2014 14:12:22   
Tea2803
Penelopi hahaha bas si me nasmijala user posted image user posted image user posted image jooi ja sam dobila 5,5kg do sada nadam se da ce mi sve otic kao i tebi i jos se nadam da do kraja necu dobit puno kila user posted image user posted image user posted image a na koliko su ti procjenili bebu? Kad su tak rekli da ce bit velika a rodila se najnormalnje?
Cesto fulaju u kilazi mojoj prijateljici su kcer procjenili na 3900 a rodika se sa vjerovali ili ne 5900 haha velika bebaa bome su joj fulali za dve kile user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 582
20.5.2014 14:57:51   
chocolate
Meni se moj trbuh cini ogroman, ali je u biti mali.. Svi se čude kad čuju da trebam roditi za par tjedana.. Cak sam steznik za poslije poroda uzela u veličini S.. A s obzirom da mi je na zadnjem pregledu bebica imala 3100 ne zamaram se uopce njegovom veličinom. Nadam se samo da ce nestati ako ne vec u rodilistu onda bar ubrzo nakon izlaska.. ;)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 583
20.5.2014 15:50:27   
emy0406
Evo mene,bila sam malo u šopingu danas sa sinekom,bila sam i u dm-u,al se nisam sjetila pogledat za aparatić,znam da je bio 70-80 kn,u chicu nešto skuplji.Ja sam bila jako zadovoljna.Od kozmetike sam kupila samo dječji sapun od nivee(to traži patronažna za prvo kupanje),kremica sam dobila hrpu od ginekologice toga imam dosta i da trojke rodim user posted image a ostalo ću ionako dobit,imam puno braće,sestara,kumova i znam da će svako od njih donjet bar jednu kupku,znači imat ću ih bar 15 u startu...
I moja curka lumpuje,a trbuh mi svi vele da je malen i meni se čini da sam prvi put bila šira iako sam sa kilažom tu negdje,sad sam 15 u plusu,a prvi put sam dan prije poroda bila 20 u plusu user posted image
Cure neznam kak ste vi sa vožnjom,ja sam do sad normalno sve obavljala,međutim danas sam išla do arene(imam 5-6 min vožnje)nije puno,al me curka toliko počela lupati,pa se nisam mogla koncentrirati na vožnju.A,nisam sigurna čini mi se da su me i malo lažni trudovi lovili.Mislim da je to to,kaj se tiće moje vožnje do poslije poroda.
Viktory čestitke još jednom!!!!!!!

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 584
20.5.2014 17:18:20   
sretnaz
DD! Ovdje je stvarno veselo...
Victory, svaki put se rastužim kad vidim što se događa s tim poplavama, user posted image a nisam iz tog kraja i nemam nikog tamo. Moja sestra je nosila hranu i odjeću, a kako sam sama doma nisam ništa stigla pripremiti, ali planiram, bar skočiti kupiti kakve vlažne maramice, i slično. Nazvala sam onaj telefon, da bar tako pomognem. Nadam se da si se ipak lijepo provela na vjenčanju. A što se tiče trbuha, to uspoređivanje je najgore. Uglavnom, kad asam bila negdje na polovici trudnoće bilo je komentara da imam veliki trbuh, pa da li sam već u 8. mjesecu itd. Danas je bila susjeda i kaže da nemam veliki trbuh. Iskreno, trbuh mi je isti kao i u prvoj trudnoći, ide prema naprijed tako da s leđa ne izgledam trudno, a istina je da je prije počeo rasti i da je par cm veći nego prvi put. Ali sve je to relativno, i ne trebaš se zamarati s time. Nemaju svi istu građu tijela, nisu sve bebe isto velike, a nemaju svi niti istu količinu plodne vode. Ali razumijem te da te to zabrinulo jer se počneš pitati.

N je super, imao je drugi dan samo 37,2 temperaturu, i igrao se i divljao je kao da mu nije ništa, a takav je i danas. Ali mi radi probleme sa spavanjem, nikako da zaspi, pa divlja i skače po krevetu, skida pišamu, baca posteljinu van, a danas popodne je izašao iz krevetića, a to znači da je pao...user posted image ne znam kako ali sam ga našla na podu na leđima i plače. Danas mu je to treći put u zadnjih nekoliko mjeseci. Stvar je u tome da ga ja ne mogu npr uspavati da legnem kraj njega ili slično, jer onda divlja još više.

Što se tiče sobe, do daljnjega će spavati oboje s nama. Ne znam do kad će spavati on s nama, ali nama su kuhinja, dnevni i dječja soba na katu, a naša soba u prizemlju. Njega sam dojila do njegovih 15 mjeseci, a i nakon toga se znao buditi pa mi nije bilo ni na kraj pameti da ga selim. I sad se zna buditi po noći tako da ne vjerujem da ćemo ga seliti dok nije dovoljno velik. Sad kad se probudi obično dajemo vodu ili dudicu i nastavi sa spavanjem. Kao što sam pisala, u toj sobi koja će biti dječja sad u početku ću spavati ja sa malenom, a u bračnoj mm i N. Mislim da je to najbolje da ipak N, ali i mm odspavaju kako treba.

Nisam nosila pojas za trudnice, a ni ovaj poslije poroda. Kile su mi dosta brzo otišle, ali mi se trbuh nikad nije vratio na staro user posted image Meni se cijelo vrijeme činilo da mi je trbuh nakon poroda čudan, i pupak mi je ostao nekako nelijep. I malo sam proučavala po internetu i čini mi se da imam razdvojenost trbušnih mišića. I sad ne znam kome se obratiti i kako to riješiti nakon poroda. Jer po onome što sam čitala ispada da se mora jako paziti na vježbe, jer neke još pogoršaju stvar, a i nije mi jasno da li je bolje nositi ili ne steznik nakon poroda.
Chocolate, koji steznik si uzela, gdje i koliko košta?

Imamo mrežice na prozorima, to smo stavili kad smo mijenjali stolariju prije 2 godine i stvarno pomažu. Kupili smo aparatić za komarce Chicco za kolica i pomoglo je.

Sutra idem na pregled. Bit će 3 tjedna od zadnjeg. Gin mi je rekla da dođem nakon 3-4 tjedna, ali meni se učinilo jučer da mi se nekako trbuh spustio, čak mi je i sestra to rekla pa želim vidjeti kakvo je stanje. Vjerojatno bi bilo bolje da više odmaram, da manje nosim N, ali neke stvari ne mogu izbjeći.

Nisam primijetila da cur štuca, sjećam se da je N štucao. Srećom ona me nije nikad "počastila" tulumom cijelu noć. Inače ne spavam dovoljno i dobro, i ne znam kako bi funkcionirala da cijelu noć ne spavam.

Za N sam koristila u početku Niveu, ali sam stavljala jaaako malo. Ni ja nisam čula ništa dobroga za Johnsons. A što se tiče Mustele, skupa je, ali sam čula da je super. Mi smo kupili šampon radi tjemenice, i taj šampon traaaaaaje. Tako da i nije strašno što je tako skup, a pomogao je. Ulje i češalj mu nisu baš pomogli. Tako da ću vjerojatno kupiti Mustelin šampon. N je imao malo kose kad se rodio i to plave (naravno, kad su mu i roditelji prirodno plavi user posted image ), pa pretpostavljam da će takva biti i curka.

Meni su s N pogodili kilažu, i moja gin, a kako sam rodila nakon termina, i drugi ginekolozi su rekli da je dosta velika beba, ali da nema još 4 kg. Tako je i bilo, imao je 3820. user posted image

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 585
20.5.2014 17:21:16   
sretnaz
Što se tiče vožnje, vozim i dalje...

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 586
20.5.2014 17:40:50   
Tea2803
Hello curice evo nas iz setnje i kavice user posted image bilo nam je lijepo osim tih kontrakcija tokom hodanja koji su me smetali ali eto nista strasno,,naime moram vam se pozalit da me zadnjih tri dana strasno boli u vagini,,tj.imam osjecaj kao da mi se unutra sve na silu siri i onda me snazno probode par puta u danu i nekad me pocne pec,ne znam sta se to desava ako bi neko znao molim pomoc user posted image

Chocolate ma sve ce to otici poslije poroda user posted image pogotovo ako ti nije narasao trbuh kako kazes user posted image
Emy vi ste se isto malo prosetali user posted image bas grozno sto se tice voznje ,, kada ti ides na sljedecu kontrolu?
Sretnaz bome i ti se raspisala user posted image drago mi je da je N bolje user posted image ali nije mi drago sto ti radi probleme user posted image mali vrazicak je user posted image sretno sutra na pregledu i javi nam se poslje da cujemo kako je curka user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 587
20.5.2014 18:23:00   
victory
hvala cure na čestitkama.. jao Tea!!! samo 5,5 kg????????? Blago ti se, zavidim.. ja 13 okruglo :))) izgledam kao bačva.. do kraja ima da doguram na 25 kladim se :////// ali eto nemam veliki trbuh..ošlo sve u noge, ruke, obraze he he he :))) nadam se da ću uspjet skinut!!! :)

ja sam se isto danas našetala kao luda, ali uživala sam u suncu napokon.. malo da rasteretim misli :)

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 588
20.5.2014 18:27:54   
Tea2803
Victory draga je samo 5,5 kg ali ja sam komad zenske user posted image user posted image user posted image tako da mi ne treba vise vjeruj mi user posted image
Meni je i tih 5,5kg otislo samo u trbuh nigdje drugdje,,hvala bogu ,, ma skinut cemo mi te kilice user posted image
Bas krasno sta si se i ti malkoc prosetala ,, jesi se naplesala na svadbi user posted image user posted image user posted image napapala ? Znam da cugnula nisi hihii user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 589
20.5.2014 22:15:39   
chocolate
Sretna nadam se da ti je N već sada puno bolje i da se jadničak nije ozlijedio kad je pao.. Steznik sam kupila u apoteci, na čičak je, platila sam ga 166 kn. Na njemu piše da je u biti steznik za poslije operacije trbušne kile, ali je identičan onome chiccovom za poslije poroda koji dođe oko 400kn.. Iskreno, mislim da steznik može pomoći da trbuh ipak prije dođe na svoje. Ne znam samo koliko dugo ću ga uspjeti ali nadam se bar 6 tjedana da hoću koliko se u biti preporučuje nošenje.
Tea nadam se da će sve otići poslije poroda, iskreno koliko god voljela moj trbuh u trudnoći, fali mi moje tijelo od prije trudnoće.. Na kraju nisam danas stigla do DM-a, izašlo i kod mene sunce pa sam cijelo popodne provela u šetnji i kavi, tako da ću sutra svratiti.. i dobila si samo 5,5kg?? Kako si to uspjela?
victory nećeš doći do 25 kg.. Šta ti je? ja iskreno vjerujem da će nam sve to otići vrlo lako poslije poroda..
Ajme sad kad je Tea spomenula da zna da nisi cugnula na svadbi.. Jel vama to fali? Ono, tu i tamo popiti kapljicu nečega.. Ja moram priznati da meni fali, baš bi ono od gušta popila čašu vina ili tako nešto.. user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 590
20.5.2014 22:43:54   
PENELOPI
Tea meni je moja gin točno procijenila malu rekla da nece imat vise od 3200 i tako je i bilo. Nego kad sam na termin došla u bolnicu tamo se našao taj "vidoviti" doktor koji mi je to rekao čim me vidio. Ma mene te kile ne sekiraju jedino se bolje fizički osjećam onako mršava. A za trbuh je bilo svakakvih komentara tipa što je velik, pa onda oblik sigurno nosiš muško a ono cura ha ha... ah te babske priče....

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 591
20.5.2014 22:48:51   
PENELOPI
ajme ja sam mužu rekla jednom prilikom da ću se napit kad prestanem dojiti user posted image kad ostala trudna a još dojila. Ako braco bude jeo kao seka onda ništa od alkohola još barem dvije godine.

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 592
21.5.2014 7:22:07   
Pomalo
Iz Splita sam..user posted image
Zvala jucer za onaj tecaj ,400kn..Skupo malo.. Ali mm je napokon se izjasnio da bi isao sa mnom na porod pa cemo vidjeti.Ja bi otisla na to, ako vec moram platiti, ionako ne radim, a mozda cujem stogod pametnog. Ova teta sta sam zvala kaze da mi mi nije hitno, a tecaj se odrzava jednom mjesecno, prvi pon, tako da cu ja ici sada u sesti.. Je li tko od vas bio na tome?
Evo se javljam iz kreveta, imala sam tesku noc, beba je lijepo spavala, ali ja imala konstantne grceve u listovima, bila na wc barem 5 puta, a i maternica me boljela..I sad kad mogu spavati, moram se dignuti iz kreveta jer sam gladna..grrr..
I nekako volim svoj trbuh.. Nije toliko velik, barem mi kazu tako oko mene, dobila sam 6,5 kg dosada.. Odzada ne bi ni primjetio nitko da sam trudna.. Iako sam ja vidjela i manjih trubuha.. A bome i vecih u ovom mjesecu..user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 593
21.5.2014 8:32:23   
Tea2803
Jutro curke user posted image
Chocolate nema veze sta nisi stigla,ja cu sutra i tako ici na otvorenje novog centra u zg pa cu pogledati tamo ali ti mi svejedno javi cijenu ako ides user posted image
Lako sam uspjela kad moram cesto drzat dijetu radi secera,ubiti sam dobila 3,5 kg + 2 koje sam izgubila na pocetku tako da ne odstupam puno od svoje kilaze,ali opet kazem mene ima dosta i ne treba mi vise user posted image a i moj malac unatoc tome napreduje uvijek tj.unaprjed user posted image bice na mamu user posted image
Ajmee cuga iss rekla sam mm da cim prestanem dojit da me nema cijelu noc da se idem napit user posted image user posted image user posted image fali mi dobra casa vina uhh user posted image
Penelopi super sta ti je tocno procjenio jel mi vjerujes da si tek treca po redu za koju znam da su pogodili kilazu,svima drugima nisu user posted image
Pomalo muz ce ti biti velika podrska ako ce biti s tobom,bolje da odete pa onda ni tih 400kn nije strasno ako ce tebi barem malo olaksati user posted image
Jeli vam se tesko borit s grcevima?Meni jos nista do sada hvala bogu nadam se ni da nece,,jel mozda i naoticete?

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 594
21.5.2014 9:27:14   
Ulala
ŽENE, nije me bilo par dana bome ste se toooliko raspisale da sam imala prvo što za čitati user posted image user posted image Victory iskrene cestitke na vjencanju, divim ti se sto ste se odlucili u trudnoci, i ovako mi je puna glava svega a kamoli jos to, no svakako vjerujem da si uzivala user posted image user posted image user posted image user posted image Pomalo, evo mi slijedeći tjedan završavamo taj tečaj, ništa novo neces nauciti ali cut ces punoo korisnih informacija od strucnih ljudi koje mozes pitati sve! S tim da plus jos to sve upoznaju te najbolje sa samom procedurom od trenutka kada te prime u bolnicu pa nadalje..Nekako sam se naslusala prica i prica o tome kako se ponasaju i bilo me bas strah a na kraju svi ti doktori i babice su sasvim okej ljudi koji samo prate porod i znaju sto je i kako najbolje za nas a ako mi bas imamo neku odredenu zelju, voljni su je ispostovati(barem je tako u Zadru). Koliko sam skuzila sve imamo onaj sindrom SVIJANJA GNIJEZDA, pa sve nesto cistimo, uredujemo i tako..I ja sam isto takva user posted image Trudim se sada sve generalno pocistiti tako da mi za bebicu bude sve cisto, iako dolazi u 8mj. Lakse je odrzavati sve kad je cisto nego mrljaviti a nista ne napraviti. Ja od robice nemam pojma sto bi sve kupila i di?Moze li kakav savjet koliko cega? Jedino ta robica i torba za rodiliste jos nije spremno, sve drugo je user posted image Meni je pregled u petak i jeeeedva cekam, previse sam nestrpljiva

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 595
21.5.2014 10:03:44   
emy0406
Dobar dan,ili nekima jutro! Sretnaz nadam se da će nam cure bit bolje od dečkiju,jer je i moj nemoguć zadnjih dana.Temperaturu je imao samo ono jednu noć i dalje sve ok,sam nezna kaj hoće,počeo zezati sa jelom,sa oblačenjem,niti jedna majica nije lijepa i on će ih bacit u smeće user posted image od kud mu ideje ja neznam.
Tea idem u petrovu na uzv i u trudničku ambulantu 4.6.,kad ideš ti?možda se vidimo?Da,prošetali smo se,idemo na svadbu drugu subotu,pa sam išla malom kupit nešto za obući,a onda ssmo i seki kupili oblekicu za izlazak iz bolnice,da baš neide u plavom user posted image
Jutros sam se probudila sa groznom grloboljom,nemogu gutati,a i glava me boli.Spavala jesam iako su me par puta grčevi budili,pa u tri muž išao na put,iako se trudi biti tih dok se sprema uvijek ga čujem,a svaku noć ide tako,u 2,3-4 ovisi kamo ide.
Bila je tema za sobe,mi čemo za sad bit svi u jednoj sobi,eventualno,ako i se seka često budila,nas dvije idemo u dnevnu sobu.
Vijesti uopče nemogu gledati,jer se svaki put rasplačem nad tim ljudima i molim Boga da se smiluje,pa dosta je svih tih poplava.

(Odgovor članu Ulala)
Neposredna veza do poruke: 596
21.5.2014 11:14:01   
Tea2803
Ulala ja ti eto necu moc puno pomoc jer kako sam vec na pocetku negdje napisala moja mama meni svu robicu siva kao i posteljinu tako da eto ja ti a sad imam 20 bodica pola velicine 56 i pola 62,,,,,5 carapica,,,,10 gegica,,,,kombinezoni jednodjeli su u pripremi i imamo 5 majica i 3 kao veste ili kako bi to rekla naprijed s kopca i sa dugim rukavima je onak ko lagana pamucna jaknica user posted image ali eto jos ce toga bit do kraja a i sigurna sam da ce ljudi svasta nakupovat user posted image
Sretnoo na pregledu u petak da vidis svoju user posted image
Emy ja ti na pregled vjerovatno idem iduci tj.moram nazvat doktora i dogovorit se svakako javim kad cu znati user posted image
Joooj pa ti si bolesna a jooij valjda ce brzo proci nadam se user posted image
Joj emy priblizavas se i ti terminu jesi uzbudena user posted image
Kako mislis u trudnicku ambulantu mozda blesavo zvuci sta cu pitat jer neznam ali jel ti tamo nesta drugo rade ili?

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 597
21.5.2014 11:43:41   
emy0406
Ma nepitas bezveze,to ti je desno od glavne zgrade,tamo obicno ginekolozi salju pod kraj trudnoce.Pregled ko i kod gin.piskis onaj stapic,vaganje,tlak,vaginalni pregled,slusaju otkucaje bebinog srčeka,neki aparatic ti prislone na trbuh,a ako se dobro sjecam ctg rade od 38 tt.znam da sam isla od 39 tt svaka dva dana.A ovo me opako zgrabilo,nesjecam se kad sam bila toliko bolesna,temp.nisam imala vec 12 god sad imam.Moram se spustt vidjet jel svekrva doma da uzme malog iako nevolim da je kod nje previse jer je onda samo na slatkisima,a nesmijem nista reči jer odma izbije svađa.A nemogu ulovio me i proljev i povracam.uzas user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 598
21.5.2014 13:10:22   
CrazyPuppet
Pozdrav svima,

evo još jedne ljetne bebe :) Mali Jakov očekuje se oko 10.7. Mi se isto lagano pripremamo, prva mi je beba pa nemam pojma koliko toga će mi trebat od robice, a pogotovo usred ljeta. Isto idem na tečaj za trudnice tu u zadru, nisu mi neki presimpa, nadam se samo da me neće panika uhvatit kad to krene. user posted image

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 599
21.5.2014 14:29:16   
Tea2803
Emy draga hvala punoo nisam znala za to sve user posted image daj mi kazi kako to rade vaginalni u tako kasnoj trudnoci,pa zar smiju tako? Nece se nista dogoditi ili? Jesam smotana ali sta cu kad neznam user posted image

CrazyPuppet dobro nam dosla user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu CrazyPuppet)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!