|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebe 2014.? Ima li nas?
16.5.2014 21:57:08   
chocolate
Hej, hej... Evo mene od jutrošnjeg pregleda tek sam maloprije ušla u kuću.. Iskoristila i ovaj dan bez kiše i našetala se i najela se i stvarno nauživala.. Na pregledu kako mi je ginekolog rekao sve je u redu i sve super osim što je zadak.. I teško da će se već okrenuti. kontrola mi je za tjedan dana i ako se to tada ne okrene onda dogovaramo carski.. A cura već sada ima skoro 3100g..
Ajme vi ste već na prehrani za dojenje.. I koliko vidim sve ono što ja volim jesti ne bi smjela.. hmmm nikako na zelenu granu ja i hrana.. user posted image

(Odgovor članu victory)
Neposredna veza do poruke: 526
16.5.2014 22:57:13   
sretnaz

Chocolate, bas mi je krivo da je na zadak. A možda i nije loše da će odmah dogovoriti carski. U Rijeci rade carski jako rijetko i često žene rađaju prirodno na zadak.
A što se tiče prehrane za vrijeme dojenja napisale smo da smo na kraju jele sve. A ne znam tko je spomenuo, ali nakon poroda stvarno paše jesti laganiju hranu rade probave. Treba i našim organima da dođu k sebi user posted image
Kad sam bila trudna s N jedan dan mi se dogodilo da sam se osjećala tako loše, zamračilo mi se.... Poslije sam shvatila da sam večer prije pojela malo previše kikirikija, a pila premalo tekućine. Pazite da pijete dovoljno.
Što se tiče vožnje, mislim da nema dana da ne odem nekamo autom, pogotovo sad kad nema mm. I u 99% slučajeva N ide sa mnom.

N.... 6.09.2012. 3860 g, 53 cm
K... 24.06.2014. 3250 g, 47 cm

(Odgovor članu chocolate)
Neposredna veza do poruke: 527
16.5.2014 23:11:57   
Tea2803
Victory draga jos jednom cestitke user posted image user posted image user posted image zelim ti da se zabavite najbolje sto mozete i da sve prode odlicno user posted image user posted image user posted image i pisi nam u nedelju cim se odmoris user posted image
Chocolate draga bas mi je zao sta se nije okrenula curka,,mozda za tj.dana bude user posted image ako ne ahh bitno je da bude na kraju sve supacuser posted image
Zelim vam laku noc idem u krpe user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 528
17.5.2014 13:02:28   
chocolate
Vidjeti ćemo još hoće li se okrenuti, a u svakom slučaju cura mora nekako vani.. user posted image Sretnaz rekao mi je da za prirodni porod na zadak najviše ovisi o kilaži djeteta, a meni cura već sada ima više od 3 kg, nije tipični zadak nego malo poprečni a i prvorotka sam.. i po svemu tome mi je rekao da nema smisla da se satima mučim s trudovima i prirodno pa da onda još završim na hitnom carskom i još imam traume za cijeli život.. Još tjedan dana neću misliti o tome, a onda ću vjerojatno lagano počet šiziti.. :P
Što se tiče ove prehrane za dojenje, ovo smiješ ovo ne..bla bla.. Najnormalnije se za doručak može jesti zobena kaša, pahuljice... jel da?

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 529
17.5.2014 13:42:12   
sretnaz
Chocolate, pametan je taj tvoj gin. U svakom slučaju ako je i malo poprečno onda bolje carski. Bez brige, znam puno njih da su rodile na carski sve je bilo super.
Doručak pahuljice, zobene i slično je zdrav i zašto ne. Pametno je u početku ne jesti hranu koja napuhuje, dakle, grah, kesten, pa i kupus. Ne najesti se kiselog, pa tako i paradajza, naranči. Ali mislim da sok od cijeđene naranče može dobro doći radi vitamina. Ima puno savjeta na internetu, a i na forumima se nađu razna iskustva trudnica. A valjda će i patronažna dati koji pametan savjet, mada sam čula da i njih ima svakakvih. A ono što sam tada primjetila, konzervansi i aditivi mogu smetati. Naravno, treba piti puno tekućine, voda, juha, čaj... a mlijeko ne stvara mlijeko, pa ako netko kaže da moraš piti litru mlijeka, ne slušaj ga.

Neposredna veza do poruke: 530
17.5.2014 13:43:37   
sretnaz
Soba pofarbana... sutr amožemo staviti namještaj unutra user posted image Jedva čekam jer mi je totalni kaos u stanu.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 531
17.5.2014 15:14:45   
Pomalo
Victory sve cestitke i od mene, valjda ce vas kisa pustiti..user posted image
Ja se nadam danas prosetati malo, ako vrijeme dopusti.. I jela jutros domace jagode,mljac..

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 532
17.5.2014 21:13:15   
Tea2803
Curice moje pozdrav user posted image user posted image user posted image
Evo ja napokon legla u krevetic,cijeli dan imamo radove u kuci user posted image od gletanja do farbanja eto umorni smo svi u kuci ali barem smo vecinu posla sredili,sutra je novi dan i ima jos dosta poslauser posted image
Moj mali je danas bas aktivan u busi da ne znam di me vise boli user posted image
Sretnaz bas mi je drago sta su tvoji radovi gotovi user posted image user posted image user posted image mora da si i ti umorna user posted image
Victory nam danas uziva user posted image user posted image user posted image
Pomalo jagodice mmm uzivancija sigurno ,, nadam se da si bila u setnjici i da vas je vrijeme sluzilo user posted image
Chocolate nadam se da neces pocet sizit user posted image i da ce se bebolina okrenuti user posted image

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 533
17.5.2014 22:03:18   
ikaaa
pozzz drage moje da se i ja malo javim.....nisam vas stigla čitati dva dana, stalno nešto po stanu...... i evo sad sjela rekoh da vidim šta moje trudnice rade....bogami ste se raspisale o svemu i svačemu....user posted image user posted image user posted image user posted image
pomalo i vctory bravo za vaše bebice...mjere su supač...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
victory draga ČESTITKE ODuser posted image na vjenčanju......i neka te prati sreća i da mi ti i tvoj mužić imate puno zdravalja, sreće i nek se uvjek nađe koja kunica u đepiću...a ono najvažnije je da se bebica raste i napreduje u buši iz dana u dan...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
emy draga super za ogtt, mene je uvijek strah tog šećera....ali kako kažu ti možeš jesti tonu slatkog i šećet biti 4, a netko samo pojede kriškicu čokolade i skoći u nebesa.....
teić pa kako prstić? vidim da bebač lupa u mjehur ko pravi pa je sve u najboljem redu.....dal buba prstić još uvijek?
evo ja danas bila u zg, malo šetali po tim svim centrima, kupili još nešto robice.....sad smo s njom gotovi, kupili smo i bočice, dudice, termometar za vodu, škarice, češljić, sve te male sitnice...i moram vam priznati da sam jedva čekala da dođem kući tako sam umorna da oči jedva gledaju....

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 534
18.5.2014 9:22:41   
Tea2803
Jutro svimaaa user posted image user posted image user posted image
Ikaaa draga pa di si nam ti user posted image evo moj prstic je mnogo bolje mogu hodati user posted image hvala bogu jer doma imamo posla za ubit user posted image
user posted image user posted image user posted image superiska za stvarcice za bebicu
Nocas nisam nikako mogla spavat grozno samo sam se prevrtala mali me udarao ko lud a sad spava user posted image jooj jel mudar user posted image
A ova kisa opet pada user posted image
Kako ste mi vi danas user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 535
18.5.2014 9:50:58   
Pomalo
Kod nas sunce, bas se spremam u setnju.. I moj bebac pred jutro udarao sa svih strana, ali sam se naspavala..Ovo mi je prvi put da sam ga tako osjetila, bilo je bas zabavno..user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 536
18.5.2014 11:23:06   
ikaaa
jutro ili već dobar danuser posted image user posted image
teić ma ima mene, zavirim ja samo,ali posla u stanu ko u priči evo mjenjali smo sva vrata i štokove po stanu, prašine ko u priči, stara zgrada pa kad je čovjek izbio štok van usput otpadne i pola zidauser posted image , tako da smo u poslu veeeelikom i dok još mogu pomoći..... pa krećenje i naravno ovi ostali kućanski poslovi, peglaj, kuhaj, spremaj, joj svaki dan isto.....ali nema veze krećem se pa navečer zaspimo ko klade ja i bebica, jedini su mi problem malo bolna leđa ali što ću valjda to tako mora biti....joj i kod mene je hladno, kiša samo što nije....već je dosadila..kad će sunce...

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 537
18.5.2014 11:28:31   
emy0406
Bok cure drage!Iako mi je druga trudnoća,trebam savjet.Što smijem uzet za žgaravicu?Smijem sodu?Nočas me ubilo,ko da imam žeravicu u grlu,a da mi nebi bilo dosadno Emanuel ima temperaturu i hoče samo svoju mamu.Nadam se da ste vi ok,želim Vam ugodnu nedelju!pišem s moba pa oprostite na mogučim greškama

(Odgovor članu Pomalo)
Neposredna veza do poruke: 538
18.5.2014 11:39:46   
Tea2803
Pomalo blago tebi na suncu user posted image
Evo kod nas kao sad neko sunce izvirilo,prije toga isto pa stavim ja ves vani da se susi kad ono evo kise opet user posted image
Ika znam kako ti je bome je i meni tako neznas di bi se prije okrenuo koliko posla ima ,, sad malkoc odmaram tj.isla sam papati user posted image
Emy iskreno nezz sta se smije uzet protiv zgaravice,meni jedino pomaze promjena jelovnika cim se vratim na staro vise ne mogu spavati..neko vrijeme su mi full pomogli bademi jedno cetri mjeseca sam ih jela (imala sam zgaravicu od pocetka i kad sam imala mucnine i povracanja) i sad ih vise ne mogu pogledat jer sam ih u zadnja dva pokusaja da ih pojedem,povratila naravno,,al kazem meni su jakoo pmogli pa probaj ,,

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 539
18.5.2014 11:49:42   
ikaaa
emy draga moja neznam što bih ti bilo dobro protiv žgaravice.....možda da probaš sa drugačijom prehranom....
tea draga ma neka posla možda ćemo lakše roditi...user posted image user posted image

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 540
18.5.2014 12:18:36   
Tea2803
Ika tako je user posted image user posted image user posted image nadam se da bude bilo brzo i sto manje bolno user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 541
18.5.2014 13:37:55   
PENELOPI
Mene nocas mali ubio u trbuhu, mala place od jutra,sad je uspjela zaspati nakon sat vremena placa8user posted image . Nekad pomislim kako cu sve to sa dvoje,istina je da su djeca najveca radost ali nekad mi dode da poludimuser posted image , pogotovo kad place i nezna ni sama sto bi, a ni ja kamo se okrenut od posla. Sinoc sam jedva stajalaod umora, kicma mi se doslovno raspada, a tek zdjelica. Jos i ta kisa odvratna nikako prestat.

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 542
18.5.2014 13:57:40   
ikaaa
penelopi draga koma kad to tako krene...meni je isto preko noći nekad koma kad lupa i to bez prestanka....a tebi još sa curkicom....ma izdržat ćeš ti to sve...ipak smo mi snažne....samo se pazi...user posted image

(Odgovor članu PENELOPI)
Neposredna veza do poruke: 543
18.5.2014 14:40:01   
Tea2803
Penelopi,,i mene je nocas mali ubijao u trbuhu tako da znam kako ti je user posted image a i ta leda me razvaljuju,nikako prestat vise ne znam sta bi,a danas sam sva neka cmoljava user posted image ,,a pogotovo kako je tebi jos i sa curkom,i ona ima svoje zeljice ,, drzi se prezivjet cemo mi sve kako kaze Ika snazne smo mi zene user posted image

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 544
18.5.2014 14:58:47   
Njanjica
Cure moje kako ste mi?? Vidim vi se bome raspisale ovih tjedan dana, i da smo i vjenčanje imale. Pa draga Victory iskrene čestitke tebi i mužiću user posted image
Mi se bome odmorili jer nam je cijeli godišnji padala kiša tako da nismo nikud mogli ni ići, nego smo se samo s premještali s kauča na kauč. Moram se pohvaliti da smo kupili krevetić, komodu i kolica i tako sam sretna. Sad nemogu dočekat da se malac rodi da ga mogu prošetat u kolicima. I malac je valjda sretan jer zadnjih par dana bas lupa i baš je živahan.
user posted image
user posted image user posted image bas sam sretna zadnjih dana

(Odgovor članu Tea2803)
Neposredna veza do poruke: 545
18.5.2014 15:26:33   
chocolate
Pozdrav cure, vidim da su kod svake skoro radovi u tijeku ili već završeni.. :) Ja moram još nešto malo robice uzeti, tek toliko da sam mirna, jer imam osjećaj da mi je sve malo bez obzira što ima hrpe robice.. To lijepo odradim, operem, spremim i onda mislim da mi slijedi porod čak i prije termina, al vidjet ćemo to za koji dan..
Žao mi je što imate problema sa spavanjem, ja sam na to već navikla, cijelu trudnoću spavam nikako.. Meni je pravo čudo kao sinoć kad odspavam 3 sata u komadu.. :)
Kod mene je dan danas prediva, sunce, toplo, lagani vjetar puše.. Divota za šetati i popiti kavicu negdje.. Upravo sam se vratila iz šetnje samo radi ručka, tako da vrlo brzo idem opet preko vrata..
Nadam se da će sunce doći i do vas što prije..

(Odgovor članu Njanjica)
Neposredna veza do poruke: 546
18.5.2014 20:31:09   
emy0406
Drage moje hvala na savjetima,mada ne jedem ništa teško ili što bi izazivalo žgaravicu,u prvoj trudnoći nisam imala takvih problema.Penelopi potpuno te razumijem,iako mi je maleni jako dobar,ima dana kad je nemoguć,osobito ove kišne dane kad nemožemo dugo biti vani.A sad kad je bolestan samo bi na rukama bio i to naravno maminim,a ja jedva sama sebe nosim.sad sam već sva natekla i osječam se ko slon user posted image
ali dobro sve čemo mi to izdržat za naše male user posted image ,zato jesmo žene jer mi sve možemo.
veliki user posted image svima

Neposredna veza do poruke: 547
18.5.2014 22:32:35   
chocolate
Emy probaj s malo mineralne, Donata ili nečeg gaziranog.. Mozda ti pomogne, drugo stvarno ne znam sta bi mogla. Ili da vidis u apoteci imaju li ono nesto za trudnice..

(Odgovor članu emy0406)
Neposredna veza do poruke: 548
18.5.2014 23:17:17   
sretnaz
Vidim neka "vesela" noć, a i dan. Da ne bih odskakala evo stanja kod mene. Noćas se N 2x budio plačući, u 2:30 i 4:30. I ovaj drugi put mi se učinio topliji i idem mjeriti temperaturu, a ono 38,2. Pa stavljaj čepić, pa je trebalo vremena da zaspi. Danas preko dana je bio super, samo popodne opet mala temperatura i sa 37,1 sam ga stavila spavati. Vidjet ću. A naravno kad napokon mogu leći i odmoriti malecka se sjeti mlatiti po trbuhu. user posted image
Emy, meni najviše pomaže da spavam na ful povišenom. Mislim da nema puno pomoći pri kraju trudnoće jer beba je velika i sve pritišće.
Spavanje je kod mene slično kao i kod Chocolate. Loše spavam cijelu trudnoću, a još me i N zna probuditi. Zavidim trudnicama koje puno spavaju.
Penelopi, razumijem te u potpunosti. I ja sam se već više puta pitala isto. user posted image

Neposredna veza do poruke: 549
19.5.2014 0:01:37   
sretnaz
Stvarno, gdje su sve ostale trudnice s popisa? Nadam se da ce se ipak javiti malo.

(Odgovor članu sretnaz)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mobilni telefon.
пеперутка16

Da li ste zagovornik kupovine mobilnih telefona djeci od 2, 3, 4... godina?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!