Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 28.11.2013 13:50:42
|
|
|
|
tintin
|
Tonija je mogu se osjetiti lupkanja, ja ih osjetim i mm isto, počelo oko 19 tjedna Kim za bebicu šta se javila mamici
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 28.11.2013 13:52:31
|
|
|
|
tintin
|
caly - 10.03. m_a_rtina - 14.03. leptir - 15.03. sarita 22 - 02.04. tintin - 05.04. kamenčić - 14.04. nnina - 15.04. autumn day - 17.04. mimee -17.04. tonija_4 -21.04. ines - 24.04. andrea000 - 28.04. set_alica - 30.04. lelaa - 01.05. memi - 11.05. kim626 - 12.05. anaxx - 14.05. amon - 16.05. maja pčela - 26.05. newy - 31.05. bellatrix - 31.05. mimagy - 31.05. ma re - 20.06. valerie - 20.06. leot - 24.06.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 28.11.2013 17:14:37
|
|
|
|
kisica
|
Caly – u stomak je stalo. Ja ti još nosim svoje hlače traperice, zakopčam i imam lufta, tak da mi se čini da gubim okolo, a u trbuh dobivam. Autmn – o da, ti nočni grčevi su užas živi, ja sam znala plakat, pa mi muž nateže nogu, stopalo da izdravna, i ono stane..i taman legnem i za minutu opet. Samo mene je to znalo uhvatiti i kad redovno pijem Mg. Što se tiće posla, ako ti nije baš neka potreba raditi možda je ova zima idealno vrijeme da odeš na odmor. Sad će biti leda, snijega, bljuzge..bolje da si na sigurnom i toplom. Anaxx – i za tebe vrijedi isto. Nemoj se mučiti bezveze ako ti to ne igra neku ulogu. Valerie – meni ti je oko 8og tj.bio napuhan, kužilo se baš. Onda je splasnuo i negdje do 15og nije se kužilo više ništa. Mimagy – nesanica, meni jakooo poznata stvar. Mučila me u početku, i sad evo pred kraj opet. Nema ti tu neke pomoći baš. Možeš se požaliti dr. ali sumnjam da će ti dati išta. Koliko sam čitala dosta trudnica ima takvih problema, ja sa dečkom nisam imala, ali evo sa curom zombi sam. Ako te baš tako jako boli, odi nek te pogleda netko da nije neka upala. Tonija – ja sam u prvoj trudnoći dobila strije preko noći u 25om tjednu. Užas jedan. Mazala se kojekakvim uljima na dobrom glasu, i ništa pomagalo nije. Sad sam 33 tj. I mažem se losionom Palmers, dođe oko 45 kuna 250ml, navodno je za trudnice i sprijačava strije, i ja u drugoj trudnoći nisam dobila niti jednu još. Lijepo miriše, i koža ti bude baš mekana čak i sutra dan. Kim – a ja mislim da ti to tvoja bebica šalje pozdrave Inače curke ja sam jučer bila na kontroli, pa evo korisna inf. Kaže moja gin.da je u ranijoj trudnoći bolje biti Elevit jer on ima željezo u sebi, a nakon 30 tj. Centravit jer kao tek nakon 30tt omega postaje jako bitna za bebicu. Uživajte..
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 28.11.2013 17:37:54
|
|
|
|
kim626
|
Probat cu iskombinirat nesto s tim uljima..inace se mazem kremom i arganovim uljem-nadala sam se da ovi stari krateri od strija nece krenut dalje ali nista. Nadam se i ja da bi to moglo biti moje malo zlato...a opet razmisljam da nije rano! Nestrpljivo iscekujem ono pravoo kuckanje..jos malo :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 28.11.2013 17:39:00
|
|
|
|
kim626
|
Kisica pa ti jos sitnoo brojis,a blago tebii :)
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 28.11.2013 17:41:27
|
|
|
|
leot
|
Bok cure, evo ja sam jucer opet zavrsila u bolnici jer sam cijeli dan povracala sve sta sam pojela i popila. Na kraju sam se onesvjestila i prenocila u bolnici sa 5 boca infuzije. Sad sam malo bolje,konacno sam nesto pojela.. sad sam u 10 tjednu i stvarno mi je do sada samo zlo i muka,nemogu nigdje ici sama..bas se osjecam jadno i malo potisteno..Kad ce to prestat? Tko je bio na pregledu danas? Kako je bilo? Molim vas navedite tjedan u kojem ste sada.
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 28.11.2013 21:47:48
|
|
|
|
mimagy
|
Hvala drage moje na savjetima,ta nesanica me izludi,no ako je normalno ok nosit cu se i s time. Hvala Bogu vise nisam osjetila bolove kada sam isla na wc,i ne osjetim ih ni ovako,malo na trenutak zazari u stomaku,ali nista strasno,no reci cu na pregledu za nesanicu,a ako se ponove bolovi ici cu ranije doktoru pa cemo vidjeti. Svaku vecer mazem kremu od afrodite za strije i nadam se da ih nece biti no vidjet cemo,jos je rano koliko vidim za pojavu strija.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 8:50:47
|
|
|
|
autumn day
|
jutro svima! a leot, tebe baš svašta snašlo....drži se još malo, mučnine bi trebale uskoro prestati. što se tiče tjedana trudnoće, imaš na skoro svakom našem nicku ticker na kojem piše koliko je ko trudan, samo mišta stavi na nick kim, beba se javila, suuuper! evo da i ja javim kako je bilo na pregledu.... sve je super, beba super napreduje, ima 400g već, gledala ga je kompletno, sve organe, srce pogotovo, sve je kako treba....malo se skrivao od nas, ali smo ga uspjeli vidjeti . jesam luda ako kažem da mi se čini da liči na sestru kad smo ju gledali na 3d-u? moram zbog nižeg željeza ponovit krvnu sliku i to je to zasada....baš smo bili pod dojmom i muž i ja nakon pregleda, on je već jedna prava mala beba
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 8:52:46
|
|
|
|
autumn day
|
NESTRPLJIVO ČEKAMO PREGLEDE........ bellatrix..............................29.11. set_alica.............................30.11. maja pčela...........................02.12. caly......................................02.12. kim626................................03.12. sarita22...............................03.12. leot......................................04.12. amon....................................05.12. mimme.................................09.12. valerie..................................09.12. ma re...................................12.12. tonija_4...............................12.12. mimagy................................13.12. tintin....................................16.12. anaxx..................................18.12. autum day...........................18.12. leot......................................20.12. nnina....................................23.12.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 9:19:16
|
|
|
|
autumn day
|
bella, ti si nam danas na pregledu, sreetno!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 10:10:16
|
|
|
|
Caly
|
Autum baš lipo, i ja bi na taj 3D! I ja ću brzo na pregled jedva čekan vidit svoju bebu, lupa ko luda! :-D A Leot ne bi te tila plašit ali su meni mučnine ipovračanje stale tek u 5. mj. trudnoće!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 10:19:23
|
|
|
|
anaxx
|
A day super za pregled... baš lijepo! I ja razmišljam da li na taj 3D ili da pustim da moja dr. sve pregleda na svom ultrazvuku....
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 10:29:28
|
|
|
|
autumn day
|
caly, mene baš i ne lupa, dobro ti jesi po tjednima više od mene, ali sve cure tu pišu da dosta osjete bebicu i to dosta rano, ja baš ne, pa sam pitala dr., kaže da je to sve ok, da je bitno da sam ga dosad osjetila, da će sad to pomalo krenuti sve jače, da ne brinem.....a ja jedva čekam da ga pošteno osjetim i ne brinem toliko anaxx, ne znam šta da ti kažem, da je moja dr. ovako temeljita išla bi k njoj, ali pisala sam već kako sam razočarana njenim pregledom....jučer je dr. gledala srce detaljno, sve nam objašnjavala, ova moja soc. je rekla doslovno samo: srce kuca......mislim, to i ja vidim. . a opet....možda da taj jedan put odeš, ipak se sve puno bolje vidi, ličeko malo, kako zijeva, pokriva lice rukicama..... ako je tvoja dr. ok, a rekla si da je, onda je 3d samo da ti malo bolje vidiš bebicu.....a i to je nešto
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 10:55:29
|
|
|
|
anaxx
|
slažem se A day, inače ja sam sa svojom dr. jako zadovoljna, žena je ok i sve pregleda i govori nam, evo zadnji puta je baš bio i mm gledao i baš je za scre govorila: ovo je srce, vidite dvije klijetke, dvije pretklijetke, sve radi normalno, to je ok... i tako dalje, m. mjehur je bio pun tekićine i rekla je i to je ok jer to znači da cijeli probavni sustav funkcionira... i tako nam sve polako objašnjava... ona meni vodi već treću trudnoću, dugo sam kod nje i mislim da je stvarno iskusna i ok.
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 11:55:37
|
|
|
|
tintin
|
Autumn za pregled, bas lipo Bellatrix sretno danas na pregledu i uzivaj
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 12:11:57
|
|
|
|
maja pčela
|
A.day bravo za pregled ,ja sam se sad baš uzrujala,zvala soc.gina da pitam jesu stigli nalazi iz Rijeke za hepatitis,toksoplatmozu,citomegalovirus,hiv i govori mi sestra da našto nije u redu sa nalazom i da nešta treba ponoviti,sad je svekrva otišla po nalaze a u pon. ću vidjeti sa doktorom što je.sva sam se tresla od straha sto stvari mi je u glavi a znam da se ne smijem živcirati....
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 12:22:03
|
|
|
|
autumn day
|
hvala vam cure svima maja, pa šta bi to bilo....nadam se stvarno da nije ništa ozbiljno i da će nalaz ipak pokazati da je sve ok....a do tada se probaj ne uzrujavati, iako znam da je to lakše reći nego učiniti...
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 12:46:30
|
|
|
|
ma re
|
A.day super za pregled... Mora da je divno tako gledati na 3D... Bellatrix uživaj danas... Maja kod koje dr vodiš trudnoću? Inače ja sam iz Ri, ali je ja ne vodim kod soc. jer je žena stvarno užasna... e da... hello svima... danas je kod nas predivan dan i još je i petak!! jedva čekam ić malo prošetat...
< Poruku je uredio ma re -- 29.11.2013 12:47:59 >
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 13:19:56
|
|
|
|
Caly
|
Ja san prvi put odjetila s 18 tj 3 mjehurića i onda nitta do 21 tj ludila san. Strašno. I sad ima faza da uopće ne osjetim.
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 13:33:00
|
|
|
|
maja pčela
|
ma re ja vodim trudnoću kod dr.Vlastelića privatno u crikvenici,inače kod soc.tu na krku ali mi se nikako ne sviđa njegov način rada.jedva čekam ponedjeljak i pregled pa da vidim što se dešava,izludit ću od brige do tada .kod koga ti ideš??
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 13:34:26
|
|
|
|
anaxx
|
maja, nemoj se uzrujavati prije vremena, možda je u pitanju da su oni nešto zeznuli kad treba ponoviti testiranje, loš nalaz bi po meni značio lječenje ili slično... sretno!!! inače, ja mogu moju gin. preporučiti, ja sam kod dr. Snježane Stanković, Rijeka, privatno, žena je ok, pažljiva i temeljita...
< Poruku je uredio anaxx -- 29.11.2013 13:36:43 >
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 13:40:07
|
|
|
|
maja pčela
|
anaxx nadam se da je ipak neka greška,pokušat ću biti što smirenija jer ipak mi je bebica na prvom mjestu...inače ja se super osjećam i bebica se pomalo javlja pa se nadam da će sve proći kako treba.mislim da ako moram ponoviti nalaza da ću tražiti uputnicu direkt za rijeku pa tamo obaviti,nekako mi je sigurnije
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 13:53:17
|
|
|
|
ma re
|
Moja soc je dr. Krešić kod Ri bolnice i stvarno mogu reći da nisam zadovoljna s njom.. Kada sam išla kod nje po uputnice sam samo za to čekala 4 h!! Ja idem u Medico kod dr. Kabalin jer sam kod nje već godinama (i odlična mi je), a sad kako nam firma plaća privatno u basleru mi je vođenje trudnoće tamo besplatno. Jedino što sam čula je da u riječkoj bolnici nisu baš oduševljeni kada im dođu trudnice koje su privatno u medicu?!
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 17:22:25
|
|
|
|
maja pčela
|
dobila sam nalaz,pozitivna na toksoplazmozu ,za 3 tj.moram ponoviti nalaze pa ćemo vidjeti,do tada ću si živce počupati.uopće ne kužim kako jer uopće nemam mačke ni u blizini tako da sam .pokušat ću se ne živcirati ali neznam kako ću uspjeti......
|
|
RE: Proljetne bebe - termin 2014.god. 29.11.2013 19:05:34
|
|
|
|
valerie
|
Drage moje, ja se danas probudila sa herpesom na usni. Inače mi se javlja kad mi padne imunitet. Jel imala koja u trudnoći? Nadam se da nije opasno. Ne mažem s ničim jer se navodno ne smije ništa kao Herplex, Virolex. Ne kužim, pijem vitamine, svaki dan voće, limunadu i eto ga na!
|
|
|
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!