kisica
|
Caly – u stomak je stalo. Ja ti još nosim svoje hlače traperice, zakopčam i imam lufta, tak da mi se čini da gubim okolo, a u trbuh dobivam. Autmn – o da, ti nočni grčevi su užas živi, ja sam znala plakat, pa mi muž nateže nogu, stopalo da izdravna, i ono stane..i taman legnem i za minutu opet. Samo mene je to znalo uhvatiti i kad redovno pijem Mg. Što se tiće posla, ako ti nije baš neka potreba raditi možda je ova zima idealno vrijeme da odeš na odmor. Sad će biti leda, snijega, bljuzge..bolje da si na sigurnom i toplom. Anaxx – i za tebe vrijedi isto. Nemoj se mučiti bezveze ako ti to ne igra neku ulogu. Valerie – meni ti je oko 8og tj.bio napuhan, kužilo se baš. Onda je splasnuo i negdje do 15og nije se kužilo više ništa. Mimagy – nesanica, meni jakooo poznata stvar. Mučila me u početku, i sad evo pred kraj opet. Nema ti tu neke pomoći baš. Možeš se požaliti dr. ali sumnjam da će ti dati išta. Koliko sam čitala dosta trudnica ima takvih problema, ja sa dečkom nisam imala, ali evo sa curom zombi sam. Ako te baš tako jako boli, odi nek te pogleda netko da nije neka upala. Tonija – ja sam u prvoj trudnoći dobila strije preko noći u 25om tjednu. Užas jedan. Mazala se kojekakvim uljima na dobrom glasu, i ništa pomagalo nije. Sad sam 33 tj. I mažem se losionom Palmers, dođe oko 45 kuna 250ml, navodno je za trudnice i sprijačava strije, i ja u drugoj trudnoći nisam dobila niti jednu još. Lijepo miriše, i koža ti bude baš mekana čak i sutra dan. Kim – a ja mislim da ti to tvoja bebica šalje pozdrave Inače curke ja sam jučer bila na kontroli, pa evo korisna inf. Kaže moja gin.da je u ranijoj trudnoći bolje biti Elevit jer on ima željezo u sebi, a nakon 30 tj. Centravit jer kao tek nakon 30tt omega postaje jako bitna za bebicu. Uživajte..