|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Ljetne bebice u 2013.
23.7.2013 12:08:52   
Papalina
ona je dobro, već hoda, jedino joj nisu dali klistir pa je sad stražnjica boli...dobila je drip na 5 kapi...sve se odigralo u sat vremena...ona će detalje donest.... u četvrtak će doma vjerojatno ako sve bude u reduuser posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu mala lidach)
Neposredna veza do poruke: 1526
23.7.2013 13:26:55   
mala lidach
user posted image u samo sat vremena? to je odlicno! ocekujem jos novosti..kako je bebica i kako su se snasle..user posted image user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1527
23.7.2013 13:47:39   
martinic
čestitam mamasita...prekrasno da se sve tako brzo odigralo.....uživaj sa svojom princezom
user posted image

Neposredna veza do poruke: 1528
23.7.2013 19:10:20   
and1
user posted image user posted image cestitam mamasita.. mala me zeznula u sat vremena user posted image uzivajte..
ajmo idemo dalje, sarah, mala lidach koja ce prije user posted image

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1529
23.7.2013 20:07:35   
BUMBI
mamasita čestitke na curkiuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu and1)
Neposredna veza do poruke: 1530
23.7.2013 21:09:40   
ruwenzor
Mamasita cestitm
Luser posted image user posted image user posted image

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1531
23.7.2013 22:12:54   
mala lidach
sutra na pregled!user posted image
and1 pa ja se nadam da cu uskoro! user posted image user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1532
23.7.2013 22:20:41   
mala lidach
and1 s koliko si tjedana rodila?user posted image vidjela sam da si napisala da na ctg-u nije bilo trudova,ali si bila otvorena..
ja sam isla sa 40 tj na ctg-u nema trudova, pa je samo obavio ultrazvuk..user posted image

cekamo na malo zlato..

Neposredna veza do poruke: 1533
23.7.2013 23:08:21   
plavka
Cure moje moram vam se požaliti, izcrpljena sam kao mazga, jako mi je teško s klarom skoro svaku drugu večer imamo krizu plakanja i nemožemo je smiriti, malo pojede ad, malo je na cici pa negoduje, neće dudicu i tako dok se ne umori a doktor je rekao s obzirom na dijagnozu da se nesmije naprezat i plakat. Svaki dan me hladan znoj oblijeva. Držite nam fige da uspijemo sve prebroditi.

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

Neposredna veza do poruke: 1534
24.7.2013 8:12:58   
sarah_zg
Plavka, user posted image user posted image user posted image
Jel ju ni cica ne smiruje? Bas mi je zao. Nekako se nadam da je to plakanje samo prolaznu faza i da će stvari krenuti na bolje! Pokušaj se nekako odmoriti, možda ona osjeća tvoj umor pa postane nervozna.
Kod mene nista! Nadam se u petak na sv. Anu. Pregled mi je u ponedjeljak. Danas sam 39 tj.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1535
24.7.2013 11:27:08   
and1
joj plavka drzite se! pokusaj se odmoriti i misliti pozitivno jer definitivno osjeca tvoju nervozu i zabrinutost! misli kako je s vama doma a ne u bolnici i to je vec jedan veliki +..

mala l u ovoj trudnoci sam se pocela otvarati u jos u 31 tj. do kraja sam se otvorila 5 cm kad me i poslao u radjaonu.. imala sam 2 termina, po ZM sam rodila 41+6 a po UZV 41..
u prvoj sam bila 1,5 cm otvorena od 38 tj. a rodila tocno na termin, takodjer taj dan na ctg-u nije bilo nikakvih trudova niti naznaka a navecer puko vodenjak, dosla u rodiliste tek 2 cm otvorena.. samo se opusti,setaj puno, stepenice, iskoristavaj muza, bude se to vec pokrenulo kad se najmanje budes nadala!

25.09.2010. - mamina princeza V :)
16.07.2013.- stigla nam jos jedna princeza E :)

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1536
24.7.2013 11:32:29   
YesNo
Bok cure, redovito vas čitam, ali se malo kad logiram. Čestitam svima koje su poslate mame!!!
Evo ja jutros bila na pregledu, još mjesec ipo do termina... Imam osjećaj da nikad nece proć. Ja bi već spremala torbu i prala robicu za bebu, ali svi kazu da mi je jos rano, pa cu se strpit još nekih 10-ak dana.
Doktor kaže da je sve ok, skroz sam zatvorena, mogu na more. Beba se okrenula, ima cca 2540 g, doktor misli da je naprednija za tjedan dana i to je to. Do sada sam u + 13 kg.
Blago se svima vama koje ste došle do kraja i sad sitno brojite, ko će na ovim temperaturama izdržati još misec ipo.
To bi bilo sve za sada.... Pozdrav........

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1537
24.7.2013 12:48:41   
Tania
Puno cestitki svim novopecenim mamama user posted image kao i onima koje odbrojavaju user posted image
Meni je u subotu termin,nekih 10-ak dana sam otvirena 2 cm,usce se skracuje,trudovi ocitavaju na ctg-u ali ja jos 2u1 user posted image
Cura nece i nece van... Doktor nam je prognozirao da cemo u bolnicu stici preko vikenda,al prosao vikend... Jedino sto mi se desava su grcevi u donjem dijelu trbuha,kad me stisne ne mogu se ni pomaknuti... To zna trajati i po par sati,vecinom uvecer,i ujutro opet nista user posted image Sinoc sam bila uvjerena da je krenulo,jer.me pocelo stiskati i u krizima,al opet nista... Prekjucer mi je radio amnioskopiju i voda je i dalje uredna...
Koliko me strah poroda toliko zelim bebicu vidjeti sto prije user posted image
Drzim fige svima!!!

(Odgovor članu YesNo)
Neposredna veza do poruke: 1538
24.7.2013 16:08:41   
emaemily
Curke ja izgleda u pon.idem doma :) Malo se odmoriti od bolnice pa za koji tjedan nazad..usla sam u 9 :) Bebac 2600 sve super, kontrakcija nema...

Paola06 pokusala sam ti slati pp nikako..ajd molim te javi mi se ..moram te nesto pitati..pozzz svima

(Odgovor članu Tania)
Neposredna veza do poruke: 1539
24.7.2013 16:50:58   
mala lidach
koliko citam bit ce jos bebica! user posted image
evo opet sam jutros bila na ctg-u (40+2 tj) i opet nema trudova, nije ni gledao jesam li otvorena, samo ultrazvuk.
pa rece da imam do 7 dana da krene samo, ako nista ne bude da ce oni nesto poduzeti..user posted image
tako da ona ubrzo dolazi htjela, ne htjela! user posted image user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1540
24.7.2013 17:04:07   
ruwenzor
Plavka vjerujem da nudete brzo nasli nasli nacin da je amirite da ne place. Kak to da kombiniras ad i cicu? Jel po preporuci dok? Ja sam N iskljucivo dojila i puno mi je pomogao hippov caj za dojilje, radi se ko cedevita, 30-ak kn, cim sam ga popila su se cike napunile a ima komoraca koji smiruje probavne probleme bebaca.
Btw mi jos na moru, u ned su me uhvatili trudovi spustanja, sad se vise ne mogu bas namjestiti i svako malo moram na wc, pocela sam oticati, tlak jos uvijek nizak, pa mi je super na moru s mojima jer mi puno pomazu s N, malo se bojim kak cu s njom u zg kad bude mm na poslu

(Odgovor članu emaemily)
Neposredna veza do poruke: 1541
24.7.2013 18:24:55   
plavka
Draga moja kad smo trebali ici domeka iz rodilista nasli su joj sum na srcu, zavrsila je na rebru gdje su ustanovili da je rodena sa srcanom manom, ima rupa izmedu klijetki i jedno suzenje zile. Bila je u inkobatoru 2 dana pa na kardioloskom 2 dana i hranjena jd ad mlijekom a meni se mlijeko smanjilo valjda od stresa a sad kad je snama ona se smiruje na cici malo papa malo spava, kupila sam oba caja i natacem se tekucinom ali vise nisu pune. user posted image nemogu je forsat samo na cicu jer mora dobiti na kilazi radi operacija.

26.06.2009. naša ljepotica
stigla nam još jedna curka13.07.2013

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 1542
24.7.2013 22:31:06   
mala lidach
drage moje mame i trudnice! user posted image
jedno pitanjce! koristi li koja od vas ili je koristila steznik nakon trudnoce? i ako da kad se moze poceti nositi??? user posted image user posted image ako bude trebao da ga kupim sto prije! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu plavka)
Neposredna veza do poruke: 1543
25.7.2013 8:18:26   
sarah_zg
Jutro, ljetne! Kako ste?
Jeste vidjele kakve nam se temperature spremaju? Ajme... Bit će pakleno radjat na plus 40!
Mene jedan dan lovi panika, jedan dan sam super i tako u krug. Po cijeli dan sam sama s malim, umara me i iscrpljuje. Valjda svaki dan imam sve manje snage. Mm je na poslu pa poslije posla stalno negdje, nikad doma... Bas sam mu jutros održala bukvicuuser posted image da tako može jos koji dan. On, naravno, kaze da ja pretjerujem! Ma nek pretjerujem, ja u ovom stanju imam pravo pretjerivati!
Mala L., to sto ti je izoliran streptokok znaci da ga imaš. Jel pijes antibiotik? Reci im na porodu da ga imaš pa će ti dati penicilin.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 1544
25.7.2013 8:45:45   
keeka
pozdrav svima, a najvise novim mamama i njihovim divnim bebicama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Na svu sreću trebam rodit sredinom 9 mj pa neću morat po ovim paklenim vrućinama se mućit, al se zato suosjećam sa svima vama koje trebate svaki čas roditi. Al treba izgurat do 9 mj.
Danas idemo na pregled pa ćemo vidit dal sam otvorena i kako beba raste pa ćemo odlučit hoćemo na put ili ne jer nemam klime u autu pa je malo gadno.
Za steznjak poslje poroda sam čula da treba što prije poslje poroda početi nosit.
Pozdrav svima user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1545
25.7.2013 8:56:55   
JELENKO VG
Jutro!!!
Meni je sve bilo čudno koliki mi je trbuh ostao nakon porodauser posted image
Sad mi se polako smanjuje ali čim stignem otići ću kupiti steznjak...
Plavka draga-drži se ,vjerujem da je teško,ali beba sigurno osjeća tvoju nervozu...i ja je nebi forsirala na cicu ako neide,pogotovo u takvoj situaciji gdje treba dobiti na težini...a sunce malo...user posted image .Samo misli pozitivno !!
Ja isto nemam baš mlijeka pretjerano,dam joj koliko imam i nadohranim.Svi me forsiraju da ju što više dojim.Znam da su to dobronamjerni savjeti,ali nekad ako neide neide.najsretnija bi bila da ju mogu samo dojiti.
Imam te uvučene bradavice i izgleda da se mojoj E ne sviđaju šeširići,samo ih žvačeuser posted image ...Ali uspijemo par puta na dan ispraniti cike,i izdajam se pa joj to dam.
Sva sreća da sam rodila prije ovih paklenih vrućina,meni je baš bilo taman vrijemeuser posted image
Ostale cure sretno,i lagane porode vam želimuser posted image user posted image

13.07.2013. Ema ljubav najveća
11.02.2015.-stiže druga ljubav

(Odgovor članu keeka)
Neposredna veza do poruke: 1546
25.7.2013 9:19:00   
sarah_zg
Jelenko, i Kate princeza ima trbuh kao da ima jos jedno unutra. Povući će se s vremenom. O liniji trenutno ne razmišljam. Mislim da me čeka indukcija pa samo molim Boga da to sve dobro prodje!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu JELENKO VG)
Neposredna veza do poruke: 1547
25.7.2013 9:39:13   
mala lidach
jutro curke! user posted image
evo sad sam isla pogledati pise Bhsb nije izoliran. a i znam da je doktor gledao nalaz i nije nista komentirao..user posted image
a za steznik sam pitala jer sam vidjela da je 450 kn,a da sad ne kupujem ako nece biti potrebe, a opet sam procitala da neke nisu koristile i ostao im je trbuh i ne mogu ga se nikako rijesit...user posted image
joooj rodila bi ja i na plus 40 samo da to vise obavim! user posted image trenutno me trbuh boli...ajmo beba! ajmo! user posted image

cekamo na malo zlato..

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1548
25.7.2013 10:22:28   
martinic
pozz curke....ja evo sa CTG-a  nema niš....trudovi 50%....keeka pa nama  je bolje koje ćemo se poroditi uskoro  ti moraš  sve te vrućine pretrpiti  debela...a mi ne....najavljuju kolovoz i rujan jako vruć.....ja mislim na more kad se porodim.. ima li neka iskustva s tim???dali ste išle na more poslije poroda  i nakon koliko????ja imam  svoju  kuću i  ako se porodim početkom 8 mj mislim sredinom 9 ići....

Neposredna veza do poruke: 1549
25.7.2013 12:49:38   
ruwenzor
Sarah cini mi se da sam negdje procitala da si se pocela otvarati- cestitam, drzim fige ds se ne ponovi scensrij s prvog poroda
Ema suprr da te pustaju doma na koji tj user posted image
H je jucer bila jako mirna pa sam otisla do bolnice u Zadru, izgleda da joj je samo bilo vruce, sve je ok, jedino sam se pocela otvarati pa je gotovo s kupanjem i vecim setnjam, iookrenula se na zadak user posted image nadam se da bude se okrenula do poroda. Btw svaka cast dok i sestr
u zadru, ljubazni su, dragi, pristupacni
user posted image Steznik nisam nosila nakon N, trbuh se sam vratio u normalu dosta brzo

(Odgovor članu martinic)
Neposredna veza do poruke: 1550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  60 61 [62] 63 64   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nova nagradna igra?
anaxx

Sviđa li vam se nova nagradna igra, trčite li za bodovima, bodrite li našu RR?

Da (87%)

Ne (5%)

Ne zanima me (8%)

Broj svih glasova: 76

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!