|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.7.2013 10:18:46
|
|
|
|
mamasita
|
dan debele i okrugle vani je pakleno,tako da danas nismo nikamo ujutro išli.ajme što sam se ja jučer naživcirala,moj ginić ide na godišnji i onda sam pripala ovom u opatiju,zvala sam ga na telefion dva sata,dva sataa,na kraju sam se rasplakala od muke,i dobijem konačno šugavu sestru i kažem kako sam 37 tt i da je moj ginić rekao da mi kontrola za sedam dana a ona meni za sedam dana ne može nikako dođite u 9 ujutro 18-tog i spremite se na veliko čekanje dva sata sam ja nju zivkala,koma..... ja sam opet loše spavala,nikako se namjestit,P skače,onda se mm priljepi na mene a ja dišem na škrge,da mi nije ventilatora neznam dali bi uopće zaspala. mm dobio napredovanje na poslu,sretna sam radi njega ali sam i umorna od svega već. baš san nekako nervozna ovih dana,sinoć sam se tako isplakala kada su svim otišli spavati,hormoni me peru. PLAVKA,SARAH,JELENKO,LUCI,AND1,EMAEMILY I SVE OSTALE CURE AJMO KRENIMO SA SRPANJSKIM BEBICAMA
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.7.2013 15:01:32
|
|
|
|
plavka
|
Curke gdi ste danas??? Kaj ste se uspavale ili se sve sređujete prije porodaaaaaa... ... Evo ja završavam ručak, danas sam malo odmarala za promijenu te razmišljam kako potaknuti porod.... Vrijeme je opet šugu-mugu ova kišica je donjela samo sparinu pak bum se borila sa tlakom... Možda je koja rodilaaaaaa??? Ajmo koja će prva??? Mislim da sad sve manje više nosimo curke ili sam ukrivu, sorry ako jesam, mislim da budu bile tvrdoglavice male .
< Poruku je uredio plavka -- 10.7.2013 15:04:57 >
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.7.2013 15:48:11
|
|
|
|
sarah_zg
|
Ja diska iz grada kreoana. Toliko mi je vruće da ne znam kud bi sa sobom! Išla sam se šišati i farbati i skoro ne slag strefio kad mi je rekla 520 kn!!!! Idem u Urban i znam da su skupi, ali prošli put sam dala 420! Di ti ideš plavka? Možda uma negdje neki frizer da valja u našem kraju grada! Nema šanse da ovoliko vise plaćam!!! Bas sam bezveze, mogla sam te pričekati jucer da kavicu popijemo! Morat cemo se naći negdje s kolicima kad rodimo!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.7.2013 16:00:05
|
|
|
|
plavka
|
Mogla sam te ja pofajbati kak bi moja Dy reklaaaa.... 520 kn= omg... malo mi je too much.... Ja ti idem u Estetic već nekoliko godina imam jednu curku tamoo pa ti za njom idem... sparina je katastrofa mogu si misliti kak je onda tebi koja si se friziralaa... Kad rodimooo bumo se dogovorili za coffe negdje na pola puta.... kaj i dalje ne radi p.p. ???
< Poruku je uredio plavka -- 10.7.2013 16:01:16 >
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.7.2013 16:06:58
|
|
|
|
sarah_zg
|
Me mogu ti poslat po. Sveki je išla u estetic prošli tj. Tam kod Vinogradske i isto dala 420 kn. Bojala sam se da će ju tlak sorit od soka! Ma ovo je previše, prestrasno! Naplatili su mi čak i neku majku 35 kn, farbanje 235!!!!! Pa šišanje stilist senior!!! Bas sam ljuta! A tak mi i treba! Vidjela sam jucer da ti je kosa lijepa. Zato te pitam di ideš?
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 10.7.2013 17:03:12
|
|
|
|
Pipi 33
|
Heejj curke! Evo da se i ja javim, ovako kao padobranac svako malo Cestitam svim ex trudnicama koje uzivaju sa svojim bebicama, a meni je od jucer krenio Countdown jos sluzbenih 6 dana pa je i moja mrvica s nama, ako ne pozeli jos ovaj tj ranije stici!!! Tako sam uzbudjena, vec mi je polako i dosadila trudnoca, sad ovih zadnjih par tj muku mucim s insomnijom, hemeroidima i kao slag na kraju pocele su mi i noge oticat od prekjucer! Ovaj tj sam pocela polako temeljito sredjivat kucu, pranje prozora, prašina, pranje robe.. Tako da sve bude sredjeno kad se vratimo iz bolnice! Mali nam je vec 2 tjedan kod mojih na moru, muz radi a ja sam uglavnom solo Ali vec mi slj tj stize, Mama ce mi ga dovesti, pa cu uzivati s dvoje djece Aaaaaaaa jedva cekam!!!!! Puuusa svim curama u komadu i koje vise nisu
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 8:17:42
|
|
|
|
and1
|
jutreko :) evo koliko vidim,luci nam je u rodilistu i pokidali su joj vodenjak u 4,pa ja se nadam da se ona vec mazi sa svojom tvrdoglavom Laurom koja ju je bas posteno zezala inace, gdje ste ljetne,kako ste? ja po starom,super spavam,prepone i zdjelica rasturaju,ledja takodjer, kontrakcije se javljaju svako toliko ali nista jos da se pokrene.. :( ajme sarah 520 kn?? a meni bilo i previse sto sam za tako sto davala 230 kn.. i drzim fige da se ipak ne ponovi scenarij od prvog poroda! trecabeba kako ste vi,ste se uhodali,kako su se cure naviknule na brata? pipi drago mi je da si nam se pridruzila ;)
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 8:32:23
|
|
|
|
plavka
|
Jutro baš se pitam gdje ste ljetneeee!!! Prvo šaljem vibrice za Luciiiiii .... Mila držim ti fige da bude tj. je sve o.k. i da se već maziteee!!! And1 kaj i tvoja princeza zekaaa!!! Ja imam sutra ujutro pregled pa ćemo vidjeti gdje, kada, i kakoooo..... Jelenko ti si danas već na pregledu, ostaješ ili ??? javi seeeee.... Vezano za moju curku, ipak nisu kozice, fala dragom Bogu i nadam se da ih niti nebude par mjeseci dok ne rodim i dok sa K. malo ne stasam jer će me infarkt čopiti.... Mišica mi ima takve flekove od komaraca i znoja da to nije istina, sirota je jučer došla sva natečena iz vrtića, iznad nosa čvoruga, ispod oka oteklinaaa, sada smo na fenistil kapima i kremici jadna moja mišica izgleda kao da se borila s nekim u ringuuu... to što su ovo ljeto napravili u vrtiću nije im baš pametnooo... Sarah daj mi reci kaj dr. M. nema već od drugog tjedna ili ???
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 8:47:40
|
|
|
|
sarah_zg
|
Jutreko Dolaze mi frendice na kavu i kolace pa pripremam teren. Koliko sam ha shvatila petak mu je zadnji dan. Oce te on porodit? Kod mene se ne događa nikaj kaj se trudnoće tice. Ozbiljno sam ga shvatila da neću ja tako skoro pa sam sad o porodu počela razmišljati kao o nečemu sto je mjesecima daleko Sad kad me iznenadi!! Plavka, kak će se zvati princeza br. 2? Luci, nadam se da he vec sve gotovo!!!!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 8:49:36
|
|
|
|
and1
|
plavka super da nisu kozice iako kazu da ako je mama prebolila kozice i beba doji,ima kao imunitet do 6 mj pa ih ne moze dobiti.. iako ja ne pusim te fore, bilo je i da iskljucivo dojena beba ne bude bolesna do 6 mj pa je moja sa 3 i pol mj 2 atb popila, zbog upale uha i tjedan kasnije zbog slajma na plucima..
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 9:05:52
|
|
|
|
plavka
|
Joja draga moja And1 da je bar tako kako kažu ali ja sam već toliko toga iskusila da više ništa nevijerujemmmm!!! Znaću sutra mu je zadnji dan !!! Zato me je valjda i narućio da dođem da me on pogleda hmmmmm..... kaj je najbolje niti ja neosijetim pomakaaa ,čak me nakon mm masaže više niti leđa ne bole, sinoć sam ga htijela iskoristiti ali dok sam ja objesila jedan veš i stavila drugi prat kralj je već zahrkao pa ga nisam štela buditi... ali večeras se neće izvući ... Jučer sam čak s voljom izašla sa D. u park i digla ju par puta, već me i u parku pitaju da kaj čekammm. Druga princeza bude Klara ( Dora & Klara) .... mamine princcipesse !!!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 9:11:04
|
|
|
|
mamasita
|
jutrooooooo odmah mi dan ljepši kada vidim da se kod Luci nešto pokrenulo Laurić nadam se da se maziš sa svojoj mamom sarah da malo je 520kn too much ali ako si ti zadovoljna i ja sam plavka još malo i tebi ostalo.....joj sad me već prpa pomalo javim sekasnije
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 11:57:22
|
|
|
|
mamasita
|
DOŠLA NAM JE LAURIĆ NA SVIJET ČESTITAMO PONOSNIM RODITELJIMA jejjjjj stigla nam srpanjaska bebolina
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 12:45:50
|
|
|
|
sarah_zg
|
Krenulo je, krenul0!!!! Čestitam luci! Dobrodosla Laura! Plavka, super su ti imena, bas za princeze! Mamasita, naravno da je previše! Puno previše! Ne Bum tak skoro opet tamo!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 13:37:31
|
|
|
|
danijela8
|
Čestitke Luci
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 13:38:03
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Jutrooooo!!! Luciii čestitammm Ja došla doma s pregleda,sve ok,ali sam još uvijek za prst otvorena,i nema trudova. naručena opet za subotu i kaže doktor da uzmem stvari jer će me vjerovatno ostaviti,tak da....nadam se za vikend biti sa svojom curicom
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 13:48:44
|
|
|
|
angel@
|
Draga LUCI čestitke želim ti brz oporavak,a bebici dugo i sretno djetinjstvo.....
** 27.11.2010.- najsretniji dan u mom životu-naše vjenčanje **14.9.-mm Danijel-moja ljubav,ponos i najveća podrška **07.6..- stigao nam David mamino i tatino najveće blago :-))) Nebo strpljive voli....
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 15:27:17
|
|
|
|
plavka
|
Čestitam Luci ... Nadam se da ti je porod bio lagan i da sad uživaš sa svojom malom princezom ... Sarah kako će se tvoja ljepotica zvati??? Jelenko jer opet moraš uputnicu donjeti, naime ja sam imala 2 za pregled, jednu sam potrošila sad u utorak te druga mi ostaje za sutra ali ako niš od poroda i ako mi vele da dođem u pon. neznam kak bum do uputnice jer mi sutra soc. radi ujutro pa neznam dal ću stići po novu na drugi kraj grada a u pon. tek popodne..... Stvarno nas maltretiraju sa tom njihovom birokracijom i s uputnicom i bez nje moramo roditi!!! Danas je opet neki težak dan-sparina.... Jučer sam u parku vidjelu mamu sa bebicom koja je stara cca 1 tjedan nemre nikako imat višeeeee....Bebica je bila samo u bodiću s kratkim rukavima a tamo fala Bogu navečer komaraca no žena ne bere brigu!!!
< Poruku je uredio plavka -- 11.7.2013 15:28:25 >
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 15:33:33
|
|
|
|
Papalina
|
Luci čestitam od srca!!! Sve najbolje mami i bebici..i mami brz oporavak!!! pusaaa!!! sada kad je led probijen nema se šta čekat mamaista, sarah šta se čeka...sad će i vaše dvije
< Poruku je uredio Papalina -- 11.7.2013 15:34:43 >
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 16:27:45
|
|
|
|
JELENKO VG
|
Ne znam šta nam je s Paolom??Ona je isto čini mi se trebala roditi prije par dana već!! Plavka-da,trebam ponovo uputnicu,isto sam imala dvije i potrošila ih,tako da sutra moram juriti doktoru....ma gluposti čiste.
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 17:56:42
|
|
|
|
Luci.Buci
|
Došla sam otvorena 8 prstiju u 1:45 , busili mi vodenjak oko pola 5,epiduralnu nisam uzela,drip za spuštanje bebe al nisu služili da mi je puni mjehuru i da se nebre pa su me mučili sat-dva s tim rodila u 8:51 Lauru 3460 kg i 51 cm. Nisam popucala, već se secem kaj me spotaju. Navijam za ostale beboline kaj štrajkaju u tom trenutku ti se promijeni svijet :-)
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 19:16:50
|
|
|
|
mamasita
|
LUCI
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 19:58:59
|
|
|
|
mala lidach
|
pozdrav curke! nova sam na forumu! prvi termin mi je sutra! a nemam nikakvih znakova da bi trebala roditi, osim cestih laznih trudova.. mada dokt kaze da bi trebala roditi tj dana nakon termina..jucer sam imala 8 laznih trudova za redom, a dan prije 14... s tim da me muci i zgaravica vec 3 dan, bolovi u preponama i zdjelici, i otecene noge... pa me zanima da li to znaci da ce se ubrzo poceti nesto desavati?? nestrpljiva sam!
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 20:24:49
|
|
|
|
mamasita
|
mala lidach dobrodošla a neznam,ja nisam kompetentna za to,jer sam obadvije curke rodila tjedan dana prije meni je ostalo još dvadesetak dana,i ja sam već nestrpljiva mi bili na moru sa PAPALINOM I NJENOM cHIAROM lijepoticom,ali nas kiša potjerala P je dobro,skače ko luda,lijepo sam spavala konačnoooo jejjjjjjjjjjjđe ste mi babe JELENKO hoćeš li više
|
|
|
|
|
RE: Ljetne bebice u 2013. 11.7.2013 20:40:34
|
|
|
|
mala lidach
|
mislim da cu poludjeti od cekanja..jedva sam docekala termin i ono nista.. a meni je prvo, pa osluskujem svoje tijelo, a ne razumijem ga..
|
|
Anketa
Trilema oko imenababy_parisKoje ime odabrati?Benjamin (
43%)

William (
19%)

Damian (
38%)
Broj svih glasova: 90Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!