|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
11.6.2013 16:45:26   
maminangel
Pozdrav proljetniceuser posted image user posted image
Hladna nadam se da ste stigli i konačno uživate domeka,ljubi mi puuuuunoooo dječicu,ne zaboravi nam se javljati user posted image user posted image
Cubapitala si me kako su mi stariji prihvatili maloga,S.je ozbiljna i silno želi u svemu sudjelovati,ma predivna je a ovaj mali zloćko je ljubomoran u smislu da svu pažnju okreće na sebe ali i on je nježan čim braco zaplače on viče nemoj pakati baco,nemoj,joj ma predivna su ta dječica zbilja sam blagoslovljena snjima user posted image user posted image user posted image ,,drago mi je da ste ulovili ritam i da D.spava tako doro,kod nas je još uvjek svaka noć priča za sebe,kad pomislim da je dobro krenulo,odmah se sve promjeni,ali R.je zbilja dobra bebica,samo papa i spava,sutra,ili prekosutra kad malo zagrije idemo u prvu šetnju,jedva čekam..
Papalina,ja mislim da tvoja Chiara sve premašuje svojim spavanjem,drago mi je da lijepo napreduje,stavi koju novu slikicu da je vidimo..A i ti bi Cuba mogla..Ovo s vlagom je dobro što dolazi lijepo vrijeme pa luftajte što više,nema druge,nažalost sva pomagala su kratkog vijeka,trebalo bi izvana neku izolaciju i dugotrajnije rješenje..
ChoccoVanilla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam i dobro došla u klub user posted image user posted image user posted image user posted image ,vidim da je zbilja bio težak porod i nije mi jasno zašto te nisu porodili na carski kad si se toliko mučila a tako velika beba,mene su u prvom porodu isto 4 puta pikali u kičmu i tek peti pogodili,bila neka specijalizantica,joj kad se sjetim samo,ali brzo se to zaboravi,glavno da je sve uredu i da ti svog Vita držiš u rukama,uživajte milauser posted image user posted image
Paola draga znači i tebe čekamo,neka ti je sa srećom meni se čini da nećete dugo čekati na svoju štrucu,e da i četitam ti na godišnjici braka user posted image ,uživajte na večerici..
As,Dada kakvih novosti kod vas?
Piturica nas je zaboravila,i Afrodita user posted image dajte pišite cure,Afrodita maleni ti je predivan..
A od Pepe slikice od male NA face-u,ajmee stvarno je privilegirana pored svoje braće,principessa user posted image
Idem,pusa svima user posted image
user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1276
12.6.2013 9:10:34   
paola06
Maminangel daj Bože da si u pravu i da se malena što prije rodi,muž bi mi oko termina trebao ić na poslovni put,kaže da će ga otkazat ak se beba ne rodi,a opet mu to nije pametno zbog posla,pa bi bilo super da se rodi par dana prije da nas dvije dođemo kući,a on miran ode na taj put....
Danas je pregled u bolnici pa ćemo vidjeti što doc kaže.
Ti uživaj sa svojim anđelimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Cure čekalice,As,Dada kako ste danas,ima šta novo?

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 1277
12.6.2013 9:22:34   
dada2101
Pozdrav curke!! Evo da van ukratko javin da sam 10.06. U 21:50 min postala ponosna mama prekrasne male curice Ike od 3,520 kg. I 51 cm... Sve je ok i ako sve bude ovako do sutra idemo doma, pa van se još javin s mojom porođajnom pričom,... Pusa svima!!! :-*

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1278
12.6.2013 9:25:05   
daze
dada čestitamo!!!!user posted image user posted image user posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1279
12.6.2013 9:28:49   
Hladna
Cure samo da vas nakratko obavjestim, nisam ni procitala sto ste pisale, budem cim stignem. Mi jucer dosle kuci i ljuta sam jer mi mala skroz nervozna kad nemamo mira ni 5 minuta, jucer je bila budna i nervozna 4 sata u komadu jer su svi bili nad njezinom glavom user posted image ,
Jucer je glavna doktorica za ultrazvuke i bubrege pogledala moju curicu i zacudila se kako su ne proslom nalazu koji je raden 2 dana prije od druge doktorice toliko los a moja mala ima zdrave bubrege da zdravije ne moze imat kaze, nema ni cista ni zadebljanja ni cudnog oblika, svi nalazi krvi i urina koje su radili sve kompletno u redu i kaze da imamo sto posto zdravu bebu i ne zna di je zapelo da je doktorica prije vidjela nesto cega nema . Tako da sam ja sad najsretnija na svijetu jer je moja bebica ok .
Mene sav od epizotomije ubija, a jucer sam se i nasjedila sa gostima i mislim da zbog toga jer je jucer bio prvi dan kako sam sjedila, nemojte mi zamjerit dto nisam procitala sto ste pisale, obecajem da budem daas, sutra kad dodemo muz i ja k sebi malo sa bebicom i kad nam prestanu kucat na vrata stalno user posted image

Trudnice koje nisu jos rodile zelim vam da sto prije krene i da bude brz i lagan porod a isto tako i oporavak, a vi mamice ljubite se i mazite sa svojim bubicama kojima saljemo Ema i ja puno pusica user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1280
12.6.2013 9:30:27   
paola06
Dada čestitam na maloj ljepotici prekrasnog imenauser posted image Koliko sam shvatila,sve je prošlo ok,uživajte u prvim danima,mazite se,pazite,tebi želim brzi oporavak,malenoj veellikkaaa pusaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jos da nam As javi sretnu vijest.....
Malo vibre za njezinu bebicuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 1281
12.6.2013 9:41:38   
paola06
Hladna,baš mi je drago da je s Emicom sve ok i da ste napokon stigle kućiuser posted image user posted image user posted image user posted image
To s gostima nemogu shvatit,pa tek ste došle iz bolnice,nek vas puste par dana da se zbrojite i odmorite od svega....pa neće beba nikud pobjeći.
Uživaj sa svojom bebicom,želim ti brzi oporavak i da šavovi što prije zarastu i prestanu boljeti.
Držite se,pusa velikauser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1282
12.6.2013 11:52:14   
Hladna
Dada cestitam od srca, zelim ti sto brzi oporavak a bebici dug zivot user posted image user posted image

Curke trebam pomoc, u ponedjeljak idemo rijesit papire za malenu pa nas nee biti 2,3 sata . Ja bi izdojila mljeko i ostavila svekrvi pa da ju nahrani kad se probudi. Zanima me kako se cuva izdojeno mlijeko na 2,3 sata ??

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1283
12.6.2013 12:38:14   
maminangel
Dada draga,čestitam ti na rođenju tvoje princeze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Dobro nam došla Ika user posted image user posted image user posted image user posted image a sad se ljubite,mazite i pazite i kad se malo odmoriš piši kako je bilo..
Hladna izdoji se i mlijeko u frižider ako je na kratko,možeš ga i zamrznuti pa tako duže stoji,a ugrije se u vodenoj kupelji,tako je moja mama kad smo mi išli malca prijaviti,ja sam joj pripremila 100 ml.a on popapao pola,to je bio drugi dan kako smo se vratili iz bolnice,sad bi mogao već i 100 popapati.E da mali savjet ako će koja pohranjivati u friz mlijeko,dobre su vam one sterilne posudice sa crvenim čepom za urin kaj se kupuju u ljekarni..Ja vam više nemam mlijeka za izdajanje,valjda su se ponuda i potražnja pomirile user posted image user posted image .Danas mi dolazi kuma od R.iz VT.i sutra smo se dogovorile da idemo u prvu šetnju,joj jedva čekam samo da bude lijepo vrijeme,već sam sva blijeda i prozirna od zatvorenog prostora..Gdje nam je As još ona i Paola i sve su nam bebice na okupu user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1284
12.6.2013 12:42:36   
maminangel
Hladn super za bubregićeuser posted image user posted image znala sam ja da ona vanzemaljka od pedice kaj je vikendom dume nema.. i super da ste konačno domeka a ove susjede rastjeraj ili se zatvori u sobu pa će valjda skužiti koliko je sati,joooj što me to ljuti,ljudi su baš neobzirni..user posted image

Neposredna veza do poruke: 1285
12.6.2013 14:32:49   
paola06
Ja gotova s pregledom u Vinogradskoj,nalaz: portio skraćen,cc 1/3 članka uloživ.
Cure,šta to znači? od silnog uzbuđenja zaboravila pitatuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1286
12.6.2013 14:38:20   
paola06
I da zaboravila sam napisati,bila sam kod dr. Tučkar, prekrasan,obziran,nasmijan i nježan pri pregledu. Išla sam kod njega na preporuku dr. Vuković, i za obadvojicu mogu samo reć da su THE BEST! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da mi par netko od njih dvoje bude i na porodu.

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1287
12.6.2013 15:23:19   
as1986
Evo me

Jutros sam imala slabe trudove od 4 do 9 pa su se smirili. Zadrzali su me u bolnici. Ako ne rodim u toku dana i noci idem na indukciju sutra. Malo me strah. I sada imam slabe bolove,uglavnom sve ok. Bebica je procjenjena na oko 3900 kg.

Nervozna sam,ali mi je drago da cu svoju bebicu napokon zagrliti danas ili sutra. user posted image user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1288
12.6.2013 17:43:15   
paola06
As,sretno sutra,samo hrabro i nadam se da ćeš sutra u ovo vrijeme već grliti svoju bebicuuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1289
12.6.2013 17:48:25   
Papalina
As sretno!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image nek bude brzo i bez po mukeuser posted image user posted image user posted image
dada čestitke na princezici!!!!!!!!user posted image sad uživajteeee!!!!!!!
hladna bravo za bubregeuser posted image stvarno ti doktori su grozni,..stvaraju problem gdje ih nema...užas...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1290
12.6.2013 17:49:01   
Hladna
As sretno i opusti se koliko mozes, trazi da ti daju normabel onaj trudnicki od 2 mg jer on ti regulira trudove ako su pravi a ako nisu pravi onda nestaju od tog normabela, a ako si opustena prije ce docibpravi trudovi, a oni su laksi od induciranih , zelim ti brz i lagan porod user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1291
12.6.2013 18:33:42   
maminangel
As sretno mila,neka ti je porod brz i bezbolan i da što prije ugledaš svoju štrucu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1292
12.6.2013 19:48:13   
as1986
Hvala vam cure na podrsciuser posted image user posted image user posted image .

Javim se sutra,samo da sve bude ok i da zagrlim svoju bebicu user posted image

Neposredna veza do poruke: 1293
12.6.2013 21:59:14   
sarah_zg
Dada, čestitam! As, sretnooooo!
Hladna, doma ste konačno! Jeeeeee! A te goste otpili lagano! Nemam ti pojma za mlijeko kako se čuva. Možda se i ne zadrzite tako dugo pa mala bude ok dok se ne vratite.

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1294
12.6.2013 23:03:05   
Mmaestral
Choco Vanilla- cestitam! user posted image Stvarno ti je velika bebica, svaka cast sto si to odradila! Rekla sam da ce nesto biti nakon onog tvog postauser posted image
Dada-cestitke i tebi! Nemoj nas zakinuti za porodjajnu user posted image
Hladna-tebi dolaze kao i meni...nemoj biti pristojna kao ja na pocetku, poslije sam znala reci da moram leci ili da spava da ju ne mogu daviti, nitko mi nije zamjerio
A mlijeko stavi u fridz, pa ga na kratko zagrijes tako da bocicu stavis u zdjelicu s vrelom vodom. U fridzu se cuva 24 sata, a duze u zamrzivacu.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1295
13.6.2013 9:20:53   
paola06
Cure meni danas počeo neki smeđi iscjedak? Jel moguće od jučerašnjeg pregleda?
Kak ste mi vi cure? Sve već grlite svoje bebače,možda mi je vrijeme da pređem na ljetne trudnice-čekaliceuser posted image
Pusa svimauser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1296
13.6.2013 12:46:45   
Hladna
Curke opet trebam pomoc .
Upravo nam otpao pupak, e sad u pupkicu se vidi da ima jos malo smeđkastog tj ostataka pupkovine- sta sad s tim??? Hoce li i to otpast ili kako da to tretiram sad?

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1297
13.6.2013 14:01:39   
aries
Hladna mislim da nije to pupkovina, sto je otpalo, otpalo je..mislim da to trebas ocistiti sterilnom gazicom i posuti praskom. Mozda nakon kupanja da bude lakse, mislim da je i nama tako bilo, kao mala krastica..Valjda ce ti jos netko odgovoriti..

10.04.2013. L -mamina proljetna princeza
03.10.2016. L -mamin jesenski princ

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1298
13.6.2013 15:33:55   
Papalina
hladna ja sam to sa štapićem za uši dobro očistila i opet stavila octanisept i dobro posušila..tako mi je patronažna rekla da i kad otpadne još par dana tretirat isto kao kad je bio pupak jer da to još do kraja nije zacijelilo..čisti i dalje kako šta si i pupkauser posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1299
13.6.2013 15:47:55   
cocco
hladna, tak je i nama to bilo u pupku. samo čisti s alkoholom i praši s onim tiramisuuser posted image , dok se skroz ne osuši. bude za koji dan. rekli su mi u bolnici dok god curka, prašiti i to je to.
čestitam novim mamicama!

(Odgovor članu aries)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

borna, jakov ili bruno
mirna

Koje ime bi vi izabrali?

borna (30%)

jakov (34%)

bruno (16%)

ni jedno (20%)

Broj svih glasova: 118

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!