|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
1.6.2013 22:05:20   
Hladna
sarah zg ljepo da si me se sjetila user posted image

Cula sam se s maminangel kaze da mali spava citav dan- jadni umoran od poroda user posted image , porod joj je brzo prosao ker ju je babica nafilala sa dripom da uopste nije imala ni razmak izmedu trudova jer je bebi bila pupcana vrpca oko vrata omotana i otkucaji srca slabi pa je na srecu babica uspjela sve to ubrzati tako da je sve u redu . Popucala je kaze i ima 3 sava i saljem vam pozdrave od nje user posted image
Koje ju imate na faceu stavljena je slika od malisana pa pogledajte, pre pre sladak je user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1126
2.6.2013 1:20:53   
Mmaestral
uh, hvala bogu da je sve ok zavrsilo. dobro da je babica bila sposobna i brzoreagirajuca. Pa kako oni uopce skuze sto je? Dobro da skuze i da znaju sto napraviti.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1127
2.6.2013 7:40:38   
lanac3101
Cestitke novim mamicama I njihovim smotuljcimauser posted image user posted image
    [user posted image
user posted image .

Matija 04.06 2010.
Domagoj 25.03.2013
Eva 08.08.2014

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1128
2.6.2013 8:07:50   
Hladna
Mmaestral kaze maminangelica da su otkucaji bebe na ctgu bili dosta slabi pa je babica posto ima dosta iskustva zakljucila da se pupcana omotala oko vrata i brzo reagirala te ju nafilala dripom . Na srecu je imala iskusnu osobu i sve je u redu user posted image

(Odgovor članu lanac3101)
Neposredna veza do poruke: 1129
2.6.2013 8:27:22   
paola06
Cure,za ubrzavanje poroda i lakše otvaranje,poželjno je od 37tt piti čaj od malinovog lista,3 šalice dnevno. Evo,ja ga pijem već par dana po preporuci cura,pa vam javim za koji tjedan da li zaista djelujeuser posted image
Inače,cijelu trudnoću (osim prva 3mj) pila sam čaj od vrkute, a kažu da ga je dobro piti i poslije poroda,jer smanjuje krvarenje i dobar je za oporavak reproduktivnih organa općenito. Pa ako neka želi probati samo naprijed.... Ako imate nekih pitanja,samo pucajte!
Pozdrav mamicama,bebicama i trudnicamauser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1130
2.6.2013 11:03:34   
Tiana Weber
Jutro vam drage loptice, kako ste mi??
Evo mene trese neka prehlada i temperature nikako da se otarasim.

Cocco, cestitke od <3 <3

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1131
2.6.2013 11:22:23   
ChocoVanilla
I ja sam počela sa tim čajem od malinovog lista ima tjedan dana pa se nadam da će pomoć i sutra javim ima li napretka u otvaranju....
Veselim se novoj listi sa svim rođenim bebicama, bude ju netko nadopunio skoro !!?? user posted image
velika pusa

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1132
2.6.2013 13:04:11   
paola06
Još jedan savjet koji sam dobila od svoje patronaže -ako želite izbjeći epi ili popucati što je manje moguće, zadnjih par tjedana dobro je na dnevni uložak stavljati po par kapi bademovog ili maslinovog ulja, kaže da,kako njegujemo kožu trbuha,grudi itd da ne popucamo i dobijemo strije,tako i taj skriveni dio kože moramo njegovati kako bi mu povećale elasticitet. Vrijedi probat, škodit nemožeuser posted image
Cure jel netko čitao knjige Mama zna najbolje i Sretna beba? Ja sam ih dobila na poklon i već se danima ne odvajam od njih. Preporučam....

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 1133
2.6.2013 13:08:57   
Afrodita83
Evo samo da se javimo malo...ne stignem bas vise do interneta ko prije ali eto samo da vam mahne! Damjan je relarivno dibra beba, po nici se budi 2-3 puta a preko dana ovisno o raspolozenju...obozava jesti i stalno bi bio na sisi da moze!
Puse saljem svima a posebno vama koje ste jos 2u1 i zelim vam da sto prije dobijete svoje bebolince u ruke!

Neposredna veza do poruke: 1134
2.6.2013 15:37:30   
Papalina
hej curke...evo mi bili u šetnji sa mm al nas kiša potjerala nazad domauser posted image i sad ko za inat sunce opet svjetli...al kažu da od sutra sunčano napokon da i to dođe kod nasuser posted image
sutra ujutro nas nona vozi na vađenje krvi, kontrola tog tsh i tf4 hormona štitnjače , nadam se da se nije povisilo...i da joj neće iz glave vadit krv...

maestral ma neznam, stalno prat te paltnene pa da propusti pa mjenjat svako malo... a ustvari, i ona ima baš gljivice,pojavile su se jučer, sad mažem sa plymicol kremom i evo već gljivice se povukle i manje je crvenouser posted image tako da nema potrebe da ne stavljam jednokr.pelene...jer nije od pelena to došlo...

cocco čestitke na heliuser posted image user posted image glavno da je sve dobro završilo...

hladna puno mi pozdravi maminangel i malog rafuuser posted image user posted image

eto kolikos sam se hvalila da spava ko cok stalno eto ureklauser posted image već dva dana ne zaspi prije ponoć, jedan stim da bude budna od 19h..pa se probudi oko 5, 6...eto sinoć zaspala tek nekako poslije 1 i probudila se u 7:20. i znam da ću možda ispast loša majka i to, ali sinoć mi je već oko ponoći bilo pun klinac i nje i hrkanja mog muža, da sam poželjela da bar ima baterije da ih mogu isključit...[user posted image jer je stalno plakala, pa je jela pa je onda povratila i to jako cijeli krevet i mene je ispovraćala čak mi i gaće smočila...pa je opet bila gladna pa san joj dala 90ml i napokon nekako zaspala...
još jučer ujutro sam morala cijelu kuću očistit jer su mis e gosti najavili, bili tu više od 2 sata,pa nisam stigla popodne odspavat ni jedan sat snjom...ma užas, ti gosti nemaju ni obzira ni milosti prema meniuser posted image al ajde barem su joj kupili svega lijepogauser posted image jedva čekam da krene pravo lijeto...dobila je od mamine kolegice body-suknju na miniuser posted image i cipelice lutalice... a istina , niti nemam nego 3 tutice koje su joj dobre...sve je prerasla šta joj je bilo dobro ili joj je preveliko...a i ima puno ljetne robice pa idemo ovaj tjedan do tower centra obnovit malo joj garderobicuuser posted image
inače, volja za keksom mi se vratilauser posted image sad bi stalnouser posted image user posted image

eto malo sam vas zatlačila al neka sam user posted image

hladna još čekaš ili?user posted image user posted image

afrodita pussa malom proždrljivcu user posted image user posted image

pusa svima!!

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1135
2.6.2013 20:07:12   
andydea
Ajde Hladna čekamo teuser posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1136
2.6.2013 20:38:53   
ChocoVanilla
Curke molim za odgovor kakvi su vam bili početni trudovi? Svakih 20 min me presječe nisko ispod trbuha kao oštar rez i ide prema guzi, tj.leđima al traje par sekundi...user posted image ima li to smisla???user posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1137
3.6.2013 8:55:47   
cuba
Jutrouser posted image
S obzirom da nikoga od sinoć nema pretpostavljam da ste rodile ili ste trenutno u rađaoniuser posted image Nemojte nas cure držati u neizvjesnosti, molim jutarnji raportuser posted image
ChocoVanilla kakvo je stanje kod tebe??

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1138
3.6.2013 9:00:20   
Hladna
Jutro drage moje .

ChocoVanila nadam se da su to bili pravi trudovi i da je tvoja beba vec kraj tebe .

Evo kod mene nista . Upravo bila vizita koja je samo prosla kraj mene i rekla sutra pregled . Ja sam mislila da ce danas pregled jer me nisu gledali od proslog ponedjeljka , a sutra bude 41 tjedan . Bas sam sva neka jadna i tuzna sto moja cura jos nece van user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1139
3.6.2013 9:15:01   
paola06
Choco Vanilla,kako je? Jel su probadanja bili pravi trudovi? Jel već grliš svoju bebicu?
Hladna, još koji dan strpljenja i tvoja će curka biti s tobomuser posted image
Cure koje ste već mame, jel neka od vas koristi Nuby bočice? ja sam dobila jednu, sa zamjenskim sterliziranim vrečicama,bočica nema dno,već se mlijeko stavlja u tu vrečicu i dalje je postupak isti kao i kod svake bočice,stavi se duda i vozi miškouser posted image  Neznam,ovak na prvu čini mi se baš praktična,pogotovo za izlaske van i putovanja,budući da se vrečica nakon hranjenja baci a bočica ostaje čista! Kupljena u Mulleru,a navodno ima i za kupiti zamjenske vrečice. Ja sam fascinirana s bočicom,proučavam je od ranog jutra,čak sam je i isprobala,makar nemam još koga nahranitiuser posted image
E,da, da li netko koristi AD od Babylove? ja imam doma Babylove PRE,svekrva me pili da to mlijeko nije dobro,nek radije kupim Nan ili Hipp. Gledala sam malo sastav,sve mi je to više manje isto. Ima koja iskustvo s tim mlijekom (pozitivno ili negativno)? Pusa svim bebama,mamama,a najviše trudnicama u iščekivanju! Držite se, gotovo smo na ciljuuser posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1140
3.6.2013 9:16:06   
sarah_zg
Hladna, hoćeš reci da te nitko gin nije pregledao tjedan dana? Ja to ne kužim. Zašto te onda drže u bolnici? Mogla si i doma čekati, bio bi ti manji stres. Ja sam lezala prije poroda u bolnici, ali gledali su me svaki dan, nekad i nekoliko puta. A da ih priupitas nesto? Sta planiraju, misle...? Nemoj biti tužna, iako znam da ti nije lako. Hug šaljem!
Ja taman iz Petrove, vadila sam krv, sad malo po gradu pa na posao, a kao na godišnjem sam!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1141
3.6.2013 9:34:18   
Hladna
Ma nisam nista sad htjela pitat akd je rekla sutra pregled pa cu na pregledu sutra pitat . Da pregledavali me nisu vec 7 dana , a plodnu vodu nisu gledali 10 dana tako da jedva cekam sutra user posted image

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 1142
3.6.2013 9:47:50   
ChocoVanilla
Jutro dame moje, nažalost vas moram razočarat da nema ništa novo, probadanja su se smirila preko noći al evo počela opet jutros. Nemam mi još tog čepa, pa valjda neće ni krenut sve tako skoro a tako bi se rado riješila iščekivanja user posted image
Hvala vam na brizi i javim se popodne kad dođem iz Petrove user posted image
Pusa velika

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1143
3.6.2013 11:15:22   
dada2101
chocovanilla i ja imam svako malo takva probadanja ali ne na neki razmak koji bi mogla pratiti nego kako kad....isto tako neznan sto je dali su to trudovi neki laksi ali traju po 10 sekundi... bo...
hladna ajde jos malo.... mogu mislit koliko je tesko cekati.... ja iman jos 5 dana do termina i vec san sva ono kad ce krenut.... evo malo vibrica da krene sto prijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja danas u 13h iman kontrolu i nadan se da ce reci da je sve ok i da san se jos malo otvorila... onoga sluznog cepa jos nema pa vise neznan ni ja dali ce krenuti...ali ja se nadan ovi tjedan.... user posted image user posted image
curke drage drzite se i puno pozdrava svimaaa.user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1144
3.6.2013 15:10:43   
Mmaestral
Cure, meni nije ispao sluzni cep, tako da to ne morate cekati. Coco Vanila, meni su takvi trudovi bili, skuzit ces da je to to ako se vrijeme skracuje, samo broji.

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1145
3.6.2013 16:59:20   
paola06
Mmaestral kako tvoja bebica? Kako prolaze prvi dani?
Choco Vanilla ima li kakvih novosti s današnjeg pregleda?
Hladna ima novosti? Jel se curka pokrenula?
Ja sam danas posložila bebinu robicu u komodu,stvari u ormar (pelene,bočice,kozmetiku),a pripremila sam i dvije kombinacije za njen prvi izlazak u svijet - u većoj i manjoj verziji,ovisno kolika se rodi.
Sutra imam zadnji pregled u ambulanti kod svoje ginice, sve nadalje moja destinacija je vinogradska....
Danas me u dva navrata nešto presjeklo nisko dolje u trbuhu,baš me interesira što će mi reć sutra,da sam se možda počela otvarati???

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1146
3.6.2013 17:24:38   
dada2101
evo i kratkog izvjestaja danasnjeg dana...
jutros kako san i bila pisala nista sve kao i uvik user posted image a uru prije pregleda oden ja u wc i obavin nuzdu kad ono kad san se obrisala malo krvi na papiru opet se obrisen i ono opet.... meni srce stalo...neznan sto je i dali je sve ok...curka se normalno mrda u busi i nista me ne boli a na toj krvi nije bilo nista sluzi ili tako nesto... oden na kontrolu i sve ok user posted image bezveze panicarin a koliko san blesava i san se pripala kad mi je tlak mjerila a to radi sestra prije pregleda kod doktora skocio on na 150/100 pa mi opet "slabo" doslouser posted image pa sto mi je sada s tlakom??!! ali kada san izasla od njega i kada mi je reka da je sve ok otvorena 1,5 cm malo vise nego zadnji put otisla na ctg i tamo sve ok blagi trudovi od 40 su bili srce bebe od 140-160 tako da san se smirila i tlak san ponovno mjerila pa je pao na 130/90 kao malo povisen ali nista strasno...user posted image sram... ali i ovo ja san mislila da kada me trudovi ulove da ce to boliti...a on me pita dali mi se stisce trbuh a mene jucer tokom dana malo malo pa mi se stvrdne...a predvecer kad san dosla doma svako malo ja sad neznan koliko vrimenski ali stisne pa pusti pa opet stisne pa pusti ali ja si mislin nije to nista kad ne boli i govorin mome dragom da ma ne brini to su lazni trudoviuser posted image kad budu pravi to boli... user posted image pametna ja...user posted image e sad dr. kaze kada se stvrdne da pratin svako koliko se to desi i da gledan da tako mora stat tvrd nekih 30-40 sekundi pa da je to to..ma jooojj... jeli koja imala takve trudove ili ste imale bolove jos... kako znati dali je vrime za poc u bolnicu... ufff...user posted image koje muke... user posted image

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1147
3.6.2013 17:33:43   
as1986
Hej cure evo i mene, danas 40+4 i bila sam na kontroli
Otvorena sam 4 cm pl.voda bistro mlijecna, doktor kaze brzo ces ti to. Pitao me dali zivim blizu i narucio za 3 dana opet ili prema potrebi ranije. Tako da eto jos malo cekanjauser posted image

Hladna izdrzi jos malo sada ce to i kod tebe krenuti, sigurno ces se sutra na pregledu pozitivno iznenaditiuser posted image user posted image kada ti kazu ides u radjaonuuser posted image

Coccovanila i Paola06 i ja imam ta probadanja dolje vec duze vrijeme i stomak tvrd kao kamen, samo u zadnja 2 dana poceli su mi sve cesci kao menstrualni bolovi na par sekundi,nekada i po par puta u sat vremena

Pregled mi je danas bio dosta bolan i beba se skroz uznemirila od njega. Ali cini mi se da je sada normalno kao i prije.

Cestitke cocco na bebici i sve najbolje vam zelim

Nela86 ne javljas se,da se nije nesto kod tebe pokrenulo?

(Odgovor članu paola06)
Neposredna veza do poruke: 1148
3.6.2013 17:42:01   
as1986
Dada2101 tako i meni ctg pokazuje trudove a ja ih niti ne osjetim. Prosli put su bili i 60 i jedan od 100,a ja nisam nista osjetila. I danas sam bas doktoru rekla za taj tvrdi stomak,on je rekao da su to trudovi pripremni. I meni se tako stvrdne na duze od pola minute,kao da kamen imam u trbuhuuser posted image ,i po par puta u sat vremena,a nekada zna proci i 2 sata da ne bude tvrd.

Talo da ni ja neznam kako cu prepoznati kada u bolnicu krenuti. user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1149
3.6.2013 17:51:58   
dada2101
Uffff.... a valjda ćemo skuzit ako sve skuze tribale bi i mi.. user posted image user posted image joj joj.. Jedva čekan da krene.... ove zadnje bebe su se baš ulinile pa ne žele vanka... Ajmo ajmo beboline!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  44 45 [46] 47 48   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!