Mmaestral
|
Maminangel Cestitam na velikom deckicu, saljem Vidim, kratak porod, super! Nadam se da nije bio niti bolan! A jako volim porodjajne price s puno detalja, nadam se da ces me usreciti! Eto sad cete ti i Hladna postati dozivotne prijateljice, ipak cete u isto vrijeme roditi svoje ljubavi i zajedno mozete uzivati prvih par dana! Bas mi je to nekako drago, sva sam emocionalna jos uvijek :) Nela-ako si se dobro uznojila peruci prozore, porod ti ne gine! Joj, ja nikako da se opustim, ali polako valjda budem. jucer smo se kupali u puno vode, tako da je malena mogla plivati nogicama i lezati cijela... Osim ruke sa krasticom, nju nismo mocili. Uzivala je, obozava vodu, ali svaki put kad na kraju perem kosicu se rasplace, ne voli da joj to radim Stalno me forsiraju da ostavim malu na cuvanje bakama i djedovima, ali ja to ne mogu jos. Mislim, ostala je s tatom kod bake i djeda, pa ju je najvise deda nosao i cuvao, ali to je bilo na kratko, da odem u trgovinu, ali ne bi se usudila ostaviti bez tate. Nekako se bojim da ju nitko drugi ne bi znao smiriti, da je jos premala beba i da ju jos ni ja ni dragi ne poznamo do kraja, a kamoli drugi ljudi. Jao, jesam li paranoicna? S koliko mjeseci bi vi ostavili bebu na cuvanje? Kaze mi dragi da ju nitko nece htjeti cuvati poslije jer ju sad ne dam. Ali, pa vide ju svaki dan, zar to nije dovoljno za pocetak? Cak i previse? Ili ja zabrijavam? Najvise me ljuti kad ona ora spavati jer se najela, ali mi ju moramo odnjeti dolje pa svi pricaju s njom i svasta, pa ne moze zaspati i onda bude sva nervozna cijeli dan. Pa valjda se treba to druzenje ravnati po njoj, kad je budna i naspavana, a ne kad drugima pase, ne? Isla sam u muller na onu akciju sto je Paola spomenula, kupila sam jos dvije velike Tommeee Tippee bocice protiv kolika, savrsene su mi, a do sada smo imali samo jednu malu za mlijeko. Kupila sam i Mam dudice, presavrsene su mi! A kod njih ima i Braunov toplomjer digitalni za celo i uho za 280kn. Mislim da u ljekarnoj kosta preko 400kn. Isprobali smo jedan cijeli dan platnene pelene! Odlicne su mi! Koza joj je predivna, nisam ni znala da moze biti jos cisca i potpuno bez ikakvog, i malo crvenog! Papalina- od srca ti preporucam da probas samo par sati ju zamotati u tetru, imas origami fold, pogledaj na youtube-u, lijepo ju mozes jako zamotati i lagano, u jednu tetru. odmah ces vidjeti promjenu! mi smo imali bas groznih problema, jos od vt su joj lijecili guzu, cak joj to pise u otpusnom kao terapija, prali su ju s necim posebnim, mazali sa nekoliko posebnih tekucina i krema, ali joj nije proslo do kraja dok nije dosla doma i bila jedan dan samo u platnenima, i to ni ne cijeli dan, samo popodne. Jedino sto ti trebaju zastitne gacice, da ti ne procuri okolo, ali ako nemas, stavi ju da bude na onom za presvlacenje, i super!
< Poruku je uredio Mmaestral -- 1.6.2013 6:07:22 >
|