|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
1.6.2013 2:29:56   
Hladna
Rodila nam nasa maminamgel Rafaela dugog 52cm i teskog 3820g user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1101
1.6.2013 2:49:05   
nela86
aaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Maminangel cestitam od srca mila... koiko vidim nije porod dugo trajao, nadam se da je porod prosao odlicno...user posted image user posted image

Joooj nadam se da cu i ja danas u bolnicu, jucer sam cistila, ribala i prala prozore user posted image user posted image

Hladna user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1102
1.6.2013 6:03:40   
Mmaestral
Maminangel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Cestitam na velikom deckicu, saljem user posted image user posted image user posted image Vidim, kratak porod, super! Nadam se da nije bio niti bolan! A jako volim porodjajne price s puno detalja, nadam se da ces me usreciti!
Eto sad cete ti i Hladna postati dozivotne prijateljice, ipak cete u isto vrijeme roditi svoje ljubavi i zajedno mozete uzivati prvih par dana! Bas mi je to nekako drago, sva sam emocionalna jos uvijek :)
Nela-ako si se dobro uznojila peruci prozore, porod ti ne gine!user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj, ja nikako da se opustim, ali polako valjda budem. jucer smo se kupali u puno vode, tako da je malena mogla plivati nogicama i lezati cijela... Osim ruke sa krasticom, nju nismo mocili. Uzivala je, obozava vodu, ali svaki put kad na kraju perem kosicu se rasplace, ne voli da joj to radim
user posted image user posted image user posted image
Stalno me forsiraju da ostavim malu na cuvanje bakama i djedovima, ali ja to ne mogu jos. Mislim, ostala je s tatom kod bake i djeda, pa ju je najvise deda nosao i cuvao, ali to je bilo na kratko, da odem u trgovinu, ali ne bi se usudila ostaviti bez tate. Nekako se bojim da ju nitko drugi ne bi znao smiriti, da je jos premala beba i da ju jos ni ja ni dragi ne poznamo do kraja, a kamoli drugi ljudi.
Jao, jesam li paranoicna? S koliko mjeseci bi vi ostavili bebu na cuvanje?
Kaze mi dragi da ju nitko nece htjeti cuvati poslije jer ju sad ne dam. Ali, pa vide ju svaki dan, zar to nije dovoljno za pocetak? Cak i previse? Ili ja zabrijavam?
Najvise me ljuti kad ona ora spavati jer se najela, ali mi ju moramo odnjeti dolje pa svi pricaju s njom i svasta, pa ne moze zaspati i onda bude sva nervozna cijeli dan. Pa valjda se treba to druzenje ravnati po njoj, kad je budna i naspavana, a ne kad drugima pase, ne?
Isla sam u muller na onu akciju sto je Paola spomenula, kupila sam jos dvije velike Tommeee Tippee bocice protiv kolika, savrsene su mi, a do sada smo imali samo jednu malu za mlijeko. Kupila sam i Mam dudice, presavrsene su mi! A kod njih ima i Braunov toplomjer digitalni za celo i uho za 280kn. Mislim da u ljekarnoj kosta preko 400kn.
Isprobali smo jedan cijeli dan platnene pelene! Odlicne su mi! Koza joj je predivna, nisam ni znala da moze biti jos cisca i potpuno bez ikakvog, i malo crvenog!
Papalina- od srca ti preporucam da probas samo par sati ju zamotati u tetru, imas origami fold, pogledaj na youtube-u, lijepo ju mozes jako zamotati i lagano, u jednu tetru. odmah ces vidjeti promjenu! mi smo imali bas groznih problema, jos od vt su joj lijecili guzu, cak joj to pise u otpusnom kao terapija, prali su ju s necim posebnim, mazali sa nekoliko posebnih tekucina i krema, ali joj nije proslo do kraja dok nije dosla doma i bila jedan dan samo u platnenima, i to ni ne cijeli dan, samo popodne. Jedino sto ti trebaju zastitne gacice, da ti ne procuri okolo, ali ako nemas, stavi ju da bude na onom za presvlacenje, i super!

< Poruku je uredio Mmaestral -- 1.6.2013 6:07:22 >

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1103
1.6.2013 6:36:06   
BUMBI
Maminangel iskrene cestitkeuser posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 1104
1.6.2013 6:44:43   
Mala Milla
user posted image user posted image Cestitke Maminangel

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1105
1.6.2013 7:04:29   
dada2101
Maminangel čestitke od srca puno zdravlja sriće želim malome a i tebi brz oporavak i da dođete doma što prije!!!!! Ajde neka je krenulo više!! hladna sada ti pa slijedeći tjedan možemo i mi ostale!! U pon imam kontrolu pa se nadam da će onda reći da san spremna za bolnicu...
user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mala Milla)
Neposredna veza do poruke: 1106
1.6.2013 7:14:37   
Tiana Weber
user posted image user posted image Draga Maminangel, predivne vijesti u ovo sivo i tmurno jutro... Neka malog Rafaela prati sreca i zdravlje citav zivot i neka od svojih prvih dana maleni bude sretan... Zelim ti sto brziji oporavak i jos brziji izlazak iz bolnice... Ljubim tebe i majenog i sa nestrpljenjem iscekujem sa ostalima predivne detalje... Cestitke iz dubine srca od Tare i mene... user posted image user posted image user posted image user posted image

Hladna draga, jeste zajedno u sobi?? Evo draga i tebi zelim kao i svim ostalima mnogo, mnogo srece te da svoje andjelcice privijete uz svoje grudi... Pusa svima

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 1107
1.6.2013 7:57:19   
Hladna
Ej cure, ma nismo maminangel i ja zajedno u sobi, ona je gore negdje na katu a ja sam u prizemlju, necemo se ni vidjet mozda, nebi ju ja smetala sad, nek se oporavi jer ionako se ne smije u sobe, cut cemo se mi mobitelom user posted image

(Odgovor članu Tiana Weber)
Neposredna veza do poruke: 1108
1.6.2013 8:08:25   
Tiana Weber
A nisam znala.. Svejedno mi ju lijepo pozdravi ako se cujes sa njom...

Sta je sa tobom draga, ima li kakovih naznaka da ce bebica krenuti??

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1109
1.6.2013 8:23:03   
cuba
Koje lijepe vijesti za dobro jutrouser posted image
Iskrene čestitke draga maminangel tebi i cijeloj obitelji na prinovici user posted image user posted image user posted image
Rafael ima odlične mjere i koliko vidim porod je prošao u poprilično kratkom vremenu, superuser posted image user posted image user posted image
Želim ti što brži oporavak a mališanu puno zdravlja i sreće, ljubim vasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 1110
1.6.2013 8:23:15   
Hladna
Nema kod mene nista. Ja jucer otisla do kvatrića i presla 300 stepenica u oba smjera , napravila 50 čučnjeva i tusirala se 15 minuta vručom vodom a ono nista i nista tako da odustajem od svega . Danas nam je 40+4 i nemam osjecaj da ce skoro user posted image

Neposredna veza do poruke: 1111
1.6.2013 8:26:43   
paola06
Maestral,da sniženje je u svim millerima,ja sam se opskrbila! Malo kasnim,vidim da si ti ti bila u šopingu!"
Maminangel čestitam na malom Rafaeluuser posted image
Pusa ostalim curama i bebama

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1112
1.6.2013 9:15:13   
pepeljuga
Maminangel draga čestitam od srca svimauser posted image user posted image user posted image , Rafael dobro nam dosaouser posted image user posted image user posted image user posted image i nadam se da je sve prošlo super.

Hladna draga držim velike,velike fige da se i kod tebe vise nešto promjeni user posted image user posted image

Nela i tebi držim fige da kreneuser posted image

Mi smo danas punih 38, još malo i stiže curka,valjda neću i ja prenijeti user posted image

Mmaestral nije mi jasno zasto je nosite doli kad se njoj spava,draga moja podredi sve njoj,pusti babe,dide i ostale,ona je najvažnija i svi se trebaju njoj prilagoditi,i probaj se opustitiuser posted image user posted image user posted image

Kako ste druge trudnice,jel ima još koja kakvih simptoma, mame i bebice kako ste viuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1113
1.6.2013 9:27:44   
Tiana Weber
Hladna, samo strpljivo i bez nervoze. Doci ce user posted image kad ona odluci i kad bude spremna. Znam da je tesko cekati i da si nestrpljiva, ali pokusaj usmjeriti misli na nesto drugo pa ce te sigurno iznenaditi. Vidjet ces da hoce user posted image user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 1114
1.6.2013 9:49:35   
Afrodita83
Maminangel!!!!!! Cetitke tebi i VELIKA pusa Rafaelu!!!!! Zelim ti brz oporavak i moram primijetiti da je masna dobro odradila pisao...PUSE!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 1115
1.6.2013 10:09:39   
Papalina
čestitam maminangel!!!!!!!!!!!!!!! napokon!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image
sve najbolje vam želim!!!!!!! pusa draga!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

cuba nisam htjela da se uvrijediš il nešto, ja sam samo rekla da nemora bit drugima kao tebi, jer moja je mlađa od tvog pa eto nestane ni u to 3-6kg, preuske su joj...baš nisu komotne joj...

maestral polako joj prolazi...malo sam skeptična i nebi baš ja nju u te platnene stavljala...
user posted image user posted image

hladna ajmo!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 1116
1.6.2013 10:39:47   
andydea
evo da i tu čestitam Maminangel sve najbolje draga moja tebi i malome Rafaelu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubim vas...brzi oporavak ti želim i jedva čekam da nam pišešuser posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 1117
1.6.2013 11:29:57   
as1986
Maminangel cestitke tebi i tvojoj obiteji na bebiciuser posted image user posted image user posted image

Idemo ostale user posted image user posted image ovaj moj mali ocito ceka vas i vase bebice.
Danas kontrola,nalaz nepromjenjen,isto sam otvorena i isto je sve,,opet moram ici u ponedjeljak.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 1118
1.6.2013 11:53:17   
cocco
konačno da se i ja javim! rodila se Hela 23.5. u 5.09, 51 cm i 3350.
sve je super krenulo, al sam na kraju imala hitan carski zbog prolapsa pupkovine. bilo je užasno, svi se ustrčali, panika, otkucaji padali jer je glavicom stisnula pupkovinu i dotok kisika, al hB sve je dobro završilo. 4. dan smo išle doma. braco ju stalno ljubi i nateže.
čestitam svima koji su u međuvremnu rodili!user posted image user posted image user posted image
idem čitat zaostatke, ima puno stranica!user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1119
1.6.2013 11:55:06   
ChocoVanilla
Maminangel čestitke tebi i tvojoj obitelji na sinčiću!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Želim ti brz oporavak, uživanje u novom članu i nek su vam dani ispunjeni zdravljem, srećom, mirom i ljubavlju...
I ja bih rado da se nešto pokrene, u ponedjeljak se primam ribanja na koljenima i opakim čučnjevima user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 1120
1.6.2013 11:58:58   
ChocoVanilla
Cocco čestitam od srca i svaka čast na hrabrosti, drago mi je da ti se sve dobro završilo. Uživaj u svojoj kćerkici!!!

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 1121
1.6.2013 14:47:59   
cuba
Cocco, čestitke na tvojoj maloj curici, uživajte sada u novom članu obitelji user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 1122
1.6.2013 17:32:49   
Hladna
Cocco draga cestitam os srca, ajde da smo se malo pokrenule user posted image user posted image

Cure posto sam ja u bolnici i ne mogu sa moba napravit listu tako da neka netko preuzme to na sebe kojoj se da user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1123
1.6.2013 18:01:09   
Mmaestral
Cocco! Cestitam i tebi na user posted image ! Bas mi je zao sto je bilo komplikacija, ali glavno da je sve dobro zavrsilo i da vec uzivate zajedno!
Kako su oni skuzili sto je s pupkovinom? Sto znaci taj prolaps?
Hladna-mozda ti je krivo izracunat termin, pa treba malo vise... Najbitnije da ste na sigurnom i da je sve spremno, pa se ne trebas zivcirati nego samo lijepo meditirati dok ne dodje vrijeme. Jos si samo kratko trudnica sa bebicom kod svog srca, uzivaj najvise u tim trenutcima zadnjim!
Papalina- sto si skepticna u vezi platnenih? kakvo misljenje imas? Da cujem i drugu stranu medalje...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1124
1.6.2013 19:07:41   
sarah_zg
Čestitam od srca maminangel i cocco!user posted image user posted image user posted image
Hladna, još ništa? Jutros sam prošla pored Petrove i sjetila sam te se. Poslije smo išli u Bistricu i tamo sam se sjetila svih dragih okruglica. Neka sve dobro prođe, kod svih nas i da nam se bebice rode žive i zdrave!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 1125
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  43 44 [45] 46 47   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!