|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 3.6.2013 18:00:57
|
|
|
|
Hladna
|
Vidla sam opet maminangelicu, sutra ide kuci, kaze da je mali Rafael jako dobar , a ona je ko manekenka vec, ko da nije ni rodila izgleda Vidim da pricate o tim trudovima stvrdnjavanja trbuha, meni je tako vec tjedan , dva ali rijetko, a zadnja 2 dana mi se sve cesce stvrdne trbuh i imam osjecaj ko da me neko s nekim pojasom steze i pritisak mi je jaki ali ne boli me , samo nike to u nikakvim razmacima, zna biti u sat vremena i po 3,4 puta , a zna da ne bude nista i po 3 sata ...
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 3.6.2013 19:06:10
|
|
|
|
ChocoVanilla
|
Hej trudnice i mamice, evo me doma, umorna padam s nogu. Oduševljena sam ambulantom danas, nije bilo velike gužve popodne, dr.Goluža je zakon, šaljiv, opušten i jako nježan, napokon sam bez straha sve prošla, otvorena za 2 prsta, cerviks skraćen na pola, ctg u redu, u četvrtak idem kod njega na odjel na pregled. I dalje me peru ti oštri grčevi i redovno sam na wc-u šta god da pojedem. Hladna i Nela, ajmo se kladit koja će prva od nas tri hehe sretno svima, vrijeme je za nove bebice na listi
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 3.6.2013 23:26:43
|
|
|
|
Mmaestral
|
Oho, cure, pa vi sve imate pripremne trudove, jos malo pa cu sama pisati na ringeraji Hladna, Dada, as, paola...tko jos? Svi nekako dugo nosite, a jos malo i svi cete imati bebice. Paola-uzivamo zajedno, hranimo se, mazimo, secemo, kupamo se...Jedino sto ju grcevi muce pa se nosamo da ne place. Ne znam kako bi bilo da ima onako grceve pa da place tri sata, ja ju uvijek utjesim nekako, postavim se na trepavice, ali uspijem. Voli se nositi u polozaju avion najvise
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 3:21:30
|
|
|
|
nela86
|
Evo i mene napokon Kao sto sam vam i rekla moji su dosli iz ZG u subotu predvecer, a nasa princeza je samo to cekala. U 03:00 probudila me bol u trbuhu koju do tada nikad nisam osjetila,nakon pola sata opet.. Pocelo se ponavljati svakih 10min , da bi u pola 5 krenuli u bolnicu. Otvorena svega 2,5cm , bolovi za poluditi.. Da skratim u pola 5 ujutro sam dosla u bolnicu, nakon koktela, klistira, saznanja da ne mogu roditi u vodi jer je beba velika, odlucivanje na pda jer sam bila na rubu sloma zivaca u 19:52 dolazi nasa ljepotica na svijet. Alisa 4000g/ 52cm... Porod kaomporod je prosao odlicno, u tri Tiskanja ona je bila vani. medjutim ja sam izgubila 600ml krvi, i pala u sok , vodim se kao hitan slucaj jer ne mogu ustati iz kreveta odmah me nesvjestica hvata. Danas je vizita i nadam se da ce me sutra pustiti jer sam sva izbusena od infuzija i tih dodataka. Dole su me sjekli, pa imam brdo savova, ipak pile je bilo poveliko, sad uzivam ovdje uz nju, ne mogu spavati puna sam adrenalina. Vidim kod vas se nista nije promjenilo, drzim fige da vam porodi prodju bez problema i da sto prije u rukama drzite svoje bebice...
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 6:49:35
|
|
|
|
lanac3101
|
Nela cestitam od srca.... I moj veliki decko ima danas pune 3 godine...Sada se samo oporavi sto prije da se mozes maziti sa svojom bebicom
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 7:20:50
|
|
|
|
Hladna
|
Nela86 cetitke od srca, zelim ti sto brzi oporavak a bebici pusa
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 7:53:46
|
|
|
|
cuba
|
Nela86 iskrene čestitke na prinovi, sada uživajte zajedno Držim fige da što prije idete kući lanac sretan 3 rođendan tvom Matiji
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 7:56:13
|
|
|
|
paola06
|
Nela86 čestitke na bebici, uživajte,mazite se,pazite se,tebi želim brz oporavak, i da danas ideš kući sa svojom bebicom Hladna šaljem malo vibra da se i tvoja curka pokrene Ja idem na pregled danas, pa kad se vratim,tipkam novosti! Gledam kroz prozor i nevjerujem,6 mj a vani tmurno i kiša,kao da je jesen... Makar od sredine mjeseca najavljuju pravo ljeto s temperaturama preko 30 stupnjeva! Kao da nam neće biti vruće i od drugih stvari Pusa svim trudnicama,mamama i posebni bebačima! I javljajte novosti
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 10:29:41
|
|
|
|
ChocoVanilla
|
Nela86 čestitam ti na velikoj curici i želim ti brzi oporavak....
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 11:08:00
|
|
|
|
Tiana Weber
|
Jutro Vam drage moje uz dosadnu prehladu i kavicu. NELIC, cestitke tebi i malenom od <3 HLADNA, draga samo hrabro i saljem ti pono, puno, puno vibrica i molitava da sve prodje super... Idemo sad nesto kuhati za rucak, samo ne znam sta
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 11:10:03
|
|
|
|
Tiana Weber
|
NELIC, draga.. Ispricavam se na pogresci. CESTITAM NA MALENOJ PRINCEZI
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 12:55:39
|
|
|
|
Hladna
|
Evo ja bila na pregledu, danas 41 tjedan, otvorena 2i pol do 3 prsta i sutra ce me inducirat tako da u 6 u jutro krecem i hvata me nervoza
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 13:29:44
|
|
|
|
cocco
|
IZVORNA PORUKA: Mmaestral Cocco! Cestitam i tebi na ! Bas mi je zao sto je bilo komplikacija, ali glavno da je sve dobro zavrsilo i da vec uzivate zajedno! Kako su oni skuzili sto je s pupkovinom? Sto znaci taj prolaps? hvala svima na čestitkama! taj prolaps znači da je ispala pupkovina. ja nikad čula za to do sad. probušili mi vodenjak kad sam bila 4 prsta otvorena, i prvo krenula pupkovina s vodom, onda mala i prignječila ju glavicom, i još ju trudovi stegnu! stalno je jedan dr morao rukom držati glavicu. divan prizor, prebacuju me na kolica pa na stol u sali, a dr za mnom s tom rukom unutra. uglavnom, da se ne bi preplašile cure ak vam pukne vodenjak doma, to se desi samo kad ga oni probuše. jer ak sam pukne znači da ga je glavica stisla i nema pupkovina gdje propast.
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 13:38:19
|
|
|
|
cocco
|
Nela86 čestitam! brzo se oporavi! a jesi dobila kakvu transfuziju? hladna, probaj se naspavat noćas, iako ne znam kako to izvest.
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 13:40:58
|
|
|
|
ChocoVanilla
|
Hladna sretno, mislim na tebe i javi se kad budeš mogla! Neka je bebač živ i zdrav i u tvojim rukama sutra
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 14:04:37
|
|
|
|
Hladna
|
Dat ce mi sestra u bolnici normabel na vecer da mogu zaspat . Kad dodem k sebi napisat cu vam tu il na faceu da sam rodila
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 14:15:48
|
|
|
|
andydea
|
Hladna drži se draga !
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 14:57:16
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Hladna želim ti puno sreće i da sve prođe čim brže i bezbolnije!
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 15:09:58
|
|
|
|
Hladna
|
Hvala vam cure moje, prava ste podrska
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 15:48:50
|
|
|
|
paola06
|
Hladna sretno sutra, da sve prođe super i da nam što prije javiš dobre vijesti! Vjerujem da je to teško uz uzbuđenje koje predstoji,al danas se pokušaj što više odmoriti i naspavati, da sutra budeš fit i da uz što manje muke zagrliš svoju curku! Ja obavila zadnji pregled u ambulanti, nije me pregledavala,samo ultrazvuk,sve je ok,curka ima oko 2800g Išla sam s mamom kupiti još neke sitnice koje fale, ak neka od vas kupuje u mileru stvari za bebu,konačno je stigla knjižica s popustima,preuzima se na blagajni,pa požurite,brzo nestaju!
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 15:51:46
|
|
|
|
Tiana Weber
|
Hladna draga, samo razmisljaj pozitivno i sve ce biti u redu
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 15:58:42
|
|
|
|
Mmaestral
|
Nela- Cestitam! Prava ti je bebica! Super mi je ime, i meni se to svidjalo, ali je ipak i tata birao... Super ti je porodjajna prica, obozavam o tome citati! Ne kuzim zasto se ne moze u vodi ako je velika beba, pa bilo bi ti lakse i ne bi toliko popucala, bas nisu fer. Sto je pda? Hkadna, eto, napokon si i ti docekala svoj porod! A nisi dugo ni cekala, ali razumijem da je tebi to dugo kad si u bolnici. Sretno i jedva cekam da nam sve opises! Ja bi stavila popis, ali se ne snalazim tako dobro na tabletu, pokusat cu otic na komp. Da li znas odakle da uzmem prijasnji popis, s koje stranice? I koga se sve treba upisati? Cure, pomozite mi, napisite mi koga sve treba dodati i koji datum su rodile i info o bebi. Pa da obnovimo taj popis, vec mu puno fali bebolinica! Dolazi mi cijepljenje, a mene strah da joj je sve to sto smo prosli i prolazimo od cjepiva. Jos uvijek pije ljekove i nismo bili jos na svim pregledima pa ju ne bi cjepila. Nadam se da se moze odgoditi dok ne ozdravi bar. Imate li vi kakva iskustva s time?
|
|
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 16:00:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
Hladna draga sretno sutra,nek bude brzo i napokon ćeš i ti svoju curku drzati Cure čestitam svima na bebicama,bitno da je sve prošlo na kraju dobro,sad se mazite i pazite Meni je u čet pregled u bolnici,nemam nikakvih naznaka nicega samo se nadam da neću prenijeti Lanac sretan rođendan velikom decku
< Poruku je uredio pepeljuga -- 4.6.2013 16:02:59 >
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 17:23:52
|
|
|
|
sarah_zg
|
o Hladna, konačnoooo. Ajde neka više i neka sve prođe super. Nela čestitam, uživaj. Pepeljuga, šta bi ti prenijela, imaš još do termina oho ho. Uživaj na jugu. Pozdrav svima ostalima!
|
|
|
RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio 4.6.2013 18:05:48
|
|
|
|
nela86
|
Hvala vam svima na cestitkama , evo mene na zalost ne pustaju doma jer mi je krv jako slaba, i dalje me nesvjestica hvata kad ustajem i pokusavam hodati... PDA je ona inekcija u ledja, moram priznati da mi je bila savrsena jer nisam dosta predtrudova za tiskanje ni osjetila, transfuziju nisam primala jer kad sam dosla sebi sam rekla da mi daju samo nesto hladno i doci cu sebi, tlak se bio vratio u normalu pa su odustali. Hvala Bogu beba je konstantno s menom, mm ju presvlaci i seta s njom, dok je ja dojim. Hladna i ostale zenice sretnoooooo
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!