aries
|
Jutro, evo i nas na prijavak, dugo se nismo javile.Nakon mjesec i 5 dana, imamo 4.750gr (+1.350 u odnosu na izlazak) i 58 cm (+3cm). Samo smo na dojenju iako nas grcevi nekad toliko muce da jedva jedemo..Povuce par puta pa malo place, pa jos apr pta, pa se onda jadna zagrcne, pa place, pa onda je dignem da podrigne, a i da se smiri, pa onda opet, gnjavaza za obje ali sto cemo, nije uvijek tako. Nocu srecom, jede i nastavi spavati...Poceli smo s bio gaia kapima,odnosno presli smo na njih, nadam se da ce pomoci, ako ne, nema druge, ljuljati i dalje, izdrzat cemo jos 2 mjeseca..Bole me zglobovi ruku i ledja, ali ne mogu je slusati kako place...nekad joj se i pridruzim najgore je kad zaspe, a onda se tih 2 sata budi svakih 5-10 min jer grc bude jak i probudi je, pa ako nisam u blizini da je utjesim i proljuljuskam, razbudi se pa sve ispocetka...Tako da najcesce ne micem od nje, zao mi, voljela bih malo i pospremiti po kuci i ne znam, raditi nesto drugo, ovako cekam da mm dodje, pa je on pazi dok obavim sto treba...zato se i ne javljam, procitam sto napisete dok je ljuljam na koljenima, a ne stignem odgovoriti :) i da, Cuba, imam isti problem, s curenjem iz jedne dojke dok dojim iz druge , ali imas kupiti one jastucice, u dm-u, konzumu isto..ili gazicu, ma ja zgrabim sto je pri ruci ako se nisam sjetila staviti jastucic, sve mi zao tog mlijeka sto iscuri...I majicu obvezno svaki dan mijenjam, zna se jastucic pomaknuti i onda sam sva mokra, ma uzas..Ali sto kazes, i ja sam presretna da mogu dojiti, to mi je bas bila zelja...