|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
17.5.2013 6:26:33   
Hladna
Maminangel evo ja jucer odlucila ipak otic na kontrolu u srijedu kad je dr blajić- ako jee on uopste u srijedu ??? Jel znas mozda?? I jel prije il poslje 12 on ?
Reko mi moj ginic jucer da se je on cuo sa njim za mene i da ako odem k njemu neka mu samo kazem da me on poslao i reko mi ako bude bilo kakvih problema tamo da ga nazovem i poslat ce me u Merkur jer je moj ginic prije radio u Merkuru ...
I daj mi reci one trakice za pisanje tamo - jel se one moraju cijele popisat gdje su oni sareni papirici ili samo dno pa to po trakici ode do gore??? U Kc ja nisam nikad pisala po tim trakicama iako sam cula da bi trebali pa ne znam user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 17.5.2013 6:27:49 >

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 801
17.5.2013 9:36:19   
Mmaestral
Meni su rekli da je najbitnije popiskiti se na onaj zeleni kvadratic, mislim da je cetvrti odozdola, a da se ne mora do gore.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 802
17.5.2013 11:25:10   
dada2101
Curke imam jedno pitanje... Dali je koja masirala medicu prije poroda?? Dali to pomaze?? Što vi mislite?user posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 803
17.5.2013 13:13:27   
maminangel
j.... ti usrani laptop,nemogu ništa na touch,neznam koji je klinac a miša nemam,pa sve radim sa lijevom i desnom tipkom ako me itko razumije o čemu pričam,baš me ovo razljutilo..
Hladna draga nemogu sada ništa provjeriti ali kad mi se ovo čudo popravi budem probala saznati kojim je danom Blaić,pa zapravo pitati ću u ponedjeljak na licu mjesta ako ti prije ne saznam..Meni to pišanje po tim trakicama užasno ide na živce,jer nemožemo ko ljiudi dobiti čašu nego si ako ne paziš ruke zapišaš,ja sam si znala od doma uzeti onu bijelu jednokratnu čašu pa bi je poslije bacila,tako sam najsigurnija..Jooooooooj što me ovo ljuti sa laptopom,dali koja zna,možda sam nešto krivo stisnula neku naredbu ili kaj već??

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 804
17.5.2013 13:37:38   
Afrodita83
Maminangel, nije da se baš jako kužim u to, al ja ti imam "ruski sisitem " popravljanja takvih kvarova...Dakle, sve ugasi i izštekaj i onda ponovno upali, a dio od toucha obriši sa suhom krpom.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 805
17.5.2013 15:32:07   
Papalina
haj cure...evo da se konačno i danas javim...danas imamo mj danauser posted image user posted image pa se cura malo kurči pa neće spavatuser posted image user posted image user posted image user posted image
i zaspala je do 7... ima užasne grčeve pogotovo po noći pa se i zato stalno budi..., ali sutra je mm doma napokon pa bi mogao i on uskočit večerasuser posted image umorna jesam ali ono... ajde bar sam se sat vremena uspjela odspavat u razmacima... evo opet je u krevetiću, gleda i šutiuser posted image jadnauser posted image user posted image skužila je da joj zapomaganje neće koristituser posted image user posted image user posted image

gazda od mm je napravio zdravstveno napokon, tablete mi je danas mama podigla, samo sam joj zaboravila reć da pita u farmaciji ako bi mogli oni meni smrvit te tablete..jer inače to rade i mislim da naplaćuju al neznam koliko...nadam se da ću uspjet to smrvit kako treba...

e poslije valjda idem vidjet za neki mob ( nadam se da će više radit od ove xperie ) i mislim se stavit na pretplatu pa blok na 100kn jer inače nemam limitauser posted image user posted image
pa će sveki čuvat...pa bolje da se sad primirila da se odmorim pa nek nju zajebava poslijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i tako... piturici je i dalje komp u rasulu...

čula sam se sa tia tara kaže da nas nemože ni pohvatat sve koliko smo se raskokodakale
puse bebama, trudnicama, mamicama&bušamauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 806
17.5.2013 16:07:53   
Hladna

maminangel probaj na forumima potražit rješenje za laptop, tko zna što si ti potipkala, sad probaj opet sve tipke potipkat user posted image , barem bi ja tako napravila, da vidi neki informatičar koje savjete ti dajemo reko bi što drugo nego ženski kokošji mozak user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja računam onda na to da mi pitaš u ponedjeljak koj dan je dr. Blajić i jel do 12 ili od 12 h.. tako da definitivno idem kad će on biti ma kakvi god bio, mislim da gore ne mogu proć od prošli put user posted image user posted image , a što se trakice tiče uzet ću i ja čašu jer sam prošli puta zapišala i ruku i trakicu kad si ne sjedam ja na školjku a u polučučnju sam bila jedva jedvice i onda se vlažnima maramicama išla brisat i sebe i trakicu i trakica na kraju imala sve neke bjesne boje od vlažnih maramica- drugačije od drugih sto sam uspjela vidjet bar ona zelena skroz gore je bila pola zelena pola žuta, užas user posted image

mene u jutro baš prišarafilo i ta menstrualna bol me probudila i mislim ja bit će nešto i ležim i ležim i dalje tako u tom šarafljenju a kad ono potjeralo me na kenjaru i prošlo user posted image user posted image , ja imam trudove za kenjaru izgleda user posted image user posted image mada ja uvjek imam takve i menstrualne bolove koji me uvijek ali uvijek potjeraju na velikuuu nuždu user posted image
Imam osječaj da kad me uhvati da ja neću ni znat jel to to ili nije pošto sam prvi puta išla na drip i nemam pojma kakvi su to prirodni trudovi user posted image

Papalina sad će vikend , a ti ljepo mužu uruči Chiaru i na spavanac jednu turu od 3,4 sata pa da se odmoris, neka malo on bude na samo sa njom a ti malo mira uhvatiš..

dada2101 ja nisam odlučila za tu masažu međice jer smatram da meni ništa ne može pomoć kad mi zna nekad i kod malo podužeg seksa koža ko malo napuknut pa sumnjam da će mi kod izlaza bebice pomoć bilo kakvo mazanje prije da ne popucam , ali na tečaju je žena rekla da ne vrijedi nikakvo masiranje međice ako sa tim počnemo tek 2,3 tjedna prije več da bi to trebalo jedno 2 mjeseca prije user posted image

Cure hočete si vi kupit kakav sirup za stolicu i kakav ??? ILI ima toga u Petrovoj ak znate vi koje idete tamo?? Ja znam da nisam mogla poslje poroda od straha da sva ne spucam po šavovima pa bi sad kupila neki... i jel ti sirupi npr Portalac ne idu u mlijeko kad beba sisa???

< Poruku je uredio Hladna -- 17.5.2013 16:10:03 >

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 807
17.5.2013 16:25:00   
dada2101
Ma nisam ni ja nego sinoć čitam i naletim na tu temu i kako se to izvodi pa sam si mislila ma ko to radi i ima volje se s tim jos zezati ja stvarno volju za to nisam našla... linčina...user posted image pa san si mislila možda bi i pomoglo.. user posted image ali san samo pomislila..Hahaha... Ma bit će što triba bit.... malo me strah lovi u sve to nepoznato ali sve prežive pa ću i ja.. user posted image jooj... Uffff... user posted image user posted image
Curke pozdrav svima iden radit ručak dragom sad će s posla... user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 808
17.5.2013 16:27:53   
dada2101
E a za taj sirup triba mi doći patronazna sestra kroz koji dan pa ću je pitati što bi tribalo piti... ja stvarno neznam ovako sama od sebe.

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 809
17.5.2013 19:28:43   
zumbolina
Drage moje! javljam vam se tek sad jer preko mobitela mi je blokirala rr...U subotu 11.05 2013 nam se rodio Filip user posted image user posted image user posted image user posted image 3790g 52 cm u Petrovoj u Zg.
Porod je bio dug, jer mi je pukao vodenjak u noći oko dva sata, u iza četri smo stigli u rađaonu, i onda cijelo jutro do popodne trudovi, cerviks se jaaako sporo otvarao.
Ali sve u svemu sada smo doma i uživamo u bebici user posted image
Nisam u toku pa ću polako kad stignem...
Veliki user posted image svima...

U radosnom iščekivanju dječaka <3
03.05.2013

(Odgovor članu dada2101)
Neposredna veza do poruke: 810
17.5.2013 19:52:37   
Mmaestral
Zumbolina, cestitam! Sve se muke zaborave kad imas andjela pored sebe! Uzivajte!
Hladna - ni ja ne sjednem na skoljku, pa sam cucnula i pocela piskit, pa dok vidim kud ide podmetnem. Ali dobro bi mi bila dosla casa, ponesi! Jos kod nas nema ni papira, a oni te posalju tak bez iceg unutra, uzas!
A Portalak se pije i u trudnoci i kod dojenja i bebe od 1. mjeseca, tako da si ga mozes uzeti. Ali u bolnici ti nece trebati, bar meni nije, a ponjela sam ga. Nisam se ni ja usudila na wc zbog savova pa sam rekla dr i on mi je dao cepic. I odlicno je funkcionirao tako da sam poslije isla normalno 2 tjedna na wc, a inace imam zatvor i cepici mi nikad ne djeluju tako dobro. Valjda imaju neke jace u bolnici ili je i klistir pomogao.
Maminangel -odi u postavke provjeri da li ti je sve ukljuceno. Ne znam kakav laptop imas? Koji touch ne radi? Ne kuzim...

(Odgovor članu zumbolina)
Neposredna veza do poruke: 811
17.5.2013 19:55:02   
maminangel
MAMINANGELICA JE MAJSTOR user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo JA,popravila toucpad,mm je samo gledao user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..Zumbolina draga čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cijeloj obitelji na malom Filipu,(to ime je moja djevojčica htjela da se naš braco zove,po nekom princu Filipuuser posted image user posted image )ali biti će kako je tata poželio user posted image Ove vježbe mislim da stvarno treba živaca za to user posted image user posted image user posted image
Hladna pokušati ću saznati i prije za dr.ali u ponedjeljak najkasnije..
Papalinice
ajde drago mi je da se to sa zdravstvenim rješilo i da sada nema problema oko terapije,to sam i ja čula da hoće u ljekarnama izmrviti ljekove,pa probaj pitati..Čestitam mrvi na prvih mjesec dana,ljubilica mala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ovo za mengu neznam više koja je pisala,ja sam isto dobila poslije obadva poroda nakon mjesec dana a dojila sam,tako da i nema veze sa dojenjem,nemojte se zanositi da vam je dojenje kontracepcija tako da pazite sa hopa-cupa user posted image user posted image user posted image Hladna ti si pitala za stolicu nakon poroda?dati će ti u bolnici nešto za prvu stolicu,a kasnije lako pošalješ muža da ti kupi nešto ako bude potrebno..
Ja sam vam danas baš nekako u komi cure moje,sve me nešto stiska dole i boli i to me tako živcira,a beba je turbo aktivna a ne da se smirila kako ste rekli da bude pred porod,cijelu noć se okreće u buši,ja neznam kako će to izgledati kad se rodi user posted image user posted image

(Odgovor članu zumbolina)
Neposredna veza do poruke: 812
17.5.2013 20:21:03   
maminangel
Ponedjeljak - dr. Goluža,prof.Škrablin
Utorak -dr.Herman,dr.Starčević
Srijeda - dr. Blajić
Četvrtak - dr. Gašparović
Petak - dr. Zlopaša

Evo draga Hladna mislim da je to to..Stime da nemožeš znati tko dođe odmah ujutro prvi a tko kasnije,rekla sam ti dođi ranije i reci da te tvoj gin.iz Koprivnice poslao dr.Blajiću i ona će te na šalteru na prijemu zapisati kod njega..

Neposredna veza do poruke: 813
17.5.2013 20:26:24   
Hladna
Zumbolina cestitam tebi i malom Filipu user posted image kad odmoris i dodes k sebi napisi nam svoju porodajnu pricu user posted image

Maminangel ja spam pak cula od dosta zena da im se bebe uopste nisu smirile vec naprotiv da su bile skroz aktivne tako da se je ne drzim bas toga de ce se smirit skroz iako je moja mirnija dosta naprama kakva je bila al svejedno se javlja svako malo ..

Neposredna veza do poruke: 814
17.5.2013 20:42:57   
Hladna
Hvala ti puno maminangel user posted image user posted image user posted image user posted image
A dobro u srijeu je onda valjda samo Blajić pa cu u srijedu , moram onda u 6 sati krenut da sam do 8 tamo , znaci dase u 5 moram probudit da se istusiram jos prije i popravim brijanje, frizura , sminka..... Rano mi to jako user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 815
17.5.2013 22:23:26   
cocco

IZVORNA PORUKA: maminangel

Cocco šta su ti na uzv rekli da je manja beba ili po mjerama trbuha?ne brini se jer to su takve gluposti,pa bebica ti ima lijepu težinu pa nemogu sve biti velike..

ne znam jel po mjerama trbuha ili nekim drugim, neke su čak za 36 + nešto. virila sam na ekran, pa koliko sam uspjela vidjet. taj dr koji mi je radio nije baš riječit, on je samo rekao da je manja za tjedan.
uglavnom, nije me bilo par dana, imala sam prometnu! tip me opalio kad sam se vraćala od gin, spremili me u bolnicu, i hB sve ok! danas me pustili.

Neposredna veza do poruke: 816
17.5.2013 22:25:03   
cuba
Večer cureuser posted image
Zumbolina, iskrene čestitke na maloj prinovi, bebici želim puno sreće i zdravlja a tebi što brži oporavakuser posted image user posted image user posted image
Hladna moj D je bio toliko aktivan u bušici 2h prije nego su me trudovi uhvatili da ja to ne mogu niti opisatiuser posted image rastezao se, migoljio i vrtio unutra tu večer više nego u cijeloj trudnoćiuser posted image Ja sam mislila da neću roditi još 10 dana, al iznenadio me malac poštenouser posted image Tako da...pripremi se, sve je mogućeuser posted image

Papalina super što si uspjela dobiti terapiju za Chiaruuser posted image Čestitam i na prvih mjesec dana, nadam se da se curka primirilauser posted image Pozdravi Pituricu ako se čuješ sa njomuser posted image

Moj D je uhvatio neki ritam preko noći, zaspe mi navečer oko 21h, spava do 1h, onda ga podojim, zaspe do 3.30h, opet podoj i spava do 6-7h. Tada mu mijenjam pelenicu, preko noći noći. Po danu je isto dobar, zna biti malo više budan al u principu, legnem ga u kolica pa se on zabulji u neku točku i miran jeuser posted image Kako su vaši sa spavanjem preko noći, ma općenito i preko dana?

Laku noć cure user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 817
17.5.2013 23:29:53   
maminangel
Ajme cocco stvarno užas ovo s udesomuser posted image ,ali najbitnije je da ste ti i beba dobro user posted image ,ove mjere ti kompjuterski izračuni znaju faliti tako da se ne brineš..
Cuba user posted image user posted image user posted image tebi i D.vidim ja da je on super,daj mi reci ako sam ja to dobro shvatila više ga ne presvlačiš po noći,nego navečer pa ujutro?nema ti kakicu poslije svakog podoja više? i koliko ga dojiš preko dana,svakih koliko?2-3 sata ili kad traži?
Papalina ma moram i ovdje opet komentirati ti i tvoja Chiarica ste mi baš,baš,baš slatke,duša mala,ljubim user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 818
18.5.2013 0:29:29   
Mmaestral
Coco, hvala Bogu da je sve ok. A svakakvih budala ima na cesti.l.
Hladna i Maminangel, beba se umiri tek kad se vec spusta u porodjajni kanal, tako da nista ne znaci za pripremu ako osjetite da je mirna. Onda prakticki vec mozete pod tus i spremat se u bolnicu user posted image
Cuba -moja papa u 00.00, pa u 4., pa u 8, a preko dana svaka 3, 3ipol sata. Super je sto se tog tice.
Sad sam uzela i neki sprej za nos za povecanje mlijeka. Hvala Papalina sto si mi spomenula! Nadam se da ce djelovat pa da ce moja mrvica ipak malo vise jesti mojeg mlijeka.
I ovih par dana trazim platnene pelene, vec sam sve zivo proucila i odlucila se za nekoliko. Jedva cekam da ih dobijem, sad imam tek jednu a inace kombiniram jednokratne i tetra.
Mala guza je bas osjetljiva na jednokratne, ako samo njih koristim brzo pocrveni i kao da se pocne koza guliti. Kako vase reagiraju? Koje pelene koristite?

Neposredna veza do poruke: 819
18.5.2013 8:19:22   
cuba
Jutro cureuser posted image
maminangel- Ne presvlačim D preko noći. Znači navečer ga nakon kupanja cijelog presvučem i ujutro oko 6h kada se probudi opet mijenjamo pelenu. Preko noći ne, samo piški tada, kaki preko danauser posted image Ili se pokaki pred zoru kod tog zadnjeg podoja.
Dojim ga svako 3-3,5h i to je na njegov zahtjev. Ostatak spava. Dobro dijeteuser posted image

Mmaestral- tvoja malena isto ima lijepi ritam papanja user posted image user posted image Držim vam fige da se vratite samo na dojenjeuser posted image Super za pelene što si našlauser posted image
Ja ti za D koristim Pampers premium care pelene i nama su odlične. Uz njih Nivea vlažne maramice i JGL kremu za guzu.

Nego jeli danas Afroditi termin???? Kakvo je stanje user posted image

< Poruku je uredio cuba -- 18.5.2013 8:20:22 >

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 820
18.5.2013 8:42:28   
pepeljuga
Jutrouser posted image

Evo vidila na face da je Afrodita rodila malog Damjanauser posted image user posted image , Damjane dobro nam došao, mami i tati cestitkeuser posted image

Ima 3800 i 52 cm.

Meni došli moji na vikend pa malo gustam, danas punih 36 tjedana user posted image

< Poruku je uredio pepeljuga -- 18.5.2013 8:44:15 >

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 821
18.5.2013 8:49:39   
cuba
Iskrene čestitke Afroditi na malom Damjanu user posted image user posted image user posted image
Puno sreće i zdravlja želim bebaču a mami što brži oporavakuser posted image user posted image

Pepe, uživaj dok su tvoji tu, iskoristi baku servis maximalnouser posted image
user posted image user posted image za 36 tjedana! Jooooš maaaaloooouser posted image

Ostale trudnice, molim dnevni raportuser posted image

Neposredna veza do poruke: 822
18.5.2013 8:53:04   
pepeljuga
Bas sam mislila dugo spavati a digla se u 6.30user posted image
Bas mi ovo vrime sad sporo prolazi[sm=smiley13.gi

Kako ste vi? Dino ti ima super ritamuser posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 823
18.5.2013 8:57:45   
cuba
Ajme i ja se jutros digla rano a moji svi spavajuuser posted image U 7h sam već bila sa Ajaxom u ruci i brisala prašinu po boravku, ne znam što mi biuser posted image user posted image
A da, Dino mi je stvarno dobaruser posted image Nesmim ga puno hvaliti, obično se pogoršaju ondauser posted image Al R zato nadoknađuje za obojicu, eno ga u sobi čujem cijelu kutiju autića izbacio na poduser posted image
Šta tvoji hahari rade?

Neposredna veza do poruke: 824
18.5.2013 9:11:28   
Papalina
evo ja da ću javit kad ono pepeljuga me preduhitrila... user posted image user posted image
afrodita nam je rodila u 0:15, i kaže da je brzo prošlo...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!