|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
14.5.2013 14:21:21   
Afrodita83
Hladna, pa reci ginekologu šta je na stvari i da nisi znala će ti on reći sve. Nitko od nas nije stručnjak i ovo su samo naklapanja jer je netko nešto negdje čuo...ni ja nisam sigurna zašto je meni rekla samo s kondomom user posted image . Lijepo pitaj čovjeka nek ti objasni pa ako bude potrebno uzme novi bris....zašto da uzimaš stari nalaz koji možda uopće nije točan!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 726
14.5.2013 14:34:10   
cocco
hladna, mislim da bi možda ti antibiotici još mogli biti u organizmu pa se neće opet uhvatit.
ja jučer bila na ctg i uzv. sve ok, al kažu da je bebica manja za tjedan dana. po nekim mjerama čak i skoro 2. malo su me isprepadali. al ima 3077 kg.
meni čep ne ispada, a nije ni 1. put.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 727
14.5.2013 14:38:21   
Mmaestral
Nela - meni uopce nije ispao sluzni cep, tako da to ne mora biti pravilo. Ali stalno sam imala taj neki bijeli iscjedak, mozda je to to, samo sto se nije zadrzavao unutra.
Maminangel-da, iz vt sam, i hvala, ali ne trebas zvati, zvala sam ja frendicu koja radi u bolnici pa je ona zvala i evo za sutra mi se vec najavila patronazna! user posted image Jedva cekam!
Papalina - tako je i meni s hranjenjem, nikad ne znam koliko je pojela, a u bolnici se bas naviknes na to vaganje. No, ja joj napravim u bocicu oko 120 i dam da pojede koliko treba, jer kazu da bebe nikada nece pojesti previse. Visak bacim. Ponekad napravim i 150, ako ne sisa dugo, jer zna pojest i 130. A nase su otprilike iste, isto stare i istu kilazu i duzinu su imale na porodu pa sam te bas htjela pitati koliko dajes da se znam orijentirati.
Sarah- moja mrvica je dobila e.coli u vt, zuticu i nakon cijepljenja i antibiotika je dobila tremore, pocela se ponekad tresti. Onda nisu u vt otkrili zasto pa smo isli u zg na bolje pretrage, ali ni tamo u 3 tjedna nisu mogli reci zasto se to dogadja jer su nalazi ok. Samo je tamo opet dobila neku drugu bakteriju, pa cemo to u vt kontrolirati. A za te konvulzije (tremore) pije neki odurni lijek i to moramo ici u zg kontrolirati i snimati mozak. Procitala sam da su nuspojave cjepiva konvulzije, a to mi nitko nije rekao da je moguce. Trazit cu od pedijatrice oslobadjanje od tog jednog cjepiva jer su mi i moji rekli da sam ja kao beba isto imala losu reakciju.
Glavno da su oni mene u vt u bolnici uplasili da je to sindrom ustezanja od mojih ljekova za depresiju, a prestala sam ih piti jos na pocetku trudnoce i obavjestila ginekologa i psihijatricu. No, oni mi valjda nisu vjerovali nego su mislili da sam stalno koristila nesto pa su nas i na opijate testirali. I nakon toliko vremena i sve moguce pretrage krvi, mozga, zaraznih i genetskih bolesti, ne zna se nista. Samo mora piti lijek od kojeg spava kao nadrogirana, a moze izazvati hiperaktivnost i poremecaje u ponasanju i smanjenje inteligencije. S time se epilepsija tretira, ali oni jos ne mogu dijagnosticirati da li mozda to ima.
Najgore je to sto ne znas sto je i koliko dugo ce trajati i sto sve moze biti. Stalno sam u strahu zbog toga, non stop provjeravam da li dise kad spava.Jos ako je od cjepiva, a mora se cijepiti, i ako se ponovno desi, ne znam sto moze biti. Ali pise u zakonu da se moze odgoditi cijepljenje ako se nakon njega desi jedno od tri stanja. Jedno od ta tri su konvulzije, tako da je velika vjerojatnost da je od toga ako se samo tri stvari cesto dese.

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 728
14.5.2013 15:03:08   
nela86
E hvala vam onda se ni ja necu drzati ko pijan plota tog sluznog cepa user posted image

Za streptokok meni su rekli ukoliko zena ima i pije antibiotike nema sexa osim sa kondomom, ja sam pitala ako ga nemam dali postoji mogucnost da dobijem u toku sljedecih 5 tjedana rekli su ne!!
Medjutim ovdje kod nas se antibiotici daju na dan poroda putem infuzije...

Mi smo odlucili ukoliko se ne porodim do 27, imamo dogovoreni sex 26 navecer user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 729
14.5.2013 15:07:29   
Hladna
Ma bas mi je totalni bed pitati sad ginica jel moze sta bit kad mi je on rekao da je bolje ne seksat se da mi ne pukne vodenjak jer mi Zg nije pred nosom, a sta bi ga ja slusala, ja se odma drugo jutro keksnula user posted image , al i glupo mi to rekao- nikad nisam nikog cula da mu puko vodenjak od seksa, a uostalom moze mi puknut bilo kad bez obzira na seks, a uostalom nisam ja te srece da mi pukne, jos cu ja prenjet i rodit sa pepeljugom

Neposredna veza do poruke: 730
14.5.2013 15:33:42   
as1986
Cure kako ste se danas raspisaleuser posted image

Evo i mene s prve kontrole u bolnici. Sve ok user posted image uzv mi nisu radili tako da jos nisam protumacila sa sigurnoscu komentar moje ginekologice:uh ima te bebeuser posted image
Ma samo da je ziva i zdrava. Uglavnom kontrola za 7 dana ili u slucaju trudova ranije.
Doktorica je bila njezna, ali mene svejedno malo bolucka pri dnu stomaka, gledala je i s necim zeljeznimuser posted image isto ono kada uzimaju papa test pa kada rasire. Mozda me od toga bolucka,vise kao probada na trenutke,jer mi to u tok cijele trudnoce nije stavljala

Imam i ja taj pojacani iscjedak,prozirno bjelkasti,rekla je da je normalno ako nista ne svrbi ako je takve boje i bez ikakvog mirisa. Prosli tjedan mi je moja ginekologica propisala vaginalete-antibiotik,i ja nisam to uzela,dobro je i da nisam jer mi sada ova doktorica kaze da za to nema potrebe,jer nije u pitanju nikakva bakterija. Stoga mi je preporucila probiotik i to je to.

Sto sam se raspisalauser posted image

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 731
14.5.2013 15:45:52   
Hladna
Fever 17.03. - rodila 14.03. Mia - 51 cm , 3,580kg user posted image
lanac3101 -17.03. - rodila 25.03. Domagoj - 53 cm , 4,150kg user posted image
endless -04.04. - rodila 03.04. Gabriel - 51 cm , 3,650 kg user posted image

aries -03.04. - rodila 10.04. Leona 55cm , 3,650 kg user posted image
emamma 29.04. - rodila 10.04. Laura 50 cm , 3,400 kg user posted image

zvijezda - 15.04. - rodila 10.04. Ivano 48cm , 2,840 kg user posted image
cuba -15.04. - rodila 13.04. Dino 52cm , 4,060 kg user posted image

Piturica -15.04. - rodila 15.04. Eva 51 cm , 3,500 kg user posted image
MaTana -19.04. -rodila 16.04. Andrea 49 cm , 3,070 kg user posted image
Mmaestral -20.04. -rodila 16.04. Isa 50cm, 3,200 kg user posted image
Papalina -06.04. -rodila 17.04. Chiara 50 cm , 3,290 kg user posted image
zara13 - 12.05. - rodila 06.05. Loris 50 cm , 3,650 kg user posted image
bebić -07.05. - rodila 09.05. Elenor 49 cm, 2,780 kg user posted image

Anjitos -06.05. -rodila 10.05. Jan 52 cm, 3,780 kg user posted image

didi@@- 30.03. ? ? ? ? ?
fusa -27.04.
zumbolina- 03.05.
Afrodita86- 18.05.
cocco - 25.05.
nela86 -27.05.
ChocoVanilla - 28.05.
Hladna -28.05.
maminangel -29.05.
as1986 - 30.05.
dada2101- 08.06.
ladygaga - 08.06.
pepeljuga -15.06.
paola06 - 24.06.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 732
14.5.2013 19:53:22   
maminangel
Cuba bravo za D.pravi veliki momak user posted image user posted image user posted image user posted image ,vidim ja ide vama lijepo to dojenje čim na cicki tako lijepo napreduje,ovo za široko sam isto čula kao da i nema potrebe široko povijati, nego čekati šta će na uzv kukića reći,ali vjerovatno budem i ja ispočetka da mi savjest bude mirna ali s onim na čičak user posted image
Hladna ovo za taj šmrkljić ti je dobro rekla Afrodita,meni takav isti već dva mj.izlazi i u bolnici mi sestra rekla da je to normalno jer sam otvorena ali kao da se on obnavlja,mora obavezno biti smeđkast ili s malo krvi da bi rekli da je čep..Jesi odlučila kod koga ćeš na kontrolu?
Mmaestral koje cijepivo je malena primila,BCG?neznam na koje bi mogla biti takva reakcija kao što pišeš,nisam upućena u pedijatrijska cijepiva ali u školska jesam,a ti kao mala si vjerovatno odreagirala na MRP(Morbili,rubeola,parotitis)jer najčešća je reakcija bila upravo na ta cijepiva,a ovo za BCg baš i nisam sigurna user posted image Strašno mi to mila zvuči šta pišeš, da neznaš kako i šta i gdje i da ni sami dr.neznaju,a mala prima terapiju tko zna kakvu??a da potražiš neko drugo mišljenje? Moja S.je imala E.Coli sa 6 mj.i znam da je uz temp.imala i tu tresavicu kao groznicu,jesu li joj napravili pretrage da vide dali ima refluks?i koju je to bakteriju zadnju pokupila?Mrvica mala ljubi je punooo,bit će to sve uredu,,e da i bravo user posted image user posted image user posted image user posted image za patronažnu..
Cocco šta su ti na uzv rekli da je manja beba ili po mjerama trbuha?ne brini se jer to su takve gluposti,pa bebica ti ima lijepu težinu pa nemogu sve biti velike..
As šta ti je rekla na pregledu,jesi li otvorena?šta ti je napisala za cerviks?pretpostavljam da ti je gledala sa spekulumom kad kažeš nešto željezno,meni je u bolnici jedan dr.gledao s time i baš me bolilo poslije..
Papalina znam da si se sad navikla na tu vagu iz bolnice ali ja mislim da ti je to bacanje novaca,radije naruči patronažnu jednom ili dvaput tjedno da ti dođe i neka ti ju izvaže,pa ćeš vidjeti koliko napreduje a ti je doji što više možeš a ako primjetiš da je nezadovoljna onda joj napravi i bocu,makar ja nebi niti onda,tek nakon prvog pregleda ako dr.kaže da nije dobila dovoljno ja bi je nadohranjivala,tako sam se i ja bojala da mi je malac gladan a ono on dobio u prvih mj.dana 1400gr. Ljubim i vas cure user posted image
Evo da i ja vama svoj današnji raport,bila sam na uzv na Sv.duhu i malac ima po njihovoj procjeni 3300,i dao mi slikice za uspomenu od zadnjeg uzv-ka.Eto ljubim vas sveeee i pišiteeeee user posted image
user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 733
14.5.2013 20:04:23   
Hladna
Maminangel reci mi ti dal da idem u utorak ili u srijedu i u koliko sati da budem tamo ???user posted image reci mi sto bi ti na mom mjestu ??

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 734
14.5.2013 20:08:36   
Papalina
maminangel ma krivo si me shvatila očito... netreba meni ta vaga za provjeravanje koliko dobiva na kilaži nego za hranjenje kao što smo u bolnici radili-vagali prije i poslije svakog obroka i tako sam vidjela koliko mi je pojela na cicki a bez vage ovako nemam pojma pa neznam koliko je pojela i dal joj treba još dohrana i koliko dohrane ...
i čini mi se da mi se smanjila količina mlijeka u cickama otkad sam dobila stvariuser posted image user posted image nemam toliko koliko bi ona htjela... jer vuče i vuče i onda jadna kad nestane mlijeka onda počne plakati... glupa vješticauser posted image user posted image sad sam joj napravila bocu i to 120ml, pojela je 110, zaspala i sad progledala i počela jesti prstiće, stavila sam joj dudu i dobro da ju nije progutalauser posted image user posted image
baš bi jela užasno puno, i tako su je navikli u šugavoj bolnici, nedao bog da smo ostali još tjedan-dva..

i sutra ću je staviti spavati u krevet, košara joj je već preuska za spavanje pa kad se proteže nema toliko mjesta...idem sad pusaa svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 735
14.5.2013 20:10:58   
as1986
Maminangel pitala sam da li sam otvorena,ona je rekla ovako: nisi,ali nisam niti forsirala.

Sto je mislila pod tim da nije forsiralauser posted image

A na nalazu pise ovo: ctg uredan, rod.dio odrzan. Usce zatvoreno. Glavica. Pratiti FP. Kontrola za 7 dana u slucaju trudova javiti se.
To je sve sto pise.

Neposredna veza do poruke: 736
14.5.2013 20:13:10   
maminangel
A ja sam ti osoba koja uvjek po istom tučem user posted image user posted image znači ako si krenula utorak ja bi nastavila utorkom,dođi za promjenu rano i reci na prijemnom šalteru da nek te zapiše kod Hermana da budeš sigurna da će te on primiti,e sad valjda nećeš potrefiti da je na godišnjem..MA ZNAŠ ŠTA HLADNA,NAJBOLJE DA DOĐEŠ U PONEDJELJAK DA SE MI DRUŽIMO I ČEKAMO SKUPA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 737
14.5.2013 20:29:44   
maminangel
Papalina ma znam ja da si ti to mislila nabaviti radi provjere koliko papa a ne kilaže ali dugoročno opet dođeš na isto pa ako nakon par dana samo na cici ona dobije zadovoljavajuću težinu ja nebi forsirala na dohrani,ali eto to je moje skromno mišljenje,ali i te glupe bolnice naprave jarca da više nisi ni sam siguran kako i šta raditi..U svakom slučaju najbitnije je da one nama napreduju i da su site i zadovljne jer smo i mi onda,već me polako hvata šizika zbog tog dojenja..
As to forsiranje znači da si uloživa ali kad bi išla na silu kroz cerviks,zato je napisala da je održiv a ušće zatvoreno,samo neznam kaj je ova kratica FP znači user posted image obično napišu FS fundus sinfiza to je ta mjera maternice do kud seže i to mjere krojačkim metrom i to bi trebalo kao odgovarati tjednima trudnoće pa ti je možda manji pa je zato rekla da treba pratiti,jel imaš možda mali trbuh?

Neposredna veza do poruke: 738
14.5.2013 20:36:17   
Hladna
Maminangel ja bi u utorak kad mi u torak bude tocno 39 tjedana, a kolko sam skuzila do 12 sati je Herman , a od 12 Starcevic, a kako da uspijem dobit Hermana ako je guzva??? Hoce me tamo na salteru ona zenska bljedo gledat ako trazim Hermana??

Neposredna veza do poruke: 739
14.5.2013 20:55:24   
as1986
Maminangel hvala na pojasnjenju.user posted image user posted image

A pod FP mislim da je mislila fetalni pokreti, jer vodim dnevnik o pokretima ploda koji donesem na kontrolu da pogleda,tako sve trudnice ovdje rade kada krenu na preglede u bolnicu.. Bar mislim da je to to, jer mi je usmeno rekla da nastavim pratiti pokrete,a nije mi mjerila stomak sada. Prosli tjedan je pisalo S=X/3,koliko razumijem ovaj rukopis,,ako je to to sto mjere.user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 740
14.5.2013 21:14:51   
maminangel
As F = X/3, znači da je dno maternice tri poprečna prsta ispod prsne kosti user posted image user posted image user posted image ,ma sve je to ok,samo mi nije jasno po čemu su zaključili da je beba manja za dva tjedna?
Hladna ja kad dođem na prijemni šalter kažem čitaj NAGLASIM da me stavi kod prof.Škrablin i ona stavi na moj fascikl mali papirić sa njenim imenom i to je to,tako da te nebi trebala blijedo gledati,a ako te baš i pita reci čitaj izmisli da ti je dr.iz bolnice u Koprivnici rekao da se javiš Hermanu i točka,,user posted image user posted image user posted image snađi se druže user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 741
14.5.2013 21:26:18   
as1986
Maminangel kako se ti u sve to razumijesuser posted image user posted image jer ja nemam pojma o nicemu,ma vazno je da je sve ok.
Mozda si se zabunila,ali nisu meni rekli da je beba manja za 2 tjedna,cini mi se da su cocco to rekli. Meni je prosli put rekla da ima te bebe pa nije bilo jasno od kuda joj to.

Neposredna veza do poruke: 742
14.5.2013 21:36:37   
maminangel
Jooooj As u pravu si to je Cocco napisala user posted image user posted image user posted image user posted image ,trudim se vas sve poloviti pa mi pobjegne koji podatak iz mozga user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 743
14.5.2013 21:47:53   
Hladna
Tako cu i napravit Maminangel , trazit cu Hermana i probat cu doc oko pol 8 tamo - nadam se da to nije prekasno user posted image user posted image

Jos nam samo Afrodita treba rodit koja ce sigurno brzo user posted image i onda smo mi naredu sve natiskane sa terminima između 25.05. i 30.05. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 744
14.5.2013 21:48:50   
Mmaestral
Maminangel-ne znam koju bakt. je pokupila u zg, ni jesu testirali za refluks jer mi je otpusno kod sestre, nosi mi za putni nalog nesto. A cjepivo mislim da je cbg, tj za hep b. Procitala sam zakone i simptome pa pise da su konvulzije rijetke, ali ako je sve drugo kod nje iskljuceno, moguce je. Ili je od e.coli...
Danas mi cijelo popodne ljudi dolaze i uopce nije mogla normalno jesti i spavati tako da je sad totalno nervozna, poremetili smo joj ritam.
Jako me zivcira sto ljudi ni ne pitaju da li da izadju van kad vide da je gladna i kazem im da moram dojiti. A nemam kud otici jer imamo samo tu spavacu sobu, boravak nije napravljen, samo pod ima. I onda svi stoje pored mene u spavacoj dok ja dojim. A mogu otici dolje u boravak ako bas zele duze biti. Ne kuzim, jel to normalno? Pa koliko dugo gosti trebaju ostati tako na pocetku? Jesam ja luda ili sta?
Ajde, bila mi je kuma s malom curicom i one su pristojno bile i otisle. Mala bi jos bila, ali joj je rekla da beba mora spavati. Pa to mi je normalno, sta ne? Ne znam vise ni sama.
Mm me totalno razocarao, jedino sto radi je to da skuha nadohranu, ostalo vrijeme smo same. Uzas.
Papalina-i ja sam imala osjecaj da ju u bolnici sopaju. Oni moraju svaka 3 sata dati koliko je propisano, zato moja uglavnom nije htjela sisati. user posted image Sva sreca oa niste bile dugo.
Hladna- ne zamaraj se radi keksanja, neces dobiti ponovno kad imas jos antibiotika u sebi.
Maminangel-i ja bi te na cicak, ali nemam gdje tu kupiti. Dobila sam jednu rodinu na dugmice i oooooodlicna je!

Neposredna veza do poruke: 745
14.5.2013 22:06:01   
maminangel
Hladna nije ti to kasno,to ti je taman,još ćeš se i načekati ali ajde barem ćeš doći navrijeme i izbjeći ovog od zadnji put,i vjerovatno ćeš i na ctg.
Joj Mmaestral totalno te kužim i svojevremeno sam bila pisala o tim posjetama,koje su i meni bile takva tlaka,bezobzira što malena ima već mj.dana ali ljudi su stvarno čudni pa tek ste stigli kući i valjda postoji neka opća kultura user posted image user posted image user posted image user posted image pogotovo kaj ste u takvim uvjetima,s prvom bebicom i mi smo živjeli u jednosobnom stanu i svi su isto buljili kad sam dojila,da mi je dolazilo da idem na wc dojiti,e pa u pm.user posted image user posted image Nije to lako,a mužića malo više uposli da se navrijeme navikne da ti mora pomagati i da je to normalno ili se navikni da je to tako,muški su gotovani i njima ta prilagodba na novi život malo teže sjeda,oni bi najradije da dvoriš njih a ne bebu,a to je tako kad nikad iz puberteta ne izađu..

Neposredna veza do poruke: 746
14.5.2013 22:12:47   
Hladna
Maminangel ja nemam pojma koje sve pretrage rade u 39-om tjednu u petrovoj .. A sto je sa ultrazvukom i gledanjem plodne vode tamo ??? Zadnji ultrazvuk mi je raden kod mog doktora u 35-om tjednu ???

Mmaestral nazalost mislim da ces morat pretrpjet tu neobzirnost i nekulturu gostiju koji ne shvacaju da ti nisi imala vremena ni za oporavit se i da ste tek dosli iz bolnice i jos nisi ni uhvatila ritam, a muz to mora shvatit ker cini mi se da on jos nije svjestan toga da je otac i da ti je sad najpotrebniji kad si ti sva izgubljena i van sebe od bolnice pa sve do nekulturnih gostiju koliko god ti oni inace bili dragi, al fakat ne razumijem da netko ima toliko malo kulture da ne vidi a hranis djete i ne moraju svi buljit u tvoju sisu ..... Al mi smo takve i takva je situacija da bas i nisi u mogucnosti reci da ides dojit dijete i neka odu kuci ...
Znam kako ti je draga i nazalost moras izdrzat , a muzu moras pojasnit kako stvari stoje i neka ti pomogne da se malo oporavis, stanes na loptu i odmorna uhvatis ritam ..,

< Poruku je uredio Hladna -- 14.5.2013 22:24:06 >

Neposredna veza do poruke: 747
14.5.2013 22:23:33   
maminangel
Hladna meni je jučer bilo nepunih 38 tj. došla sam sa uputnicom na kojoj je pisao i ctg pa mi nisu radili,a dr.mi je rekao da će idući put a to će biti nepuni 39-ti tj.tako da bi po toj logici i tebi trebali napraviti,nekad znaju žene poslije pregleda poslati na ctg,isto tako na uzv će te poslati samo ako bude nekakvih nepravilnosti na pregledu kao meni zadnji put,ili ako vidi u papirima da ga dugo nisi radila,a taj uzv ti se radi u glavnoj zgradi u podrumu user posted image user posted image i tamo ne da je gužva nego totalnaa ludnica,pola sata sam samo čekala na prijemnom šalteru,zato se i ne kontroliram uzv u Petrovoj nego u dr.bolnici.Amnioskopija ti je pregled u sklopu ovog redovnog pregleda i to bi ti tebali raditi pogotovo jer si u 39-om tj. i jer si otvorena..

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 748
14.5.2013 22:27:25   
Hladna
Ja cu ljepo pricekat tebe maminangel da dodes u pon sa kontrole ili se javis mobitelom ak ostanes user posted image i onda cu ja u utorak dok cujem kako je proslo i sta ce ti sve radit pa da se i ja pripremim ... user posted image

Neposredna veza do poruke: 749
15.5.2013 6:56:56   
Mmaestral
Hehehehe, Maminangel, ti si nam tu svima dezurna doktorica!
Morat cu pretrpiti, da, a s mm cu morat lijepo skulirat se i objasnit mu da ne radi dovoljno, znam da on to ne kuzi, ali sam totalno ljuts na njega, pogotovo kad nam govori da nas voli jer si onda samo mislim da je to istina da bi vise bio s nama.
Papalina-za krvarenje, jesi sigurna da je menga? Jer i ja jos krvarim, prvo se za tjedan dana malo smanjilo, pa opet jako, pa se negdje 20ti dan smanjilo, skoro prestalo, pa za nekoliko dana opet jako i tako jos uvijek, ali mislim da to nije menga jos user posted image
Maminangel - bas to sto si rekla-razmisljam da li da odem u kupaonu dojiti, ne znam je li smijesno ili zalosno...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!