|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
13.5.2013 15:11:30   
Mmaestral
Cure koje ste vec dobile svoje bebice ili vise njih -molim vas odite na temu Bebe, Roditeljski razgovori, Upute za bebe i pomozite mi vasim odgovorima. Posto smo zavrsili u drugoj bolnici i proslo je skoro mjesec dana patronazna nam nece ni doci, a ni u bolnici ni jednoj mi nisu rekli sto trebam, od toga koliko dugo cekati za setnju pa do kontrola i dodataka za bebe. Nista ne znam pa mi napisite sto su vama rekli kad ste izlazili iz rodilista. Vidjela sam da su mamama govorili upute, ali su mdne valjda zaboravili jer su ovi u vt mislili da ce mi reci u zg, a ovi u zg da su mi ovi u vt rekli.user posted image Mislim da je to malo veca tema pa sam zato otvorila novu da tu ne spemamo ocekivanje bebica ;)

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 701
13.5.2013 15:22:46   
maminangel
Hladna to je normalan nalaz za te tjedne,bilo bi gore da nije tako..
Znači Afrodita nam se još drži dva u jedan?ali neće to još dugo,znači još si se otvorila?a jesu ti gledali plodnu vodu? i daj molim te pogledaj šta su za cerviks napisali?Pitam ovo za cerviks jer sam ja eto s kontrole user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,došla ujutro nešto prije 9 i završila u 11 i 15,stime da mi nisu radili ctg,rekao je dr.da startamo idući put snjime.Klasika: vaganje(+10) piš,tlak i onda čeeeekanje za pregled koji je trajao pune tri minute,UGLAVNOM,,
Nalaz uznapredovao malo smo se pomaknuli s mjesta,isto za dva prsta otvorena ali cerviks mi je kaže gotovo nestao,išla sam gledati odmah u nalaze kad sam bila trudna s malcem i tamo piše da mi cerviks nestao tek nakon što su mi skinuli šav,a sad šav još nisu skidali,pa mi nije jasno za šta se taj šav drži ako je cerviks nestao??kontrola i skidanje šava u idući ponedjeljak i rekao mi je da možda rodim i prije ali da opet to nemora ništa značiti mogu i prenijeti još na kraju,iii nismo opet ništa pametniji user posted image
user posted image user posted image Jel koja zna dali je to završna faza pred porod to što je cerviks nestao?? jooooj ovi zadnji dani su mi ko godine jedva čekam roditi..user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 702
13.5.2013 15:36:14   
maminangel
Draga Mmaestral mislim da prvo i osnovno što moraš napraviti je nazvati pripadajući dom zdravlja,patronažnu službu,JER ONI SU DUŽNI DOĆI i doći će,ako dolaze radi razgovora o dohrani sa 6 mj.onda će i tebi i nema tu razgovora,ona će ti pomoći oko tvojih nedoumica i pokazati ti sve što te zanima..

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 703
13.5.2013 16:00:23   
Hladna
Maminangel koliko znam to sto ti je cerviks nestao znaci da si se otvorila jos a i vjerojatno da ti skinu sav isti dan bi rodila, cisto sumnjam da bi dosla do termina, ali znas sto - ni ne pokusavaj da rodis bez mene user posted image , ima da smo u rađaoni zajedno i da vrištimo da svi znaju da smo stigle user posted image

Sad gledam u trudničkoj i pise mi jos od 35-og tjedna : glavica smjestena na ulazu u zdjelicu , a od petrove mi pise jos i : cerviks skracen , za prst prohodan do ovoja i glavice ....

E sad imam i pitanje : kaze ginic da se mozemo keksat ali se boji da mi ne pukne vodenjak, da sam u Zagrebu onda bi rekao da nema problema a ovako se boji zbog vodenjaka kad mi do Zg treba sat i pol - sad je meni to bezveze jer mi vodenjak ionak moze puknut i bez keksanja pa mi bezveze sad on to rekel , isto mi dođe pukne li mi vodenjak od keksanja il sam od sebe ... Ionako kad pukne il trudovi krenu moram sjest u auto i gas...
Šta bi vi cure sad na mom mjestu napravile??? Jel bi se keksale il nebi ???

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 704
13.5.2013 16:00:23   
Afrodita83
Maminangel. meni je cerviks 1 članak, dakle, nije se još počeo skarčivati....valjda user posted image . Da, otvorila sam se u 3 dana još za jedan prst i to mi je jedina promjena od prošle kontrole i sad ta 2 očitana divlja truda jer su mi sada uključili i tu drugu sondicu na ctg za trudove. Idem ponovno u četvrtak. Da, gledao mi je i plodnu vodu, ona je blago mliječna ko i prošli put....za ovo nestajanje cerviksa stvarno ne znam user posted image ...do kad to mora nestati i da li uopće mora user posted image

Mmaestral, dobro ti veli maminangel, zovi Dom zdravlja, patronažna MORA doći pokazati ti sve oko bebe!

Neposredna veza do poruke: 705
13.5.2013 16:24:04   
cuba
Hej curke drage, evo da se i ja malo javimuser posted image
Povirim ja svaki dan ali uz dvoje mališana nemam baš više toliko vremena za tipkanje.
Prvo da čestitam od srca bebić i Anjitos na njihovim malim prinovicamauser posted image user posted image user posted image Bebicama želim puno zdravlja a mamicama što brži oporavakuser posted image user posted image user posted image user posted image

Onda da vam sa malim zakašnjenjem zaželim i Sretan majčin dan user posted image

Trudnice moje koje odbrojavate zadnje dane prije termina, kako ste mi, jel izdržavate??? Jeste nestrpljive? Još zbilja samo malo i vaše će mrvice biti sa vama user posted image

Mi danas imamo mjesec dana user posted image user posted image
Jednostavno ne mogu vjerovati da je prvi mjesec druženja sa mojim mališanom prošao...Dino mi je super, jede i spava. Voli se kupati frajer, za sada ga kupam svako drugu večer ali ću uskoro početi i svaku. Prošli tjedan su nas dvije večeri uhvatili grčevi i to baš jaki, mrvica mi je 2,5h neprestano vrištao dok se nije pokakiouser posted image user posted image i meni su suze tekle dok sam ga tako gledala....dajem mu Bio gaia kapi, masiram trbuh a na svoju ruku sam mu skinula i široko povijanje jer sam primjetila da ga je i to dosta stiskalo.

Sutra imamo sistematski pregled kod pedijatrice pa vam javim mjere, tako me zanima koliko je narastao i dobio na kilažiuser posted image

Mmaestral draga, kako mi se snalazite kući nakon toliko isčekivanja mrvice??
maminangel čestitam na upisu tvoje curke u prvi razreduser posted image user posted image Kako je tvoj indijanac? Moj je prehlađen, danas i temperaturu dobio, pa ću i njega sutra voditi kod pedice...
Hladna hoćeš ti trebati onda prije poroda u bolnici ostati ili kako? Nisam u toku...
Gdje nam je Papalina?? Kako je mala Chiarica??

Šaljem vam puse cure drage, javim se ja sutra sa izvještajem od pediceuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 706
13.5.2013 17:48:16   
Mmaestral
Zvala sam ja jutros bolnicu da trazim da mi dodje, ali su mi rekli da nema sta dolazit vise, da sad imam pedijatricu i da se to dolazi samo na pocetku.user posted image Ne znam gdje da drugdje pitam kad su me odhebali.
Cuba- sretna sam sto smo doma napokon, ali sam stalno u nekom grcu od straha da se opet nesto ne desi, a i jos uvijek trcimo kod doktora i hzzo i pedijatra rjesavati papirologiju pa po ljekarnama zbog zatvora ili plinova ili grceva, sta to vec je...pa peglam, perem, hranim, tako da jos nisam ni stigla opustit se i uzivat. Odma su nam i gosti poceli dolazit i dugo budu jer im nije bed posto je beba kao vec mjesec dana stara, a zapravo se jos nismo ni poceli uhodavati, pa tek sam joj par pelena promjenila, dragi je jos nesiguran ju drzati.. Zato mislim da nam je duplo teze nego drugima kad dodju doma. Onda se bar ima mira da se prilagodi sto mi nemamo.
Kako se stavlja taj siroki povoj? Meni se cini da nju vise steze pampersica nego platnena user posted image

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 707
13.5.2013 22:46:20   
maminangel
Mmaestral gdje živiš ti?ako te nisam pobrkala s nekom drugom ti živiš u Virovitici?ako si iz grada VT sutra ću nazvati svoju kolegicu koja je svojevremeno baš radila u patronaži u VT da mi da savjet,nije mi jasno kakve veze bolnica ima stime?patronažna služba je dužna doći pogotovo tebi koja si s bebom hodočastila po bolnicama,nemoj da te uvjere u suprotno draga..to je njihov posao..
Hladna jesi me nasmijala svojim komentarima,prvo taj da ćemo skupa vrištati u boksevima a onda sa seksom,skidam kapu,svaka čast divim se svakoj koja nije izgubila uopće volju za time,pogotovo pred kraj,E pa draga ako ti se keksa samo navali,ako vodenjak misli puknuti bude on s keksom i bez njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kad si na kraju odlučila da ćeš u bolnicu?koji dan i kojem dr.?
Cuba Našem velikom dečku Dini šaljem bezbroj ljubaca za njegovih mjesec dana user posted image user posted image user posted image user posted image a braceku da nam što prije ozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image ,a ti mama bi se mogla i češće javljati user posted image tiuser posted image i stavi koju slikicu od malenoga da ga vidimo..i obavezno kako je prošao prvi pregled..
Čekamo Papalinu da nam se javi,seka joj je rekla da je danas s Chiaricom izašla iz bolnice user posted image user posted image user posted image user posted image
Piturica i Eva se isto ne javljaju? a di su tek ove ostale user posted image user posted image user posted image
Moram priznati da me danas poslije pregleda stalno dole probada i ide mi lagano već na živce..

Neposredna veza do poruke: 708
14.5.2013 5:16:59   
Hladna
Cuba pa nije te dugooo bilo ali sasvim te razumijem - sad uzivas sa svojim srečicama , a vec je mjesec dana proslo, stvarno vrijeme brzo leti ..
Nece me zasrzat prije u bolnici koliko ja mislim - nisam uspjela pricat sa gin u Zg na kontroli jer mi je kontrola trajala jedva minutu user posted image

Maminangel mozda se fakat kod tebe nesto pokrene user posted image , ajde istrpit cu ja i sama tamo ako se ti prije rijesis, dajem ti zeleno svijetlo user posted image iako bi i ja fakat vec user posted image
Ja stvarno vise ne znam koj dan da odem na kontrolu i u koju uru da budem tamo , stvarno ne znam sta cu user posted image
A ovo za seks - jel ima streptokok kakve veze sa seksom- dr mi nije nist rekao da nesmijem zbog toga ...??

E sad da vas pitam za sluzni cep : meni
Je jucer nakon kontrole na kojoj sam bila rano u jutro navecer izasla neka ko sluz, to je izglefalo ko žuti smrkalj al nije toga puno bilo, i to u 2 navrata, jednom malo vise a za 2 sata manje , jel to to s tim da nije toga puno ???

Neposredna veza do poruke: 709
14.5.2013 9:58:14   
Papalina
hej haj!!!user posted image
pa kako ste mi ? vidim da pomaka ima kod vas-čestitam bebić još jednom...user posted image user posted image user posted image

evo mi smo napokon doma... već sam prošvikala u onom apartmanu tamo user posted image eto terapiju prihvaća dobro, sve je u redu...sada ćemo na česte kontrole morat ić u početku i tako.. i da, prešli smo 4kguser posted image user posted image user posted image sad ima 4060g...user posted image
iako mi se režim tamo baš i ne sviđa...djeca su programirana za jest na svaka 3 sata, ako neće sisu odmah uvale bocu bebimila...joj, ona pojede 100-120ml bebimila, neki dan je čak 150ml pojela pa je spavala ko cok...a ja joj doma radila kako je preporučeno 60ml do 4.tjednauser posted image nije ni čudo da je stalno gladna bila...user posted image i tamo u bolnici smo je vagali prije svakog jela i poslije pa sam znala koliko je pojela sa sise i tako je puno lakše...a ovako sad tu nemam ja one vage ko u bolnicama pa mi teško skužit dal je sita.. jel ima koja od vas pojma dal se mogu inegdje kupit takve vage?
u četvrtak idemo na prvi pregled kod pedijatrice, jer nam je u petak već mjesec dana..user posted image
ima grčiće sve mi se čini pa će mi valjda dat i za to nešto...u ponedjeljak idemo kod endokrinologa na kontrolu...
nisam sve ni uspjela pročitat jer u ovih 9 dana što me nema vi ste napričale ko guske neke user posted image user posted image user posted image
i da, skoro zaboravih, piturica mi je javila na mob da joj je riknuo laptop pa da se nejavlja i da pitam maminangel dal su joj stigle komprese neke...
eto sad ću nastojat tokom dana pročitat sve šta ste pisale i javljat se...
pusa svima!!! volim vas... idem sad ova moja cmolji ko praseuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 710
14.5.2013 10:17:49   
Afrodita83
Papalina draga, dobrodošla natrag user posted image user posted image user posted image , drago mi je da ste vas dvije konačno doma!!!! Kako je Chiarica? puse vam šaljem user posted image user posted image user posted image user posted image

Cure, meni od jučer izlazi onaj jebeni čep! I uopće nije kako je na onaj slici na netu! Sluzavo je, gusto i smeđe, ko šmrklji i dosta toga ide van, tak da oni komadići koji su mi otpadali žućkasto-smećkaste boje su valjda samo onaj mali vršak tog čuda! I dobro kažu po tim forumima....kad izađe, znat ćete! ja sam se čak i prepala da nije nešto drugo, al sam onda zvala prijateljicu koja je babica i ona mi je rekla da je to upravo to, ne izađe kod svih odjednom i nije kod svih isti. I tako, to je jedini pomak kod mene.

Hladna, meni nakon šta je rađen bris i nalaz je bio negativan, je bio negativan je doktorica rekla da sad mogu imati odnose samo sa kondomom da mi se slučajno od nekud ta bakterija ne prenese user posted image E sad, obzirom da meni uopće nije do seksa u ovom slon formatu nemam problema s tim user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 711
14.5.2013 10:18:49   
sarah_zg
papalinice, dobrodošle kući. S tvojom sis sam na ljetnim bebama pa nam je javila da izlazite. Baš mi je drago. Nadam se da će sad sve bit ok. Mmaestral, nisam skužila kaj je s tvojom bebicomuser posted image Zašto ste bile u bolniciuser posted image Ne stignem sve pratiti.
Hladna, mislim da se ništa loše od seksa ne bu dogodilo. pa i ak pukne vodenjak, ne izlazi beba samo tako. Meni su u pola 8 ujutro probušili vodenjak, a ja rodila tek u 13. Tako da imaš vremena. Samo ti uživaj s dragim!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 712
14.5.2013 10:47:02   
Hladna
afrodita samo sa kondomaom kazes, znaci vec sam zahebala user posted image , mi smo se seksnuli u jutro prije nego je muz otiso na posao i to bez kondoma , jest da je seks trajao svega par sekundi user posted image ali sad sam se zabrinula jer nismo sa kondomom user posted image user posted image

Znaci ti si nam pred porod par sati ili dan dva posto ti je ispao sluzni cep user posted image

A sta je onda ovo moje ispalo jucer ? Bilo je bas ko zuti smrkalj al malo je toga bilo u dva navrata ??

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 713
14.5.2013 10:59:40   
Papalina
afrodita ne brini za taj čep...tako je i meni izgledao ko nakupina šmrkljiuser posted image user posted image meni je od tog čepa do poroda prošlo 2-3 dana tako da bi mogla stvarno ubrzo u rađaonuuser posted image user posted image a bilo bi ti već i vrijeme da pokreneš se malo user posted image user posted image
i sarah hvala na pitanju, dobro je bucka naša, terapiju podnosi, tableticu mi nije bljucnula i tako...
hladna neznam šta da ti kažem za keks...ali nebrini za to šta ste bez kondoma ionako kažeš da je trajalo par sekundiuser posted image user posted image ...treba uživat dok se možeuser posted image

maestral nisam uspjela nać post di si pisala kakvu bakterijicu ima malena? a nebrini se toliko, tako sam i ja prva dva dana plakala da su mi se sve sestre smijale i zajebavale meuser posted image ali sad sam ok, ma bitno da su joj otkrili odmah i da ima lijeka...i moja će isto pit terapiju najmanje godinu dana, u biti nezna se dal 1god il možda cijeli život...user posted image bitno je da sve bude ok i poljubi ju za meneuser posted image user posted image i da, moja je meni povukla jendom čak 120 sa sise, uobičajeno joj je 60-70, pa dodam boce isto tako 50-60ml...ali znala mi je bit na sisi pol sata pa povuć samo 10... i isto ima kao neke grčeve, i sva se isto zacrveni kad kaka i napreže se, ali puno manje otkad je na bebimilu a ne na hippovom mlijeku... nebrini se toliko, bit će to sve u reduuser posted image user posted image user posted image

i da, stvarno, ja neznam, ima koja od vas tu dječju vagu? i di ste ju kupile? koliko platile??
tamo kako sam ju vagala i prije i poslije jela sam znala koliko mi pojede sa cike i znala sam ako treba koliko joj napravit boce...a sad neznam niš...evo oko 10 je zaspala, a od 6 i 21min je jela...moram ić šta prije kupit tu vagu negdje jer sam ovako izgubljenauser posted image baš sam izašla iz nekog ritma otkad smo bile u bolnici...

i naravno, ja se nadala cijelo ljeto bit bez user posted image kad ono stigla vještica 23 dana nakon poroda...user posted image katastrofa je to,...strašno...baš je bilo lijepo bez njeuser posted image
je još koja dobila tako brzo user posted image ?

< Poruku je uredio Papalina -- 14.5.2013 11:21:01 >

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 714
14.5.2013 11:18:05   
Afrodita83
Hladna, meni je tako dr. rekla jer kao tu bakteriju može imat i muž ili može bit negdje izvan pa da se ne nagura natrag unutra...nemam pojima zapravo, nisam ju baš ni pitala kad nemam uopće volju za seksom trenutno, a kondomi nas žuljaju user posted image user posted image user posted image
To ti je dio sluznog čepa, meni je tako ispao u 2 navrata nakon pregleda...kad ti bude ovakav sa puno sluzi i smeđ, sa pokojom crvenom ko niti, to je onda to...cijeli ide van. Meni ispada od jučer user posted image .

Papalina, smijala sam se skupa s tobom kako ti bebica neće van, a sad će se to i meni dogodit! Točno sam znala!!!!!!!!!!!!user posted image
A dobro, termin mi e subotu pa ono...možda se ipak do onda nešto pokrene...

A da, za tu vagu....moja strina je sestrične vagala na onoj za kolače user posted image user posted image user posted image user posted image , te važu do 5 kg mislim pa je ona kupila to jer je ova medicinska bila preskupa user posted image user posted image user posted image Još uvijek ju koristi, ali sada za kolače user posted image

< Poruku je uredio Afrodita83 -- 14.5.2013 11:19:54 >

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 715
14.5.2013 11:26:04   
Papalina
user posted image user posted image user posted image ma ja nemam ni tu za kolače...našla sam neku na njuškalu al je 400kn pa mi bzvz...rađe ću dat tih 400kn za novu...

hladna sad su počele trešnje pa odi ih brat..malo se trgni...i sve će krenutuser posted image user posted image

17.04.2013 <3 CHIARA <3

Neposredna veza do poruke: 716
14.5.2013 11:27:51   
Hladna
Afrodita a kad ti je ispadao takav kakav meni ???

Neposredna veza do poruke: 717
14.5.2013 11:32:31   
Hladna
Papalina evo nasla Jednu stranicu sa tim vagama pa si pogledaj, al mislim da mozes i u ljekarni upitat pa ti ju naruce :

http://www.medicinskaoprema.com/katalog?page=shop.browse&category_id=38

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 718
14.5.2013 11:38:35   
Hladna
Papalina evo jos jedna stranica i tu imas 3 vage i sve su od 470 do 580 kn sto mi se cini dosta povoljno s obzirom da si na njuskalu nasla rabljenu za 400 kn ...

http://www.jeftinije.hr//search_new.aspx?q=Vaga%20za%20bebe&page=1

Nadam se da sam pomogla

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 719
14.5.2013 12:00:43   
Papalina
hladna hvala za link... user posted image user posted image ić ćemo ovih dana vidjet za vagu , rekla mi je i sestra da pitam patronažnu možda da mi posudi.. patronažna mi dolazi sutra poslije 11 tako da ... baš ću vidjet...

17.04.2013 <3 CHIARA <3

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 720
14.5.2013 12:51:22   
Afrodita83
Hladna, takav mi je ispadao u 2 navrata nakon gledanja plodne vode. Dakle prošlog ponedjeljka komadić i prošli petak komadić. Ko žuto smećkasti šmrkalj veličine nokta. Ovo jučer i danas je puno više, drugačije i stavrno ne možeš fulat svu tu smeđu sluz...Bez brige, ovo tvoje je tvoje je tek početak user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 721
14.5.2013 12:59:23   
cuba
Hej curkeuser posted image
Evo i našeg izvješća sa prvog pregleda kod pedijatriceuser posted image Dakle, Dino ima 5kg i 57cm, u mjesec dana je dobio 1,100kg i narastao 5cmuser posted image user posted image user posted image Sunce moje bucmastouser posted image
Pedica je općenito zadovoljna kako je napredovao, žutice više nema, dobili smo D3 kapi i uputnicu za uzv kukića sa navršena 2mj. Pitala sam je i za široko povijanje i rekla mi je da se po novome ne treba povijati do pregleda kukića jedino u slučaju da su mama, tata ili braća/sestra imali problema sa kukovima i nosili remenčiće; u tom slučaju se preporuča povijanje. Tako da smo sada mirni što se toga tičeuser posted image
Stariji braco je isto ok, nema više temp, kašalj se smirio, nastaviti čistiti nosić i davati sirup dok se kašalj skroz ne povučeuser posted image

E, znate kako me Dino popišao na pregledu kod pediceuser posted image user posted image Onako gol se fino razbacao, gušta frajer i hop sve po mami, pedica je umrla od smijeha - a mogao je i nju tako umjesto meneuser posted image user posted image

Papalina draga baš mi je drago da ste došli kućiuser posted image user posted image I tvoja curka je isto lijepo napredovalauser posted image Te dječje vage su dosta skupe; mislim oko 500kn u ljekarnama.
Hladna pročitala sam kako ti je prošao pregled, užasuser posted image Nadam se da će idući biti bolji, ma sve će na kraju biti u reduuser posted image
Afrodita znači kraj se opasno približavauser posted image Još malo i stiže tvoja prinovica user posted image

Puse šaljem svima, idem dovršiti ručak dok mi mališan spavauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Papalina)
Neposredna veza do poruke: 722
14.5.2013 12:59:51   
Hladna
ma ja bi radije da je taj moj sluzni cep kraj a ne tek pocetak user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 723
14.5.2013 13:30:27   
nela86
Hladna jel ti koristis sta za taj streptokok??

Ako koristis onda mozes sex samo sa kondomom, jer ne znas dali ti i dragi ima pa ti se moze vratiti....

Za taj sluzni cep, meni to ne izlazi, ja imam eto termin kad i ti ali kod mene samo iscjedak gusti bijeli , tako da doslovno mijenjam gacice i tusiram se vise putta na dan...Primjetila sam cim vise hodam iscjedak je jaci...

Mi u cetvrtak imamo zadnji ctg kod ginekologice i onda nastupa bolnica...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 724
14.5.2013 14:10:40   
Hladna
Nela86 popila sam 2 kutije antibiotika , ali sad nakon njih jucer sam se seksala pa me to sad hebe , rekla sam muzu danas neka kupi kondome , ali posto smo se vec u jutro bez njih seksali moglo mi se vratit kako kazes, bas me to sad muci .
A nista najbolje da uzmem nalaz taj gdje pise da imam streptokok ako mi novi nalaz bude u redu i samo stari prilozim u bolnici - sta vi mislite user posted image

Nela i ja sam imala i imam jos uvjek pojacan iscjedak al jucer je bas biko ne iscjedak nego tako da se sve vuklo jedno za drugim ko smrkslj al zute boje ...

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!