|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
11.5.2013 23:53:42   
ChocoVanilla
Hladna bila sam kod svoje ginekologice danas, Petrova mi je tek 28.5.
Za Blajića mi je baš u utorak rekla jedna ženska koja je sjedila do mene u čekaoni, da je jako sirov i grub,slijedeći put je na šalteru tražila da je stave kod drugog doktora pa kad je sestra počela : zašto, pa to nije inače praksa, ostajete kod istog uvijek, blabla, zaprijetila se da će pisat tužbu jer ne želi nikad više kod njega.... tebi će možda bit ok, neznam, ja odo opet kod Hermana, ako dočekam taj datum... :-)

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 676
12.5.2013 0:13:57   
Mmaestral
Maminangel- totalno me kuzis, hvala ti . Uzasno mi je, previse se bojim za nju i ne znam jel to sve normalan baby blues ili cu dobiti postporodjanu.
Mazem ju i sa sudokremom i sa pavlovicevom, sad je super koza pa kombiniram jednokratne i platnene dok imam snage peglati.
A jos uvijek mi kaka samo jednom dnevno, ali stalno stisce i prducka, crveni se...uzas
Svi zivi mi stalno govore sta se sve mora s bebom, od dojenja do mazanja guze, kako se treba mazati, kao da sam mentalni retardirana i nakon nekoliko sati vise ne mogu to trpiti, najradje bi sve poslala u rodni kraj. 10 ljudi bulji u mene dok ju kupam i svatko govori svoj nacin, jedan hoce da se sampon stisne u vodu, jedan na rukavicu, jedan po njoj. Pa ne znam vise kako da to izdrzim!!

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 677
12.5.2013 8:57:16   
MaTana
Mmaestral, pa nemogu vjerovati da jos i kroz ovo moras prolaziti, kao da nije bilodovoljno gnjavaze sa bolnicom nego jos i grcevi...
Sto se tice kupanja i savjeta... ja nebi mogla podnjeti da itko biulji u mene dok je kupaam, sad kad mi nema mm nekad zazovem svekrvu, ali uvijek samo ja odlucujem kako i sto... to je moje dijete...
Iako si ocito dobila dovoljno savjeta, moj savjet za kupanje je da bebicu zamotas u tetra pelenu i u njoj lagano spustis u vodu, tako se nece previse sokirati... meni je to savjetovala jedna stara patronazna, i nikad nisam imala problema sa kupanjem
I nemoj se bojati, nemas depresiju nego obicni babyblues, ja sam nakon prvog poroda stalno plakala, od srece, od zabrinutosti, straha.. danas se mm i ja smijemo toj fazi...
Samo hrabro, izbaci iz stana sve koji te zivciraju, savjete poslusaj ali na kraju dana si uvijek ti ta koja odlucuje sto je najbolje za tvoje dijete.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 678
12.5.2013 9:42:41   
Anjitos
curke, pa eto mene napokon se uspjela javiti, rodila sam malog Jana, 3780g, 52cm, i super je malac. Zato se nisam javljala. Pukao mi vodenjak po noci sa cet na pet u 2 u noci i trk u bolnicu, ali trudove nisam imala. I tako sam lezala u Petrovoj u boksu na ctgu cijelu noc i otvarala se polako, pa su mi poslje pred jutro dali drip jer se sporo otvaram, pa epiduralnu, dvije doze, zbog bolova od trudova jakih, pa je i to trajalo do nekih 12h, e onda sam vec se otvorila 8,9 cm, no medutim ctg je bio sve gori i gori pred kraj, sto je vise beba isla prema dolje i van glavicom to je ctg bio losiji, i doktor je isao se konzultirat sa drugim i predlozio carski jer ce se ovako dijete namuciti i najvjerojatnije mu je pupcana vrpca oko vrata, pa da se nebi zagusio pri izlasku. I nista odmah priprema, i u salu, ali sam se prepala i nisam to inace htjela, ali sve za bebu. Trazila sam opcu anesteziju, da me skroz uspavaju, a ne spinalnu kao ostale cure u mojoj sobi...i sve je dobro proslo, evo me na odjelu lezim, drugi dan sam, za 3,4 dana idem doma i to je to. Sav odn.rez od carskog mene bome dosta boli iako mi daju voltaren al boli svejedno. I tak. Porodio me dr.Vecek i jos neki koji su bili u sali, dr.blajic je bio isto u radaonama. Sestre te bas i ne fermaju tamo dok sam lezala cijelu noc i jutro dok doktori nisu dosli u smjenu ujutro. A poslje su sestre odlicne sa bebama i i na intenzivnoj sam lezala taj dan i noc, i tamo su sestre super, i na odjelu sad su super. A u radaoni je tak kak je, muz je bio samnom malo, malo u bircu i dobro...eto...ako vas zanima jos koji detalj vezano uz doktore, petrovu pitajte :)

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 679
12.5.2013 9:57:57   
Hladna
draga pa cestitam user posted image , namucila si se bome ti onda dugo ali sad imas srecu kraj sebe, malog Jana koji ce malo i popraviti prosjek na nasoj listi posto imamo vecinu curica user posted image cestitam jos jednom user posted image

Joj cure ja sad fakat nemam pojma koj dan da idem na kontrolu i kojem doktoru tj u koje vrijeme da dođem, ma poludot cu user posted image

(Odgovor članu Anjitos)
Neposredna veza do poruke: 680
12.5.2013 10:12:20   
Sunshine28
cestitam Anjitos!user posted image user posted image user posted image
ja sam isto imala carski...ne brini, svaki dan ce te boljeti malo manje, a za dva tjedana bit ces skroz ok, jedino ce ti biti prvih dana kada dodes kuci tesko se saginjati...preporucam ti i da budes prvih dana operzna sa nosanjem bebaca, ako imas pomoc kod kuce radije neka ti ga dodaju pa zajedno sjedite, lezite i mazite se!user posted image
kada budes isla na kontrolu za 6 tjedana bit ces 'ko nova, vjeruj mi!
ako ti ne kazu to u bolnici kada budes odlazila kuci ja ti preporucujem i da si kupis octanisept sprey i s njim se špricnes ranu svaki dan nakon tusiranja, brze ce zarasti i imat ces ugodniji osjecaj!
uzivaj sa bebacem!

I + G = E & L

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 681
12.5.2013 11:34:13   
maminangel
Hej drage mame,pa SRETAN VAM MAJČIN DAN user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Da Mmaestral razumijem te i koliko god ti sad to djelovalo kao da će trajati vječno,vjeruj mi proći će,makni te znatiželjne babe koje te živciraju od sebe ili im reci nek ti radije pomognu oko peglanja i tih stvari,i neka bude prisutan netko tko ne unosi negativnu energiju nego tko će te smiriti i pomoći kada bude trebalo.Meni je bilo teško jer sam stalno bila sama i imala sam osjećaj da je crni cigo samnom da bi mi bilo lakše samo da nisam sama,i noći su mi bile najgore,jedva sam čekala jutro.To je normalan period samo malo žena priča o tome,nova životna situacija,hormoni lude,ali vjeruj mi da će proći,ovo za grčeve i stolicu ti neznam kaj bi sugerirala jer moji nijedno nisu imali te grčeve,mala doduše nije imala po deset dana stolicu ali nju to nije mučilo i bila je samo na majčinom mlijeku pa ni dr.nije radila frku oko toga,kao bitno je da normalno mokri i da se ne muči,jesi probala sa tim kapima bio gaia?kaj su ti cure rekle?
Hladna voljela bi ti dati neki pametan savjet,ali nebi voljela da se razočaraš kao zadnji put,ja nemislim za Blaića da je loš čovjek i osobno nisam snjim imala nikakvo neugodno iskustvo,a vidiš da je to sve individualno,ako ćeš doći u utorak obavezno dođi ranije jer će ti vjerovatno raditi ctg i reci na prijemnom šalteru nek te stave kod Hermana i naglasi da imaš uputnicu za bolničko liečenje,isto tako naglasi ako ćeš ići kod Blaića da nebi nakraju završila kod nekog desetog.Iii opet kod kojeg god završiš nedaj se da te tako otkantaju,ti nisi tamo došla iz hira..
Anjitos draga čestitam ti na bebeku user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hvala što si nam ispričala kako je prošlo,na kojem si sad nakraju odjelu?babinjače(onaj novi) ili intenzivna onaj gdje se ide poslije carskog?
Zumbolina je vjerovatno isto rodilauser posted image ali se ne javlja..Afrodita gdje i nam ti?

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 682
12.5.2013 13:09:12   
nela86
Anjitos cestitke tebi i tvojima i zelim ti puno srece i sto brzi oporavak user posted image user posted image

Nakon tvog posta sam pocela traziti razloge zasto dolazi do sporog otvaranja, pa ako ce ikome pomoci najveci problem koliko sam skuzila je strah ... Navodno kod vecine zena podsvjesno je strah , stres i sl utjecalo na sporo otvaranje...
Istina, ne mora kod svake biti tako ali eto...

Ja sam bas pakirala kofere za bolnicu i ulovio me tako neki strah, jer ne znam sta me ocekuje, ali nakon ovoga morat cu se opustiti i razmisljati pozitivno.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 683
12.5.2013 13:14:42   
Mmaestral
Anjitos-cestitke na bebici! user posted image Jadna, bas si se namucila, ali bar je gotovo i mozes uzivati.
MaTana-tvoj savjet je drugaciji od ovih koje dobivam, ti mi kazes mogucnost, i ja mogu odluciti budem li tako ili ne, a ovi tu se tako ponasaju da ako ne napravim kako kazu, krivo radim. To je uzasno. Svaki pokret mi se procjenjuje. Probat cu sa pelenom, da se toliko ne iznenadi. Iako nam je sinoc bilo puno lakse, cak je i uzivala. Mozda bas zato jer smo sami bili.A pelenu sam u vodu stavila, pa malenu na nju.
Maminangel -trosimo te BioGaia kapi, ali ne vidim ucinka. Zvala sam sad Zg, kazu da probam komorac i masirati, da se mora stolica dobiti jer nije samo na majcinom mlijeku. A bila bi da nismo toliko dugo bili u bolnici. I jos jucer po otpusnom pismu skuzim da je ona u Zg dobila drugu bakteriju, ova iz Vt se izljecila, ali je sad druga u pitanju. I onda kao dobe od mame, mozes misliti! Mozda ju i to muci, tko zna. Samo se bojim da cemo opet zavrsiti u bolnici na terapiji za tu drugu bestiju nakon urinokulture. Prokleti bili tisucu puta!!!
Ali, cure, lakse mi je puno s vasom potporom, jer vidim da nemam samo ja taj baby blues i da je normalno plakat nakon poroda u takvim situacijama.
Danas se nisam mogla suzdrzat kad mi je nekoliko njih pocelo po treci put govorit jedno te isto i nakon mojih odgovora pa sam se izderala da me prestanu hebat u mozak. I vise mi se nije dalo cekat da se maknu iz sobe ujutro da se mogu presvuc, oa sam se pocela pred njima skidat, jer nisu se sjetili izaci ni nakon mojeg pripremanja robe i grudnjaka i oblacenja carapa... Trebala bi im moci reci da li se mogu maknut malo posto nemam drugu sobu u koju mogu otici, ali mislim da bi se vjerojatno uvrijedili. No, vise ne mogu ovako, treba mi mira da dodjem k sebi i skuliram se.
Afrodita nam nema - vjerojatno se nesto pocelo desavati jer je inace cesto ovdje. Nadam se brzim vijestima!

Neposredna veza do poruke: 684
12.5.2013 19:05:19   
bubic
IZVORNA PORUKA: maminangel

Nemogu vjerovati pa Bubic se javila user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa kako si ti?stvarno te duuuuugo nema i neka si se ti nama pridružila opet,reci znaš li šta nosiš?
da evo i mene i nosim jos jednu malenu djevojcicu !!!!ja presretna user posted image !!!bila na pregledu jedan tanki prstic otvorena nadam se uskorom porodu !!!kao naravni i sve ostale uskoro mamice !!!!hehehe

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

Neposredna veza do poruke: 685
12.5.2013 19:21:18   
Hladna
Cure jeste li vi izgubile apetit?? Ja ga nemam skoro uopste, sa kilama sam u plusu 21 kilu al sad mi apetit nestao skroz user posted image user posted image

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 686
12.5.2013 19:29:22   
MaTana

IZVORNA PORUKA: Mmaestral

Anjitos-cestitke na bebici! user posted image Jadna, bas si se namucila, ali bar je gotovo i mozes uzivati.
MaTana-tvoj savjet je drugaciji od ovih koje dobivam, ti mi kazes mogucnost, i ja mogu odluciti budem li tako ili ne, a ovi tu se tako ponasaju da ako ne napravim kako kazu, krivo radim. To je uzasno. Svaki pokret mi se procjenjuje. Probat cu sa pelenom, da se toliko ne iznenadi. Iako nam je sinoc bilo puno lakse, cak je i uzivala. Mozda bas zato jer smo sami bili.A pelenu sam u vodu stavila, pa malenu na nju.
Maminangel -trosimo te BioGaia kapi, ali ne vidim ucinka. Zvala sam sad Zg, kazu da probam komorac i masirati, da se mora stolica dobiti jer nije samo na majcinom mlijeku. A bila bi da nismo toliko dugo bili u bolnici. I jos jucer po otpusnom pismu skuzim da je ona u Zg dobila drugu bakteriju, ova iz Vt se izljecila, ali je sad druga u pitanju. I onda kao dobe od mame, mozes misliti! Mozda ju i to muci, tko zna. Samo se bojim da cemo opet zavrsiti u bolnici na terapiji za tu drugu bestiju nakon urinokulture. Prokleti bili tisucu puta!!!
Ali, cure, lakse mi je puno s vasom potporom, jer vidim da nemam samo ja taj baby blues i da je normalno plakat nakon poroda u takvim situacijama.
Danas se nisam mogla suzdrzat kad mi je nekoliko njih pocelo po treci put govorit jedno te isto i nakon mojih odgovora pa sam se izderala da me prestanu hebat u mozak. I vise mi se nije dalo cekat da se maknu iz sobe ujutro da se mogu presvuc, oa sam se pocela pred njima skidat, jer nisu se sjetili izaci ni nakon mojeg pripremanja robe i grudnjaka i oblacenja carapa... Trebala bi im moci reci da li se mogu maknut malo posto nemam drugu sobu u koju mogu otici, ali mislim da bi se vjerojatno uvrijedili. No, vise ne mogu ovako, treba mi mira da dodjem k sebi i skuliram se.
Afrodita nam nema - vjerojatno se nesto pocelo desavati jer je inace cesto ovdje. Nadam se brzim vijestima!

Baby blues je sasvim normalan, ja sam i nakon ovog poroda stalno plakala, dan prije carskog sam otisla u bolnicu, mm mi je popodne javio da ide na brod ali jos nezna datum...
Sutri dan sam imala carski i moje plakanje je pocelo... prvo sam plakala jer beba nemoze biti samnom, tj. Ja je nemogu drzat, onda sam plakala jer mi je uzasno falila starija cura, onda je mm javio da ide na brod dan kada ja izlazim iz bolnice pa sam toliko plakala da su mi se smilovali i otpustili me iz bolnice dva dana ranije i to u nedjelju kad nikoga ne otpustaju. Kad sam dosla doma plakala sam dok sam pakirala muza i sve dok nije otisao, plakala sam i taj dan kad je posao dok mi starijfa cura nije rekla mama nemoj biti tako tuzna ja sam tu... tada sam prestala plakati... i sada me naravno uhvati faza, ali iskreno sama sa njih dvije i nemam vremena za plakanje. Obecalasam sebi da me starija vise nece vidjeti uplakanu jer je i njoj samoj dovoljno tesko. I drzim se toga obecanja.

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

Neposredna veza do poruke: 687
12.5.2013 20:00:58   
maminangel
user posted image user posted image Mogla bi se češće javljati bubic da si ove zadnje dane malo olakšamo barem ovim virtualnim druženjem user posted image user posted image user posted image
Hladna meni apetit nije ništa oslabio,upravo suprotno tamanim sve i svašta,pogotovo slatko kao da mi je zadnje u životu,dok sa starijima klincima sam izgubila tek u zadnjim tjednima baš kao i ti,da nije nervoza pred kraj?
MaTana upravo tako,ponekad nam te male duše moraju otvoriti oči da dođemo k sebi,makar je to teško kontrolirati ali najbitnije je da kako brzo dođe tako i prođe,nadam se da me babyblues pored starijih dvoje neće pogoditi baš previše, makar sam se pripremila i na to..A gdje su nam ostale cure?jel to sindrom vikenda ili?user posted image

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 688
12.5.2013 20:25:21   
Hladna
Maminamgel ma nije nervoza jer jedva cekam da nesto krene , ec sam fakat ko tenk sva napuhana a krecem se ko patka , barem mi svi govore da hodam ko patka ... a taj apetit mi nestao prije kojih tjedan i pol do dva user posted image

A sto je sa ostalim bolnicama - mislim na merkur i vinogradsku ?? Tamo nike nista bolje kad vi sve idete u Petrovu ili ??

Neposredna veza do poruke: 689
12.5.2013 20:25:34   
as1986
Hladna nemam niti ja apetita bas da se mogu pohvaliti, mislim vise jedem jer moram,a manje jer mi se jede. Samo bi sladoled mogla jesti u bilo koje doba dana ili
nociuser posted image user posted image

Cestitke novim mamicama i njihovim bebicamauser posted image user posted image , kad god provirim vidim da je netko rodio, i sve vise postajem svjesna da se blizi i termin mog poroda, a ja se uopce tako ne osjecam,kao da necu roditi jos mjesec danauser posted image

Kako se vi ostale osjecate? I da jos jedno pitanje kada je vrjeme da se stomak spusti,i da li se vama stomak spustio? Meni se cini da je ovaj moj stomak jos uvijek na istom mjestuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 690
12.5.2013 21:48:49   
ChocoVanilla
As1986 nemoj se zamarati sa spuštanjem trbuha, znam ih puno kojima se to nije dogodilo do samog poroda tako da ti nije pokazatelj ničeg lošeg ako ti se ne spusti. Meni se bebica isto nije spustila ali se primirila zadnjih dana, zato što je već veeeliki dečko pa mu nije ostalo mjestauser posted image

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 691
12.5.2013 21:52:37   
cocco
čestitam svima koji su rodili!user posted image user posted image user posted image user posted image
ja se baš ne mogu javljat prek vikenda jer mi je malac doma, a on čim vidi da je kompjuter upaljen viče bumba, gangam, i šta već, pa onda moramo gledati crtiće dugo. jedino kad spava, a onda uglavnom i mi prilegnemo.
a što se apetita tiče, da ga bar ja nemam! jučer bili na krstitkama, prejela se ko prasica, pa na rođendanu gdje nisam planirala jest, al ne da vrag mira. i onda još kolači!!! umirem za slatkim, kak kaže as, pogotovo sladoled! i cijelu noć nisam spavala, vjerojatno od prežderavanja!

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 692
12.5.2013 21:53:59   
Mmaestral
MaTana- tebi je isto tesko, svaka cast kako se nosis s time. Ja bi trebala biti jaka za moju malu curicu koja je vec sad prezivjela previse, a jos i premalo place koliko mora trpiti. No,, umjesto toga ja se s njom zajedno rasplacem. Danas je toliko stiskala jer nije mogla kakati da je vristala koliko ju je boljelo. Popila sam Portalac, caj od komoraca, pa ju masirala sto godina i onda ju skinula i s toplomjerom u guzi je tri pelene napunila kroz 20 minuta. Zivi uzas.

(Odgovor članu as1986)
Neposredna veza do poruke: 693
12.5.2013 23:32:18   
maminangel
A mrvica mala,baš se namučila onda,Mmaestral šaljem vam veliki user posted image user posted image izdržat ćete vi to cure moje,nedaj Bože goreg zla..
Držite mi fige da sutra pregled u Petrovoj prođe dobro,da nebude neki lijevi dr. user posted image a kad dođem doma javim kako je prošlo,i da Hladna sutra idem ranije jer sam vidjela na uputnici da piše i ctg pa da ne čekam predugo i fulam na kraju svog doktora ili profu ako se vratila s godišnjeg..
Noć vam želim drage moje i bebice i mamice user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 694
13.5.2013 0:15:56   
nela86
Maloprije sam naletila na ovo :

http://m.tportal.hr/vijesti/260976/U-Petrovoj-iscupali-bebi-uho-i-lagali-majku-da-odumire-tkivo.html?utm_source=facebooks&utm_mediium=clanak&utm_campaign=sharefb

Neposredna veza do poruke: 695
13.5.2013 0:50:28   
Mmaestral
Maminangel- sretno na pregledu, javi se poslije da cujemo kako je proslo!
Nela-pricala mi je sestra za to danas, uzas, nemam rijeci, jadna bebica, a i mama. Ljudi su stvarno najgora bica na kugli zemaljskoj.
Rodila je i moja sogorica u Petrovoj pa kaze da joj je bilo uzasno, kao i dosta drugih ljudi. A ne znam kakve su druge bolnice, evo nama u Vinogradskoj isto nisu rekli da je mala pokupila drugu bakteriju kod njih, nego da se opet pojavila bakterija na nalazu. Ne bi ni skuzila da nije druga vrsta u pitanju.
Ma cijeli svijet je totalno naopacke, a mi nekako moramo prezivjeti.

(Odgovor članu nela86)
Neposredna veza do poruke: 696
13.5.2013 8:17:11   
Anjitos
maminangel: sad sam na odjelu babinjaca, novom. Ali bila sam taj dan i noc na odjelu intenzivne, pa cim se gore oslobodilo mjesto u sobi su me odveli. Tu u petrovoj je trenutno krkljanac, nema mejsta po sobama, zene cekaju sobe, i dugo su na intenzivnoj zbog toga, ja sam imala srecu sto sam samo kratko bila dolje i dosla odmah gore, ali to je samo jedna soba bas za carske, di ti donose i odnose djete svakih recimo 2 sata, a danas, 3 dan, nas sele na pak drugi odjel u drugu sobu, di je dijete s tobom cijeli san skoro, samo ti ga uzmu od 4 do 6 popodne, a cijelo jutro i do navecer je s tobom, kao da ga upoznas, kad spava, kad kaka, dojiti bolje itd. To je isto na 1 katu sve, samo druga soba, sa samo 2 i 3 kreveta, a sad nas je 7 u sobi, iako su i ove sredene, i tu smo sve cure sa carskim. I tak...

I ja cestitam svim novopecenim mamama, i vjerujem da uzivaju sa svojim malisanima i da nemaju problema sa dojenjem :)

Neposredna veza do poruke: 697
13.5.2013 9:12:13   
Hladna
Ej curke . Evo mene sa kontrole , uzeo mi bris i kaze glavica je ec smjestena u zdjelici- sto bi to znacilo ???

(Odgovor članu Anjitos)
Neposredna veza do poruke: 698
13.5.2013 10:48:34   
Afrodita83
Ej ženice!!!

Evo me, a znate da sam za vikend totalno nekativna na RR...Još sam 2u1, ništa se ne događa user posted image . Bila sam jučer na pregeldu u bolnici, ctg očitao 2 divlja truda od 50 ( kaj god da to značilo user posted image ), otvorila sam se još za 1 prst i to je to. ovaj moj miš izgleda još ne namjerava van user posted image .

Čestitke svim novim mamama i njihovim bebačima user posted image user posted image user posted image

Radila sam za vikend sok od bazge s mamom i sad mi cijela kuća miriši po tome, ko da sam u šumi user posted image

Hladna, nisam sigurna, ali mislim da ti je bebica u niskom startu za van user posted image .

Sretno svima na pregledima i javite kako je bilo!!!!!!!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 699
13.5.2013 11:02:27   
Mmaestral
Hladna-da moze biti prirodan porod glavica se treba smjestiti u zdjelicu. To je ok.

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!