MaTana
|
IZVORNA PORUKA: Mmaestral Anjitos-cestitke na bebici! Jadna, bas si se namucila, ali bar je gotovo i mozes uzivati. MaTana-tvoj savjet je drugaciji od ovih koje dobivam, ti mi kazes mogucnost, i ja mogu odluciti budem li tako ili ne, a ovi tu se tako ponasaju da ako ne napravim kako kazu, krivo radim. To je uzasno. Svaki pokret mi se procjenjuje. Probat cu sa pelenom, da se toliko ne iznenadi. Iako nam je sinoc bilo puno lakse, cak je i uzivala. Mozda bas zato jer smo sami bili.A pelenu sam u vodu stavila, pa malenu na nju. Maminangel -trosimo te BioGaia kapi, ali ne vidim ucinka. Zvala sam sad Zg, kazu da probam komorac i masirati, da se mora stolica dobiti jer nije samo na majcinom mlijeku. A bila bi da nismo toliko dugo bili u bolnici. I jos jucer po otpusnom pismu skuzim da je ona u Zg dobila drugu bakteriju, ova iz Vt se izljecila, ali je sad druga u pitanju. I onda kao dobe od mame, mozes misliti! Mozda ju i to muci, tko zna. Samo se bojim da cemo opet zavrsiti u bolnici na terapiji za tu drugu bestiju nakon urinokulture. Prokleti bili tisucu puta!!! Ali, cure, lakse mi je puno s vasom potporom, jer vidim da nemam samo ja taj baby blues i da je normalno plakat nakon poroda u takvim situacijama. Danas se nisam mogla suzdrzat kad mi je nekoliko njih pocelo po treci put govorit jedno te isto i nakon mojih odgovora pa sam se izderala da me prestanu hebat u mozak. I vise mi se nije dalo cekat da se maknu iz sobe ujutro da se mogu presvuc, oa sam se pocela pred njima skidat, jer nisu se sjetili izaci ni nakon mojeg pripremanja robe i grudnjaka i oblacenja carapa... Trebala bi im moci reci da li se mogu maknut malo posto nemam drugu sobu u koju mogu otici, ali mislim da bi se vjerojatno uvrijedili. No, vise ne mogu ovako, treba mi mira da dodjem k sebi i skuliram se. Afrodita nam nema - vjerojatno se nesto pocelo desavati jer je inace cesto ovdje. Nadam se brzim vijestima! Baby blues je sasvim normalan, ja sam i nakon ovog poroda stalno plakala, dan prije carskog sam otisla u bolnicu, mm mi je popodne javio da ide na brod ali jos nezna datum... Sutri dan sam imala carski i moje plakanje je pocelo... prvo sam plakala jer beba nemoze biti samnom, tj. Ja je nemogu drzat, onda sam plakala jer mi je uzasno falila starija cura, onda je mm javio da ide na brod dan kada ja izlazim iz bolnice pa sam toliko plakala da su mi se smilovali i otpustili me iz bolnice dva dana ranije i to u nedjelju kad nikoga ne otpustaju. Kad sam dosla doma plakala sam dok sam pakirala muza i sve dok nije otisao, plakala sam i taj dan kad je posao dok mi starijfa cura nije rekla mama nemoj biti tako tuzna ja sam tu... tada sam prestala plakati... i sada me naravno uhvati faza, ali iskreno sama sa njih dvije i nemam vremena za plakanje. Obecalasam sebi da me starija vise nece vidjeti uplakanu jer je i njoj samoj dovoljno tesko. I drzim se toga obecanja.