Hladna
|
cocco ne znam ni sama ko ni oni kako sam uspjela preživjet, drugi dan nakon poroda počela sam nenormalno krvarit- svakih sat i pola do dva se doslovno izljevalo iz mene, stavljala bi si po 5 komada onih Vir80 uložaka i to bi se moglo cjediti s njih za pola sata i onda se smanjilo na sat i pola i opet isto natrag, nakon toga su me išli kiritirat jer su rekli da mi je i dio posteljice ostao, a sa kiretažom su mi malo ozljedili maternicu gdje su naravno napravili još jednu ranu zbog koje sam još više krvarila, dobivala sam antibiotike i ergometrin koji je za grčenje tj čiščenje maternice , krvarenje se nastavilo i došli su svi doktori na vizitu i razgovarali kraj mene , a ja bila u polusvjesnom stanu i čula kako međusobno pričaju da neću preživjet, da mi daju jedva 1 % da preživim i takvu su me otpustili kući. Kod kuće ja ni sjedit nisam mogla jer bi se odma rušila, roditelji su došli po mene i odvezli me u subotu u 9 sati na vecer u privatnu ordinaciju ginekologa Mamuzića koji mi je vodio trudnoću i on me spasio, dignuo je uzbunu u koprivničkoj bolnici, dobro se izderao na njih i rekao mojima da je noć preduga i moram hitno natrag u bolnicu jer su mi iovako male šanse da preživim, kad sam se vratila u bolnici prvo su moje dobro našpotali šta su me vozili nekome drugome , ali zahvaljujući tom ginekologu iz Vž več su me čekale 2 vrečice krvi koje su me možda i spasile , a zbog kojih sam skoro opet izgubila život, kad sam dobivala krv kroz onu cijev je počeo zrak ići prema veni i dobro da je bila jedna gospođa sa mnom u sobi koja je počela vrištat i sestra je došla u zadnji čas i sve mi odpojila, da mi je došla koja količina zraka gotova bi bila, tako da sam ja te dane u bolnici više puta rođena , nakon te krvi iz dana u dan krvarenje se počelo stabilizirat, bila sam 19 dana u bolnici i eto preživjela sam .... Eto Cocco to je moja priča, al to je sve radi te moje bolesti inače se nebi to ništa desilo, a ne možeš znat dal boluješ od takvog nečeg sve dok ne ideš na neku operaciju ili ti se nešto ne desi očito ... može mi se zastavit samo mi je vrijeme krvarenja duplo duže od normalnog , u koprivnici nisu imali nikad takav slučaj osim mog za koj ni ne znaju šta mi je bilo , menge su mi inače exstra jake, na dan sam trošila po pola paketa uložaka i pola paketa tampona, obavezno jedno sa drugim inače sam gotova , vadila zub nisam još nikad do sad na sreću , trebala sam sad u tzrudnoći zato sam i dobila inekcije da ga vadim al nisam išla, radije cu cekat da se porodim...a kod nekih ogrebotina il porezotina dugo mi curka krv, zubno meso mi obavezno krvari kod svakog pranja zubi, nos mi krvari obavezno bar 2 puta tjedno i to po 15, 20 min,no sve ostalo je ok..
|