Mmaestral
|
Curke, kako ide? Ja jedva cekam da se sutra probudim pa da znam da samo jos jedan dan moramo izdrzati. Uh, jedino ako u Vt ne budemo opet u bolnicu radi te bakterije :( Mrvica je ok, papa i kaka i spava. Jedino sto mi uvijek zaspi nakon 30 grama. A i dosta mi se napreze i prducka, sva se ucrveni uzasno. Ne znam da li je to od Bebimila jer je prije pila Hipp i nije se to dogadjalo. I morat ce najmanje do godine dana piti terapiju :((((((( Piturica, onda cu probati i ja kao i ti kad dodjemo doma jer isto mislim da cu morati cijeli dan dojiti. A takodjer i ja jos krvarim i osjecam se kao zombi tako da mislim da mi fali zeljeza dosta. Opet cu zvati ginica da mi nesto da sto smijem piti. Koliko joj ti mililitara das? Koliko vi ostale dajete dohrane? Papalina, kako ste vas dvije? Vec ste doma i uzivate sigurno. Ja sam se u trudnoci brijala napamet, po sjecanju, nemam pojma kako je to izgledalo, a i bas me briga, nekako je. Mene nisu boljela ledja u trudovima, mislim, kad me netko pita da li me bole i ledja, da bole, ali to se bol sirila jer je toliko boljelo, ali mislim da su to bili kao menstrualni bolovi ali tisucu puta jaci. Zara, nadam se uskoro porodjajnoj prici, a Bebic i tvojoj kad ti se cini da ces brzo ;) Da li znate kako se izdojeno mlijeko zagrijava? Nakon frizidera? Ja se tu izdajam i lijevam u steriliziranu bocicu i stavljam u fridj. Onda smije stajati 24h pa nosim u bolnicu. Ali ne znam kako oni dalje. Da li to moramo prokuhavati ili samo zagrijati? Hladna- zao mi je zbog tvog pregleda, i ja sam se sada toliko razocarala u nas cijeli zdravstveni sustav da bi ih najradije vecinu poklala. Daj nazovi svog ginica i pitaj ga sto sad, pa sto ako se nesto desi u ta 2 tj. Ajde da ti je sigurna trudnoca, ali kad imas to stanje da mozes iskrvariti, trebali bi te bar posteno pregledati. Znate za taj obicaj nosenja poklona u bolnicu kad ide beba doma? Sto ste vi nosile i kome ste dale? Ja najradije ne bi nikome dala nista jer nas nisu bas fermali ni pola posto i nista ne objasne ni malo, osim ako ne pitam 10 puta, a i onda ofrlje kazu. Ima jedna sestra tu koja je super, a najdraza mi je jedna u Vt na neonatologiji koja je stvarno pomogla i radila sve da me umiri i pokaze mi sve kako treba. Njoj bi se htjela zahvaliti. Samo sto nije ista sestra svaki dan, pa ne znam kad radi. Joooj, i zaboravila sam dekicu spakirati i pelenu za sjedalicu i sad ne znam sta da radim, sto mogu metnuti umjesto toga? Piturica svaka cas_t za liniju! Ja nemam pojma u sto stanem jer tu imam samo trenirku,tajice i siroke hlace, ali u one prije poroda ne stanem nikako jer imam nekih 13 kg vise, ali ne bi ntjela u te. Jos cekam da 5 kg skinem, pa se nadam da budem stala u one srednje ;) E, kako vam izgledaju trbusi poslije poroda? Ja ponekad nosim steznik, ali nije mi se jos trbuh vratio. :((
< Poruku je uredio Mmaestral -- 7.5.2013 23:27:46 >
|