Mmaestral
|
Kod nas se ide u bolnicu sa 38. tj i onda 39. pa svaki drugi dan. A to je za trudnoce bez rizika. Hladna, mislim da te taj dr bas zaj... Vjerojatno nije skuzio stanje. Kad su ti prije rekli da ces nekoliko tj prije ici, a sad skoro na kraju. Pitaj svog ginica da budes sigurnija. Iako, ako je sve ok, lakse ti je doma, a i tebi je najbitnije da znaju da ti daju lijek poslijd poroda, a dok pocnu trudovi obicno ima dosta vremena. Jedino ja ne bi stigla do Zg, rodila bi na pola puta. Piturice, probat cemo se nekako krpat, moramo kad nemam dovoljno mlijeka, kazu mi da jede kao blesava, a ja izdojim samo 40ml po podoju. Maminangel, i ja sam citsla da treba cijelu sisu pojest po podoju, da je bitan i pocetak i kraj, ali moja popapa obje do krsja i jos je gladna. Bas mi je zao zbog toga jer sam htjela samo dojiti. Sutra idemo doma! Jedva sam docekala! A sta nitko od vas nije nosio poklon u rodiliste? Meni su rekli da se nosi. Nemam pojma sad vise. Odnjet cu im samo malo kolaca. Za svaki slucaj ako se budemo morali vracati. A sestri u Vt cu sigurno nesto jer odmah i moramo tamo opet raditi urinokulturu, a i pomogla mi je jako i zelim joj to reci. Ovo za mjere za trbuh nemojte uooce gledati, meni je trbuh bio totalno mali, a beba 3200gr. Joj, vidjela sam danas opet da se mojoj maloj zatresla nogica. A prima lijek za to i sad me uopce strah reci im to jer ne mogu vise podnjet losih vijesti, a moram da znam o cem se radi i jel se smije to desavat. Iako, reklo mi je vec nekoliko ljudi za svoju djecu da su to imali do 3 mjeseca, a i citala sam na forumima da se to zna dogadjat bebama zbog nezrelog zivcanog sustava. Poludjet cu od brige. Brine me i taj lijek koji ce morat pit za to do godind dana, svasta sam procitala o tome, ima svakakve grozne posljedice. Ne znam vise sta da radim, totalno sam bespomocna, a ne mogu nista. E,da,htjela sam reci da ne pijete normabele, bar ne na svoju ruku jer su doktori mislili da to moze biti i od mojih ljekova za depresiju, a nisam ih pila kad sam saznala da sam trudna. Isto sam imala nirmabel prepisan, ali sam ga prestala piti odmah. A oni mi valjds nisu vjerovali, pa su je testirali na sve da li ima u sistemu jer se to kao od toga moze desavat. Ali, normalno, nije imala nicega i sad na kraju nikad necemo saznati zbog cega je to. Iako ja mislim da je reakcija na antibiotik, jer sam to primjetila nakon toga. Ma uzas. Kupila sam rucnik za kupanje, to jos nemamo jedino, pa sam ga oprala i sad se susi, s time cemo se pokriti jer je fini mucasti, ali jos ne znsm sto cu stsviti za podlogu umjesto pelene, nadam se da ce mi dati jednu u bolnici, kad je takvs situacija da toliko daleko zivimo. Sto je s Papalinom? Da li se netko cuo s njom?
|