|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Proljetne bebe u 2013g - ll dio
8.5.2013 13:57:35   
Hladna
ja imam osjecaj da cu prenjet mjesec dana user posted image

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 601
8.5.2013 14:15:56   
maminangel
Eeej curice moje user posted image ,nisam stigla ti prije odgovoriti Hladna ali vidim da su cure dobro informirane pa ti objasnile,dakle FS mjera je mjera koju mjere krojačkim metrom i "kao "bi trebala odgovarati tjednima trudnoće,nekad kad žene nisu hodale po uzv-cima to su im bile jedine okvirne mjere po kojima bi procjenili kolika je trudnoća,evo da te ne brine meni su ovaj put u 36+4 tj izmjerili 31 max 32 što bi reklo po tome da je trudnoća manja skoro 5 tj.APSOLUTNO NEMOGUĆE,tim više što mi je na zadnjem pregledu u 34 tj.bio FS 34,znači da se beba smanjila,ma ko tu koga user posted image user posted image ,,zato su me hitno poslali na uzv da vide da nije kakav zastoj a ono bebica ne da odgovara tj.nego je i veća.Meni je dr.rekao da je najbolja procjena mjera s uzv ona u ranoj trudnoći,da kasnije nije mjerilo jer nismo svi genetski isti,viši,manji,itd..Ako se neznate orjentirati najbolje je po prvom danu zadnje menstruacije,ili ako znate već sami kad je bila ovulacija,kao ja,jer sam koristila ovulacijske trakice user posted image user posted image .Hladna nije mi jasno zašto te tek naručio za dva tjedna?a ne tjedan dana?

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 602
8.5.2013 14:39:28   
maminangel
Mmaestral mislim da si ti pitala za darivanje u bolnici kad se dolazi po djete,neko nepisano pravilo je kao da se neka sitnica donese,ali draga nemoj se ti time zamarati,tvoje djete je po bolnicama od rođenja još ktome nisi niti zadovoljna kako su se ponašali prema vama,ja da sam na tvome mjestu nebi ništa odnijela,nego možda onoj sestri iz VT šta si ju spomenula.Ako nemaš dekicu,probaj neki mekani ručnik posuditi a negdje sam vidjela da ima za kupiti tih pelenica po komad,a sad gdjeuser posted image ,ovo sa mlijekom ti stvarno neznam dati savjet koliko se daje i koje je najbolje,ali netko će se valjda javiti da zna..
Hladna zaboravila sam te pitati dali imaš još uvjek sukrvicu?

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 603
8.5.2013 15:04:23   
Hladna
Maminangel nemam pojma zašto su me naručili tek za 2 tjedna, znači sljedeča kontrola mi je sa 39 tjedana, a to mi se puno čini, do tada se neče gledat ni plodna voda ni ctg , nista, nemam pojma uopšte šta bi mislila user posted image user posted image

nema više sukrvice, u jutro je bio još tamno žuti iscjedak i sad mi se čini več ok... a gle iskreno da ti kažem mislim da nije doktor bio grub kod pregleda-fakat ubi me ako se sjetim- to je bilo sekunda ta kontrola i fakat nemam pojma uopšte ništa, ko da je proletljelo , da nije rekao otvorena za prst do ovoja glavice nebi ni znala da me vaginalno pregledao jer taman kad sam se popela na onaj stol vec sam i istovremeno praktički bila dolje i u kabini natrag....user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 604
8.5.2013 15:10:46   
Anjitos
maminangel: hehe, istina, nitko nebude rodio umjesto nas :) ma dobar je dr. Veček, znam da ide na usavršavanja, i bio je na puno tih specijalizacija (mama mi reče) i sestru i mamu njegovu znam od kad sam bila mala, obje su doktorice...i tak...a nadam se da sam blizu jer mi je prošao termin već, sad sam u 40-om tjednu, da i on je rekao da je to dobro da je mliječna voda iako sam tek 12mm otvorena kao, zadnji put sam bila bar...nosim dečkića..ali je već veeeliki, i oću da se rodi što prije -.- na predzadnjoj kontroli je imao već 3800, 3900 kg user posted image
hladna: i ja imam osjećaj da ću prenjet bar deset, petnaest dana kako je krenulo... e sad, neznam jel se računa kao da preneseš ako ti prođe termin koji ti je doktor odredio ili kad prođe punih 40 tjedana koliko je kao "normalno" da traje trudnoća?! Jer se tolerira dva tjedna prije i dva tjedna poslje...pa sad neznam, šta se računa kao da si prenjela trudnoću?!

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 605
8.5.2013 15:18:11   
Anjitos
hladna: a di ćeš ti roditi? u Petrovoj? I nemoj se ništa cuditi kaj su te tek tada narucili, za 2 tjedna, tako su i mene, do 39 tjedna isto, e onda te tek počnu svakih recimo 3 dana narucivat, cekaju zadnji cas, da ti pregledaju ctg i plodnu vodu itd. tak su i meni tek u 39 tj sve to gledali jer nisu ni mogli gurnuti tu cijev neku za gledanje plodne vode jer sam bila jedva prst uloživa...i sad mi je termin prosao a on mene svaka tri dana narucuje, jer kao je sve u redu i kao nece jos dijete van (on misli) pa valjda zato ni netrebam cesto na kontrolu, a ja sam mislila da cu svaki dan iza termina biti maltene u bolnici..ali ne...ako su svi nalazi dobri, kao nema potrebeuser posted image
maminangel: a di buš ti rodila? u petrovoj isto jel?

(Odgovor članu Anjitos)
Neposredna veza do poruke: 606
8.5.2013 15:36:17   
Piturica
IZVORNA PORUKA: Mmaestral
Mrvica je ok, papa i kaka i spava. Jedino sto mi uvijek zaspi nakon 30 grama. A i dosta mi se napreze i prducka, sva se ucrveni uzasno. Ne znam da li je to od Bebimila jer je prije pila Hipp i nije se to dogadjalo. I morat ce najmanje do godine dana piti terapiju :(((((((
Piturica, onda cu probati i ja kao i ti kad dodjemo doma jer isto mislim da cu morati cijeli dan dojiti. A takodjer i ja jos krvarim i osjecam se kao zombi tako da mislim da mi fali zeljeza dosta. Opet cu zvati ginica da mi nesto da sto smijem piti. Koliko joj ti mililitara das? Koliko vi ostale dajete dohrane?

vezano za tu dohranu... ja sam odmah kupila hipp jer sam cula od dosta njih da taj bebimil napuhuje bebice i da onda prde ko lude i samo se naprezu. nemam pojima. ja sam svojoj kupila i one bio gaia kapi i to joj isto dajem. rekla nam je pedijatrica da je to dobro i ako beba nema grceve. nemam pojima... ja sam bila mislila da ima grceve jer je dva dana bila jednom nervozna i plakala pa sam joj to pocela davati... sad je okej. sto se tice hranjenja... prvo joj dam cicu svaku nekh 10-15 min i onda joj dam bocicu... bocu napravim 100 ml pa koliko popije-popije.neki puta mi posisa iz boce 20 ml, neki puta 50, a neki puta bome i 80?! nemam pojima. npr. danas smo ju kupali prvi puta i stavila sam ju na cicu i lijepo je poslije nanala 3 sata bez dodatne boce. kad se probudila onda sam ju opet stavila na cicu jednu i drugu i sad opet nana vec vise od 2 sata. isto joj nisam bocu davala poslije. rekla mi je patronazna da nakon 20-21 dan se pocne stvarati punomasno mlijeko kod mama tako da si mislim da mozda je meni sad doslo konacno pravo mlijeko pa je sad sita od njega. nemam pojima... a mozda je sad samo na cici jer je od kupanja umorna. ne znam... ona sad ima 23 dana pa sam si zato mislila da je sita zbog tog masnijeg mlijeka?! ugl, dogovorile smo se da ce mi donesti u petak njezinu vagu i pustiti preko vikenda tako da cu ju svaki puta vagati prije dojenja i poslije tako da znam koliko je pojela na cici user posted image  eto.... tako da cu znati da li jede sa cice dovoljno ili ne. ako mi popapa manje od 100 ml onda cu joj raditi i dalje bocice dohrane. ali eto, sutra cu biti pametnija kad vidim kako ce ici dalje sa tim dojenjem. tebi preporucam da bebici das dohrane onoliko koliko vidis da ce ona papati.
sto se tice trbuha, ja nisam nosila steznik niti necu. trbuh mi se vratio skoro kao prije poroda, jedino mi sad mlohav onako... trebat cu malo trbusnjake raditi da se to ucvrsti, a nekako imam malo sala valjda sta sam kroz trudnocu nakupila tako da... mislim da cu za mjesec-dva se dovesti u red. sad sam na prehrani za dojilje pa ono... valjda cu skinuti jos koju kilu do ljeta user posted image

a sto se tice tog darivanja u bonici... ja nisam nista nosila! mislim ono... pa ne kuzim zasto bi uopce nosila ikome nesto? jbt, pa ja sam rodila i dojila tamo, a ne oni user posted image
eto... odoh se istusirati dok se bubica ne probudi. saljem svima puse i tipkam kad stignem dalje user posted image user posted image

¯`v´¯)
`·.¸.·´ ♥
¸♥ .·´¸.·´¨) ¸.·♥ ´¨)
(¸.·´ (♥ ¸.·´ ♥♥ Loveeeeeee ♥

(Odgovor članu Mmaestral)
Neposredna veza do poruke: 607
8.5.2013 15:37:33   
cuba
Hej curkeuser posted image
Hladna i Anjitos nemojte se zabrinjavati oko toga što vam ne rade ctg i ne gledaju plodnu vodu prije termina. Npr u St ctg uopće ne rade a plodnu vodu vam gledaju tek kad prođe predviđeni termin poroda.
Anjitos - kad ti prođe termin poroda to se računa da si prenijela trudnoću, koliko ja znam. Ja sam prvog mališana rodila sa 40+3. I svako drugi dan sam išla na amnioskopiju, ne treba svaki.

Puse vam šaljem user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Anjitos)
Neposredna veza do poruke: 608
8.5.2013 15:38:05   
Hladna
Anjitos idem ja u ponedjeljak ionako svom ginekologu tu u Koprivnici kad mi mora bris uzet opet pa cu vidjet sta ce mi i on reci, a sta se tice toga da idem za Zagreb svaka 3 dana pa nisam na lutriji dobila da svaka 3 dana radim 120 km user posted image

(Odgovor članu Anjitos)
Neposredna veza do poruke: 609
8.5.2013 15:46:18   
Anjitos
cuba: ma ne brinem se, sad vidim da je to normalno user posted image da, meni je sad onda punih 39 tjedana +3, odn. tekući mi je 40-ti tjedan trenutno, ako dobro računam

hladna: hahahah, nisam skužila da si iz Koprivnice, sorry user posted image ajde vidjet cemo sta ce ti reci da, ja cu sutra vidjet, bas me zanima kad ce me naruciti opet s obzirom da vikend dolazi.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 610
8.5.2013 16:02:54   
maminangel
Anjitos da,da u Petrovoj sam starije dvoje rađala pa ću i ovog malca,a i strina mi u rađaoni,to mi puno znači,user posted image user posted image user posted image ,znači prenijela si ako je prošao termin poroda ali po zadnjoj menstruaciji NE po uzv.Mene su naručili za tjedan dana.Tvoj bebo je stvarno velikiii user posted image
Hladna pa nećete valjda putovati svaka tri dana,ne,koliko ja znam trebali bi te ostaviti u bolnici,slijedeći put kad dođeš u Petrovu dođi sa uputnicom za bolničko liječenje i tutni im pod nos te svoje nalaze od bolesti,neznam nisam pametna možda da ipak slijedeći put dođeš rano pa da te primi Herman,ili da dođeš u ponedjeljak ili neki drugi dan?
Pituricea da probate dojiti svaki put iz druge cice a ne svaki put obje?neznam ja sam svaki put tako i dovoljno su dobivali na težini,a i kažu da je ono zadnje mlijeko u cici najmasnije.

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 611
8.5.2013 16:10:07   
Afrodita83
Ej curke!

Čitam ja ove vaše postove i žao mi vas je da se tako navlače s vama user posted image Pogotovo s tobom Hladna koja si sa jako dobrim razlogom upućena u Petrovu gdje bi trebala bit pod stalnim nadzorom barem 2 tjedna prije termina, a još k tome moraš i odvalit put KC-ZG-KC za svaki pregled user posted image . I malo mi je čudno da u petrovoj naručuju preglede svaka 2 tjedna, ne rade uzv, ctg....iskreno, imala sam totalno drugu predodžbu o toj bolnici.
Npr. meni moja dr. u KC bolnici od 35. tjedna od kad sam "otpuštena" od svog ginekologa svaki put radi ctg i pregled, a svaki drugi put uzv i tako je bilo do ulaska u 37. tjedan od kad me naručuje svaki tjedan na kontorlu, a sad kad sam ušla u 39. tjedan u pon. mi je gledala plodnu vodu, ctg, pregled i sad su kontrole svaka 3-4 dana i u petak idem ponovo. Zato me malo čudi to s Petrovom user posted image . Valjda je to tako zbog gužve ili user posted image

(Odgovor članu Anjitos)
Neposredna veza do poruke: 612
8.5.2013 22:44:08   
Mmaestral
Kod nas se ide u bolnicu sa 38. tj i onda 39. pa svaki drugi dan. A to je za trudnoce bez rizika. Hladna, mislim da te taj dr bas zaj... Vjerojatno nije skuzio stanje. Kad su ti prije rekli da ces nekoliko tj prije ici, a sad skoro na kraju. Pitaj svog ginica da budes sigurnija. Iako, ako je sve ok, lakse ti je doma, a i tebi je najbitnije da znaju da ti daju lijek poslijd poroda, a dok pocnu trudovi obicno ima dosta vremena. Jedino ja ne bi stigla do Zg, rodila bi na pola puta.
Piturice, probat cemo se nekako krpat, moramo kad nemam dovoljno mlijeka, kazu mi da jede kao blesava, a ja izdojim samo 40ml po podoju.
Maminangel, i ja sam citsla da treba cijelu sisu pojest po podoju, da je bitan i pocetak i kraj, ali moja popapa obje do krsja i jos je gladna. Bas mi je zao zbog toga jer sam htjela samo dojiti.
Sutra idemo doma! Jedva sam docekala! A sta nitko od vas nije nosio poklon u rodiliste? Meni su rekli da se nosi. Nemam pojma sad vise. Odnjet cu im samo malo kolaca. Za svaki slucaj ako se budemo morali vracati. A sestri u Vt cu sigurno nesto jer odmah i moramo tamo opet raditi urinokulturu, a i pomogla mi je jako i zelim joj to reci.
Ovo za mjere za trbuh nemojte uooce gledati, meni je trbuh bio totalno mali, a beba 3200gr.
Joj, vidjela sam danas opet da se mojoj maloj zatresla nogica. A prima lijek za to i sad me uopce strah reci im to jer ne mogu vise podnjet losih vijesti, a moram da znam o cem se radi i jel se smije to desavat. Iako, reklo mi je vec nekoliko ljudi za svoju djecu da su to imali do 3 mjeseca, a i citala sam na forumima da se to zna dogadjat bebama zbog nezrelog zivcanog sustava. Poludjet cu od brige. Brine me i taj lijek koji ce morat pit za to do godind dana, svasta sam procitala o tome, ima svakakve grozne posljedice.
Ne znam vise sta da radim, totalno sam bespomocna, a ne mogu nista.
E,da,htjela sam reci da ne pijete normabele, bar ne na svoju ruku jer su doktori mislili da to moze biti i od mojih ljekova za depresiju, a nisam ih pila kad sam saznala da sam trudna. Isto sam imala nirmabel prepisan, ali sam ga prestala piti odmah. A oni mi valjds nisu vjerovali, pa su je testirali na sve da li ima u sistemu jer se to kao od toga moze desavat. Ali, normalno, nije imala nicega i sad na kraju nikad necemo saznati zbog cega je to. Iako ja mislim da je reakcija na antibiotik, jer sam to primjetila nakon toga.
Ma uzas.
Kupila sam rucnik za kupanje, to jos nemamo jedino, pa sam ga oprala i sad se susi, s time cemo se pokriti jer je fini mucasti, ali jos ne znsm sto cu stsviti za podlogu umjesto pelene, nadam se da ce mi dati jednu u bolnici, kad je takvs situacija da toliko daleko zivimo.
Sto je s Papalinom? Da li se netko cuo s njom?

(Odgovor članu Afrodita83)
Neposredna veza do poruke: 613
9.5.2013 9:39:55   
Hladna
Mmaestral vjerujem da ti je jako tesko i da ne zelis govoriti to sto je kako kazes zatresla s nogicom, ali sve sto vidis i mislis da nije ok moras reci jer je to za njeno dobro, time joj mozes samo pomoci koliko god se bojis da opet ne cujes nesto lose, ti sad moras biti jako hrabra i jaka koliko god ti se to cini tesko i nemoguce user posted image user posted image

Ja sam na faceu jucer pitala Papalinu jel su se vratile kuci pa mi napisala da tek u ponedjeljak ali ni to nije sigurno , ali da je sve u redu ...

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 614
9.5.2013 10:23:51   
Afrodita83
Jutro ekipica!

Mmaestral user posted image user posted image user posted image za tebe i bubicu i sretan put kući user posted image

Samo da vam javim, jučer je Bebić još bila 2u1, a danas sam na fejsu vidjela slike iz bolnice, mjeri kontrakcije na ctg krenulo je i kod nje!!!!! Još kaže ona meni jučer ( stavila sam sliku s trbuhom konačno user posted image ) da ću ja prije nje user posted image user posted image , malo se zaje....user posted image . Uglavnom, eto, to mi je posebno drago jer mi je ona bila orjentir cijelo vrijeme pa se nadam da sam i ja sad tu blizu user posted image .

Sutra mi je kontrola pa ću vidjet šta će mi reći. Nemam nikakvih simptoma niti ništa i već sam nervozna od svega i dosta mi je...user posted image

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 615
9.5.2013 10:35:21   
Hladna
Bebić user posted image user posted image zelim ti sto brzi i laksi porod user posted image

Afrodita znam kako ti je, ovi mjeseci su mi proletjeli a sad ovih par dana se vuce user posted image

Neposredna veza do poruke: 616
9.5.2013 11:37:51   
ChocoVanilla
Da li koja zna jel ovo dobro,loše ili nebitno za 36 tjedana: cerviks 1 članak, uloživ za jagodicu prsta

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 617
9.5.2013 11:44:02   
Anjitos
cocovanila: to ti znači da si otvorena za jagodicu prsta, uloživa, znači koliko ti može gurnuti prstiju unutra, a to je i rano jer si u 36 tjednu, ali dobro, od 37 tjedna se sve računa pod "normalno". a jedan član, ja mislim da to znači da ti je u maternici, trbuhu jedna osoba :) kako bi rekla, da ne nosis blizance ili više članova...ja mislim da je to to..za uloživost sam skoro pa sigurna. ;)

(Odgovor članu ChocoVanilla)
Neposredna veza do poruke: 618
9.5.2013 11:54:27   
Afrodita83
Cocovanila, nalaz ti je super i točno kako treba biti za tvoje tjedne trudnoće. 1 član ne znači da imaš nutra jednog ćlana user posted image user posted image user posted image , nego je to članak prsta. Dakle, veličina cerviksa ti je 1 članak prsta što je odlično i uloživa si ( otvorena ) za vršak prsta.
Sve u svemu, odličan nalaz user posted image

(Odgovor članu Anjitos)
Neposredna veza do poruke: 619
9.5.2013 12:13:44   
Hladna
Chocco Vanilla ja sam ti skroz od samog pocetka trudnoce uloživa za vršak prsta i skroz od pocetka mi pise tako ginekolog u knjizicu al ja sam višerotkinja pa je to normalno od pocetka za višerotkinje, to ti znaci kako su cure rekle ali nisi otvorena i sa nutarnje strane vec samo izvana cerviksa - ako nekako ti je to . Ja sam od 35-og tjedna otvorena za 1 prst do ovoja glavice sto znaci skroz tj i iz nutra ... Sad ako se pocnes pomalo otvarat ti nema veze, tebi ke ko i mene u utorak bilo 37 tjedana i mi smo u terminu tako da ako rodimo i jos danas bebice su nam zrele vec za van user posted image

< Poruku je uredio Hladna -- 9.5.2013 12:15:15 >

Neposredna veza do poruke: 620
9.5.2013 12:37:11   
Afrodita83
Hladna, kad si ono rekla da ideš kod svog ginića? U glavi si mi od utorka i te kontrole....

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 621
9.5.2013 13:20:03   
cocco
hladna, ako smijem pitat, zašto ti moraš na kontrolu u petrovu? malo sam se kasno ubacila pa ne znam o čemu se radi, a ima puno toga za čitat.
meni moj gin već od 30 tjedna ne mjeri s metrom trbuh!?
i nije mi baš jasno to s prstima, znači ako je članak, onda je uloživo, a ako je prst, onda je cijeli, kao kroz cijelo ušće ili šta?
ja sam otvorena prst od 36 tjedna, a prvi put kad sam došla rodit nakon skoro cijelog dana trudova, spominjali su 3/4 prsta.

Neposredna veza do poruke: 622
9.5.2013 13:29:58   
Hladna
Afrodita ja ti u ponedjeljak idem k svom ginicu jer do subote imam jos antibiotike za popit pa onda da mi u pon opet uzme bris za taj streptokok , odma cu mu ispricat sve za zagreb ..
Ti ideš sutra ??

Cocco ja ti imam neku Von willebrandovu bolest - to je sto mi ne mogu zaustavit krvarenje bez inekcija tog nekog faktora, nakon prvog poroda nisu znali sta mi je i dali su mi 1 % da cu prezivjet, prije 5 mjeseci sam saznala da imam tu bolest koja je jako rijetka a ljeka ima samo u Zagrebu ... Samo za vađenje zuba moram dobit 3 injekcije .... A nakon poroda moram dobivat minimalno 4 dana inekcije ( 4 komada na dan) i sva sreca da sam oslobodena placanja lijeka jer jedna kutija dođe oko 2000 kn - tako mi je receno , a ja trebam minimalno 16 kutija ...

< Poruku je uredio Hladna -- 9.5.2013 13:31:48 >

(Odgovor članu cocco)
Neposredna veza do poruke: 623
9.5.2013 13:44:44   
Afrodita83
Da, idem sutra. Već mi je muka od svih tih pregleda i svega...iduću subotu mi je termin, sad će me svaka 3 dana vozat u kc i natrag!!!!

(Odgovor članu Hladna)
Neposredna veza do poruke: 624
9.5.2013 14:03:12   
maminangel
Dan!!!!!!!!Joj dobro ste me nasmijali sa tim članovima i člancima user posted image user posted image user posted image user posted image ne opterećujte se više sa tim člancima,prstima i otvorenošću jer smo sad skoro pa sve u terminu i ako krene,dobro je..
Jel nam rodila bebić??
I znate tko se dugo nije javio a trebala je roditi,Zumbolina,draga ako čitaš javi se da znamo jesi rodila?
Meni isto vrijeme tako sporo prolazi i nemogu dočekati više da vidim tog pišulinca,a što jedem slatko u zadnje vrijeme,tamanim sladolede uff..user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!