Anoniman
|
Evo da vam se javim, 21.01.2012. godine rodio se nas sin dugačak 52 cm, težak 3570 grama. Trudovi počeli 20.01. navečer oko 21,00 sat, ali neredoviti i ne tako jaki, pa im nisam pridavala važnost, međutim kako sam primijetila sukrvicu i stalnovlažne gaćice, a ne piškim odlučila sam ujutro ako se to nastavi zvati ginekologa. Ujutro trudovi slabi i rijetki, ali ipak nazovem ginekologa i on i kaže dadođem na pregled. U Petrovu došla oko 12,00 pregledana oko13,00 i bila pet prsti otvorena, a kako sam sitne građe slijedeća dva sata su lomili koplja hoću li ići na carski ili prirodno međutim ipak u 14,45 buše vodenjak, priključuju me na drip i govore ako se do navečer ne porodim da me pošalju na carski, ali u 20,00 sati uz pomoć epiduralne i njihovog rezanja uspjela sam roditi. S obzirom da sam prvorotka i da sam se bojala poroda sada kada gledam na to nije bilo tako strašno, ali šivanje nakon epiziotomije je nešto što nikada neću zaboraviti. Kod kuće smo već šesti dan, poprilično se dobro snalazimo, a vjerujem daće svakim danom biti sve bolje. Cure koje ste još tu želim vam što laganije i bezbolnije porode te brze oporavke.
|