|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
21.1.2013 9:38:40   
Točkica28
Rodili smo se 17.1 3350,51cm,javim se kad ulovimb vremena

kiss

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 926
21.1.2013 9:45:27   
BUMBI
Obavješteniuser posted image
Čestitam još jednomuser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 927
21.1.2013 10:45:48   
Tuck
Cestitke mami tockici :)

Aleksandar - 21.12.2012. <3

David - 22.03.2018. <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 928
21.1.2013 12:16:45   
daze
Cestitam tockice!!!user posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 929
21.1.2013 12:45:31   
cuba
Čestitke još jednomuser posted image user posted image user posted image
Sada se lijepo oporavi, mazite se i guštajte kući svi na okupuuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 930
21.1.2013 13:33:38   
Lotte
Čestitam točkice user posted image user posted image Čuvaj bebicu!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 931
21.1.2013 14:06:26   
andydea
Lotte čestitam draga...sličan porod kao i moj..i isto treće user posted image user posted image user posted image ...i tebi Točkice još jednom sve najboljeuser posted image user posted image user posted image user posted image

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 932
21.1.2013 14:30:45   
maminangel
Razrijedile se ove zimuljeuser posted image user posted image ,čestitam cure još jednomuser posted image user posted image a ove ostale nek nas i dalje obavještavajuuser posted image

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 933
21.1.2013 14:49:09   
sminkret
Čestitam Lotte i Točkica!user posted image user posted image

Zimulje se prorijedile, neke i graničimo s proljećem user posted image

Daze, jel si se odmorila? Ja ovu noć spavala od ponoći do 8!!! Najviše mrzim kad mi nešto padne, poludim koji napor za saginjanje! Toga se isto najviše sjećam iz prve trudnoćeuser posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 934
21.1.2013 19:43:58   
daze
Hahaha i jesi primjetila da ti stvari cesce ispadaju user posted image
Ili se to samo meni cini...
Pocele su me bolit prepone,taman se rijesis jedne boli dode druga.do neki dan sam se zalila da me upire u rebra,sad upire dole.vec sam je pocela nagovarat da sta prije izade,sutra 37.tjedan mogla bi se polako upitit vanuser posted image
Dosli nalazi briseva,sve uredno,tako da jos imam samo jednu kontrolu u gin 4.2.user posted image
Sad bili prosetat po centru,stric i strina joj kupili rozu posteljinicu tako da sad i to ima.ja crkla nakon 10 min,vukla se za njima ko baba...nisu setnje vise za mene,sve mi noge trnu.bolje mi stat doma i odmarat.

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 935
23.1.2013 10:40:57   
Jully
Pozdrav trudnice! Izdržite još malo user posted image
Čestitke točkici user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 936
23.1.2013 15:39:59   
sminkret
Mene je trbuh tak nisko da dok hodam gegam i baš me neugodno pritišće prema dolje, za razliku od prve trudnoće kad mi trbuh bio visoko pa mi je htjelo "razrezati" prsa. Tak da ne znam što je bolje ili gore... Već sam mislila da se otvaram a to je samo pritisak...
Daze, ti imaš još cca 2 tjedna user posted image user posted image

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 937
23.1.2013 18:30:01   
daze
Tako je draga moja,jos malo je ostalo user posted image
Sad sam u fazi kad nisam sigurna jel me strah ili nijeuser posted image
Vata me trta od poroda,a s druge strane zbam da cu brzo imat malu mrvicu u rukama pa sam happy. Ovih dana sam dosta citala i o dojenju,proucavala slike pravilnog polozaja bebe i svasta nesto.ajme meni kako cu ja to sve naucit??

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 938
23.1.2013 20:51:36   
nelly68
čestitam Točkice i Lotteuser posted image i tvoj maleni Noa?Ja svoga još čekam bila sam 16.na pregledu bez ultrazvuka malac se skroz spustio na mjehur al kaže da je to ok dok sam skroz zatvorena,i sad oped 6.2 na pregled kaže gin.zadnji kod nje i onda gore na odjel...user posted image ...i da torba je već spremna nikad se nezna user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 939
24.1.2013 11:08:20   
sminkret
Lijepo je bebu nositi u buši i osjećati je, ali je puno ljepši osjećaj držati je, imati je pored sebe. Zato još malo!!! Daze je prva na redu a onda Nelly i ja da zaključimo zimu i počne proljeće user posted image Taman da odmah krenemo u šetnju.
Daze, nemoj se opterećivat s dojenjem, sve to tak prirodno dođe. Meni su govorili u bolnici da imam male i prečvrsteuser posted image a kad smo se jednom ufurali, sve je to tak normalno funkcioniralo.. Sutra idem do gin i nosim briseve.

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 940
24.1.2013 14:12:55   
nelly68
pa da Sminkret vidit ćemo koja će od nas dvije prije,šteta da nismo u istom mjestu družile bi se u bolnici hahahauser posted image ...Naše će bebi bit vjesnici proljeća user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 941
24.1.2013 14:40:43   
daze
Ee malo nas je al nas imauser posted image
Ma nije da se opterecujem,nego sam zadnjih dana stalno sama doma pa nemam sta nego cackam po netu o svemu i svacemu sta se tice poroda,novorodenceta i dojenja tako da intenzivno razmisljam o svemu tome,a naravno nadam se najboljem po pitanju svega user posted image
Kazes vijesnici proljeca...bome kako je krenilo,makar ovde kod nas,zima nam tek dolazi.samo da se ne desi ko i prosle godine u ovo vrime da opali snijeg,bilo bi veselouser posted image
Nasi ljudi ovde u st-u,se,jel, malo teze snalaze po snijegu tako da bi vjerojatno morala zvat 112 da me voze u rodilisteuser posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 942
24.1.2013 16:42:32   
Lotte
Drage Sminkret, Nelly, Daze, Vgaspic (valjda nisam nikoga preskočila) držim vam fige za što lakše porode i da što prije budemo u kompletu na novoj temi sa našim bebama. Vgaspic je već sigurno i rodila kada se ne javlja.user posted image user posted image user posted image user posted image

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 943
24.1.2013 20:22:48   
nelly68
hahaha pa da i mene je strah tog snijega a nadam se da će nas obić pogotovo kod tebe Daze pa da lako stigneš do bolnice...user posted image Hvala ti Lotte na lijepim željama i ja nam želim isto...ma i ja samo čačkam nešta i nemogu se načudit kad prije mi prođe trudnoća još malo i gotovo....neznam jel sam sretnija ili poplašenija user posted image

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 944
25.1.2013 22:23:54   
daze
Ajme sta sam nervozna danas,bez nekog razloga,a ni ova utakmica ne pomaze...bolje mi da ne gledam...user posted image

(Odgovor članu nelly68)
Neposredna veza do poruke: 945
26.1.2013 8:08:40   
sminkret
E Lotte mi kad rodimo, vi vec krenete s dohranomuser posted image Ali se veselim suradnji na novoj temiuser posted image
Bas steta da nismo u istom gradu pa da se druzimo u bolnici... A ovdje je toliko zima i zaleđeno da se ne ide van u šetnje, a bas šteta, dobro bi došlo da se malo prosetam...
Bila sam jučer kod soc.gin. Ništa posebno, naručil me opet za 2 tjedna i onda konačno dobivam uputnice za pregled u bolnicu! Nosila sam i bris na mikrobiologiju.
Joj, cure, ja imala malu bebu prije 4 godine i sad se nađem u pitanjima kak je to ono išlo, preskidanje, dojenje, spavanje... Ko bi rekao da to možeš zaboraviti tako brzo... S porodom se još ne opterećujem, znam da nisam te sreće da mi krene prije pa imam još mjesec dana!!!

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 946
28.1.2013 11:56:35   
daze
sminkret i ja se sve nadam da će me ranije iznenadit user posted image
mm kaže samo nemoj prije 1.2. jer je tada plaća,a ja joj potajno šapćem da ne triba čekat da je za nju sve spremno user posted image
jučer sam čistila po stanu i popodne su me leđa ubijala,bila sam uvjerena da ću rodit,a onda se mislim jbte oću pripoznat trudove kad me baš uvati.iako kažu žene nema šanse da ne pripoznašuser posted image
i tako, provodim dane u iščekivanju,ništa se ne događa,slabo izlazim tako da mi je stvarno više dosadilo.ako ništa,nije prehladno.jučer prekrasan dan, sunce sijalo, čitav dan prozori otvoreni.nek se nastave takve temperature i divota user posted image
događa li se kod vas išta?

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 947
29.1.2013 5:17:41   
sminkret
Daze, baš vam zavidim na lijepom vremenu. Tu još ima dosta snijega, a i leda. Sad će biti i najgore, malo zatopli, počne se topiti i onda smrzne. Jučer sam bila s curkom vani više od sat vremena, ona se valjala po snijegu, a ja cupkala. Ali lijepo mi je bilo, čak i nisam osjećala neke strašne bolove. Meni je kod hodanja najgore što me toliko počnu boliti prepone da me peče, i baš neugodna bol. Pretpostavljam da je to od pritiska težine djeteta jer kod mene baš nikakvih znakova otvaranja...
Ovu noć sam spavala od 22-4h pa sam jako sretna user posted image
Ja sam mirna do sljedećeg petka, onda idem do soc.gin i privat na ctg i pregled.
Daze, samo ti požuruj nju van, što će ti plaća u bolniciuser posted image
Nelly68 što ima kod tebe?

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 948
29.1.2013 11:32:34   
nelly68
hej Sminkret ma mene nešta internet zeza neki dan napišem por.i nemogu objavit user posted image ,a preko moba nikako nemogu...mene zubi bole svaki dan ma jedva jedem nekad,i kod nas lijep dan pa danas idem do kume na kavu da udahnem malo čistog zraka da me tata nezeza da sam ko pilići u gajbi user posted image ....ijako je moj malac isto jako nisko nije mi tako teško kako sam mislila da će bit jedino mi na spavanju postalo nezgodno okrenit se imam osjećaj koda ga bacim na drugu stranu pa zna bit bolno...i da idući tjedan na pregled da vidim jel porasla ova mrvicauser posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 949
30.1.2013 14:16:50   
Anoniman
Evo da vam se javim, 21.01.2012. godine rodio se nas sin dugačak 52 cm, težak 3570 grama. Trudovi počeli 20.01. navečer oko 21,00 sat, ali neredoviti i ne tako jaki, pa im nisam pridavala važnost, međutim kako sam primijetila sukrvicu i stalnovlažne gaćice, a ne piškim odlučila sam ujutro ako se to nastavi zvati ginekologa. Ujutro trudovi slabi i rijetki, ali ipak nazovem ginekologa i on i kaže dadođem na pregled. U Petrovu došla oko 12,00 pregledana oko13,00 i bila pet prsti otvorena, a kako sam sitne građe slijedeća dva sata su lomili koplja hoću li ići na carski ili prirodno međutim ipak u 14,45 buše vodenjak, priključuju me na drip i govore ako se do navečer ne porodim da me pošalju na carski, ali u 20,00 sati uz pomoć epiduralne i njihovog rezanja uspjela sam roditi. S obzirom da sam prvorotka i da sam se bojala poroda sada kada gledam na to nije bilo tako strašno, ali šivanje nakon epiziotomije je nešto što nikada neću zaboraviti.
Kod kuće smo već šesti dan, poprilično se dobro snalazimo, a vjerujem daće svakim danom biti sve bolje.
Cure koje ste još tu želim vam što laganije i bezbolnije porode te brze oporavke.

(Odgovor članu nelly68)
  Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

musko ime..
Marta j

Koje musko ime vam se vise svida?

Mišo (5%)

Mihael (34%)

Gabrijel (50%)

Martin (10%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!