|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
5.12.2012 15:18:49   
Tuck
Ajme cure cestitam vam svima :)))))) kod mene nema jos nikakvih naznaka, petak idem na ctg i pregled plodne vode (ako se nsto ne dogodi. u medjuvremenu pa se porodim)

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 601
5.12.2012 19:48:33   
BUMBI
Tuck sretno na pregleduuser posted image user posted image user posted image
Ja sam i dalje za košaru,a i sigurno ću u njoj iznjeti bracu.Tako sam i s D.Prvi put sam ga u As nakon 3,4 mjeseca stavila ja mislim

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 602
5.12.2012 20:17:15   
seraphyme
mi smo sa 4 mj već bili na moru.  uostalom ne putuje se iz bolnice 200 km, a sigurnost je najbitnija 

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 603
5.12.2012 20:22:53   
BUMBI
A i to što kažeš,nije mi bolnica toliko daleko od kuće.
kako si ti?kada ideš na pregled opet?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 604
5.12.2012 20:29:44   
Tuck
Hvala Bumbi :)
mi cemo u AS odmah, ni nemamo tu kosaru, ja sam htjela kupiti 3u1 kolica al su me svi iznapadali da mi ne treba to, davati tolike novce a brzo preraste a i dobit ces kolica i sjedalicu od muzeve sestre da ne kupujes novo svejedno neces ti ta kolica puno ni koristiti radjas u zimu i te price kako to vec ide..
Vise mi je dosta i tih baba na tom ctgu tj jedne odredjene koja se u sve petlja...kad sam isla na bolnicki uzv onda sam morala tamo njoj prvo odnjeti uputnicu; znaci zena nije normalna, prvo me iznapadala zasto uopce idem na taj uzv nije u redu ako samo zelim saznati spol djeteta, pa onda koliko godina imam i zasto sam s obzirom da sam mlada odlucila zadrzati dijete i zasto si upropastavam zivot uvaljujuci se u us*ane pelene i sl.
A danas je dosla neka zena opet kod nje donijeti uputnicu za uzv jer je imala spontani prije ove trudnoce i kojekakve probleme ali ne moze dans ostati cekati na odjelu jer ju kcerkica ceka u autu i ova ju napal kako ona moze imati vaznijih obveza od tog uzva i sva se iznervirala kao da je ova rekla da joj se ne da... ja se iznervirala koliko zena moze biti glupa i opaljena po glavi toliko kao da se o njoj radi, i odmah uhvatila neku mladju sestru i nju uhvatila zamarati svojim misljenjem o tome sto ta zena sad ne moze ostati cekati jer ju dijete ceka u autu gladno buduci da ide iz skole... nadam se samo da cu ubrzo roditi inace fu joj oci iskopati ako se budem zadrzala tamo jos koji puta :@

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 605
5.12.2012 20:34:41   
BUMBI
Ja imam kolica 3u1.iako nisam ni ja previše bila koristila tu košaru,ali nema veze....
Ma joj,užas uvijek negdje imaš jednu takvu,ali probaj se ne obazirati na takve

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 606
5.12.2012 20:56:13   
seraphyme
u petak kontrola. dosadilo mi više user posted image user posted image user posted image user posted image    tuck, briga te za budale

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 607
5.12.2012 20:58:51   
BUMBI
I ja idem u petakuser posted image
jel ti ideš još kod svog gin ili u bolnicu na pregled i ctg?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 608
5.12.2012 21:00:20   
seraphyme
pa moj ginekolog je u bolnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   tamo sve obavim , a on mi u domu zdravlja pokupi od uputnica što mi treba. još moram obaviti testove senzibilizacije

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 609
5.12.2012 21:01:23   
BUMBI
A dobro nisam znalauser posted image user posted image
A kakvi su to testovi?
Meni će sad neki bris raditi

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 610
5.12.2012 21:05:15   
seraphyme
ja sam rh negativna i vilim je pozitivan pa sam primila po porodu IGG injekciju. sad gledaju da svejedno nisam razvila antitijela koja bi mogla naškoditi bebi.  briseve nisam radila, to se kod nas samo ako se otvaraš prije reda.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 611
5.12.2012 21:07:06   
BUMBI
Aha,ajde nadam se da će biti sve ok.
Nemam pojma zašto meni radi,rekla mi je nešta šta moramo,a ja pitala šta je to,ona rekla bris.Vidjet ću u petak.
Jesi sve pripremila?

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 612
5.12.2012 21:09:41   
seraphyme
ooo daaaaaa  ja sam to ninja spičila za 2 sata user posted image user posted image   moram samo torbu još spakovati i gotovo. mislim da bih to trebala stvarno sutra napraviti.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 613
6.12.2012 8:05:35   
Točkica28
PUSA CURE samo da vas pozdravimoooo. šime njupa darove sv.nikole za doručakuser posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

Neposredna veza do poruke: 614
6.12.2012 10:04:38   
maminangel
Ajme Točkice pa tek sad vidim da si blizu za roditi drugo,čestitam ti draga,uživaj u ovim zadnjim mjesecima,ah kao da je jučer bilo kad smo skupa brojale zadnje dane za naše dečke,ja rodila u 9-om ti u 10-tom,i sad smo u par mjeseci.Pusa,a Šime nek samo uživa i moji su za doručak njupali darak.Pusa..

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 615
6.12.2012 14:19:25   
Jully
Tuck nedaj da te živciraju, mala mrvica to sve osjeti. Vjeruj mi da puno utjecaja imaju i hormoni. Ja sam zadnja 2 mjeseca bila strašno nervozna i najviše je ispaštao mm i sada mi je žao jer imam najboljeg muža na svijetu.

Što se brisa tiče sa 38 tjedana morate imati nalaz za ureplazmu. To nije tako česta infekcija, ali ukoliko ju imate može raditi velike probleme bebi koja treba proći kroz inficirani porođajni kanal.

Držite se i mazite svoje trbuščiće i puno se slikajte u ovim zadnjim danima, kasnije će vam biti jako draga uspomena.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 616
7.12.2012 7:40:51   
Lotte
Trudnice moje, evo i mene! Jučer sam se vratila iz bolnice u kojoj sam završila zbog preuranjenih trudova 33+5! Bolovi su prestali nakon prepisanog Partusistena svaka 4 sata. Bila sam otvorena vrh prsta (zanemarivo), ali su mi usput otkrili anemiju, pa se zbog toga moj boravak u bolnici produžio. Krv mi se navodno ne može popraviti do kraja trudnoće, ali kao još uvijek nema potrebe za transfuzijom. Vjerojatno poslije poroda, jer ću tada i izgubiti krvi pa će onda to biti problem (tako mi je rekla doktorica sa transfuzijske) Inače beba je super! Na pregledu mi je doktorica rekla da veličina bebe odgovara 37. tjednu trudnoćeuser posted image . Mali miš svo željezo crpi iz mene pa je tako napredanuser posted image user posted image ! Ali eto sada sam doma i baš sam sretna!

Nešto brzinski sam preletila preko vaših postova, pa vidim da neke od vas već drže svoje bebice u naručju: Vesna, Majo, Jully čestitam vam na vašim bebicama. Mazite se i pazite! Jedva čekam da podijelite sa nama vaša iskustva sa poroda! Daze, čestitke na diplomi!
Ostale koje nisam spomenula: puno pozdrava!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 617
7.12.2012 10:55:33   
BUMBI
Lotte tebe nema jer si bila u bolniciuser posted image ...a bitno da je sada sve ok.
Ja danas bila na pregledu,sve je ok,nisam otvorena,braco ima 2800user posted image .Uzela mi je bris i načlaz će biti u utorak gotov.Ako je slučajno poz onda u bolnici moram dobiti neku inekciju prije poroda,ali kao nije ništa to strašno ni opasno.
U plusu sam 11 kg što mislim da je okuser posted image
Dobila sam i slikuc brace,baš se lijepo vidi liceuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 618
7.12.2012 12:18:51   
sax52341
Evo i mene
danas bila na pregledu, sve je ok. Beba je na 2810 sto odgovara tjednima, glavom prema dole; cerviks skracen, a ja u plusu 7,5 kg.
U utorak idem u bolnicu - Petrovu, skidaju mi sav i ostajem tamo do poroda - bljak!!!!!!!!! user posted image Mislim da vam ne trebam ni govorit koliko sam razacarana.... ali bitno da je bebica ok!
Nadam se samo da necu bit tamo preko Bozica i Nove godine; nadam se da ce moj sin malo pozurit.
Ovo me zateklo nisam to ocekivala; nisam sve ni spremila - bit ce ovo naporan vikend.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 619
7.12.2012 17:54:10   
seraphyme
37+3, pregled ok, ctg ok, uzv ok. emil je procijenjen na 3300 g. u utorak na ležanje zbog obrade za carski

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 620
8.12.2012 10:29:04   
BUMBI
Sax bravo i za tvoju bebicu,a i dobra si s kilazom.Zao mi je sto moras biti u bolnici do poroda.Javi se ako uspijes nekako.
Seraphyme bravo i za tvog bebana,znaci ipak ides na carski?
Ja vam drage moje imam longetu na nozi,jucer sam iskrenila nogu i jako mi bilo oteklo,jos uvijek me boli kad se ustanem.U pon na kontrolu,jer nksam htjela slikati,a nije siguran bio jel slomljeno.Nadam se samo da me nece trudovi nar jos 2 tjedna.
Usput mi i Dino jucer dobio temp.

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 621
8.12.2012 10:33:24   
Točkica28
vidim tu svi u niskom startu user posted image
još malo i naši paketići su tu user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 622
8.12.2012 13:53:44   
bomboncic02
bumbi cuvaj se i sad miruj.nadam se da nije noga slomljena!
Sax ja ti lezim u petrovoj i cekam trudice da rodim.danas sam punih 39 tjedana i drago mi je jos vise da sam tu da se ne moram vozit po ovoj mecavi do bolnice.
Inace mi smo mirne,same u sobi i uzivamo,ctg je uredan.sutra cu na misu i ispovijed i onda mogu rodit.
Decki mi strasno fale,ali trudim se bit normalna i kad mi dodu dati im ljubavi i paznje.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 623
8.12.2012 16:48:27   
Tuck
evo i nas, jos smo u komadu, jucer bili na pregledu, kaze dr nisam se jos uvijek pocela otvarati, moram sutra ponovo na pregled i ctg i tako svaki drugi dan samo je zeznuto ovaj snijeg je sve poremetio, i da se nesto pocne dogadjati necu stic do bolnice sto godina, za poluditi… ctg inace uredan a plodnu vodu nije gledao jer ja kontam valjda da ne moze ako sam zatvorena...Pozdrav mamice :)

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 624
8.12.2012 17:15:56   
daze
A cure moje nije vam lako,pogotovo vama sta vas je jos i snijeg zatrpao. Pa bumbi draga di te bas sad snaslo da izvrnes nogu,em se ionako tesko kretati u trudnoci a pogotovo tako visokoj trudnoci. Nadam se i ja samo da ti nije slomljena... user posted image bonboncicu tebi zelim srecu da sve prode u redu i da sto prije drzis svoje malo zlato. Tuck kako se ti osjecas,ostale cure? Uglavnom,kod nas u splitu snijega nema,tesko da ce ga i bit tako da vam pomalo i zavidim na zimskom ugodaju user posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

orgazam?
troubled

doživjele? koji?

samo klitoralni (40%)

vaginalni (11%)

višestruki (32%)

o čemu je tu uopće riječ? (13%)

jesam jednom (4%)

Broj svih glasova: 158

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!