|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
23.11.2012 8:51:37   
BUMBI
Jully bitno da je za bebicu sve spremno,još samo krevetićuser posted image
A ovo za kutnu je strašno koliko dugo već čekateuser posted image
Tuck sretno na pregledu i javi kako je prošlo.
Mene ne pati klasična nesanica,nego mi je najgoe što se svako malo moram okretati na drugi bok,a to potraje i onda se razbudim ili me probudi bol u kuku ako se dugo ne okrećem...a još malo ćemo izdržati

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 526
23.11.2012 10:14:10   
seraphyme
povraćam svaki dan zbog žgaravice i upinjanja u želudac user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 527
23.11.2012 10:56:55   
maja0107
Veeeeeeeeeeeeejika pusa od Mateja i presretne mame. Sve je super prošlo, morali smo na carski ali najvažnije je da smo kod kuće... Detalje vam javim kad uhvatim malo više vremena.

maja0107

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 528
23.11.2012 11:25:19   
daze
Majo čestitke!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pusa i za tebe i malog Mateja, javi se kad budeš mogla.user posted image user posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu maja0107)
Neposredna veza do poruke: 529
23.11.2012 11:36:28   
seraphyme
majo čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 530
23.11.2012 11:50:22   
bubic
Majo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Cura velika 24.6.2005 Curica malena 7.10.2007( Moje bebice velike)

Neposredna veza do poruke: 531
23.11.2012 11:55:09   
bomboncic02
Čestitamo user posted image

Neka je sve sada u redu, a priču očekujemo po oporavku.

Uživaj u trenucima

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu bubic)
Neposredna veza do poruke: 532
23.11.2012 12:21:36   
Jully
Pusa malom Mateju, a mami sto brzi oporavak! user posted image user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 533
23.11.2012 12:25:37   
BUMBI
majo čestitamuser posted image user posted image user posted image Seraphyme baš mi je žao što se toliko mučiš,nadam se da će te brzo proći user posted image user posted image user posted image
Ja kupila spavačicu,ali s kratkim rukavima,one što imaju dugačke rukave su do poda,a to mi je užasuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 534
23.11.2012 13:15:49   
Tuck
Cestitam Majouser posted image zelim ti brz oporavak! :D
Evo mi smo se vratili s pregleda, 38+1, kaze gin da je sve ok al; citiram: "jebemu ne otvara se, nece nesto"
ne moram vise kod njega dolaziti na kontrole, dobila sam uputnice za hospitalizaciju i asc ako bude trebalo i rekao mi je ako ne rodim do termina da trazim da me ostave u bolnici... ctg uredan i zgaravica naravno nezaobilazna para grlo :(

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 535
23.11.2012 13:18:57   
BUMBI
Imaš vremena,počet će i otvaranje,ništa se ne briniuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 536
23.11.2012 13:36:06   
seraphyme
jojo tuck pa imaš još 2 tj fore tehnički gledano, terminski porođaj se računa 37-42. tj

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 537
23.11.2012 16:03:12   
Lotte
Ajme Majo čestitam na malom anđelu Mateju! Sretno obadvoma!!!user posted image user posted image

Seraphyme, jadna ti što povraćaš sada pred kraj, pogotovo ako si patila od mučnina i u početku trudnoće.user posted image user posted image

Jully ni meni ne ide u glavu kako tako dugo čekaš kutnu; pa da su je pravili, već bi bila gotova! Užas!user posted image

Tuck bravo za pregled, ima još vremena za otvaranjeuser posted image

Ja sam se ovo vratila sa pregleda! Bebica je super! Težak je 2050 g! Bumbi tvoj L ga je prešišao, iako smo mi vodiliuser posted image user posted image user posted image . Gin mi je opet probao vidjeti nešto na 4d ultrazvuku ali se vidjelo samo čelo, i (ne biste vjerovale), prekrasno malo stopalo, sa malim debeljuškastim prstićima, tik do čela (kaže ginekolog: lupa se nogom u glavu) user posted image user posted image Za tri tjedna idem opet na kontrolu, nekakav bris je u pitanju.

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

Neposredna veza do poruke: 538
23.11.2012 16:09:58   
Tuck
nadam se da to nece potrajati i da nece biti nekih problema...
Lotte user posted image za stopalo na celu, tko zna sta te nase beboline rade u trbusima, meni mm stalno prigovara: jel ti jos nisi skuzila sta je sta? pa kako da skuzim kad su to neki nezamislivi polozaji, neke lude akrobacije :P

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 539
23.11.2012 21:20:49   
BUMBI
Lotte super i za vaseg bracu!Tu su negdje s kilazom.Ja idem za 2 tjedna na pregled i taj bris.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 540
23.11.2012 23:37:09   
Jully
user posted image super su bebice. Moj Ivano je uvijek miran i dobar kod doktora user posted image
Tuck bez brige imaš još vremena za otvaranje.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 541
25.11.2012 10:28:16   
Jully
Dobro jutro mame. Kako ste? Kako su vaše bebice?
Evo ja konačno sjedim na svojoj kutnoj, uživam u pucketanju vatrice u kaminu i Ivanovom štucanju user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 542
25.11.2012 18:41:08   
Tuck
Pozdraf!
Mi smo dobro, mal me bolucka trbuh, valjda se beban spusta :) Predomislili smo se za ime, mislim da ce ipak biti Aleksandar jer mi je David pocelo cudno zvucati user posted image

Hvala Bogu da je stigla kutna, nadam se da uzivas :))

Gdje su ostale mamice trudnice? Niste se valjda sve istovremeno otisle poroditi :PP

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 543
25.11.2012 19:41:12   
seraphyme
ja se osjećam nikako. u petak opet kontrola, sve me boli, pišam ko iz šmrka, od šopinga nisam dospjela dalje od popisa, sve su mi gaće male, otiču mi noge, micek skače po meni izvana, emil iznutra....  trudnoća je čarolija user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 544
26.11.2012 10:14:28   
Jully
Ah Tuck, mislim da si ipak ti sada prva na redu za rodilište (s obzirom da se Vesna i Jules ne javljaju, vjerojatno su rodile) user posted image

Seraphyme, danas možda bude bolji dan. Bitno da je micek sada bolje user posted image

Mene su uhvatile one hormonalne promjene raspoloženja, malo plačem, pa se smijem, pa čistim ko luda, pa mi se ništa neda... a najgore mi je što sam svjesna da vičem na mm bez razloga, a ne mogu si pomoći user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 545
26.11.2012 10:40:32   
BUMBI
Seraphyme žao mi je što ti je takouser posted image Nadam se da si danas bolje i da će na pregledu biti sve okuser posted image user posted image user posted image
Ajme,ja samo perem i peglam,izludit ću.Em što moram za bebicu prati i peglati onda još i naše,mašina stalno u pogonuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 546
26.11.2012 10:47:42   
BUMBI
Sad sam vidjela da će u srijedu u Kozmu biti na sniženju 30 % dude i bočice i joše neke stvari za bebu,ap tko nije kupio može ovo iskoristitiuser posted image user posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 547
26.11.2012 11:26:33   
seraphyme
viš, moram kupiti i to

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 548
26.11.2012 15:44:04   
bomboncic02
Dobar dan trudnice...
Mi smo u subotu imali lažne trudiće..malo sam se preforsirala.
Jučer sam odmarala, a danas se bacila na mijenjanje posteljine, pranje i peglanje.
Kindać je spreman, još moram s dečkima organizirat čišćenje sobe od igračaka i pripremit im sve za prvu nedjelju Došašća pošto pretpostavljam da ću je ja dočekati u bolnici.
Dečki uživaju u ritanju seke, čude se kad izbaci koljeno van i kad reagira na njihovu priču.
Presretna sam što ih imam, pravi su blagoslov.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

Neposredna veza do poruke: 549
26.11.2012 16:02:08   
BUMBI
Hej bombončić evo i tebe,već sam se zabrinula di si..znči malo si se preforsirala,bitno da je sada okuser posted image user posted image
Vidim sve je spremno,super.
kad ideš u bolnicu?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

AMBROZIJA
keksić

alergična na ambroziju?

da,ubija me (25%)

ne,ništa takvo (62%)

hrabro trpim pa kaj bude (8%)

pijem tablete protiv al. (4%)

Broj svih glasova: 95

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!