|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
20.11.2012 21:22:44   
seraphyme
neeeee, nije to problem osim u slučaju loših bubrega jer se višak jednostavno izlučuje u urinu

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 501
21.11.2012 7:17:17   
Lotte
Ajme Bumbi, koliko je L narastao od prošli puta, čudesno! Jedva čekam sljedeći pregled da vidim koliki je naš bracika.

Jully, ti kao i ja! Imam osjećaj da više rintam sada nego prije trudnoće! Tješim se da ću si olakšati porod ako budem aktivna (teza propala u vodu u posljednja dva poroda). Moraš malo usporiti; mislim crijep i drva? Poroditi ćeš se na dvorištu!

Kod mene ista stvar; kremu faktu na kraju nisam koristila jer mi je puno ljudi komentiralo da nije dobra za trudnice, nego nekako preživim Hemopropin i preko dana svinjsku mast! Nadam se samo da će ubrzo proći, jadna sam, užasno boli...

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 502
21.11.2012 11:00:46   
Točkica28
Končno se i ja ulogirala. Meni zlo danas fuj. Mali u vrtiću pa čekam da idem po njega. Kak ste vi?

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 503
21.11.2012 11:26:38   
seraphyme
ja sam živa i živahna user posted image  nema ritanja više, samo naguravanje u neki dio mog tijela. danas na meti je slezena

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 504
21.11.2012 11:39:53   
BUMBI
Hej Točkice pa di si ti?ne javljaš se baš često..
Evo ja radila šećer jutros i 7.8 jeuser posted image ..nemoram zvati gin.Slijdeći tjedan moram opet ponoviti.
Ja danas oprala još jednu mašinu robice,a imat ću ih još.A za peglanje da ne pričam koliko imam,sad ove 2 oprane mašine i još nešta našegauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 505
21.11.2012 12:07:25   
bomboncic02
Pozdrav trudnice..ja u poslu.
Ovih dana me žgaravica rasturala i trbuh malo bolio jer stalno nešto petljam po stanu.
Jučer sam ispekla suhe kolače, sad ću ići raditi baklavu i kasnije tortu mužu za rođendan koji je sutra.
U međuvremenu idem na roditeljski u vrtić.
Sad hopsam po lopti.
Panika me hvata jer mi muž noćne radi i iskreno se nadam da me neće ništa uhvatiti još dok ne odem 29. opet u bolnicu.

user posted image Bumbi za šećer, sad smiješ navratit do mene na kavu i kolače, pogotovo baklavu user posted image ..čisto da održiš tu visinu šećera.

Dekica je gotova, uslikala sam ju, a poslije ću stavit u album, javim kad to napravim.

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 506
21.11.2012 12:24:44   
BUMBI
Ajme draga stvarno si vrijednauser posted image user posted image ...de ti malo uspori.Super za kolače.Ja bi rađe došla na suhe kolačiće,baklavu nikako ne volimuser posted image ..Ne brini zasladit ću se ja malo kasnije s keksima,sad sam se najela ručkauser posted image
Super za dekicu,čekamo slikicuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu bomboncic02)
Neposredna veza do poruke: 507
21.11.2012 20:30:20   
Jully
Bok cure! Vidim da ste mi sve dobro (ako izuzmemo hemeroide i žgaravicu). user posted image
Evo ja od danas počinjem mirovati. Doteglila sam si mašinu sa servisa i od sutra samo odmaram i šivam i tipkam s vama. Mm konačno lakira krevetić tako da uživam u miru i tišini user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 508
21.11.2012 22:50:12   
bomboncic02
Ok, panika me uhvatila user posted image .
Imam inače kofer složen pošto sam stalno u bolnici, imam za prvu ruku i nakon poroda, ali sutra ću složit ruksak baš za porod + kofer.
Inače, neznam jesam li već pisala, ja sama s dečkima, muž mi radi noćnu user posted image .

Da bi se osmjehnuo, čovjek treba pokrenuti sedamnaest mišića, a četrdeset_ i tri da se namršti. Stoga činite ono što morate s osmijehom, to će vas stajati mnogo manje truda..

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 509
21.11.2012 22:57:11   
bomboncic02
Dekica u mom albumu, pa tko hoće može vidjet..
Nije umjetničko djelo, ali obzirom da se tek učim, ja mislim da je dobro i ispala.

Neposredna veza do poruke: 510
22.11.2012 11:01:34   
daze
jutro drage majčice user posted image
ja taman pijem prvu jutarnju kavicu pa da vidim malo šta ima kod vas, kako vam prolaze ovi jesenski dani.
maja se ne javlja, biće da je i rodila, bonbončić se spakirala, samo što nije user posted image btw dekica ti je super, odlično si ti to napravila s obzirom da kažeš da ti je prva user posted image user posted image
e, Bumbi baš mi je drago da Luka lipo napreduje, bome termini se lagano bliže.
a ove naše trudničke boljke, žgaravice, hemeroidi i sl., ma zaboravit ćemo na to kad dobijemo bebice u rukeuser posted image

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

Neposredna veza do poruke: 511
22.11.2012 12:17:07   
BUMBI
Bombončić dekica je odlična,svaka ti častuser posted image user posted image
Znači panika radi svojeuser posted image ,nadam se da te E neče baš preko noći iznenaditi dok nema tmuser posted image
daze vidim da ti piješ kavu,kako vi ostale stojite s kavom?
Meni na početku nije odgovarala zbog mučnina,pa ni poslije nisam imala potrebu,iako me sad zna sada koji put uhvatiti želja da ju popijemuser posted image .Tako sam i s D,ali sam s njim kasnije probala popiti i jako loše mi je legla,pa zato sad ni ne probavam

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 512
22.11.2012 12:25:24   
bomboncic02
I ja se nadam user posted image ..
Meni kava u početku nikako nije odgovarala, onda sredinom trudnoće sam pila isključivo nescaffe s mlijekom, nakon nekog vremena me žgaravica uhvatila i sad zadnje tromjesječje uživam u turskoj kavi-dok mogu..Znam ih popiti po dvije-tri šalice, ali one manje dnevno..
Ako popijem samo 1 šalicu kave onda navečer popijem zeleni čaj, on mi na neki čudan način pomaže sa žgaravicom.

Dekica će biti najljepša kad umotam malenog bombončića u nju user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 513
22.11.2012 12:28:53   
BUMBI
Joj,meni turska nikada nije odgovarala...ma neću još piti,kad rodim onda nastavljam s nesicomuser posted image
Da,da onda će biti najljepša.
Ja danas idem po još neke sitnice što mi trebaju i onda mi ostane za kupiti samo ono u ljekarni

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 514
22.11.2012 14:49:42   
daze
a vidiš meni apsolutno ne smeta kava, a kako uopće nisam imala mučnine nije mi smetala ni u početku trudnoće.
ne znam jel koja od vas pušila prije trudnoće ili još puši,al ja jedva jedvice prestala. user posted image niti malo mi cigara nije smetala,još mi i pasala tako da se i sad znam uvatit kako razmišljam da bi rado zapalila.užas...

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 515
22.11.2012 15:52:59   
Lotte
Ja kavu od prestanka mučnina popijem ujutro na silu jer kako uglavnom ne spavam, bez jedne turske ne mogu nastaviti dan. Ne smeta mi na želudac, nego okus koji mi ostane u ustima poslije nje. A i cigare sam ostavila, nisam pušila ni u jednoj trudnoći, smrdile su mi. Sada mi ne smrde, ali u trudnoći kao da sam cijepljena protiv cigara: uopće mi ne nedostaju, kao da ih nikada nisam ni stavila u usta. Ali zato čim rodim dobijem želju, pa se suzdržavam zbog dojenja!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 516
22.11.2012 16:41:52   
Jules
Dan :)
Jos smo 3u1. Puuunih 36tj. user posted image
Bumbi super da je secer dobar!
I ja sam bivsi pusac, prestala taman prije nego sam se udala. Ne smrde mi ni sad cigare, a ni ne privlace me bas...

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 517
22.11.2012 17:40:48   
sax52341
Ja bas planirala sutra do ljekarne; BUMBI sta sve mislis tamo uzet?

(Odgovor članu Jules)
Neposredna veza do poruke: 518
22.11.2012 19:52:13   
Jully
Daze znam kako ti je. Ja sam prestala piti kavu i pušiti zbog trudnoće. Jedno mi bez drugoga neide :). Još me jako vuče da zapalim i često sanjam da pušim. Najgore je kada nešto radim pa u pauzi baš fali. Ali niti jednom nisam prekršila user posted image

Bombončiću dekica ti je predivna. user posted image Ne mogu vjerovati da ti je prva. Evo ja sam stavila i svoju prvu dekicu u album, ali nije ni približno tako uredna kao tvoja.

Sax u ljekarnoj ti treba Tyrosur prašak , sterilne komprese i Octenysept za pupak. I još su ti super one mrežaste gaćice za nakon poroda. Ja nisam ništa drugo uzimala.

user posted image Jules želim vam da izdržite što duže.

Maja je sigurno već rodila, ali u zadnje vrijeme se ne javljaju ni Vesna ni Tuck user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu sax52341)
Neposredna veza do poruke: 519
22.11.2012 20:00:27   
BUMBI
Sax ja ću u ljekarni uzeti kremu za guzu(ta mi je najbolja),bepanthen,sterinlne gaze,bivacin prašak,mrežicu za pupak i alkohol.
Danas sam kupila zadnje sitnice što mi trebaju,jedino sam zaboravila kupiti baby ulje.I za sebe sam kupila nešta od kozmetike i uloške,jedan paket ima 32 komada(neke u Mulleru sam uzela,njihova marka)
Ja te gaćice nisam kupovala,a mislim da ni neće(iako ih svi hvale),neznam zaštouser posted image
Moram si samo uzeti još par običnih gaćica i možda uzmem jednu spavaćicu dugih rukava,imam 2 kratke.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 520
22.11.2012 20:06:06   
Jully
Bumbi Bivacin ti se već dosta dugo ne prizvodi, umjesto njega je Tyrosur antibiotski prašak, a alkohol nemoj stavljati na rane ni na pupak. Uzrokuje lokalnu nekrozu tkiva pa smeta zaraštavanju i peče. Puno bolja dezinfekcija je sa Octeniseptom ili plivasept tinkturom i ne peku.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 521
22.11.2012 20:11:40   
BUMBI
Ma znam,i mislila sam da je to što si ti napisala.
A nisam znala za alkohol,onda neću njega kupovati,uzet ću onda Ocentispet.
Jully jel tvoje sve spremno?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 522
22.11.2012 22:39:34   
Jully
Joj Bumbi što se mene tiče sve sam pripremila što sam mogla.
Čeka se samo mm i krevetić (navodno je u subotu gotov), majstor za kuhinju (do utorka kaže da je gotov) i kutna garnitura (kažu dostava u subotu). Ne kupujte namještaj u Harvy Normanu, nama su rekli dostava za 4 tjedna, a evo 12. tjedan već prolazi, a mi se i dalje gužvamo na dvosjedu.
Lakše mi je kada znam da ako sutra završim u bolnici, moja mama dolazi kod mene i sve će srediti dok se mi vratimo. Baš mi fali, da mi je barem malo bliže user posted image
Jel i vas pati nesanica?
Ja vilujem do neko doba i onda se ujutro ne mogu ustati. Više ne znam jesu li to živci, panika pred porod, žgaravica, hormoni ili nešto deseto user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 523
22.11.2012 22:47:18   
Tuck
Tu sam ja, jos sam u komadu, sutra ulazimo u 39. tjedan i idemo na kontrolu pa na ctg pa cu vamm javiti sta kaze gin :D bila sam u srijedu na ctgu i kazu uredan je... :)

moram i ja u ljekarnu ici kupiti jos su mi ostale te gacice da kupim...i kupit cu to sto vi pisete, nisam ni znala da mi treba :$

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 524
23.11.2012 0:25:25   
Jully
Tuck meni je patronazna dala spisak. Sretno sutra.
Ja sam si nasla zanimaciju za nocas. Otkrila sam net na mobitelu user posted image

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu Tuck)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ah ta ktarka imena... :)
pisonjica

Curica ce biti? :)

Maša (17%)

Sara (23%)

Hana (19%)

Lana (17%)

Tara (19%)

Asja (5%)

Broj svih glasova: 145

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!