|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebe!
16.11.2012 20:15:23   
seraphyme
a oko 38, 38.5. hebeš atb, bit će da je viroza. nisam volila te pelene iako su finije i mekanije. ponosna sam vlasnica paketa br 1 i paketa 5 user posted image  i 6 paketa vl maramica jer je muž njima i pod počeo brisati (Antun Tun) user posted image

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 451
16.11.2012 20:18:35   
BUMBI
Ma samo da mu padne i da ju više nema.
user posted image user posted image ,a dobra si.
Meni vl.maramice najbolje Hipp(roza),a sad su došle neke nove bijele i te sam kupila,a i Penaten su mi super.

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu seraphyme)
Neposredna veza do poruke: 452
16.11.2012 20:20:30   
seraphyme
da penaten su zakon, ali mi je muller daleko ma bude sve 5, ne brigam ja za miceka puno. jako je aktivan i dobro jede, to je ono bitno

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 453
16.11.2012 20:42:37   
Jully
Jadan Micek. Tjedan dana je već stavrno previše user posted image Što kaže doktor?

Tuck, vidim da ti nitko nije odgovorio. Sve pretrage vezane uz porod, sami porod i bolnica i bilo kakva komplikacija vezana uz porod ti se ne naplaćuje bez obzira na dopunsko osiguranje. Tako da mirno spakuj torbu, odmaraj i čekaj da se bebač odluči user posted image

A što se jastučnica i posteljine tiče, ja nisam ni jednu kupila. Ima tako dobrih dječjih materijala da mi je bilo šteta ne sašiti. Tako me jedna posteljina izađe 70-ak kuna, a i gušt je veći kad znam da sam mu sama sašila svu posteljinu. Sašila sam i jastuk za dojenje, one jastučiće za spavanje na boku i sada šivam onaj okrugli "gnijezdo" a sav matrerijal za njih sam platila manje od 100 kuna. Pa ako imate malo volje i smisla, da se svašta napraviti i često puno ljepše i kavlitetnije nego u trgovini.

Planira li tko koristiti platnene pelene?

Neposredna veza do poruke: 454
16.11.2012 20:45:51   
BUMBI
Jully super što si sve sama to šivašuser posted image user posted image
ja nemma baš talenta za takvo štauser posted image ,kupit ću si još koju jastučnicu i to je to.
A nemam ni taj jastuk za dojenje,nisam ni s D imala.
Ja ne planiram,ti hočeš?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 455
16.11.2012 20:51:31   
Jully
Pa mm šizi zato što baš i ne stojimo dobro s vodom u bunaru user posted image ali kupila sam par i par sašila pa ću vidjeti.
Za početak sam uzela pampersice i one dm-ove po jedan paket, a krpene planiram isprobati tek kasnije. Po svemu što sam pročitala vjerujem da su zdravije, ali me strah sušenja i pranja. Moja kuma je samo njih koristila jer su njeni klinci imali jake alergije na jednokratne pelene.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 456
16.11.2012 20:53:01   
BUMBI
Nadam se da češ ih uspjeti korisiti i da češ biti zadovoljna.Ja sam zasada zela samo jedan mli paket Pamersa,a i njih ću kupovati

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 457
16.11.2012 21:03:51   
seraphyme
kod pedice idemo iza nedjelje 

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 458
17.11.2012 8:01:16   
Lotte
user posted image trudnice moje, vidim da ste se raspisale. Vidim da neke već znaju kako će im se bebice zvatiuser posted image . Seraphyme nadam se da će tvoj M brzo ozdraviti. Bravo i za tebe Jully; i ja sam tip NAPRAVI SAM, i sama sam se naučila šiti na mašinu, tako da evo planiram šiti nekakve zavjese, u biti panele kroz koji danuser posted image . Inače ovih dana me nije bilo jer mijenjamo namještaj, nešto podova, a malo kasnije će doći i krećenje (čim mi ovi moji majstori indijanci naprave krov na zgradi, btw oni moraju sanirati štetu nastalu na zidovima koju sam spominjala), tako da sam sva u poslu po cijele dane.

Imam jedan problem; Jučer su mi se pojavili hemoroidi. Užasno bole! Ne mogu sjediti, niti ležati, jedva hodam koliko boli. Kupio mi je mm nekakvu kremu Hemopropolis, ali kad sam ju nanijela skoro sam se onesvijestila od boli i koliko peče (a na njoj piše da ublažava pečenje).Osim toga u noći me uhvate nekakvi užasno bolni grčevi u listovima, a za to sam čula da je normalno u trudnoći i da treba piti magnezij. Pa ako neka zna nešto više kako da ublažim moje boljke neka javi. Da sada ne kopam po starim postovima, mislim da se jedna od vas požalila na hemoroide!?

user posted image i za našu Bumbi koja na veliko šopingira!

Jedna od vas je dobro primijetila da se Maja ne javlja user posted image

Nadam se da nisam nekog izostavila, pozdrav cure!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

Neposredna veza do poruke: 459
17.11.2012 8:38:45   
cuba
Lotte, ja sam prije 3god (kad sam rodila Roka) imala 4 hemeroida. Dva dobivena tijekom trudnoće i još dva pri naprezanju kod poroda. Neću ti uopće u detalje koliki su bili i kolika je bol bila s obzirom da sam u bolnici nakon poroda usred noći zvala medicinsku sestru da me vodi na hitni kirurški da mi ih na živo režu ako žele samo neka mi ih uklone user posted image user posted image

Uglavnom, ta sestra mi je rekla da je najbolja krema Hemopropin. Dosta je sličan naziv toj tvojoj, možda se samo promijenilo ime u ove 3 god a možda je izašao i koji bolji proizvod.
Mene ti Hemopropin spasiouser posted image On ti ne djeluje instant, jedno 2 tjedna sam morala nekoliko puta dnevno obilno mazati i u potpunosti su se povukli.

Eto, probaj pitati u ljekarni za tu kremu. Držim ti fige da ti prođe što prije user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Lotte)
Neposredna veza do poruke: 460
17.11.2012 9:07:27   
vesnac0501
Lotte, mene je isto Hemopropin spasio. Ispocetka mi se nije cinio ucinkovit ali nakon cca 5 dana mazanja krvarenje je skoro pa sasvim nestalo.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 461
17.11.2012 9:45:28   
Jully
Lotte magnezij uzmi obavezno. Ja sam često prije trudnoće imala grčeve u listovima i zatvore. Baš me bilo strah hemeroida. Ali otkad ovo pijem super mi je. Ne znam više što je to tvrda stolica i grčeva nema. Moj doktor mi je preporučio od natural wealtha 250 miligrama, dođu ti 66 kuna 100 tableta i trebaju se piti jedna ujutro i jedna navečer. Ja pijem samo ujutro jer navečer pijem donat i preko dana žvačem neke bombone sa magnezijem i kalcijem.

Što se majstora tiče mislim da znam kako ti je. Meni kuhinja stiže za 10-ak dana, a bebač za 20-ak user posted image Baš me zanima tko će prije. Ni kutna garnitura nam još nije stigla (čekamo ju 11 tjedana), a staru smo već davno izbacili pa se gužvamo navečer na malom dvosjedu user posted image
Muke po krevetiću još nisu gotove, još je u fazi brušenja (već 6,5 mjeseci). user posted image

(Odgovor članu vesnac0501)
Neposredna veza do poruke: 462
17.11.2012 12:10:58   
BUMBI
Lotte ja ti nemam pojma za hemeroide,ja hvala bogu nisam imala problema s time,ali vidim da su ti cure rekla šta treba.
Mene od jutra stalno nešta malo boli stomak,pa mi se cijel stvrdne i onako u donjme dijelu kao grčuser posted image ,pa sam se dobrano uplašila.Sad je malo stalo.Nadam se da mi se neće više ponavaljati.Dobro sam se uplašila,čak sam i piđamu pripremila,ako budem morala u bolnicu na pregled.
Htjela sam vas pitati za pranje robice.
Neznma dali da perem na brzo pranje na 30 stupnjeva,ili da sve normalno kao da je prljavo i za pelene i gaze da stavim na iskuhavanje?Ja kao da nema već jedno dijete,pa nemam pojma ništauser posted image ...a šta ćete zaboravila sam.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 463
17.11.2012 12:58:50   
cuba
Bumbi, ja sam svu robicu + pelene i gaze oprala na 30 stupnjeva. S obzirom da to nije korišteno već da samo treba osvježiti onda je to u redu. Još ćeš svakako to i ispeglati a i sa peglanjem se uništavaju bakterije.

Ajme držim fige da ti je sve u redu user posted image user posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 464
17.11.2012 13:26:31   
seraphyme
na 30, dvaput ispiranje i peglanje.  bu,bi, imaš konrakcije meljam hemeroide vrhnjem onim crvenim i/ili svinjskom masti

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 465
17.11.2012 13:41:01   
BUMBI
Ok,meni je dosta robice korišteno,pa zato neznam.Znam da počinjem s pranjem čim mi se osuši ovaj veš koij sam danas opralauser posted image
Smirilo mi se,ali mi još zna stomak jako otvrdnuti pa prestane.
Nadam se da ću izdržati od srijede kad idem na pregle,da neću morati ranije u bolnicuuser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 466
17.11.2012 14:23:32   
seraphyme
to su vjerovatno pripremni trudići. ja imam kontrakcije od 20-og tjedna koje se sad počele nešto konkretno raditi i u zadnjeh tjedan dana su počele biti bolne.

Gosn Micek 4.4.2011.

Gosn Braco 20.12.2012.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 467
17.11.2012 15:36:07   
Jully
Bumbi više odmaraj. Ja sam prala na ruke sve u onom dreftu za bebe. Samo onu robicu koju je moja mama još sačuvala sam oprala 3 puta na 60 i onda na ruke (ipak je to staro 30 godina) user posted image
Pelene i gazice perem isto na 60 i popeglam. Mislim da je to dovoljno.

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 468
17.11.2012 16:51:35   
Jules
Pozdrav trudnice :)
Ja sam skroz nova tu, tipkala bi s vama da si skratim vrijeme. Trudna sam s curom i deckom, termin mi je 18.12., od utorka sam u bolnici zbog tlaka. Nadamo se izdrzat jos tjedan, dva user posted image

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 469
17.11.2012 17:03:44   
Jully
Dobro došla Jules. Jesu to prve bebe?

Ivano - 30.11.2012.
Ema - 13.12.2014.

(Odgovor članu Jules)
Neposredna veza do poruke: 470
17.11.2012 17:08:49   
Jules
Hvala
Jesu, prve bebe :)

(Odgovor članu Jully)
Neposredna veza do poruke: 471
17.11.2012 17:29:26   
maminangel
Evo malo vibrica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da što duže bebolineuser posted image user posted image budu u buši i da tebi draga što brže vrijeme prođe,znam kako je grozno čekati finale u bolnici.Pozdrav i svim ostalim zimskim mamama i bebolinama...Pusa..

(Odgovor članu Jules)
Neposredna veza do poruke: 472
17.11.2012 18:24:46   
daze
Jules dobrodošla, čekaš blizance, predobro!
a sta je meni dosadno to je strašno, otkad sam završila faks nemam nikakvih obveza i taman tako nekako i zatrudnila tako da sam po cili dan kod kuće.mm pola dana radi, djece nemamo, živimo sami tako da nemam pametnijeg posla nego stat u kući ili eventualno otić negdi na kavu al i to dosadi. danas me tako neka tuga uvatila, biće i od ovog tmurnog vrimena i dosade malo falilo da zaplačem, baš mi takav neki dan user posted image mogu vam reć da jedva čekam bebu, da pravi društvo mamici user posted image
Bumbi kako si ti, jesu popustile kontrakcije? Kako su ostale mame i bebe?

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 473
17.11.2012 20:51:10   
Jules
maminangel hvala za vibrice user posted image
izluuudit ce me cimerica! prekjucer je dosla i vec mi se popela na vrh glave... a i sestrama isto. kukanje po cijeli dan, pa joj posjete dođu u ponoć, pa mi maše s kobasama pred nosom, a ja ih radi tlaka ne smijem ni vidit user posted image
zao mi i tih sestara, voza ih stalno. a ono zvono, ja neznam kako jos radi, svako malo joj nesto treba. vec mi zvoni u glavi, a tlak mi je vjerojatno jos gori nego inace.
znam da gnjavim, al moram se nekome požalit :)

curka mi štuca u presvijetlu user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 474
18.11.2012 8:21:04   
Lotte
Hvala curke na savjetima. Jully, ma ja sam krivo napisala i moja je krema Hemopropin (dok sam pisala naziv razmišljala sam da su od propolisa). Ne znam, prestrašno me peče, uzela sam sada Faktu, pa ću vidjeti.Jedva se krećem. Danas idem kod mame na ručak da se malo odmorim. Jully i ja sam sada mijenjala kuhinju, još me čeka dječja soba i uzeti ću si nekakvu komodu za dnevni da imam više mjesta za pohranjivanje odjeće za klince. Uhvati me trta kada vidim kako Bumbi i ostale cure već imaju podosta toga pripremljenog za bebače, a ja još ništa. A što se tiče tvog krevetića; sve mi je jasno! Imam i ja jedan takav primjerak doma; njemu je sve Kako ćemo, lako ćemo i zašto se žuriti. Zato sam i zvala tatu i brata da mi pomognu oko namještaja jer njega sigurno ne bih dočekala.

Bumbi, ides li možda uskoro kod gin. pa da pitaš u vezi tih kontrakcija?

Pozdrav Jules, uh jadna ti sa tom cimericom, ne bih ti bila u koži!

Držite se trudnice moje, valjda će nas sve boljke proći, a sigurno ih se nećemo ni sjećati kada nam dobijemo naše anđele!

15.01.2013. N 4.150 g, 52 cm

(Odgovor članu Jules)
Neposredna veza do poruke: 475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  17 18 [19] 20 21   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ime za curu
mamino zlateko

moze pomoc? nemozemo se odluciti za ime za nasu drugu curu

mia (29%)

iva (37%)

hana (34%)

Broj svih glasova: 249

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!