Lotte
|
trudnice moje, vidim da ste se raspisale. Vidim da neke već znaju kako će im se bebice zvati . Seraphyme nadam se da će tvoj M brzo ozdraviti. Bravo i za tebe Jully; i ja sam tip NAPRAVI SAM, i sama sam se naučila šiti na mašinu, tako da evo planiram šiti nekakve zavjese, u biti panele kroz koji dan . Inače ovih dana me nije bilo jer mijenjamo namještaj, nešto podova, a malo kasnije će doći i krećenje (čim mi ovi moji majstori indijanci naprave krov na zgradi, btw oni moraju sanirati štetu nastalu na zidovima koju sam spominjala), tako da sam sva u poslu po cijele dane. Imam jedan problem; Jučer su mi se pojavili hemoroidi. Užasno bole! Ne mogu sjediti, niti ležati, jedva hodam koliko boli. Kupio mi je mm nekakvu kremu Hemopropolis, ali kad sam ju nanijela skoro sam se onesvijestila od boli i koliko peče (a na njoj piše da ublažava pečenje).Osim toga u noći me uhvate nekakvi užasno bolni grčevi u listovima, a za to sam čula da je normalno u trudnoći i da treba piti magnezij. Pa ako neka zna nešto više kako da ublažim moje boljke neka javi. Da sada ne kopam po starim postovima, mislim da se jedna od vas požalila na hemoroide!? i za našu Bumbi koja na veliko šopingira! Jedna od vas je dobro primijetila da se Maja ne javlja Nadam se da nisam nekog izostavila, pozdrav cure!