sina
|
joooj,drage moje,sad kad vas čitam tako me primi nekakavo blaženstvo jer je to sve iza mene. ja sam završila u bolnici jer sam na kontroli uz šećer imala i povišeni tlak. jedno i drugo blago povišeno,ništa strašno,ustvari tlak cijelo vrijeme školski ,ali kad su mi ga našli da je visok ,to je bilo na kontroli kad sam se ja uspaničila jer ctg aparat nijhe dobro radio i pokazivao mi je neke divlje otkucaje srca i mene moja dr. odmah zbuksala u sobu. nakon 2 tjedna odlučili me pustiti doma,ali na pregledu ustanovili da sam 4 cm otvorena-"pravac krevet,gospođo,vi ste za rodit,čekamo trudove". čekali smo ih tjedan dana,ali ništa,opet pregled-6 cm otvorena,ajmo,priprema i u box. jaooooo,paaanika,strah,od straha sam 2 puta u nesvijest padla još prije klistira. čekali smo oko 1,5 sat trudove,ali ništa i u 11.30-DRIP. od 12.30 su počeli se razvijati trudovi i u 16.05 rodila se moja princeza. da boli,boli,onda sam mislila da ću umrijeti,a danas se već mislim-pa i nije bilo tako strašno. mm je bio sa mnom na porodu, i to je bio smijeh. ne znam kako bih bez njega,stalno me je mackao po licu sa gazom,ali me je usput i tako iritirao da ni sam jadan nij znao šta bi. malo sam zakazala na tiskanju,ali hvala Bogu,uspjeli smo,moje zlato je u zipki. papam,pavam i super sam beba. bit će i vama tako,vidjet ćete,sve će to biti o.k. sretno,drage moje. pusam vas sve ah,jesam si važna još da se pohvalim da sam u porod išla sa 7 kg u plusu,a iz bolnice izašla mršavija nego prije trudnoće...dijabetička dijeta(a šećera skoro nije ni bilo,tek blago povišen) čuda radi...