|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Termin u travnju 2012. - koliko nas ima? ;))
13.3.2012 11:09:05   
marči
user posted image da dm...ste se vi prijavile kao trudnice...dobije se mala torbica sa cd-om sa vježbama, radosnica(knjižica za bebu) i knjižica sa popustima...meni je teta u dm-u rkla da sa otpusnim pismom i osobnom od mame može doći bilo tko po paket, a susjeda mi je rekla( nisam provjerila) da navodno dobiješ nešto u apoteci na kolodvoru u Rijeci kada rodiš...pitam se da li dobiješ kakav bon ako je za opremu bebača? ili ti uplate na račun?? s obzirom da si manje više nabaviš sve prije nego bebač dođe...idem pogledati trudničku za te mjere ako to igdje piše jer ova moja niš ne piše osim kilaže, tlaka, mirovanje, zadak...kao da je to svijetska tajna...baš me to počelo nervirati ja bi voljela znati šta ima loše u tome?? činilo mi se da ova moja ima nešto viška gramića za te tjedne pa sam htjela provjeriti....hvala cure....

P.s. zna li netko kako sastaviti dječiji krevetić?? user posted image ima 4 stranice i podnicu a mi se cijelo jutro mučimo s timeuser posted image user posted image poslala sam dragog van sa cuckom da se ispuše jer mislim da neće niš ostati od krevetića...ha ha...kao da njega pucaju hormoni...idem progooglati možda nađem šta....

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 726
13.3.2012 11:17:14   
marči
user posted image hvala ti....idem baciti oko na stranicu.... ajde još malo izguraj da bude sve ok....ma svatko drugačije kaže neznam ni sama ali sam čitala o nedonoščadi pa piše da su do 36 tjedna srednja nedonoščad a poslije kasna nedonoščad ( s njima je navodno manja šansa da nešto neće biti razvijeno), da te utješim...moja sestra se rodila na termin sa 2200kg 51cm, zelena plodna voda ( majka je pušač...teški) sa pupčanom vrpcom oko vrata dehidrirana, sva je bila ko mali alien...ali je sve bilo u najboljem redu...izgleda da bebica nije neko vrijeme dobivala ništa piti i jesti unutra...plodne vode skoro nije ni bilo....tako da mislim da su mali žilavci....pogotvo cure...user posted image biti će sve u redu...da misle da je bebač ugrožen već bi te zadržali u bolnici .....tako da će biti sve ok....uvjerena sam...zar su ti rekli baš da će te poroditi u 36 tj. opet?user posted image user posted image user posted image nPozitiva, pozitiva pozitiva....to je najbolje za bebicu i za tebe!!!

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 727
13.3.2012 11:24:16   
hehehe
u vinogradskoj, a vjerujem i u ostalim bolnicama u zg-u, ne traže nikakvu uputnicu.

kaj se tiče žgaravice, ja sam ju imala i isto sam misla da bu bebač čupavi (na mene), al baš i nije bio...

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 728
13.3.2012 11:36:17   
marči
user posted image user posted image user posted image ja navijam za čupavicu...pa da se žgaravica isplatiuser posted image

(Odgovor članu hehehe)
Neposredna veza do poruke: 729
13.3.2012 11:38:51   
marči
user posted image koja sam ja plavuša...a da neznam drgačije rekla bi i moja ginekologica, našla sam zaklamani grafički prikaz u trudničkoj di lijepo piše da bebač ima 1690 g...31 tj...ne piše veličina ali pišu te mjere pa ću izračunati...ali falila je kada sam ju pitala mi je rekla 1800g....a da cca 200g može pogriješiti pa mi se čini da je to ok.....ali kada računam na onoj str. ispadne 41 cm i 1730g....

< Poruku je uredio marči -- 13.3.2012 11:44:01 >

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 730
13.3.2012 12:44:41   
hugabuba
i ja sam sa user posted image imala žgaravicu al ni K od kose.....pa ni danas dan,a ima 2 god. vec...jako malo kose,a ti mitovi su potpuno lazni.... sada bas i nemam zgaravicu (imala do prije 1 mj. nest malo ) pa mozda user posted image bude cupav user posted image user posted image user posted image

:)) moj smisao za zivot moja cura Lory ... :)))
.... cekamo malog Davida :)))))))))))))))))))))))

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 731
13.3.2012 13:41:10   
slatkicalu
Cure, može jedno pitanje a da mi iskreno odgovorite. Koliko bi se vas u mom slučaju ipak odlučilo na carskiuser posted image (naravno u slučaju da ostane na zadak)? sad sam već počela i o tom razmišljati, jer me užasno strah, ma i nije samo strah nego loš predosjećaj a u životu mi se često činilo da sam ga trebala poslušati. Naime kod nas se ide vaginalno kod žena koje su već rađale ali s obzirom da ja idem idući tjedan na kontrolu u bolnicu kod dr koju poznajem mislim si da li da ipak inzistiram. Što biste vi učinile? Radim ja i vježbe za svaki slučaj ali mislim da je glava i dalje gore. Većina stvari koje sam pročitala o prirodnom porodu na zadak nije baš ohrabrujuća.user posted image

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 732
13.3.2012 13:52:20   
Bablica
Ja sam jučer napunila 36 tj 36+0 pa mislim da već mogu bez problema i rodit! I čitala sam malo o tim fazama - posteljica ima 3 faze pa ni bed, ali on to niš nije ni spomenuo. Pred 2tj bila I stupanj, ja nikad pušila a nije da sam se nešto pretrgnula od posla u trudnoći ... Vidit ćemo što će u pon dr reć

Gledam onaj link za težinu i dužinu - meni dijele ko mali buda 3400 i 46 user posted image

IZVORNA PORUKA: hugabuba

IZVORNA PORUKA: Bablica

Marti kako tako dugo bez ikakvog pregleda?! Ma glavno da je sve ok!

Hugabuba i meni je napisao kraj posteljice II. valjda je to znak da je spremno sve ili ...? Si bila ti poslije na pregledu, što kaže dr?

Bablica ma da ????pa to ti znaci da je posteljica zrela i da moze van,al neznam u kojem si tj.,jer kada je zrela ona gubi funkciju hranjenja i ????
ja sam bila u 33 kada mi je rekao i nije mi bas svejedno,jer beba nije zrela,tj. pluca ni mozak,a i ima 2300g....kolika je tvoja beba!!!!! meni je bilo tako i sa prvom trudnocom ali mi naravno niko nista reko :( ...tak da sam sa 36 tj. rodila al je imala skoro 4 kg.?????

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 733
13.3.2012 14:01:30   
Bablica
prijavila se u dm i dobila paketić, a za pelene treba otpusno pismo i netko po njih. U ri koliko znam ona ljekarna na izlazu iz bolnice (lijevo) što nije da se tamo uzme paket neki?! A bo ...

Slatkicalu - gnjavi dr sve o carskom i trenutnoj tvojoj situaciji neka ti objasni i za i protiv argumente (napiši na papir sve što te zanima da ne zaboraviš), tako sam ga i ja jučer ugnjavila 15 min mi objašnjavao user posted image . Iskreno, meni je carski ostao u ružnom sjećanju, između ostalog jer su me boli 4x i na kraju nisu noge utrnule kako treba (vjerojatno od straha što mog, što njihovog) ali to je bio poseban slučaj. Oporavak mi i nije bio nešto pretežak kako neke žene opisuju, a rez mi sad (u trudnoći ni prije nje) ne smeta i ne vidi se jer je točno na gornjem rubu gaćica

Jel stišće vas trbuh?! Mene sinoć napinje li ga napinje! Samo što mi se prepone nisu odvojile, šetala sam ko neki luđak po stanu i baš me bolilo dole da nisam mogla ležat ni sjedit. Danas mi trbuh malo niže nego jučer, čak ne mogu ni noge prekrižit kad sjedim jer mi smeta user posted image mm lud već od jaukanja!

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 734
13.3.2012 14:31:04   
mariola
Curke opasno ste se približile krajuuser posted image user posted image user posted image
Želim vam ugodne posljednje tjedne trudnoćeuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 735
13.3.2012 17:01:59   
solarsoul
ja sam danas isla malo po gradu vidjeti grudnjake za dojenje...svi ih hvale pa da vidim na sto to sliciuser posted image ......Bozeee kakav uzas....pa to je nesto najgore i najruznije sto sam ikad vidjela...definitivno ih moj gornji postroj nece vidjet ....jer sam sigurna da bi od tog uzasa i mlijeko stalo....stvarno sam se osjecala lose nakon otkrica izgleda tog famoznog grudnjaka....Tko radi takve ruzne stvari za trudnjace???...Mislim, ko da nam nije dosta sto smo oteceni, cangrizavi, buckavi....jos nam treba i takvo odvratno rublje.,...a bome ni odjeca nam nije bas nesto pretjerano lijepa za vidit ovih 9 mjeseci....mislim da je to totalna diskriminacija trudnica na djelu.....

Mariola hvala na lijepim zeljama..user posted image valjda cemo uspjesno izgurati sve do kraja...jos ovih par tjedanauser posted image

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 736
13.3.2012 17:23:24   
marči
user posted image user posted image ja sam 2 uzela br.7 i taman su mi ima malo mjesta za poslije...valjda će poslužiti...grozno....ali vidjela sam i gore!!! a nije estetika toliko bitna kao funkcionalnost....ja od početka živim sa ahhh bra...i bapskim gaćamauser posted image tako da mi to neće biti ništa novo....jedva čekam da se vratim na staro da mogu normalnu robu nositi...užas jedan kako se čovjek jadno osjeća kada se vidi tako nikakvog...a sve skupo za poluditi...kao da su trudnice neka 2 vrsta....srećom sam otkrila da u Ri ima dućan gdje su trapke...moderne za trudnice po 70kn bile pa sam se opskrbila...mislim da imam više trudničke robe nego ostale, sada je buša narasla pa me muče majice i tunike, i košulje naravno...do sada je bilo podnošljivo ali sada je sve napeto ko puška...+15kg...cica ko u priči...u niš ne stanemuser posted image ima na netu tih on line butika gdje se nadje malo bolje trudničke robe...ali kada to ne možeš probati i skupo je....a srećom ne traje duže pa se preživi i to...ali da je udar na ego jest!!! neki dan sam se pogledala sva natečena , imam neke fleke i prištiće po licu ko pubertetlije blijeda sa podočnjacima sijedih ko u priči...užas, izgledala sam si ko baba neka rasplakala sam se od jada uz pitanje hoću li ikada biti ona stara??? i onda još ta roba fuj!!! E zna li tko gdje ima povoljnih steznika za poslije i ako ima tko kakvu preporuku....

(Odgovor članu solarsoul)
Neposredna veza do poruke: 737
13.3.2012 17:31:43   
marči
joj iskreno osobno mišljenje je...ako budem mogla ikako pokušati ću na carski jer sam prvorotkinja i neznam šta me čeka u bilo kojem smislu, ali iako nije običaj, kod nas se ide na prirodan porod...nisam ništa dobroga čula o prirodnom porodu na zadak...a opet ni o oporavku od carkog pa sam u istoj dilemi ali rađe bih da ne mrcvare i mene i bebu ako postoji opcija b. A s obzirom da mi je user posted image mala za sada poprilično velika nadam se da će mi dati tu opciju ukoliko se ipak ne okrene....

(Odgovor članu slatkicalu)
Neposredna veza do poruke: 738
13.3.2012 19:58:48   
hugabuba

Ja sam jučer napunila 36 tj 36+0 pa mislim da već mogu bez problema i rodit! I čitala sam malo o tim fazama - posteljica ima 3 faze pa ni bed, ali on to niš nije ni spomenuo. Pred 2tj bila I stupanj, ja nikad pušila a nije da sam se nešto pretrgnula od posla u trudnoći ... Vidit ćemo što će u pon dr reć

Gledam onaj link za težinu i dužinu - meni dijele ko mali buda 3400 i 46 user posted image

IZVORNA PORUKA: hugabuba

Marti kako tako dugo bez ikakvog pregleda?! Ma glavno da je sve ok!

Hugabuba i meni je napisao kraj posteljice II. valjda je to znak da je spremno sve ili ...? Si bila ti poslije na pregledu, što kaže dr?

Bablica ma da ????pa to ti znaci da je posteljica zrela i da moze van,al neznam u kojem si tj.,jer kada je zrela ona gubi funkciju hranjenja i ????
ja sam bila u 33 kada mi je rekao i nije mi bas svejedno,jer beba nije zrela,tj. pluca ni mozak,a i ima 2300g....kolika je tvoja beba!!!!! meni je bilo tako i sa prvom trudnocom ali mi naravno niko nista reko :( ...tak da sam sa 36 tj. rodila al je imala skoro 4 kg.?????

eto vidis,ni meni nije u prvoj trudnoci nista rekao za posteljicu,pa sam posle poroda na "manualnoj lizi" zavrsila????
sada mi je rekao....i sada se brinem,bolje da nije....vidis,znaci nema veze jel pusis ili ne,to se desi,bez obzira na sve user posted image ... a moji papiri kod dok. tak da nemogu nista racunati..... moja beba je sa 33 tj. imala 2300g jel to malo????????ha????

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 739
13.3.2012 20:05:35   
hugabuba

IZVORNA PORUKA: marči

user posted image hvala ti....idem baciti oko na stranicu.... ajde još malo izguraj da bude sve ok....ma svatko drugačije kaže neznam ni sama ali sam čitala o nedonoščadi pa piše da su do 36 tjedna srednja nedonoščad a poslije kasna nedonoščad ( s njima je navodno manja šansa da nešto neće biti razvijeno), da te utješim...moja sestra se rodila na termin sa 2200kg 51cm, zelena plodna voda ( majka je pušač...teški) sa pupčanom vrpcom oko vrata dehidrirana, sva je bila ko mali alien...ali je sve bilo u najboljem redu...izgleda da bebica nije neko vrijeme dobivala ništa piti i jesti unutra...plodne vode skoro nije ni bilo....tako da mislim da su mali žilavci....pogotvo cure...user posted image biti će sve u redu...da misle da je bebač ugrožen već bi te zadržali u bolnici .....tako da će biti sve ok....uvjerena sam...zar su ti rekli baš da će te poroditi u 36 tj. opet?user posted image user posted image user posted image nPozitiva, pozitiva pozitiva....to je najbolje za bebicu i za tebe!!!

ma da?? i sve bilo oke???? kak nije bilo plodne vode???pa ja pusim,ni prva ni zadnja,u trudnoci mi bas mirisu... user posted image ... ma nije mi reko da cu roditi u 36 tj. nego da se cuvam i da bar do 36 izdrzim da malo beba naraste..... a mislim ja sebi pa nebude valda tako mali,moja user posted image je bila velika skoro 4 kg....pa kak sada da bude user posted image sicusan!!!!!?

(Odgovor članu marči)
Neposredna veza do poruke: 740
13.3.2012 20:36:35   
Marti83
Cure moje, i ja sam se toliko razočarala sa tom trudničkom robom da sam morala u Kopar u H&M da kupim normalnu robu. Toliko je bilo lijepih majica i tunika da bi kupila i kad nisam trudna.
Bablice ovi bolovi u preponama i mene danas počeli rasturati.Išla sam po trgovinama i hodala sam ko patka i sve naširoko. A menstrualni bolovi me hvatali u par navrata tijekom dana,bolilo po 5 min pa stalo.Nisam nešto primjetila da mi se tada trbuh stvrdnuo pa nemam pojma da li su to lažni trudovi. šta vi mislite? sada sam u horizontali i gledam kako mali luduje...user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 741
13.3.2012 20:44:12   
GreenSheep
danas 35+0 i bila na pregledu kod gin. radio uzv i bas me razveselio, raskomotila se na onom ljigavom stolcu i gledala... i kaze dr. beba2300g a ja si mislim kak tak malo, al iz prijasnjih trudnoca uvijek su mi rekli manju kilazu po uzv a bebe ispale teze za 400g a druga za 500g na porodu.
zato Hugabuba, ne brini, uzv nikad nije tocan ima samo prosjecne parametre.
Slatkicelu, ja bih isto radije na carski isla u onim trenucima pogotovo jer je bebac bio prevelik za izac al praksa u mojoj bolnici je takva da prvo moras prirodno pa ak nejde te voze u salu, na srecu, uspjeli smo i sve ok..zato se raspitaj, da te ne muce prije carskog i ne grizi se zbog poroda, zadak ako nejde je jako traumatican i za bebu i mamu..

a odjeca za trudnice..stvarno pretjeruju, zele zaradit ko i na djeci..prije nisam kupovala nist, nosila trenirke i obicne hlace... otkrila tek nedavno C&A tamo robe za nas jako povoljno a jos bila i snizenja, grudnjake za dojenje sam prije kupovala preko necckermanna al tog vise nema i u Triumphu, oni su imali cak lijepe modele, iako su me obicni bijeli razocarali jer razvukli se za mjesec dana...bome sad opet treba obnovit zalihe, stvarno sam ih se nanosila dugo jer dojila sam i puno je lakse sam otkopcat user posted image
jel ide neka od vas u Merkur Zagreb?? trebam saznat koji dr. tam radi koji dan, krecem za dva tjedna..

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.
stize i Marta iza Uskrsa 2012.....stigla 22.4.2012 napokon!

(Odgovor članu hugabuba)
Neposredna veza do poruke: 742
13.3.2012 20:54:58   
GreenSheep
IZVORNA PORUKA: Marti83

Cure moje, i ja sam se toliko razočarala sa tom trudničkom robom da sam morala u Kopar u H&M da kupim normalnu robu. Toliko je bilo lijepih majica i tunika da bi kupila i kad nisam trudna.
Bablice ovi bolovi u preponama i mene danas počeli rasturati.Išla sam po trgovinama i hodala sam ko patka i sve naširoko. A menstrualni bolovi me hvatali u par navrata tijekom dana,bolilo po 5 min pa stalo.Nisam nešto primjetila da mi se tada trbuh stvrdnuo pa nemam pojma da li su to lažni trudovi. šta vi mislite? sada sam u horizontali i gledam kako mali luduje...user posted image

i ja kupila u h&m...stvarno imaju lepih stvari a nosila ih i kad nisam vise bila trudna user posted image
i bas se zalila muzu da me boli dole ko da cu dobit mengu ali skupa s krizima u par navrata vec par dana  pa mislim da jesu neki pripremni trudovi, stvarno se ne sjecam da me bolili jajnici tako u prijasnjim trudnocama, tak da i opet sve puno iznenadjenja, i mislila sam da se otvaram kak me probada ovih dana al dr. danas kaze na pregledu da sam zatvorena..

..portret života mog..
Patrik 7.6.2009.
Katarina 12.8.1010.
stize i Marta iza Uskrsa 2012.....stigla 22.4.2012 napokon!

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 743
13.3.2012 22:07:59   
Marti83
Hugabuba sada sam vidjela u tvom potpisu da ćeš malome dati ime isto kao i jauser posted image MM ne želi čuti za niti jedno drugo ime osim toga.
E sada se ja sjetila da pitam ako ima u Rijeci negdje za kupiti spužvu za ormarić za prematanje? Naravno da kod mene u ovoj selendari od grada na jedina 2 mjesta gdje to mogu kupiti nema veličine koja meni treba. Znači model ormarića je lRossi a dimenzije mi trebaju 76x49i da sde ta spužva može navući na gornju stranicu ormarića. U beba centru kod mene tek bi mogli dobiti za 15 dana,ali ni to nisu bili sigurni.

David 23.03.2012

(Odgovor članu GreenSheep)
Neposredna veza do poruke: 744
13.3.2012 22:10:13   
hugabuba

IZVORNA PORUKA: GreenSheep

danas 35+0 i bila na pregledu kod gin. radio uzv i bas me razveselio, raskomotila se na onom ljigavom stolcu i gledala... i kaze dr. beba2300g a ja si mislim kak tak malo, al iz prijasnjih trudnoca uvijek su mi rekli manju kilazu po uzv a bebe ispale teze za 400g a druga za 500g na porodu.
zato Hugabuba, ne brini, uzv nikad nije tocan ima samo prosjecne parametre.
Slatkicelu, ja bih isto radije na carski isla u onim trenucima pogotovo jer je bebac bio prevelik za izac al praksa u mojoj bolnici je takva da prvo moras prirodno pa ak nejde te voze u salu, na srecu, uspjeli smo i sve ok..zato se raspitaj, da te ne muce prije carskog i ne grizi se zbog poroda, zadak ako nejde je jako traumatican i za bebu i mamu..

a odjeca za trudnice..stvarno pretjeruju, zele zaradit ko i na djeci..prije nisam kupovala nist, nosila trenirke i obicne hlace... otkrila tek nedavno C&A tamo robe za nas jako povoljno a jos bila i snizenja, grudnjake za dojenje sam prije kupovala preko necckermanna al tog vise nema i u Triumphu, oni su imali cak lijepe modele, iako su me obicni bijeli razocarali jer razvukli se za mjesec dana...bome sad opet treba obnovit zalihe, stvarno sam ih se nanosila dugo jer dojila sam i puno je lakse sam otkopcat user posted image
jel ide neka od vas u Merkur Zagreb?? trebam saznat koji dr. tam radi koji dan, krecem za dva tjedna..

pa da,2300,pa zar nije veca????ma znam te uzv-e,ali meni dok kao " ovaj je novi,ovaj je tocan,negrijesi....."ajd dobro neka bude....nije bitno,samo da bude sve oke,ja jedva hodam,inace sam +23kg,sve me zivo boli,mislim da cu uskoro... user posted image

Neposredna veza do poruke: 745
13.3.2012 22:11:53   
hugabuba

IZVORNA PORUKA: Marti83

Hugabuba sada sam vidjela u tvom potpisu da ćeš malome dati ime isto kao i jauser posted image MM ne želi čuti za niti jedno drugo ime osim toga.
E sada se ja sjetila da pitam ako ima u Rijeci negdje za kupiti spužvu za ormarić za prematanje? Naravno da kod mene u ovoj selendari od grada na jedina 2 mjesta gdje to mogu kupiti nema veličine koja meni treba. Znači model ormarića je lRossi a dimenzije mi trebaju 76x49i da sde ta spužva može navući na gornju stranicu ormarića. U beba centru kod mene tek bi mogli dobiti za 15 dana,ali ni to nisu bili sigurni.

hehehe....eto vidis bas ljepo user posted image .... a tebi je termin na moj rodjenadn heheuser posted image user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 746
13.3.2012 22:22:12   
Sheilla
vecer curke :)))

Sto se tice grudnjaka za dojenje koliko sam ja skontala svi su oni isti doslovce (lisca , triumph i ostalo ) a skupi su ko sam vrag.OSobno ih imam namjeru nositi dok dojim naravno ali poslije toga zali boze da bi to obukla, mogli bi ih bar na tockice neke napraviti ovako imam osjecaj ko da sam prava baba. Prvi sam kupila u lisci i platila 250 kn , drugi u aniti i platila 300 kn , a sad sam treci i identicni ko ova dva kupila u mulleru (parfumerije) za punih 54 kn i bolji mi je od prva dva. Pogledajte si nemate kaj izgubiti osim ustediti hrpu para jer ce nam barem po pricama trebati po pet komada a tu se da dosta toga skupiti i ustediti.

Trudnicka robica nisam ju uopce kupovala! tajice i strample i tunike duge pletene i to je to , cizmice na noge i super mi je.Trenirke i dan dana mogu obuci jer sam kupila par komada donjih dijelova na gumu i mrak mi je.Uopce im iskreno ne zelim dati pare... Dobila sam par fora majcica od frendica sa slikicama beba i slicno iz mama nove i to je to.

Da li je neka od vas gledala belly bandit steznike? Navodno su super (citajuci po forumima) ali nitko od mojih nema iskustva pa pitam sto ste vi koje ste vec rodile imale?

slatkicalu iskren odgovor od mene. Ako imas doktora kojem vjerujes (ja svom vjerujem) slusala bi njegovo ili njezino misljenje i raspitala se o svim opcijama. Ja sam bila na zadak i stara me rodila prirodno bez imalo problema. Cura sa kojom radim je rodila carski jer je beba bila na zadak, ali dogovoreni carski bez da je probala. Danas govori da je bila pametna da je trebala barem probati jer ju je carski unistio i nije imala pojma sto je u principu carski .Jbg ja sam isto nekako pobornik prirodnog i probat cu roditi vaginalno bez dripa i epiduralne(to sad kazem dok nisam bol osjetila ali sam si nekako u glavi slozila nemre duze od 24 sata trajati prezivjet cu ). Googlaj , raspitaj se sto vise sastavi plusice i minusice i vidi. Jos malo pa cemo i vidjeti kako ces roditi

p.s. curke !!!!!!!!!!!!!!! polovica je treceg mjeseca !!!!! jos malo pa krecemo !!!! sad se vec osjecam ko prava trudnjaca !!!!!!!

Neposredna veza do poruke: 747
13.3.2012 22:23:51   
Sheilla
umm i da :))) zaboravila sam , naša curka ima već ime, naša buša će se zvati Leona odluka je bila jednoglasna i brza.

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 748
14.3.2012 9:16:03   
Marti83
Dobro jutro svima..vidim još smo na grudnjacima za dojenje. Ja sam si kupila 1 pamučni u jednoj maloj trgovini na koju sam slučajno naišla i kupila ga za 25 kn.Za sada ne namjeravam kupiti još jer nemam pojma hoće li mi i taj odgovarati,iako sam ga uzela malo većeg. One cijene iz Lisce i Anita marke nisu normalne,pa kao da kupujem dizajnerski komad robe. Čak sam i naletila na "seksi" rozi kompletić za trudnice sa nekom polupotkošuljom sa grudnjakom u jednom i gaće one visoke(Anita) po cijeni od 450 kn.user posted image Znam da je Pula malo skuplja,ali ovo je strašno. Za sada nosim push up podstavljen br.6(talijanski model da se razumijemo) i odlično stoji,čak možda ga i za dojenje iskoristim,jer je dosta fleksibilan.
Sheilla sviđa mi se imeuser posted image
Ja se idem sada prijaviti za svaki slučaj "ringeraja nagrađuje trudnice za ožujak" jer sve me više muče tegobe pripreme za porođaj, i od danas hopsam po pilates lopti.Dosta je bilo čekanjauser posted image

David 23.03.2012

(Odgovor članu Sheilla)
Neposredna veza do poruke: 749
14.3.2012 9:17:49   
Marti83
E da grudnjak je made in china tako da 25 kn je i više nego dovoljno za njega,samo da se ne raspadne nakon 5-6 pranja.Nadam se....

David 23.03.2012

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!