|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 21:26:09
|
|
|
|
cuba
|
Giannaaaaaa, Deaaaaa di steeee Jeste još 2u1???
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 22:14:25
|
|
|
|
Fever
|
znaš šta Cuba, nešto su mi se umirile ovo popodne, IDEMO CUREEEE .....ima li ko broj da provjeri?!!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 22:29:45
|
|
|
|
mlada mama
|
Ništa mi još Gianna nije javila, da je nešto već bi poslala poruku. A meni ju bed zivkat jer i mene non stop svi zovu ćim vide da mi je ugašeno svjetlo u stanu već mi lagano nabijaju nervozu,a meni termin tek za 16-17 dana
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 22:43:18
|
|
|
|
Fever
|
ma razumin...mene još ne diraju Mozda ima posla kad je nema, jerbo mi čudno da se nije javila afternoon pa san se ponadala da ste krenileeeeee!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 22:50:07
|
|
|
|
mlada mama
|
Možda se depilira sutra joj je pregled
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 22.11.2010 23:05:52
|
|
|
|
Fever
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama Možda se depilira sutra joj je pregled a znamo kako to izgleda hehehe bar u mom slučaju, sva ogledala ovog svita nemogu zaminit moje oči, tako da dobro da se ginić suzdrži od smija kad vidi obavljeno
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 6:26:18
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: Fever ma razumin...mene još ne diraju Mozda ima posla kad je nema, jerbo mi čudno da se nije javila afternoon pa san se ponadala da ste krenileeeeee!!! Bome lipo, vidim ja da ja vama nedostajem, pa reko najbolje da vam se javim ranim jutrom da se ne diže uzbuna po Kaštelima i Splitu ... Jučer i nisam bila od volje za afternoon tea, baš me bilo sastavilo i držalo sinoć do deset, međutim još smo uvik doma, ne dam se ja, ja sam si zacrtala 24.11. i prije toga ne idem u rodilište ... Poslijepodne mi je kontrola u ginice, javim vam ako me spraši put rodilišta, pa ako treba i putem malih oglasa radio Dalmacije ...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 9:28:13
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: Gianna IZVORNA PORUKA: DEA eto,i naši bebiji tvrdoglavi...pokupili to sa frinalistica rr-patke,lilie... budući sam malog rodila 6 dana ranije pa me zbilja zateklo...sad mi je takva neuroza-posebno noću u ovom iščekivanju... gianna...držimo fige da cura izađe prije nego trebaš na amnio........... Hvala draga, možda budemo skupa tiskale, nikad se ne zna ... U kojem si ti rodilištu ??? u šibenskom........... ja sam nou rodila 6 dana ranije i sve mislila i ovog ću........ kako sam neurozna...sve mi ide na živce.............
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 9:29:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajde Dea izdrzi jos dan-dva i onda ces uzivati sa svojom bebicom
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 9:31:58
|
|
|
|
DEA
|
dakle....i mi smo još 2 u 1............ neki bolovi se jave navečerf-cili dan je teretno i disati,altroke hodat il šta raditi....ali...drago mi je da su mi noći mirne i spavam neloše............ evo malog ujutro nekako sprtljam pa u vrtić a onda iščekujem cili dan... šta kažete-svi zapitkuju........... a ne da mi se uvik isto ponavljat....... maja je moja roda-javim joj na vrime...pusa svima................
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 9:33:12
|
|
|
|
DEA
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajde Dea izdrzi jos dan-dva i onda ces uzivati sa svojom bebicom hvala pepe.... ma mali mi je uranio pa su mi ovi osjeti i osjećaji potpuno strani...i njega mi je ža...nemam ni snage za njega...sva sam bože sačuvaj...........
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 9:35:54
|
|
|
|
cuba
|
Deice još samo 2 dana do termina, ma izdražat ćeš ti to a možda stigne i ranije
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 9:37:28
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: DEA IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ajde Dea izdrzi jos dan-dva i onda ces uzivati sa svojom bebicom hvala pepe.... ma mali mi je uranio pa su mi ovi osjeti i osjećaji potpuno strani...i njega mi je ža...nemam ni snage za njega...sva sam bože sačuvaj........... Još malo i istjerati ćemo mi njih vani , ajde da pokušamo uvatiti još koju uru sna i onda naspavane put rodilišta ...
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 9:41:55
|
|
|
|
DEA
|
a baš.............
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 9:44:36
|
|
|
|
DEA
|
nego gianna.koliko su ti procijenili bebi-nekih 3300 ako se dobro sićam? meni moj 2.11.radio uzv i rekao da ima okvirno 3500! ....pa koliko će to biti sad krajem miseca.............. mali mi se rodio sa 3240........ a stomak mi ima eksplodirati...sad u zadnju sam popucala oko pupka.....kreme trošim na kutije-dnevno.....a svrbi za poluditi.............
< Poruku je uredio DEA -- 23.11.2010 9:45:11 >
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 10:05:25
|
|
|
|
Gianna
|
Na zadnjem uzv-u nam je rečeno da je oko nekih 3100-3200, moja ginica skoro digla paniku jer je D imao 4200, pa joj je to nekako malo... ma baš me briga, ne opterćujem se uopće, biti će mi lakše rodit, moža ovaj put prođem lišo bez punata .... Imala sam sreću ovaj put nisam dobila niti jedn jedinu strija, ali zato sam s Dinom sva ispucala po bokovima i guzi....
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 12:26:30
|
|
|
|
pakić
|
Sretno, cure, Gianna, ja sam mislila da ćeš ti već odavno, nekako mi se odužila tvoja trudnoća... A 24 je super datum... sretno, neka vam porod kratko traje i da brzo ugledate .
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 17:14:44
|
|
|
|
Fever
|
eo i meneeee, cili dan san u nekoj akciji, ali vidin da nema nikakvih promjena ili???!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 17:20:05
|
|
|
|
Gianna
|
Cure evo me nakon pregleda.... Sutra na kontrolu plodne vode, konačno otvorena jedan prst , curka se vrtulji i dalje protestira, doduše ginica kaže da možda krenemo i večeras... Uglavnom javim vam se posli kontrole!!!!
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 17:29:08
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ajmo gianna i navijam da curka dođe sutra
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 17:32:15
|
|
|
|
maja
|
A ja se baš ponadala da je krenulo Dobre su vam bebice, moja P. je bila 2900 kad se rodila
"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje. Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."
|
|
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 18:35:56
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Cure evo me nakon pregleda.... Sutra na kontrolu plodne vode, konačno otvorena jedan prst sretno sutra i da bude sutra dan d i da se upoznaš sa svojom kikačicom
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 23.11.2010 21:35:46
|
|
|
|
DEA
|
sretno kiara i gianna.............
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 24.11.2010 8:44:18
|
|
|
|
cuba
|
Giannaaaaaa di siiiii Deaaaaaa tiiii Cure javljajte nam se redovito, znate da smo nestrpljive
|
|
|
RE: Finalistice - listopad i studeni.. 24.11.2010 9:55:38
|
|
|
|
DEA
|
evo meneeeeeeeeeeeee.... ja sam primijetila da sam nestrpljivija kad od nekopg drugog očekujem vijesti... u nas isto...navečer zna pošteno sickat doli....ali bebi je dosta aktivan...pa mislim da još to nije to..... fala bogu,noći su mirne.... sutra termin...u petak kontrola.... nadam se da je u giannne bolje....
|
|
Anketa
Vjera i istinamamacitaDa li trazite dokaz da je vjera (religija) u koju vjerujete istinita i gdje ju "provjeravate"?"slijepo vjerujem" (bez trazenja dokaza) (
51%)

pitam pitanja i ocekujem odgovore od onih koji znaju vise od mene (
20%)

vjerujem, ali ne zelim znati istinu (
9%)

ne vjerujem, pa me i nije briga (
21%)
Broj svih glasova: 355Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!