|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
17.10.2010 15:02:37   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Evo mene samo kratko da se javim... Rodila svog deckica u 9,40h. Mali bumbar ima 3900 I 52cm. E da, I Bablice, opce nije nesto glavat :)
Porod mi je bio tezi nego prvi, a pricu o neposlusnoj rodilji budu jos prepricavali :) Ne brinite, detalji slijede cim se domognem kompa :) Sad mi je malo nezgodno puno pisat na mobu.
Puse od mene I bumbara :)

čestitammm!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 526
17.10.2010 15:09:35   
novamama
ajme pa viguc rađauser posted image user posted image user posted image

ajde draga, možeš ti to, neka sve prođe brzo i što bezbolnijeuser posted image user posted image user posted image

a za tsmee i chichinuuser posted image user posted image user posted image

(kako smo propustile otvoriti zasebnu temuuser posted image )

tsmee i chichina, kad se sredite, ima da nam sve ispričateuser posted image user posted image user posted image

ajmo viguuucuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 527
17.10.2010 15:12:02   
Imra
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Evo mene samo kratko da se javim... Rodila svog deckica u 9,40h. Mali bumbar ima 3900 I 52cm. E da, I Bablice, opce nije nesto glavat :)
Porod mi je bio tezi nego prvi, a pricu o neposlusnoj rodilji budu jos prepricavali :) Ne brinite, detalji slijede cim se domognem kompa :) Sad mi je malo nezgodno puno pisat na mobu.

čestitammm!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 528
   [Obrisani korisnik]
17.10.2010 15:13:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu cuba)
  Neposredna veza do poruke: 529
17.10.2010 15:14:54   
VIGUC
hvala,curke...user posted image ...bit cu jos malo domeka....kolko neznam...dok malo jace ne stisne...user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 530
17.10.2010 15:18:10   
novamama
IZVORNA PORUKA: VIGUC

hvala,curke...user posted image ...bit cu jos malo domeka....kolko neznam...dok malo jace ne stisne...user posted image

i šta kažešuser posted image ? jel'da su trudovi mrakuser posted image ?

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 531
17.10.2010 15:41:03   
VIGUC
user posted image da...da...user posted image

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 532
17.10.2010 15:46:53   
novamama
jesi dala ninolini broj? ako nisi, možeš i meni na pp, obožavam biti nositelj dobrih vijestiuser posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 533
17.10.2010 15:50:19   
VIGUC
ok,stize....

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 534
18.10.2010 1:18:17   
lilia
Čestitam Tsmee i Chichina na bebačima. I Viguc ako već nisi, daj što prije i sretno. user posted image

Drekavac Mihael stigao 11.11.2010.

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 535
18.10.2010 8:03:26   
cuba
Viguc jesi još 2u1 ili??? Javi seeeeeeuser posted image i sretnoooooouser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 536
18.10.2010 8:51:26   
ninolina
nadam se da je već beba s njom

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 537
18.10.2010 8:53:28   
novamama
nije se još javila, a nekako mi je nezgodno pitati ju...
čekamo....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 538
18.10.2010 11:33:36   
VIGUC
evo me, vjerovali ili ne jos sam domauser posted image trudovi stali u 22i30...taman kad sam se spremala poc u rodiliste...mislim si - cijeli dan trudovi,nisu prejaki ali su kontinuirani pa se spremila da idem ...rekoh nek me pregledaju pa cu znat na cem sam i ja se pocnem oblacit i skuzim da se situacija smiruje,pricekam jos malo-nista....a sta sad?user posted image skinem se u pidjamu velim mm ajmo mi odspavat pa ce mo vidjet...i evo me u komadu,jos uvijek....sada samo cekam...popodne bi trebala po uputnicu kod svoje ginicke pa ako odem do nje nek me pregleda...ovome se nisam nadala...a bas sam htjela nocas roditi...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 539
18.10.2010 12:50:30   
novamama
dobro je viguc...kad beba odluči onda ide van, a ne kad bi miuser posted image

odmaraj što više, i javi kako je prošao pregleduser posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 540
18.10.2010 12:51:45   
BUMBI
Još malo pa će stići user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 541
18.10.2010 13:01:36   
Gianna
IZVORNA PORUKA: Mariachi

Čestitke i od nas!!! user posted image user posted image user posted image user posted image za našu Tsmee i bumbarčića user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 542
18.10.2010 13:03:38   
Gianna
IZVORNA PORUKA: chichina

I ja rodila svoju princezicu 6.10. user posted image  Ono ujutro je ipak bio sluzni čep a u podne mi je počela curiti plodna voda. U 14h sam bila otvorena 3cm, u 17h 9cm a u 17.35 rodila!user posted image  Prošla sam odlično, brzo i lagano, bez dripa.user posted image Sad smo doma i polako se učimo jedna na drugu... user posted image    

user posted image user posted image user posted image user posted image Čestitke od user posted image , očekujemo detalje, a posebice iskustva iz novog rodilišta user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 543
18.10.2010 15:16:50   
VIGUC
user posted image Malo sam odspavalauser posted image
trudova nemauser posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 544
18.10.2010 19:51:08   
maminangel
Evo da javim,konačnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rodio se mali mamin anđeo GABRIEL još 21.09.2010 težak sam bio 3180 i dug 49. Žao mi je nisam se stigla prije javiti bila sam kod mamice. Pusa svima.

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 545
18.10.2010 19:52:28   
Anoniman
Čestitam od srca. neka bude zdrav i veseo!

(Odgovor članu maminangel)
  Neposredna veza do poruke: 546
18.10.2010 20:05:30   
Gianna
IZVORNA PORUKA: maminangel

Evo da javim,konačnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  rodio se mali mamin anđeo GABRIEL još 21.09.2010 težak sam bio 3180 i dug 49. Žao mi je nisam se stigla prije javiti bila sam kod mamice. Pusa svima.

Čestitke cijeloj obitelji, user posted image user posted image user posted image maleni...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu maminangel)
Neposredna veza do poruke: 547
18.10.2010 20:41:38   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: Gianna

IZVORNA PORUKA: maminangel

Čestitke cijeloj obitelji, user posted image user posted image user posted image maleni...

cestitke mami i tati na bebacuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 548
18.10.2010 20:42:10   
pepeljuga
IZVORNA PORUKA: VIGUC

user posted image Malo sam odspavalauser posted image
trudova nemauser posted image

Viguc jer ima sto novo

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 549
18.10.2010 20:47:23   
cuba
maminangel čestitam od sveg srca na tvom malom anđelu user posted image user posted image user posted image

Viguc jeli ima ikakvog pomaka??

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  20 21 [22] 23 24   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!