|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 19.10.2010 22:53:08
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.10.2010 22:57:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 19.10.2010 23:13:30
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: enana Hvala na čestitkama!!! Dok sam čekala malenu vaše riječi su mi puno značile..a sada kada je ona tu opet me čestitke pogode.. još uz ove lude hormone suza za suzom... Mlada mama...malena je bile teška 3300g a dugačka 51 cm prekrasno ,čestitam još jednom
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 19.10.2010 23:17:24
|
|
|
|
Ninaa
|
Čestitke na rođenju malene Ene baš lijepa priča, ljubi je puno
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 21.10.2010 20:37:56
|
|
|
|
martina33
|
Ćupim u bolnici i dalje samo čekam..skačem po stepenicama,ali mali se ne da van..a kao otvorena sam 4 prsta...hm?!već sam postala glavna sprdnja među sestrama-svaki put me pitaju:Pa kaj ste još tu?! hahahahahahaha...kak je krenulo još bi mogla i prenjet...divno...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 10:44:47
|
|
|
|
topolina
|
pozdrav martina33 potpuno te razumijem. I ja sam već 15 dana u bolnici i kako oni kažu ostat ću tu do finala. A dosadno.....Sad ću i ja počet intenzivnije šetat i hodat po bolničkim stepenicama, možda se kaj pokrene. Ušla sam u 37 tj. nemam trudova, nisam otvorena...nemam nikakakvu th osim ctg-a svaki dan. Ispratila sam već "brdo" mama i beba. Jedva čekam da upoznam to malo stvorenje koje me bocka u trbuhu. Čestitam svim novopečenim mamama, nama čekalicama preostaje samo biti strpljiv
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 10:46:05
|
|
|
|
pepeljuga
|
martina i topolina sretno,i da sto prije ugledate svoje bebace
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 12:09:55
|
|
|
|
martina33
|
mene danas nešto grči..od jutra sam imala jedno 20 kao BH kontrakcija..e sad,dal su to trudovi ili kaj? mislim ,ja još nisam spremna za rodilište ...možda prođu... hvala na vibricama!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 12:55:53
|
|
|
|
nemammaste
|
Ajmo cure!!! Joj kad se sjetim tog iščekivanja....
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 13:03:19
|
|
|
|
Gianna
|
Evo se i ja konačno pridružujemo ovoj temi . Danas nam je 30 dana do termina, ja se već svrstavam u finalistice , a i babice kažu da mi se drobčić opasno spustio, pa tko zna... Uglavnom ja se osjećam savršeno dobro, osim što sam poput vampirka od 4 ujutro na nogama, jednostavno nisam mogla spavati... Pripreme u tjeku, pere se i pegla na veliko ..
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 13:27:04
|
|
|
|
Fever
|
Gianna!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 13:34:31
|
|
|
|
mlada mama
|
IZVORNA PORUKA: Gianna Evo se i ja konačno pridružujemo ovoj temi . Danas nam je 30 dana do termina, ja se već svrstavam u finalistice , a i babice kažu da mi se drobčić opasno spustio, pa tko zna... Uglavnom ja se osjećam savršeno dobro, osim što sam poput vampirka od 4 ujutro na nogama, jednostavno nisam mogla spavati... Pripreme u tjeku, pere se i pegla na veliko .. To nisi mogla spavati od nervoze . Samo se ti lijepo pripremaj. Neka ti je sve spremno kad bebica odluči van da ne moraš letati.
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 13:55:13
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: mlada mama IZVORNA PORUKA: Gianna Evo se i ja konačno pridružujemo ovoj temi . Danas nam je 30 dana do termina, ja se već svrstavam u finalistice , a i babice kažu da mi se drobčić opasno spustio, pa tko zna... Uglavnom ja se osjećam savršeno dobro, osim što sam poput vampirka od 4 ujutro na nogama, jednostavno nisam mogla spavati... Pripreme u tjeku, pere se i pegla na veliko .. Ajme, ništa mi ne govori... I onih par sati što sam odspavala mi je proletilo u nekom polusnu, cijelo vrijeme razmišljam o porodu... Čini se kao da nisam sve to već jednom prošla .... To nisi mogla spavati od nervoze . Samo se ti lijepo pripremaj. Neka ti je sve spremno kad bebica odluči van da ne moraš letati.
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 14:00:21
|
|
|
|
mlada mama
|
sada je još teže kada znaš šta te čeka .
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 14:07:16
|
|
|
|
Gianna
|
Čini se tako , a i svi me pumpaju da bi ja mogla i prije termina, a ja baš i ne bi .. Neka bude dobra i strpi se još ova 4 tjedna..
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 23.10.2010 15:25:30
|
|
|
|
pakić
|
Enana, čestitke, lijepo je čitati o takvom porodu, onda se i druge finalistice malo utješe, da ono šta ih čeka nije strašno...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 14:29:08
|
|
|
|
Gianna
|
Ajde, ajde di su te finalistice??? Curke ima li šta novoga?? Odbrojavate li???
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 14:35:51
|
|
|
|
cuba
|
Joj Gianna tako su i meni da ću sigurno prije termina roditi, da mi se drob spustio bla,bla a ja fino sačekala 3 dana nakon termina Svim finalisticama držim fige da izdrže ovaj zadnji mjesec, da maze svoje bušice i uživaju u posljednjim tjednima kao trudnice Mislim da nam i Dea ima termin 25.11?
< Poruku je uredio cuba -- 24.10.2010 14:36:48 >
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 14:41:39
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: cuba Joj Gianna tako su i meni da ću sigurno prije termina roditi, da mi se drob spustio bla,bla a ja fino sačekala 3 dana nakon termina Svim finalisticama držim fige da izdrže ovaj zadnji mjesec, da maze svoje bušice i uživaju u posljednjim tjednima kao trudnice Mislim da nam i Dea ima termin 25.11? Cubić ja se iskreno nadam da neće biti prije termina... Neka curka pliva još malčice u buši, mami još treba vremena da se psihički pripremi za sve što dolazi ... Bilo bi idealno da zakasni jedan dan, pa da ona i ujko na isti dan slave ročkas ...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 14:43:45
|
|
|
|
cuba
|
E to bi vam bilo super, dvostruko slavlje Jesi sve pripremila, mislim od onih stvari kolica, krevetić i to? Jeli ti šta ostalo od Dina ili si morala sve novo?
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 14:51:19
|
|
|
|
Gianna
|
One krupnije stvarčice poput kolica i krevetića smo već imali, doduše krevetić smo prebojali u boju bijele kave (bio je boje čokolade) i obljepili sličicama sirena... Ispa je famozan ... Za sada smo obnovili cijelu garderobu, ladice su pune ljubičaste, crvene i roza obleke ... Kupili smo skafander, to nismo imali za D jer je on bio ljetna beba, a sutra idemo još u nabavku pelena, duda, boca i higijenskih potrebština da i taj dio finaliziramo, tako da nam onda preostaje samo iščekivati ...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 14:58:55
|
|
|
|
cuba
|
Ooo pa super ste to onda iskombinirali Znači još malo i sve je spremno za dolazak male curke Nemoj zaboraviti i na torbu za rodilište
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 15:03:47
|
|
|
|
Gianna
|
I to sutra završavamo, iako sam večinu pripremila, moram svratiti još do ljekarne po lekadol i razmišljam se šta da uzmem za njegu reza u slučaju epiziotomije... Prošli put nisam ništa koristila, ali vidim da su neke cure ranu njegovale Bivacinom u spreju... jesi ti šta upotrebljavala?
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 18:11:22
|
|
|
|
kikirikica
|
čestitam enana... nadam se da ću i ja imati tak lijepo iskustvo poroda (termin 29.10.)
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 24.10.2010 20:45:08
|
|
|
|
cuba
|
IZVORNA PORUKA: Gianna I to sutra završavamo, iako sam večinu pripremila, moram svratiti još do ljekarne po lekadol i razmišljam se šta da uzmem za njegu reza u slučaju epiziotomije... Prošli put nisam ništa koristila, ali vidim da su neke cure ranu njegovale Bivacinom u spreju... jesi ti šta upotrebljavala? Ja sam na kraju završila na hitni carski tako da ti nemam iskustva sa epiziotomijom...
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!