|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
19.10.2010 22:53:08   
pincirotvajler
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 576
   [Brisano sporočilo]
19.10.2010 22:57:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu enana)
  Neposredna veza do poruke: 577
19.10.2010 23:13:30   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: enana

Hvala na čestitkama!!! Dok sam čekala malenu vaše riječi su mi puno značile..a sada kada je ona tu opet me čestitke pogode.. još uz ove lude hormone suza za suzom...user posted image Mlada mama...malena je bile teška 3300g a dugačka 51 cm user posted image

prekrasno ,čestitam još jednom user posted image

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 578
19.10.2010 23:17:24   
Ninaa
Čestitke na rođenju malene Ene baš lijepa priča, ljubi je punouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lilia)
Neposredna veza do poruke: 579
21.10.2010 20:37:56   
martina33
Ćupim u bolnici i dalje samo čekam..skačem po stepenicama,ali mali se ne da van..a kao otvorena sam 4 prsta...hm?!već sam postala glavna sprdnja među sestrama-svaki put me pitaju:Pa kaj ste još tu?! hahahahahahaha...kak je krenulo još bi mogla i prenjet...divno...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 580
23.10.2010 10:44:47   
topolina
pozdrav martina33
potpuno te razumijem. I ja sam već 15 dana u bolnici i kako oni kažu ostat ću tu do finala. A dosadno.....Sad ću i ja počet intenzivnije šetat i hodat po bolničkim stepenicama, možda se kaj pokrene. Ušla sam u 37 tj. nemam trudova, nisam otvorena...nemam nikakakvu th osim ctg-a svaki dan.
Ispratila sam već "brdo" mama i beba. Jedva čekam da upoznam to malo stvorenje koje me bocka u trbuhu.
Čestitam svim novopečenim mamama, nama čekalicama preostaje samo biti strpljiv

Karla naše zlato ima već jednu godinu

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 581
23.10.2010 10:46:05   
pepeljuga
martina i topolina sretno,i da sto prije ugledate svoje bebaceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu topolina)
Neposredna veza do poruke: 582
23.10.2010 12:09:55   
martina33
mene danas nešto grči..od jutra sam imala jedno 20 kao BH kontrakcija..e sad,dal su to trudovi ili kaj?
mislim ,ja još nisam spremna za rodilište user posted image ...možda prođu...
hvala na vibricama!

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 583
23.10.2010 12:55:53   
nemammaste
Ajmo cure!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Joj kad se sjetim tog iščekivanja....

(Odgovor članu martina33)
Neposredna veza do poruke: 584
23.10.2010 13:03:19   
Gianna
Evo se i ja konačno pridružujemo ovoj temi user posted image .
Danas nam je 30 dana do termina, ja se već svrstavam u finalistice user posted image , a i babice kažu da mi se drobčić opasno spustio, pa tko zna...
Uglavnom ja se osjećam savršeno dobro, osim što sam poput vampirka od 4 ujutro na nogama, jednostavno nisam mogla spavati... Pripreme u tjeku, pere se i pegla na velikouser posted image ..

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 585
23.10.2010 13:27:04   
Fever
user posted image user posted image user posted image Gianna!!

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 586
23.10.2010 13:34:31   
mlada mama
IZVORNA PORUKA: Gianna

Danas nam je 30 dana do termina, ja se već svrstavam u finalistice user posted image , a i babice kažu da mi se drobčić opasno spustio, pa tko zna...
Uglavnom ja se osjećam savršeno dobro, osim što sam poput vampirka od 4 ujutro na nogama, jednostavno nisam mogla spavati... Pripreme u tjeku, pere se i pegla na velikouser posted image ..

To nisi mogla spavati od nervoze user posted image . Samo se ti lijepo pripremaj. Neka ti je sve spremno kad bebica odluči van da ne moraš letati.

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 587
23.10.2010 13:55:13   
Gianna
IZVORNA PORUKA: mlada mama

Ajme, ništa mi ne govori... I onih par sati što sam odspavala mi je proletilo u nekom polusnu, cijelo vrijeme razmišljam o porodu... Čini se kao da nisam sve to već jednom prošla user posted image user posted image ....

To nisi mogla spavati od nervoze user posted image . Samo se ti lijepo pripremaj. Neka ti je sve spremno kad bebica odluči van da ne moraš letati.

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 588
23.10.2010 14:00:21   
mlada mama
sada je još teže kada znaš šta te čekauser posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 589
23.10.2010 14:07:16   
Gianna
Čini se tako user posted image , a i svi me pumpaju da bi ja mogla i prije termina, a ja baš i ne bi  user posted image .. Neka user posted image bude dobra i strpi se još ova 4 tjedna..

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 590
23.10.2010 15:25:30   
pakić
Enana, čestitke, lijepo je čitati o takvom porodu, onda se i druge finalistice malo utješe, da ono šta ih čeka nije strašno... user posted image user posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 591
24.10.2010 14:29:08   
Gianna
Ajde, ajde di su te finalistice??? Curke ima li šta novoga?? Odbrojavate li??? user posted image user posted image

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 592
24.10.2010 14:35:51   
cuba
Joj Gianna tako su i meni da ću sigurno prije termina roditi, da mi se drob spustio bla,blauser posted image user posted image  a ja fino sačekala 3 dana nakon terminauser posted image

Svim finalisticama držim fige da izdrže ovaj zadnji mjesec, da maze svoje bušice i uživaju u posljednjim tjednima kao trudniceuser posted image

Mislim da nam i Dea ima termin 25.11?

< Poruku je uredio cuba -- 24.10.2010 14:36:48 >

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 593
24.10.2010 14:41:39   
Gianna
IZVORNA PORUKA: cuba

Joj Gianna tako su i meni da ću sigurno prije termina roditi, da mi se drob spustio bla,blauser posted image user posted image  a ja fino sačekala 3 dana nakon terminauser posted image

Svim finalisticama držim fige da izdrže ovaj zadnji mjesec, da maze svoje bušice i uživaju u posljednjim tjednima kao trudniceuser posted image

Mislim da nam i Dea ima termin 25.11?

Cubić ja se iskreno nadam da neće biti prije termina... Neka curka pliva još malčice u buši, mami još treba vremena da se psihički pripremi za sve što dolazi user posted image ... Bilo bi idealno da zakasni jedan dan, pa da ona i ujko na isti dan slave ročkas user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 594
24.10.2010 14:43:45   
cuba
E to bi vam bilo super, dvostruko slavljeuser posted image user posted image user posted image
Jesi sve pripremila, mislim od onih stvari kolica, krevetić i to? Jeli ti šta ostalo od Dina ili si morala sve novo?

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 595
24.10.2010 14:51:19   
Gianna
One krupnije stvarčice poput kolica i krevetića smo već imali, doduše krevetić smo prebojali u boju bijele kave (bio je boje čokolade)  i obljepili sličicama sirena... Ispa je famozan user posted image ... Za sada smo obnovili cijelu garderobu, ladice su pune ljubičaste, crvene i roza obleke user posted image ...  Kupili smo skafander, to nismo imali za D jer je on bio ljetna beba, a sutra idemo još u nabavku pelena, duda, boca i higijenskih potrebština da i taj dio finaliziramo, tako da nam onda preostaje samo iščekivati user posted image ...

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 596
24.10.2010 14:58:55   
cuba
Ooo pa super ste to onda iskombiniraliuser posted image user posted image user posted image
Znači još malo i sve je spremno za dolazak male curkeuser posted image
Nemoj zaboraviti i na torbu za rodilišteuser posted image

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 597
24.10.2010 15:03:47   
Gianna
I to sutra završavamo, user posted image iako sam večinu pripremila, moram svratiti još do ljekarne po lekadol i razmišljam se šta da uzmem za njegu reza u slučaju epiziotomije... Prošli put nisam ništa koristila, ali vidim da su neke cure ranu njegovale Bivacinom u spreju... jesi ti šta upotrebljavala?

Nebo strpljive voli....
Dino 06.07.2004.
Kiara 25.11.2010.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 598
24.10.2010 18:11:22   
kikirikica
čestitam enana... nadam se da ću i ja imati tak lijepo iskustvo poroda user posted image (termin 29.10.)

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 599
24.10.2010 20:45:08   
cuba

I to sutra završavamo, user posted image iako sam večinu pripremila, moram svratiti još do ljekarne po lekadol i razmišljam se šta da uzmem za njegu reza u slučaju epiziotomije... Prošli put nisam ništa koristila, ali vidim da su neke cure ranu njegovale Bivacinom u spreju... jesi ti šta upotrebljavala?

Ja sam na kraju završila na hitni carski tako da ti nemam iskustva sa epiziotomijom...

(Odgovor članu Gianna)
Neposredna veza do poruke: 600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  22 23 [24] 25 26   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!