|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Finalistice! Kako se danas osjećate?
14.10.2010 14:12:17   
VIGUC
Evo da se i ja malo javim,jos sam tu u komadu samo cekam,osluskujem,stalno me steze i stisce....sutra idem na pregled i stvarno me zanima u kojoj sam fazi....kaj se mene tice totalno sam rasklimana i kilava i spremna...iako mi se nekako bas i ne ide....nadam se da me nece sutra zadrzat,bojim se ako sam otvorena da ce me ostavit i dati drip...ta varijanta mi se nikako ne svidja....moram priznat malo me strah toga...ali nadam se da ce me otposlat kuci...user posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 501
14.10.2010 14:15:28   
VIGUC
chichinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 502
14.10.2010 16:03:09   
enana
Tsmee i chichina ... čestitam!!! user posted image user posted image user posted image Uživajte sa malim anđelima!! user posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 503
14.10.2010 16:28:09   
breskvica22
IZVORNA PORUKA: leilany

chichina i tsmee cestitam vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

cestitamoooooooooooooooooooo
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 504
14.10.2010 16:30:26   
ribica1
Tsmee i chichina ... čestitam!!! user posted image user posted image user posted image Uživajte sa malim anđelima!! user posted image

Čestitam, čestitam!!!Joj kako super!!!!!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 505
14.10.2010 16:43:20   
martina33
cure,od srca vam čestitam!!!user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 506
15.10.2010 12:42:45   
Bablica
Čestitam Tsmee i Chichina! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Uživajte s bebačima! Ajde super, valjda će i mojoj glavica bit taman za prolaz! Baš sam jučer gledala Provjereno i porod - iste sekunde me sve počelo bolit! user posted image user posted image user posted image user posted image
Zamisli, nema me jedan dan i vidi koliko lijepih novosti, morat ću ja onda češće izbivat s RR!

Ja čekam da mi svi gosti prođu (još danas, bili i jučer) i onda marunada pa idem po loptu i počinje skakanje! user posted image
Za sad ništa, nikakvih simptoma jučer cijeli dan kuhala, pekla koda ni nema trbuha! user posted image  Sad idem na peglanje i još sitne pripreme za večeras pošto ima vegetarijanaca! Ufff ...

Viguc ima kakvih novosti?!

IZVORNA PORUKA: Tsmee

Evo mene samo kratko da se javim... Rodila svog deckica u 9,40h. Mali bumbar ima 3900 I 52cm. E da, I Bablice, opce nije nesto glavat :)
Porod mi je bio tezi nego prvi, a pricu o neposlusnoj rodilji budu jos prepricavali :) Ne brinite, detalji slijede cim se domognem kompa :) Sad mi je malo nezgodno puno pisat na mobu.
Puse od mene I bumbara :)

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 507
15.10.2010 12:44:07   
Bablica
Pa i Lilia nam je za petama!!! Niš ne izvještava!?! Javi nam se Lilia !!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 508
15.10.2010 12:44:37   
BUMBI

chichina i tsmee cestitam vamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 509
16.10.2010 9:57:25   
VIGUC
Haj...evo me ,jucer bila na pregledu...stanje nepromjenjeno...zatvorena...curi se neide van...ali zato je lopta napuhana i ovaj vikend skakanac....za tri dana mi je termin i mislim da je stvaaaaarno dosta....kak bi se reklo aman-tamanuser posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 510
16.10.2010 10:29:36   
martina33
U ponedjeljak skidam serklažu i već 3 dana razmišljam kak ću i ja zajahat loptu nakon toga user posted image ...kaj je preveć je preveć..nek se dalje deblja vani user posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 511
16.10.2010 10:31:32   
Bablica
Evo malo novosti: cijelu noć i sad ujutro me laaaaagano križa bole. Ne znam da li je to od rada (pošto 2 dana imam goste) ili su to neki znakovi?! Sinoć me još lupala dole kao da prolaz širi!!! user posted image user posted image
Viguc samo ti skači, vrijeme ti je već! user posted image

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 512
16.10.2010 10:37:16   
nike1
IZVORNA PORUKA: ZVRK

nadam se da se već družuš sa svojom bebolinom.
i da nije bilo bolnouser posted image

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 513
16.10.2010 13:56:44   
ZVRK

IZVORNA PORUKA: Bablica

Sinoć me još lupala dole kao da prolaz širi!!! user posted image user posted image

ja nisam imala bolove u kičmi samo ''dole''i to ko neki grčići kad ono to bili trudovi

Život ponekad traži od nas više no što mislimo da možemo podnijeti.IPAK,vrijedi se potruditi!
zvrkić došao 17.06.2005.
zvrkica došla 08.12.2010.

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 514
16.10.2010 18:09:59   
Bablica
IZVORNA PORUKA: ZVRK

IZVORNA PORUKA: Bablica

Sinoć me još lupala dole kao da prolaz širi!!! user posted image user posted image

ja nisam imala bolove u kičmi samo ''dole''i to ko neki grčići kad ono to bili trudovi

Pa to se meni zna dogodit u zadnjih nekoliko dana!!!  Znači bliži nam se upoznavanje! user posted image  Jupiiii
Jučer bilo malo češće, ali danas ništa a cijeli dan šećem okolo i sad sam speglala mašinu i pol i jedino križa još uvijek laganini ko i jučer. user posted image  Uf sad me neki adrenalin opalio od uzbuđenja user posted image user posted image user posted image user posted image  
Valjda će nam žabica brzo doć, tko će dočekat 30.!!!

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu ZVRK)
Neposredna veza do poruke: 515
16.10.2010 21:24:01   
Ellenora
IZVORNA PORUKA: breskvica22

chichina i tsmee cestitam vamuser posted image user posted image user posted image

I ja se pridruzujem cestitkama

"...I bice da zivot pise price
da mi je ko reka
ja mu ne bi virova
da bices sve sto tribam

Cuvan te jubavi mala
cujem dok dises i kad nisi tu..."

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 516
16.10.2010 22:21:05   
nancy
IZVORNA PORUKA: enana

Tsmee i chichina ... čestitam!!! user posted image user posted image user posted image Uživajte sa malim anđelima!! user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Karlo.03.2009 mamin vragolan
Renato nam stigao-26.01.2011

(Odgovor članu enana)
Neposredna veza do poruke: 517
17.10.2010 13:51:04   
VIGUC
,,,danas me nekaj jako stisce....da,da...mislim da ...je...to....to...

(Odgovor članu nancy)
Neposredna veza do poruke: 518
17.10.2010 13:52:51   
pepeljuga
Viguc sretno i nek bude sto brzeuser posted image user posted image user posted image
jel imas br od nekoga da javis

Ništa u životu nije tako loše, da nebi moglo biti i gore, ali ni tako dobro da nebi moglo biti bolje!! :))

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 519
17.10.2010 14:43:54   
VIGUC
nemam,relativno sam nova na RR,ali javit cu se svakako,evo ide svaki 10 min.pa malo svakih 5,trenutno je nekakva vpauzica vec15 min....user posted image

(Odgovor članu pepeljuga)
Neposredna veza do poruke: 520
17.10.2010 14:47:03   
ninolina
Sretno draga...
Ostavi preko pp nekome broj...
a jel ti plodna voda otišla

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 521
17.10.2010 14:56:55   
Imra
viguc sa srecom, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 522
   [Obrisani korisnik]
17.10.2010 14:59:20   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu VIGUC)
  Neposredna veza do poruke: 523
17.10.2010 15:00:31   
VIGUC
nije,jos nije...ok,mogu ostaviti broj ali neznam kome,broj mob.jel?

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 524
17.10.2010 15:02:35   
cuba
Aaaaaa pa kako mi je promaklo da su nam Tsmee i chichina postale mameeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  cure, čestitam vam od sveg srca na vašim malim anđelimauser posted image

Viguc sretno i tebi, nadam se da ćeš još danas i ti upoznati svoj mali zamotuljak srećeuser posted image user posted image user posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu VIGUC)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!