|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 14:12:17
|
|
|
|
VIGUC
|
Evo da se i ja malo javim,jos sam tu u komadu samo cekam,osluskujem,stalno me steze i stisce....sutra idem na pregled i stvarno me zanima u kojoj sam fazi....kaj se mene tice totalno sam rasklimana i kilava i spremna...iako mi se nekako bas i ne ide....nadam se da me nece sutra zadrzat,bojim se ako sam otvorena da ce me ostavit i dati drip...ta varijanta mi se nikako ne svidja....moram priznat malo me strah toga...ali nadam se da ce me otposlat kuci...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 14:15:28
|
|
|
|
VIGUC
|
chichina
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 16:03:09
|
|
|
|
enana
|
Tsmee i chichina ... čestitam!!! Uživajte sa malim anđelima!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 16:28:09
|
|
|
|
breskvica22
|
IZVORNA PORUKA: leilany chichina i tsmee cestitam vam cestitamoooooooooooooooooooo
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 16:30:26
|
|
|
|
ribica1
|
Tsmee i chichina ... čestitam!!! user posted image user posted image user posted image Uživajte sa malim anđelima!! user posted image Čestitam, čestitam!!!Joj kako super!!!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 16:43:20
|
|
|
|
martina33
|
cure,od srca vam čestitam!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.10.2010 12:42:45
|
|
|
|
Bablica
|
Čestitam Tsmee i Chichina! Uživajte s bebačima! Ajde super, valjda će i mojoj glavica bit taman za prolaz! Baš sam jučer gledala Provjereno i porod - iste sekunde me sve počelo bolit! Zamisli, nema me jedan dan i vidi koliko lijepih novosti, morat ću ja onda češće izbivat s RR! Ja čekam da mi svi gosti prođu (još danas, bili i jučer) i onda marunada pa idem po loptu i počinje skakanje! Za sad ništa, nikakvih simptoma jučer cijeli dan kuhala, pekla koda ni nema trbuha! Sad idem na peglanje i još sitne pripreme za večeras pošto ima vegetarijanaca! Ufff ... Viguc ima kakvih novosti?! IZVORNA PORUKA: Tsmee Evo mene samo kratko da se javim... Rodila svog deckica u 9,40h. Mali bumbar ima 3900 I 52cm. E da, I Bablice, opce nije nesto glavat :) Porod mi je bio tezi nego prvi, a pricu o neposlusnoj rodilji budu jos prepricavali :) Ne brinite, detalji slijede cim se domognem kompa :) Sad mi je malo nezgodno puno pisat na mobu. Puse od mene I bumbara :)
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.10.2010 12:44:07
|
|
|
|
Bablica
|
Pa i Lilia nam je za petama!!! Niš ne izvještava!?! Javi nam se Lilia !!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 15.10.2010 12:44:37
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: leilany chichina i tsmee cestitam vamuser posted image user posted image user posted image user posted image Čestitam
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.10.2010 9:57:25
|
|
|
|
VIGUC
|
Haj...evo me ,jucer bila na pregledu...stanje nepromjenjeno...zatvorena...curi se neide van...ali zato je lopta napuhana i ovaj vikend skakanac....za tri dana mi je termin i mislim da je stvaaaaarno dosta....kak bi se reklo aman-taman
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.10.2010 10:29:36
|
|
|
|
martina33
|
U ponedjeljak skidam serklažu i već 3 dana razmišljam kak ću i ja zajahat loptu nakon toga ...kaj je preveć je preveć..nek se dalje deblja vani
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.10.2010 10:31:32
|
|
|
|
Bablica
|
Evo malo novosti: cijelu noć i sad ujutro me laaaaagano križa bole. Ne znam da li je to od rada (pošto 2 dana imam goste) ili su to neki znakovi?! Sinoć me još lupala dole kao da prolaz širi!!! Viguc samo ti skači, vrijeme ti je već!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.10.2010 10:37:16
|
|
|
|
nike1
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK nadam se da se već družuš sa svojom bebolinom. i da nije bilo bolno
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.10.2010 13:56:44
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: Bablica Sinoć me još lupala dole kao da prolaz širi!!! ja nisam imala bolove u kičmi samo ''dole''i to ko neki grčići kad ono to bili trudovi
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.10.2010 18:09:59
|
|
|
|
Bablica
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK IZVORNA PORUKA: Bablica Sinoć me još lupala dole kao da prolaz širi!!! ja nisam imala bolove u kičmi samo ''dole''i to ko neki grčići kad ono to bili trudovi Pa to se meni zna dogodit u zadnjih nekoliko dana!!! Znači bliži nam se upoznavanje! Jupiiii Jučer bilo malo češće, ali danas ništa a cijeli dan šećem okolo i sad sam speglala mašinu i pol i jedino križa još uvijek laganini ko i jučer. Uf sad me neki adrenalin opalio od uzbuđenja Valjda će nam žabica brzo doć, tko će dočekat 30.!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.10.2010 21:24:01
|
|
|
|
Ellenora
|
IZVORNA PORUKA: breskvica22 IZVORNA PORUKA: leilany chichina i tsmee cestitam vam I ja se pridruzujem cestitkama
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 16.10.2010 22:21:05
|
|
|
|
nancy
|
IZVORNA PORUKA: enana Tsmee i chichina ... čestitam!!! Uživajte sa malim anđelima!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.10.2010 13:51:04
|
|
|
|
VIGUC
|
,,,danas me nekaj jako stisce....da,da...mislim da ...je...to....to...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.10.2010 13:52:51
|
|
|
|
pepeljuga
|
Viguc sretno i nek bude sto brze jel imas br od nekoga da javis
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.10.2010 14:43:54
|
|
|
|
VIGUC
|
nemam,relativno sam nova na RR,ali javit cu se svakako,evo ide svaki 10 min.pa malo svakih 5,trenutno je nekakva vpauzica vec15 min....
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.10.2010 14:47:03
|
|
|
|
ninolina
|
Sretno draga... Ostavi preko pp nekome broj... a jel ti plodna voda otišla
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.10.2010 14:56:55
|
|
|
|
Imra
|
viguc sa srecom,
|
|
|
|
|
[Obrisani korisnik] 17.10.2010 14:59:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.10.2010 15:00:31
|
|
|
|
VIGUC
|
nije,jos nije...ok,mogu ostaviti broj ali neznam kome,broj mob.jel?
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 17.10.2010 15:02:35
|
|
|
|
cuba
|
Aaaaaa pa kako mi je promaklo da su nam Tsmee i chichina postale mameeeee cure, čestitam vam od sveg srca na vašim malim anđelima Viguc sretno i tebi, nadam se da ćeš još danas i ti upoznati svoj mali zamotuljak sreće
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!