|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 16:38:31
|
|
|
|
enana
|
Uhh Tsmee! Smješna sam si skroz!!! Bila jučer na pregledu , sada brojim 40+6 i sve je školski super- beba se spustila, ja "omekšana" ali mala neće van...i tako vratili me doma i naručili na pregled za 7 danaaaa ako ne krene prirodno prije! Super se osjećam ..osim žgaravice..bolovi u kičmi...i panika da li je malena dobro..Tih "osim" ima dosta ali inače stvarno sam totalno ludo aktivna-hiperaktivna.. poprilično me strah gela...dripa...i sličnih situacija...htjela bi sve prirodno ali ako neće htjeti uskoro van..Strah me da baš i neće biti prirodan porod! Ma sve u svemu jedva čekam da primim ... da sam sigurna da je sve super! Koliko ti je velika beba? Koliko još brojiš? Ne znam kako da se smirimo..mislim da nema pametnih riječi da se ne brinemo da li su dobro...jer još ih ne vidimo da se možemo uvjeriti! Ne znam...autosugestija i masaža da nas dobro lupnu..da je sve ok Drž se!!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 23:07:32
|
|
|
|
Bablica
|
Evo i mene! Stalno sam negdje okolo, jedva sam bila za kompom ... Bila jučer na pregledu za sad zatvorena i sve ok! Za 7 dana opet na kontrolu. Baš da vas pitam: mjerila mi s onih krojačkim metrom trbuh od ispod rebra do gospođe - što to mjere, jel zna tko?! Na nalazu piše FS ? Tako se i ja već par puta budim i čekam da se javi, svako noćno ustajanje i ujutro... uffff! Jedno jutro sam čekala skoro sat vremena da se pomakne, već me panika lagano lovila! Ma jesmo mi munjene! Tsmee, kad ideš ti na pregled? Ovaj put mi nije utz radila, nadam se da nije glava puno narasla od zadnji put ... IZVORNA PORUKA: Tsmee probudila se u užasnoj panici da nešto nije OK s bebom... Onda sam čekala pol sata da osjetim pokrete.
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 23:10:03
|
|
|
|
Tsmee
|
Uf, uf, 40+6... Kak to da te tek za tjedan dana naručiše? U kojoj to bolnici? Mene već gnjave od 39 tjedana. Prvo me naručio za 5 dana, sad za 3, a znam da kad prijeđe termin naručuju svaka 2 dana, a nakon 41 tjedan čak svaki dan. Mene krenulo danas nešto stezat, ali ništa ozbiljno. Vjerojatno zato što sam malenu malo više nosala. A možda i psiha. Sutra mi je termin, a malenu sam rodila na termin pa možda već nekako podsvjesno nešto očekujem. Al po svemu sudeći, ne bu niš Samo ti budi aktivna i superaktivna, isplatit će ti se svaki korak. Ja sam isto tako bila i prvi porod bio super lagan. Ne brz, ali lagan, sve školski. Sad ćemo vidjeti kako će ovaj. A kaj se dripa tiče, ja ti se toga ne bojim. Mislim da nije to ništa jače od trudova (bar su moji bili ubitačni, ne mogu zamisliti da može jače ), samo brže krene pa iznenadi... Ne brini se, to je ipak samo jedan dan muke nakon kojeg slijedi nešto najdivnije na svijetu
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 13.10.2010 23:14:35
|
|
|
|
Tsmee
|
IZVORNA PORUKA: Bablica Evo i mene! Stalno sam negdje okolo, jedva sam bila za kompom ... Bila jučer na pregledu za sad zatvorena i sve ok! Za 7 dana opet na kontrolu. Baš da vas pitam: mjerila mi s onih krojačkim metrom trbuh od ispod rebra do gospođe - što to mjere, jel zna tko?! Na nalazu piše FS ? Tako se i ja već par puta budim i čekam da se javi, svako noćno ustajanje i ujutro... uffff! Jedno jutro sam čekala skoro sat vremena da se pomakne, već me panika lagano lovila! Ma jesmo mi munjene! Tsmee, kad ideš ti na pregled? Ovaj put mi nije utz radila, nadam se da nije glava puno narasla od zadnji put ... He, he, pisale poruku istovremeno Sutra idem na pregled, ali vjerujem da je sve u istom stanju. Ne budem radila ultrazvuk, reko je doktor da ne treba više do poroda. A prije dva tjedna je gospon bio 4 kile. Ak još tjedan prenesem, kak bum rodila? A o glavici da i ne pričam, sve me strah... Niš, bude 16 šavova To kad ti mjeri trbuh je veličina maternice, da vide je li narasla prema tjednima. Mislim da je tako...
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 4:17:46
|
|
|
|
Tsmee
|
Hej, hej! Vjerovale ili ne, nakon zadnjeg posta odo ja coriti, kad pocne me nesto zigati. Ma nije nista, nije nista I malo mi sumnjivo, svakih 4min nije nista. Brzo spremanje I u tri sam vec bila u bolnici. Trudovi prisutni, 4 na 5 prstiju otvorena. Sad setam, srecom nisu me poleglki, nastojat cu sto duze ostat uspravna :) Javim se kad stignem. Malo mi je s moba komplicirano, nadam se da ce ovo proci. Drzte fige ujutro kad se probudite :)
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 5:24:02
|
|
|
|
nemammaste
|
Tsmee! Ajde sretno, brzo i što bezbolnije!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 7:23:54
|
|
|
|
Točkica28
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 7:30:21
|
|
|
|
enana
|
Sretnooo!!!!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 7:57:27
|
|
|
|
BUMBI
|
Sretnooooo
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 8:11:10
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: nemammaste Tsmee! Ajde sretno, brzo i što bezbolnije!!! sretno
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 8:15:43
|
|
|
|
ZVRK
|
nadam se da se već družuš sa svojom bebolinom. i da nije bilo bolno
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 8:17:25
|
|
|
|
lidac0605
|
Tsmee!!!Sretno!Mada se nadam da si ti to već obavila!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 10:16:02
|
|
|
|
Tratina
|
Tsmee! Sretan i školski porod tebi i tvojoj bebici!
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 10:19:18
|
|
|
|
ninolina
|
setnooooooooo
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 10:22:05
|
|
|
|
Gianna
|
IZVORNA PORUKA: ZVRK nadam se da se već družuš sa svojom bebolinom. i da nije bilo bolno , sretno draga!!!!!!
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 10:29:21
|
|
|
|
m600
|
sretnoooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 11:37:36
|
|
|
|
chichina
|
I ja rodila svoju princezicu 6.10. Ono ujutro je ipak bio sluzni čep a u podne mi je počela curiti plodna voda. U 14h sam bila otvorena 3cm, u 17h 9cm a u 17.35 rodila! Prošla sam odlično, brzo i lagano, bez dripa. Sad smo doma i polako se učimo jedna na drugu...
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 13:37:21
|
|
|
|
Tsmee
|
Evo mene samo kratko da se javim... Rodila svog deckica u 9,40h. Mali bumbar ima 3900 I 52cm. E da, I Bablice, opce nije nesto glavat :) Porod mi je bio tezi nego prvi, a pricu o neposlusnoj rodilji budu jos prepricavali :) Ne brinite, detalji slijede cim se domognem kompa :) Sad mi je malo nezgodno puno pisat na mobu. Puse od mene I bumbara :)
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 13:42:03
|
|
|
|
pepeljuga
|
Tsmee cestitam od srca
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 13:45:25
|
|
|
|
ZVRK
|
čestitam draga na bumbariću tvome a kako mu je ime?
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.10.2010 13:49:55
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 14:03:44
|
|
|
|
VIGUC
|
tsmeee !
|
|
|
|
|
RE: Finalistice! Kako se danas osjećate? 14.10.2010 14:12:16
|
|
|
|
leilany
|
chichina i tsmee cestitam vam
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!