|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Svekr(i)ve
22.9.2010 22:56:40   
Anoniman
Ja joj tako lijepo kažem sve što ju ide da ona tako popi__da joj para ide na uši i onda se digne i ode.

user posted image
I trebaš joj reći, zaslužila je to!

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 1076
   RE: SVEKR(I)VE
23.9.2010 8:16:27   
breskvica22
ne mogu da ne
IZVORNA PORUKA: ornela.nely

ne mogu da ne komentiram ovo.mojoj sveKrivi triba egzorcist.dovoljno je da napišem kako mi se smijala ka luda u facu kad sam treći spontani imala.više ne pričam s njom.

pa dobro dali je ta zena kako treba?!!  definitivno nije!!! nevjerujem!!! i ja sam imala 3 spontana i mene je moja zvala cak u bolnicu,i svekar isto.i kao nudila da dodjem kod nje da me njguje,ali to je rekla vise radi toga da se ulize svom sinu(mm).ovako nije losa pogotovo pred mm.a prije svatova je s...ala protiv vlastitog sina nebi li ja odustala.uopce nije bila majka,a svekar nikad nije bio doma tako da su on i braca odrasli sami.ma grozno

(Odgovor članu ornela.nely)
Neposredna veza do poruke: 1077
23.9.2010 8:18:47   
breskvica22
IZVORNA PORUKA: curice

Ja Bogu hvala nemam problema sa mojom sveki,poštujem je i ona mene i lijepo i bez problema funkcioniramo.Ispočetka sam smatrala da pokušava provesti svoju volju,ali par puta sam se pokazala kao aždaja,pa se i ona povukla.A sad samo mogu izreći sve pohvale na njen račun.Živjele takve svekrveuser posted image
potpisujem.i ja sam tako napravila i sad nemamo problema

< Poruku je uredio cvrčak -- 23.9.2010 8:19:58 >

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 1078
23.9.2010 8:24:51   
anonno17
joj da se i ja putužim na svoju, moja jučer nazvala nakon dva mjeseca da se jaaaako  zaželila unučadi, a kako sad nemaju auto da ja dođem po nju da ih vidi( i kako ona kaže sa mm se ne može dogovoriti pa da pita svoju milu snajku- mrzim kad me tako zove a ona to zna i  opet me tako zove), a ovih dva mjeseca nije se sjetila ni pitati za njih. bili mi na moru, nije niti jednom nazvala, došli sa mora noa rođ. iamo ona nije bila ona otišla na more, vratila se i kao počela raditi nije stigla, ma daj kome mulja nije joj uopće stalo i onda nakon dva mjeseca  kao se zaželila, ma fuj  tako od kad se rodio P. svaka dva mjeseca ih obiđe i kao to je to.

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 1079
23.9.2010 9:13:09   
breskvica22
jao cure moje ovo je uzas sta prozivljavate!!! ja bi na vasem mjestu poludilauser posted image iako i meni moja nekad dopuser posted image ...ima neke fiks ideje,glupa nametanja i stalno nesta bronda.ali vise mome muzu nego meni.meni je prije htjela svasta reci ali sam joj ja u startu odbrusila,a nije bila postedjena ni od mm.tako da je prestala sa izmisljotinama

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1080
23.9.2010 9:21:27   
luce5
ne mogu vjerovati kakvih to žena ima,ja sam na sreću od onih koje imaju dobru svekrvu!čuva mi djecu(sama se ponudila,žao joj je da se bude za vrtić).slažemo se dobro,više primjedbi ima na svog sina nego na mene,bar za sebe nisam od nikog čula.a najvažnije je da djecu obožava i nije joj ništa teško za njih,igra se s njima,vodi u park,kuhaju s njom,ma idealno vrijeme provedu s njom.jako sam sretna što je tako dobra žena,a još nam i zimnicu pravi,sadi bašću i za nas,hrani nam piliće....ma svaka joj častuser posted image .tako da mi je nezamislivo ovo što čitam ovdje,strašno!

(Odgovor članu breskvica22)
Neposredna veza do poruke: 1081
23.9.2010 9:53:24   
anonno17
blago tebi, meni ih ni mama neće čuvati idu u vrtić( sad trenutno sam na porodiljnom ali inače idu u vrtić) a mama u penziji i svekar ali ništa od njih nemam, ni za svatove nemam nikome ih ostaviti.

< Poruku je uredio cvrčak -- 23.9.2010 9:58:39 >

Noa -17.08.2005.
Patrik - 18.12.2009.

(Odgovor članu luce5)
Neposredna veza do poruke: 1082
2.10.2010 21:35:35   
nemirna mama
a joj....meni moj svekar sinoć  ovako: iće'š ti u pi*** materinu i marš van iz moje kućeuser posted image ....zato što su plakali dok sam im obrezivala nokteuser posted image ....na šta sam ja poludila al ono totalno i sve od a do ž sve kresala u facuuser posted image user posted image ....samo je zanjemio a sveki je stala na moju stranu i mm naravno....
pa on će mene tjerat iz kuće i slat me u pm...user posted image user posted image pa je**** bi mu sve po spisku što i jesam napravila...danas pokušava uspostavit kontakt samnom al ja ga nefermam ni pol posto...

i šta da vam kažem; pijem tablete za smirenje jer drugačije ne ide...mm mu kaže da me ostavi na miru, da se ne petlja u naš odgoj naše djece al on ništa
šta trebaju biti smrdljivi i prljavi kao on što se kupa jednom u 6 mjseseciuser posted image , pa mislim ono daj se operi....u usporedbi mog svekra i tvora, tvor miriši

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu anonno17)
Neposredna veza do poruke: 1083
2.10.2010 22:00:12   
BUMBI
Ajme nemirna mama,pa ovo je užas

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1084
2.10.2010 22:30:40   
Anoniman
Beštije stare, vide da nisu u centru pažnje pa traže načine da budu!user posted image user posted image user posted image user posted image

A tvoj je svekar nemirna mama zbilja jedan "krasan" čovjek!

(Odgovor članu BUMBI)
  Neposredna veza do poruke: 1085
3.10.2010 8:36:05   
tiny
evo mene s novim izvjestajem user posted image jucer ja na selu kod svekrve,cupala mrkvu i cistila,a ona jadna morala rucak napravit.i tako ja iza kuce,cistim mrkvu,mrkve ko u prici,i dođe mia i kaze,zove te baba da postavis stol za rucak,posaljem je nazad da joj kaze da ona postavi,jer ja imam i previse posla za raditi.dolazi mia ponovo i kaze da baba nece,jer je boli.ja u kucu,postavljam ja stol i idem ponovo cistit mrkvu.a ona meni,pa sta ti neces rucat,ja kazem da cu kasnije kad zavrsim.kad se ona pode derat na mene,kakav je to nacin,vidis da ne mogu,da me boli,da sam bezobrazna.ja kazem stol je postavljen i idem.odem ja opet iza kuce.ona od huje nije tila ni rucat,vec je legla na kauc i glumi kad ko ude u kucu,ali ja je ne fermam ni 2 %.vidi ona nista od toga.e,onda mi pocela pametovat kako ja nisam normalna sto sam miji obukla litnu majicu,a ona kaslje,sto joj nisam jaknu obukla,a vani 20 stupnjeva.ja je i dalje ne fermam,a ona popizdila.kaze mi da mi vise nikad nisi dovela dite ovako obucenu,ja njoj kazem da cu je oblacit kako ja hocu,a uostalom nek se malo oceliciuser posted image .poludila je ona jucer.e,sad u cemu je poanta cijele ove price:njen dragi sin po cijeli dan radi,nema vremena s njom se lizati,i dolazi kuci u 7,znaci cim uradi sve sto treba,sjeda u auto i vraca se kuci,i sad je njoj  muka sto je on sa mnom,a ne s njom,i jos kad vidi kako je on pazljiv prema meni,ona poludi,a tek kad mi on kaze "ljubavi"...njoj odma tlak skoci na 300....eto,sta reci,vec da zena nije normalna.

mjenjam potpis....

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1086
3.10.2010 12:02:05   
anuska08
Tiny, smatram da sam iznimno tolerantna osoba i da mogu svakojake gluposti prožvakati, ali da ima  ovakvu user posted image  za svekvu mislim da joj se ne bih javila na telefon, a kamoli dolazila u kuću i kuhala joj!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu tiny)
Neposredna veza do poruke: 1087
   [Brisano sporočilo]
3.10.2010 12:07:51   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu anuska08)
  Neposredna veza do poruke: 1088
3.10.2010 15:58:33   
inesica
Zena je vezana za svog sina kao da joj je on muz. Nesto kao Edipov kompleks, samo u obrnutom smjeru! Jadna ti.

Ljudi uvijek priželjkuju nekakve promjene, iako ne žele ništa mijenjati.

Neposredna veza do poruke: 1089
5.10.2010 8:19:54   
BUMBI
Ljudi moji ovo je strašno ili čak smješno.
Meni sad sveki dolazi reći kako ide do ambulante(doći će šogi s malim na kontrolu)pa ide i ona da ne bude samauser posted image user posted image user posted image
Hallo,pa ovo je strašno...neznam jel gore to što ona ide i trpa se ili što ova od 30 i kusur godina ne može sam.Ne smeta to meni ništa,nego nemogu vjerovati šta rade.
Ovo je samo jedan od primjera,a na prvi pregled s mjesec dana je isto morala ići,ima još puno toga

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu inesica)
Neposredna veza do poruke: 1090
5.10.2010 8:31:46   
tiha
ajmeuser posted image

user posted image

``````sitna i dinamitna :) :)´´´´´´

Denissa 19.06.2004.
Mia 09.11.2007.

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1091
   [Obrisani korisnik]
5.10.2010 8:34:06   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu tiha)
  Neposredna veza do poruke: 1092
5.10.2010 8:36:45   
BUMBI
Ma i ja sam već navikla na njihove ispade,ali brate mili ovo je sad već previšeuser posted image user posted image user posted image
Kad je mali imao grčeve ona je išla tamo na par dana(svakih par danauser posted image user posted image ) da spava s malim u dnevnoj sobi,da se oni naspavajuuser posted image user posted image
Hallloooooo,baš bi dala dijete staro par mjeseci da svako malo spava s babom

Stigla i princeza ANA!!!

Neposredna veza do poruke: 1093
5.10.2010 8:46:48   
ELENA35
jos kad vidi kako je on pazljiv prema meni,ona poludi,a tek kad mi on kaze "ljubavi"...njoj odma tlak skoci na 300....eto,sta reci,vec da zena nije normalna.

Uh,vještica,mogu zamisliti kako je izgledala onako bijesnauser posted image user posted image .Kad budete zajedno kod nje,ti i m,ti mu namjerno tepaj i ljubi ga,da ona iz kože od muke iskočiuser posted image .I moja je takva,samo ona voli i dok se mi poriječkamo,neki puta i posvađamo,tada ona trlja ruke sretna i zadovoljna.user posted image .Više o njoj ni ne pišem,to bi bilo previše...jednostavno ju ignoriram i tako se najbolje osjećam..A od kad sam joj prošlu zimu istresla sve što je ide,i ne razgovaramo..

VEDRANA-21.10.1996.
IVAN-30.12.1999.
JAN I SARA- 9.5.2009.

"Knjige koje majke pišu nitko ne čita,one se vide i čuju kada njihova djeca ulicom prolaze..."

Neposredna veza do poruke: 1094
5.10.2010 10:44:56   
cuba
IZVORNA PORUKA: BUMBI

Ma i ja sam već navikla na njihove ispade,ali brate mili ovo je sad već previšeuser posted image user posted image user posted image
Kad je mali imao grčeve ona je išla tamo na par dana(svakih par danauser posted image user posted image ) da spava s malim u dnevnoj sobi,da se oni naspavajuuser posted image user posted image
Hallloooooo,baš bi dala dijete staro par mjeseci da svako malo spava s babom

Čitam i ne mogu vjerovat???

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1095
5.10.2010 12:28:49   
BUMBI
Povjeruj draga moja...user posted image user posted image user posted image
Neznam ko je luđi,sveki ili šogiuser posted image user posted image
A od druge šogi kad se rodio ona ga je morala kupati skoro svaki dan i to dosta dugouser posted image

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1096
5.10.2010 12:38:45   
pincirotvajler
katastrofičnouser posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1097
5.10.2010 17:54:54   
cuba

A od druge šogi kad se rodio ona ga je morala kupati skoro svaki dan i to dosta dugouser posted image

Šta ti je šogoricamauser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1098
5.10.2010 18:15:21   
nemirna mama
evo mene s izvještajem

IZVORNA PORUKA: Graško

Beštije stare, vide da nisu u centru pažnje pa traže načine da budu!user posted image user posted image user posted image user posted image

A tvoj je svekar nemirna mama zbilja jedan "krasan" čovjek!

[/quote

sad je svekar stvarno "krasan"...ne komuniciramo tj.on bi al ja nećuuser posted image ...još mi se i usudi obraćati...kod nas, tj.kod mene ima slike, signal odličan al tona nikako...user posted image user posted image

on će meni d ja idem...hm.....jedva čekam svoj kutak i malo mira....

a koliko je zaista "krasan"možeš namirisati...smrdi kaouser posted image ...sirota životinja, al što je tu je....koma..jedino ova moja dječica i mm što me održavaju na životu inače bi davnih dana bila pod zemljom...drugačije ne može, počela sam piti tablete za smirenje onda znate kako je...a u početku je sve bilo super do unazad 2 god kada je sve krenulo nizbrdo,počeli su s vrijeđanjem i vrijeđanjem mojih roditelja,,,mislim ono ako već mene j***** u mopzak zašto dirat eu moje roditelje koji vam ništa nisu kriviuser posted image

Zivot je kao procitan roman samo razlika je u tome sto se u romanu mozes vratiti na ljepse strane a u zivotu nikada na ljepse dane!!!!

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1099
6.10.2010 10:35:25   
BUMBI

Šta ti je šogoricamauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
Nemam pojma draga....imaju mamu koja će im sve napraviti

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu nemirna mama)
Neposredna veza do poruke: 1100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  42 43 [44] 45 46   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!